Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    ok!!! τελειωσα με τα σοβαρα ακου το τραγουδακι απο πανω !!!!!!!
    ειναι της γενιας μου !!!
    αυτος ηταν σιγουρα κυριαρχος , παντου........ 

    και μια κι αρχισα με τραγουδια.....
    MASTER θεωρω αυτον που θα με κανει να νοιωσω ετσι....


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?



    Υπάρχει Master και μάλιστα ειναι ο Mastret των Master! Μπορεί να μην γαμάει και δέρνει...υποτακτικά κοριτσάκια, (ισως και να εχει τέτοια βίτσια δεν ξέρω...) αυτό που ξέρω/ουμε ομως ειναι, οτι κάνει δημόσιο session εξευτελισμού σε μια ολόκληρη χώρα που ακούει στο όνομα Ελλάδα...

    Το όνομα αυτού;

    ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ...Γαμεί, δέρνει, και διασύρει την υποτακτική Ελλαδίτσα μας... ταυτόχρονα ομως επειδή ειναι και τσέντελμαν... πληρώνει οσους χρειαστεί για να κάνει το βίτσιο του αυτο...
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2009
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    και ευγε του !!! και μακαρι να τον ειχαμε και πρωθυπουργο!!!!
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Και τον Παλαιοκωστα που ειχαμε ,και τον Νεοκωστα που εχουμε ,χαϊρι δεν ειδαμε...
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?


    Σωστά, εναν τέτοιο πρωθυπουργό θέλουμε με θάρρος, θράσος, και τσαμπουκά, αλλα πού...;
    Φαντάζεσαι να ηταν και μέλος του φόρουμ μας...;
    Πιστεύω οτι θα γινόταν ανάρπαστος απο τα υποτακτικά θηλυκά του χώρου μας...  
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    βασικα μιλαμε για τους αδελφους παλαικωστα , μην αδικουμε και τον εταιρο.
    και που ξερεις ? μπορει να ειναι και μελη του φορουμ..... 
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Σουυυυυτ... μην αποκαλύπτεις μυστικά... 
     
  8. zoi72

    zoi72 New Member

    O πλυθιντικος οπως και ο σεβασμος κερδιζονται δεν απαιτουνται...... οποτε πιστευω οτι αν ο οποιος "Master" δεν κερδισει τον σεβασμο σου δεν θα σου βγαινει και σενα ο πλυθιντικος..... ταπεινη αποψη μου.......
     
  9. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Δεν υπάρχει περίπτωση να αναζητεί κάποιος κάτι και να μην μπορεί να το βρει.

    Όσο για το γεγονός ότι κάποιοι ψάχνουν και δε βρίσκουν , αυτό ερμηνεύεται με βάση το ότι υπάρχει αντινομία ανάμεσα σε αυτό που πιστέυουν ότι ψάχνουν και σε αυτό που αναζητούν ουσιαστικά κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα

    ή το να πέφτουν πάνω σε άτομα τα οποία είναι μεν μακρυά από αυτό που οι ίδιοι νομίζουν ότι ψάχνουν , αλλά παράλληλα είναι εντελώς εναρμονισμένα με αυτό που κατ' ουσίαν ψάχνουν.

    ή το να πέφτουν επάνω σε αυτό που νομίζουν ότι ψάχνουν και να ανακαλύπτουν πως τελικά δεν ήταν αυτό που περίμεναν.

    Οι Master υπάρχουν μόνο για όσους προορίζονται.Για τους υπόλοιπους είναι ή αόρατοι , ή , ηλίθιοι.

    Αόρατοι γι' αυτούς που δεν ψάχνουν κατ ουσίαν για εκείνους αλλά για κάτι άλλο , αλλά που είναι κολλημένοι όμως με μια ιδέα που ουσιαστικά δεν είναι δικιά τους και την οποία έχουν οικιοποιηθεί σε τετοιο βαθμό ώστε να μην βλέπουν αυτο που ψάχνουν , με αποτέλεσμα να προσπαθούν να συνάψουν επαφές με μια φαντασίωση.
    Ηλίθιοι γι' αυτούς που κατάφεραν τελιά να κάνουν τη φαντασίωση πραγματικότητα και διαπίστωσαν εκ των υστέρων πως ...αυτός ο Master τελικά ήταν ηλίθιος.Καλά ας μη το πούμε έτσι.Ας το πούμε λίγο πιο εξωραϊσμένα , τύπου ....κρίμα το παιδί.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω οι Masters χωρίζονται σε 3 κύριες κατηγορίες ως προς τον αντίκτυπο που έχουν σε αυτούς που είναι γύρω τους.

    1)Αόρατοι γι αυτούς που δεν τους βλέπουν
    2)Ηλίθιοι γι' αυτούς που τους είδαν κι εύχονται να μην τους είχαν γνωρίσει ποτέ.
    3)Θεοί γι αυτούς οι οποίοι με βάση την ψυχοσύνθεσή τους , είναι και οι μόνοι που μπορούν να πάρουν το σήμα ενός Master και να το ενσωματώσουν στα δικά τους θέλω.

    Καμία από τις παραπάνω κατηγορίες δε φέρει πιο βαρύνουσα σημασία από τις υπόλοιπες.Είναι απλά θέμα θέσης κι ως εκ τούτου οπτικής.

    Και καθώς όλες οι παραπάνω οπτικές είναι αληθείς , το μόνο που εικάζω ότι θα μπορούσε να πει κανείς για να συνδράμει τον οποιονδήποτε στην αναζήτηση του , θα ήταν του στυλ

    "βρες αν ψάχνεις για έναν αόρατο , ή , ηλίθιο , ή, θεό".
     
  10. Maley

    Maley Contributor

    αργησα να δω το νημα αυτο..

    αναστασια να ο πρωτος μουφα-μαστερ εδω μεσα...εγω..αρα πλην ενας...

    Περυ συμφωνω..ο Παλαιοκώστας ειναι μακραν ο καλλιτερος..
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2009
  11. Master V

    Master V Regular Member


    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την προσέγγισή σου. Όμως, αυτό το λίγο καιρό που μπαινοβγαίνω σε αυτό το φόρουμ, διαπίστωσα με έκπληξη ότι υπάρχει και ένα άλλο είδος αυτοαποκαλούμενων Master. Πρόκειται για τους ντεμέκ, εικονικούς ή εξ αποστάσεως κυρίαρχους. Πρόκειται γι αυτούς που είναι προσκολλημένοι στη διανοητική πλευρά του bdsm και μόνο, αναπτύσσοντας pathetic «σχέσεις» κυρίαρχου- σκλάβου, η οποία εξαντλείται στην αλληλοπληκτρολόγηση σπαρακτικών σεντονιών και αδυνατεί να εξελιχτεί in vivo. To bdsm είναι σωματικό και διανοητικό ταυτόχρονα. Είναι τροφή για το μυαλό και το σώμα. Δεν υπάρχει «πλατωνικό» bdsm. Δεν μπορεί κάποιος να χορτάσει ή να ξεδιψάσει εξ αποστάσεως. Ούτε να πονέσει. Το διαδίκτυο είναι ένα μέσο για να φέρνει τους ανθρώπους κοντά, όχι για να τους κρατάει στα σπίτια τους. Ok, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και αγοραφοβικοί, ανίκανοι, μκροτσούτσουνοι κλπ, που προτιμούν να μένουν οχυρωμένοι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή τους και να προσπαθούν να ανοίξουν τον κώλο του υποτακτικού τους με το mouse!!!. Τους καταλαβαίνω…. Okey! Αλλά η ζωή είναι εδώ. Έξω. Χρειάζεται μια υπέρβαση για να ξεπηδήσεις από τον κόσμο της εικονικής «ασφάλειας» στον πραγματικό κόσμο του πόνου και της ηδονής. Το bdsm αφορά τους ανθρώπους, σωματικά και διανοητικά. Όχι τα avatars. Σ αυτούς και τους υπόλοιπους ντεμέκ κυριάρχους οφείλονται οι απορίες που εκφράζει αυτό το νήμα. Αν όλοι όσοι δηλώνουν - ήταν, δεν θα υπήρχε αυτό το νήμα.

    .
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Συμφωνη με βρίσκει αυτή η τοποθέτηση.
    Η υπογράμμιση δικιά μου...

    Δεν αμφιβάλλω πως υπάρχει και τέτοιο είδους Κ. όπως και το ανάλογο απο ντεμέκ εικονικές υποτακτικές και σκλάβες.
    Θα συμφωνείς υποθέτω πως το βδσμ δεν είναι παρά μια μεγάλη ομπρέλα, κάτω από την οποία υπάρχουν άτομα, σχέσεις και πρακτικές που να μην έχουν σχεδόν κανένα κοινό με κάποια άλλα άτομα, σχέσεις και πρακτικές.
    Συμφωνώ πως δεν υπάρχει πλατωνικό bdsm.
    Διαφωνώ πως κάποιος δεν μπορεί όμως να εκπαιδευτεί ή να πονέσει εξ αποστάσεως.
    Και δεν σημαίνει και καλά πως όποιος έχει σχέση εξ αποστάσεως κατατάσσεται άμεσα σε αγοραφοβικούς, ανίκανους, μικροτσούτσουνους και λοιπά προσβλητικά. Βέβαια αυτό σαν προσωπική αυτοπροβολή του τύπου "κορίτσια εγώ είμαι του real" μπορεί και να δουλέψει.
    Το Τσουβάλιασμα όμως είναι κάτι που με ενοχλεί απίστευτα.

    Και εγώ και άλλες σκλάβες φίλες μου έχουν σχέσεις με άτομα που δεν ζουν μαζί τους, που σπάνια βρίσκονται λόγω καταστάσεων και συνθηκών real.
    Αντιλαμβάνομαι πως τέτοιου είδους δύσκολων και απαιτητικών σχέσεων πολύ λίγοι έχουν το σθένος και το θάρρος και τις αντοχές να δοκιμάσουν να διανύσουν και οι πλείστοι προτιμούν κάτι πιο εύκολο και προσιτό, κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους, όπως αναφαίρετο δικαίωμα μου είναι να είμαι με Κάποιο άσχετα αποστάσεως και συχνότητας real επαφής.

    Και αν είναι να τσουβαλιάσουμε, επειδή δεν είναι προνόμιο των μερικών κάτι τέτοιο, απλά κάποιοι επιλέγουν ώριμα να μην το πράττουν, θα φανώ ανώριμη για να μην χαλάσω το επίπεδο του νήματος και θα πω πως το νήμα αυτό δεν υπάρχει μόνο επειδή υπάρχουν οι δήθεν Κ. που κάνουν και λένε ότι χρειάζεται για να βγάζουν τον καθημερινό τους αυνανισμό, αλλά επειδή υπάρχουν οι δήθεν υποτακτικές και σκλάβες και βανίλλα που είτε προσποιούνται και παίζουν πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου τους, χωρίς να έχουν διάθεση για κάτι διαφορετικό μια και για κείνες ολο αυτό δεν είναι παρά ένα διάλειμα από την καθημερινότητα τους ή από άλλους που ψάχνουν απλά υπο τον τίτλο του Μαστερ να πηδήξουν και οι ανάλογες τους, που ψάχνουν γαμπρό ή εραστή που να προσθέσει λίγο αλατοπίπερο στην σεξουαλική τους ζωή (απόλυτα κατανοητό και αποδεχτό ως επιλογή) και προσποιούνται (αυτό είναι που δεν είναι για μένα ούτε κατανοητό ούτε αποδεχτό) πως είναι κάτι που όχι μόνο δεν είναι αλλά ποτέ δεν θα γίνουν. Και αυτές ποτέ δεν θα αξιωθούν να έχουν την σημασία Κάποιου αυθεντικού Master απλά και μόνο γιατί δεν έχουν τα φόντα να κερδίσουν/κρατήσουν το ενδιαφέρον του.

    Γιατί όπως λέχθηκε και πιο πάνω!
    Οι Master υπάρχουν μόνο για όσους προορίζονται... Το ίδιο και οι σκλάβες.