Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Absolute Fetish Night BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 15 Φεβρουαρίου 2009.

  1. The_Ogre

    The_Ogre Me !

    Απάντηση: Absolute Fetish Night * BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλα αυτά τα αστέρια που βγήκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και φυσικά στη διοργάνωση που για ακόμη μια φορά εξέπληξε με τον άψογο συντονισμό !
    Ήταν όλα τέλεια !
    Εύχομαι πάντα τέτοια και καλύτερα !
    Είπαμε τα … καλύτερα έρχονται ! ! !
     
     
  2. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Absolute Fetish Night * BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Οκ.. τρεις μερες μετα το party επανηλθα και εγω καπως ωστε να γραψω τις εντυπωσεις μου.. Μα γιατι τελειωσε??? 

    Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους εσας που για ακομα μια φορα μας τιμησατε με την παρουσια σας και διασκεδασατε μαζι μας! Χαρη στη δικη σας στηριξη συνεχιζουμε να κανουμε αυτο που τοσο αγαπαμε και αποδεικνυουμε οτι μπορουμε να αφησουμε στην ακρη τη γκρινια και τη μιζερια και να παμε ενα βημα παραπανω και να απολαυσουμε ολα αυτα που μας ενωνουν 

    Προσωπικα θεωρω το συγκεκριμενο Party ενα απο τα πιο επιτυχημενα του ειδους που εχουν γινει ποτε στη χωρα μας (επειδη εχουν γινει και πολλα, lol.. ). Αλλα οχι δε μπορουμε να περιμενουμε το torture garden που ερχεται μια φορα το χρονο για να διασκεδασουμε οπως εμεις καυλωνουμε! Ενα πληρως εξοπλισμενο dungeon για ατελειωτο παιχνιδι και shows σχεδον συνεχομενα για οσους αρεσκονται στο ματι..  Ολα μας τα παιδια εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο και αυτο φανηκε. Καθως και πολλοι φιλοι βοηθησαν σε ο,τι μπορουσαν. Μπραβο σε ολους σας! Ενα πετυχημενο ξεκινημα λοιπον για τα καλυτερα που θα ερθουν αργοτερα.. Υποσχεση η απειλη? Παρτε το οπως θελετε..!  
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Absolute Fetish Night * BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Μπράβο σε όλην την ομάδα του Absolute Fetish και την μαέστρο αυτής της ομάδας SM_Art Lady. Ήταν μια υπέροχη bdsm βραδιά που μας ταξίδεψε σε σκοτεινούς, διεστραμμένους... και υγρούς... προορισμούς!


    Πολύ καλός και ελεγχόμενος ο χώρος του dungeon.
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2009
  4. re: Absolute Fetish Night BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Εξέφρασα απλά την ΓNΩMH μου και δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκες Εύα αλλά no offense!Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις κ αν σου επρηξα όντως τον έρωτα με τα σπάνια ποστ μου,πάλι να με συγχωρείς!Εξέφρασα την γνώμη μου ότι για μια τέτοια έκφανση του ψυχισμού γίνονται αδικαιολόγητως άπειρα event.Το κέρδος εμένα μου μπαίνει στο μυαλό.Κ πάλι εκφράζω την γνώμη μου κ πλιζ μην προσβληθείται πάλι! 
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Absolute Fetish Night * BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Όταν απάντησα δεν είδα καθόλου τον αριθμό των post που έχεις γράψει στο forum και νομίζω ότι αυτό δεν έχει καμία σημασία. Είσαι μέλος του εσύ όπως και εγώ, έχουμε τα ίδια δικαιώματα και είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε τις απόψεις και τις θέσεις μας, που είναι καθόλα σεβαστές.
     
    Επειδή όμως έχουμε βαρεθεί γενικότερα να ακούμε για τα "κέρδη" μας, αν δεν μας ματιάσετε (οι φαρμακόγλωσσες  ) σύντομα και με το καλό, θα τελειώσουμε την ανέγερση μιας πολυκατοικίας στην Εκάλη, που εγώ και η ομάδα μου Αbsolute Fetish έχουμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε, επενδύοντας τα χρήματα που κερδίσαμε έως τώρα απο την παρουσία μας γενικότερα! Σκεπτόμαστε λοιπόν, να κάνουμε προσφορά στο BDSM για τα ΚΑΠΗ, ή λέσχη για τους βετεράνους ΒDSMers ή και κατάλυμα για τους σεβαστούς αναξιοπαθούντες του χώρου μας
     

    Καλή μου assassina, χωρίς παρεξήγηση, όλα αυτά που σου έγραψα ήταν όπως καταλαβαίνεις χιουμοράκι για να περνά ευχάριστα η ώρα!  

    Πράξε όπως καταλαβαίνεις. Επίσης μπορείς να φαντάζεσαι ή να υποθέτεις ότι θέλεις! Δεν χαλάμε χατίρια και προπαντός δεν χαλάμε τις καρδιές μας με κανένα!
    Όμως, όποτε θελήσεις θα χαρούμε να έρθεις σε κάποιο event δικό μας, να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις (θα μοιραστούμε και τα κέρδη  ) ...
    Οφείλω όμως να σου διευκρινίσω για την τάξη, ότι αυτό ήταν το πρώτο event που διοργανώσαμε εμείς ως ομάδα... ! Όλα τα υπόλοιπα event και meetings που αναφέρεσαι, γίνονται εδώ και κάποια χρόνια από κοινού, σε συνεργασία ή μεμονωμένα από άλλους καλούς φίλους των forums και τα οποία έχουν βοηθήσει τις γνωριμίες μεταξύ μας… Να σκεφτείς ότι κάποιοι που έχουν έρθει σε αυτά, ευγνωμονούν την τύχη τους. Επίσης για να ξεκαθαρίσουμε και κάποια πράγματα, είναι μη κερδοσκοπικά, αν και πολύ καυλωτικά! 

    Με φιλική διάθεση
     
     
  6. hermis

    hermis Regular Member

    re: Absolute Fetish Night BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν νωρίτερα να γράψω.

    Ότι και να πω είναι λίγο για εκείνη την βραδιά.

    Η ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό (ανεξαιρέτως ατόμων) και όλοι οι προσκεκλημένοι αγκάλιασαν αυτό το όμορφο Absolute fetish party με αγάπη πάθος και χαμόγελα.

    Ένα έντονο ευχαριστώ και από μέρους μου στους Absolute Fetish και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που με την παρουσία τους τίμησαν, την προσπάθεια μας!


    Αυτά όλα είναι μια μαγική αρχή για αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.

    Ακολουθούν πράγματα βγαλμένα από την ψυχή και το μεράκι ανθρώπων που ζουν αυτό που κάνουν.

    Αυτό το πόστ θα ήθελα να το κλείσω ευχαριστώντας την Εύα (SM Art Lady).

    Χωρίς Εκείνη δεν θα γινόταν τίποτα.
     
  7. lacryma

    lacryma Regular Member

    Απάντηση: Absolute Fetish Night * BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Μια υπέροχη, προκλητικά σαγηνευτική βραδιά, σε έναν εξαιρετικά επιλεγμένο χώρο, με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς (SM Art Lady και την ομάδα Absolute Fetish) να μας «ταξιδεύουν» με την σκηνική παρουσία και επαγγελματικότητα τους στο μαγικό κόσμο του bdsm! Το επίπεδο της διοργάνωσης υπήρξε υψηλό και το αποτέλεσμα μοναδικό!

    Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα!!!
    Και περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχειά σας…!!!
     
  8. focus

    focus Regular Member

    re: Absolute Fetish Night BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Ήταν ένα υπέροχο party και όλοι περάσαμε υπέροχα. Οι "σύντροφοι" μας στο χώρο, παρουσίασαν εκπληκτικά τα "παιχνίδια" μας και με εξαιρετική καλλιτεχνική αισθητική!!
    Οσοι μεμψίμοιρουν και εκφράζουν τη κλασσική ελληνική γκρίνια ας την αφήσουν πίσω και ας συμμετάσχουν στα επόμενα. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι για όλους μας.....
     
  9. re: Absolute Fetish Night BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Αλόχα έστω και υπερβολικά καθυστερημένα από τον χορηγό επικοινωνίας.
    Πότε το επόμενο;
     
  10. Enfer_Bride

    Enfer_Bride New Member

    re: Absolute Fetish Night BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Αντε και στην erotica ακομα περισσοτερα:mwink:
     
  11. hermis

    hermis Regular Member

    re: Absolute Fetish Night BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball


    Βρε(!) καλώς την κούκλα μας..... 
     
  12. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Absolute Fetish Night * BDSM, Fetish & Kinky Costume Ball

    Το καλό με αυτή τη βραδυά ήταν ότι δεν ήταν ένα ακόμα πάρτυ με show που αφορούσαν το BDSM αλλά ένα πραγματικό φετιχιστικό BDSM πάρτυ.

    Υπήρχε ένα πλήρως οργανωμένο dungeon με διάφορα παιχνίδια αλλά και έπιπλα για να μπορέσει όποιος θέλει να παίξει με το ζευγάρι του ή να δοκιμάσει κάποιος για πρώτη φορά κάτι με ασφάλεια κάτω απο επίβλεψη.
    Αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία και ξεφεύγει απο τα κλασσικά πάρτυ όπου πας και απλά χορεύεις και στην ουσία παραμένεις θεατής.

    Αυτό που έγινε ήταν μια βραδυά όπου μπορούσες να ντυθείς διαφορετικά παίζοντας κάποιο παιχνίδι ρόλου, ή απλά φετιχιστικά, (οι απόκριες ήταν και μια καλή πρόφαση για όσους δεν τολμούν συνήθως) αλλά και να συμπεριφερθείς παίζοντας ανάλογα με τη διάθεση και τον προσδιορισμό σου.

    Φυσικά και τα playshow ήταν τέλεια απο ανθρώπους που είναι αυθεντικοί στον χώρο, και η ομάδα το έχει πλέον αποδείξει (προσωπικά λάτρεψα ιδιαίτερα το δέσιμο-αιώρηση της Prema) χωρίς να σημαίνει ότι τα άλλα υπολείπονταν.

    Φυσικά και το BDSM δεν είναι κάτι που απλά το βλέπεις σε κάποιο πάρτυ αλλά κάτι που έχεις μέσα σου, αλλά τέτοιες προσπάθειες αξίζουν ακριβώς γιατί σου δίνουν την ευκαιρία να εκφραστείς και όχι να παραμείνεις απλά θεατής.

    Ραντεβού στην erotica.  
    _____________________________________________________________________________________

    To Photographer γράφεται με κεφαλαίο "P"