Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hermis, στις 28 Ιανουαρίου 2009.

  1. mandragoras

    mandragoras Regular Member

    Re: Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Συμφωνω μαζι σου, γιατι το ερωτικο παιχνιδι γινεται ετσι και αλλιως και οσο μεγαλωνεις συνειδητοποιεις οτι δεν ειναι απολυτο οι ανθρωποι να ταιριαζουν μονο ερωτικα και οχι φιλικα. Τα ορια μπορουν να ειναι ορατα, αποδεκτα, αλλα να μην αποκλειουν την επαφη σε οποιοδηποτε αλλο επιπεδο περα του ερωτικου. Μαλιστα το εθεσες με σαφηνεια κατι που δυστυχως εχω ξεχασει να κανω (ως παιδακι περα απο το κανω ευκολα παρεες, ηξερα και να γραφω καλυτερα, αλλα οσο το παρατας...)
     
  2. spectrum

    spectrum Regular Member

    Και για να το παω ακομα πιο "μακρια" να θυμισω οτι ο Παπαχρονης στην φυλακη δεν προλαβαινε να διαβαζει γραμματα απο φανατικες θαυμαστριες..
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Φυσικά και συμφωνώ και με αυτήν την άποψη της Syrah… και ιδιαίτερα σε αυτό που αναφέρεται σε γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά, να χειρίζονται τέτοιου είδους καταστάσεις, ή και παρόμοιες.
    Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι ανάμεσα μας υπάρχουν και αυτές «οι άλλες», που τα χάνουν, που κομπλάρουν ή που φοβούνται να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, είτε από αδυναμία να χειρίζονται καταστάσεις, είτε από άγνοια λόγο ηλικίας, είτε από έλλειψη εμπειριών. Ολ αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να τις κάνουν να αποθαρρύνονται, για οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία και το θέμα μας εστιάζεται ακριβώς σε αυτό!
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    όπως πάντα, εμπεριστατωμένη θέση και απολαυστική διατύπωση phoenixxx... δε θα μπορούσα να συμφωνήσω λιγότερο σ' αυτά που γράφεις
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ενοχλούνται τα θηλυκά, από την προσέγγιση των αρσενικών; Τότε θα έπρεπε να προβληματιστούν γιατί τα ίδια τα θηλυκά θέτουν τους κανόνες της προσέγγισης.

    Το μόνο σφάλμα που βρίσκω σε αυτήν την προσέγγιση είναι ή εύκολη υπερτίμηση που δίνεται στο πλάσμα που προσπαθείς να προσεγγίσεις.
     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    στον πραγματικό κόσμο σαφώς... για τον εικονικό θεωρώ πως δεν ισχύει

    συμφωνώ γιατί συνήθως, συνειδητά ή ασυνείδητα, προβάλλουμε τις δικές μας ανάγκες/επιθυμίες στο πρόσωπο που προσεγγίζουμε
     
  7. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Βρίνω εξαιρετικά διασκεδαστική τη ζέση των όψιμων τσέτερμαν όπως επιδίδονται σε κορώνες φραστικής καταδίκης των θρασύτατων καμακιών.

    ΥΓ: Παρακαλώ να μην εκληφθεί και ως ενθάρρυνση το ανωτέρω σχόλιο- τυγχάνω ελαχίστως τολεrάντ, καθόλου πολιτικά ορθός ή αστικά ευγενικός και έχω βαρύ χέρι.
     
    Last edited: 30 Ιανουαρίου 2009
  8. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εχει αποδειχθει πολλακις στο παρελθον οτι συμβαινει και κατα κορον κιολας το λιγουρικο πεσιμο ειτε δικτυακα ειτε live σε meetings.Θεωρω οτι αυτα τα ατομα δεν σεβονται τον εαυτο τους πρωτα απο ολα,το ατομο που "απευθυνονται" ας μη μιλησω καλυτερα για τον τιτλο που εκπροσωπουν.
    Εχουμε φτασει να ακουνε κοπελες υποτακτικου χαρακτηρα Bdsm και να "τρεχουν" ακριβως επειδη μερικοι ανθρωποι δεν σεβονται καποιες αξιες που διεπουν τον χωρο,το Κυριαρχικο status και το SSC (safe,sane, concesual ) που εαν ενα στοιχειο του λειπει τα πραγματα γινονται επικινδυνα.
    Δεν με αφορουσε ποτε το "εξεχουσα προσωπικοτητα" ουτε θα με απασχολησει.Το αν καποιος αξιζει πραγματικα ή οχι αυτο θα φανει απο την πορεια του στον χωρο και το τι αντικτυπο θα εχει στον ιδιο του τον εαυτο.Καποιοι θα μεινουν μονοι τους,καποιοι θα προσπαθησουν να αλλαξουν nicks για να καλυφτουν,καποιοι θα υποκρινονται καποιον αλλον για να καλυψουν τον πραγματικο τους εαυτο κλπ κλπ.
    Δεν θα αλλαξει τιποτα εαν δεν αρχισει ο χωρος μονος του να αποβαλει τετοια ατομα δημοσιοποιωντας την λιγουρια και τους ασχημους τροπους οποιου τους χρησιμοποιει.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινεται και γιατι ΟΛΟΙ κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους,κανοντας τον ειδημονα σε νεα στον χωρο ατομα με εγκυκλοπαιδικοτατες γνωσεις γυρω απο τα παιχνιδια,τους τροπους συμπεριφορας,τα πρωτοκολλα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο,οταν απο "μπαλα" δεν εχουν μυρωδια.
    Πραγματικα ειναι ενα θεμα που εδω και καιρο με εχει κανει να ξανασκεφτω παρα πολλες φορες σε ποιον χωρο ανηκω προσωπικα.Το συμπερασμα ειναι οτι εαν τετοια ατομα ανηκουν στο χωρο του Bdsm,τοτε περηφανα δηλωνω vanilla.
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Και εμένα με γδύνετε κάθε φορά με τα μάτια σας,αλλά δεν παραπονέθηκα ποτέ..  
     
  10. Re: Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Αφού είσαι γλύκας!

     
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Τι τραβάω ο Απόλλωνας βρε γειτονοπούλι... Αχ.. θέλω όμως να με αγαπήσετε και για τον εσωτερικό μου πλούτο...  

    πι ες:είμαστε κουκλάκια τα δυτικά,τι να κάνουμε   
     
  12. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα λατρεμένε γείτονα.... Πόσο δίκιο έχεις...