Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 12 Μαρτίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Kαι παλιότερα το είχαμε συζητήσει και παλιότερα δεν το είχε καταλάβει,οπότε δεν περιμένω να το καταλάβεις και τώρα.Θα σφίξω όμως για λίγο την καρδιά μου και θα απαντήσω ,μήπως και δώσω λίγο νόημα σε αυτό το γαϊτανάκι του παραλογισμού..

    Κορδέλα πρώτη:Το ότι οι str8 χαίρουν όλων των δικαιωμάτων ανεξαιρέτως,δε σημαίνει πως όποιος θέλει να διεκδικήσει τα ίσα δικαιώματα,πως θέλει να γίνει str8.Θέλει ,απλά, να γίνει ισότιμος πολίτης.Καταλαβαίνεις επιτέλους την τεράστια αυτή διαφορά ή θα αναγκαστώ να τα επαναλάβω σε ανύποπτο χρόνο που θα ξαναπαραθέσεις τον ίδιο προβληματισμό;
    Κορδέλα δεύτερη:το ίδιο συμβαίνει και με τη λεγόμενη "ένταξη στις παραδοσιακές δομές".Αν εσύ θεωρείς πως η κοινωνική και εργασιακή προστασία ισούνται με προσκόλληση στο κατεστημένο πλανάσαι οικτρά...Εσύ μας το παίζεις ποικιλότροπα ανένταχτος,αλλά χαίρεις των όποιων αυτονόητων δικαιωμάτων που απορρέουν από τις "δομές" αυτές(καλά και εγώ έτσι γίνομαι και Ρομπέν των δασών).Και τώρα αμφισβητείς και αυτές,αλλά και σε ξενίζει ο όποιος αγώνας υπάρχει για κατοχύρωση και προστασία από ομάδες που δεν έχουν τα ίδια προνόμια με εσένα..Θα μας τρελάνεις τελείως δλδ..

    Κορδέλα τρίτη:Τι ακριβώς εννοείς ως "μποεμ " ζωή.Το διαρκές ψέμα και το διαρκή φόβο της συντριπτικής πλειοψηφίας των gay στις προηγούμενες δεκαετίες;

    Κορδέλα τέταρτη:"παραδοσιακά είχαν" ;Ήταν επιλογή οι συνθήκες ζωής τους τόσα χρόνια;Δλδ,υπήρχε ένα κοινωνικό σύστημα που έλεγε "γιατί ρε παιδιά κρύβεστε" και εκείνοι το αρνιόντουσαν;Έλεος...

    Υ.γ. Μπορεί το γαϊτανάκι να είναι επίκαιρο σχετικά λόγω απόκρεων,αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας..
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ε δεν μπορω τωρα Ινκο να το προσπερασω ... με πνιγει το δικιο ...

    Γιατι Lara[E-p] ειναι οι αποψεις μονοχνωτες και αρτηριοσκληρωμενες ; .....οτι ΔΕΝ ισοπεδωνει το χτες , ειναι ανεπιτρεπτα παλιο και αναχρονιστικο για το σημερα ; ...
    Το ασφαλεια-συνεση-συναινεση ειναι το μαγικο τριπτυχο που αναιρει την ηθικη ; ...
    ωραια λοιπον ... να κανουμε ολοι τις κορες μας πουτανες πολυτελειας και απο τα 20 εως τα 25 τους να βγαλουν χρηματα για ολοκληρη την ζωη τους ...
    να πηγαινει και η μανα με τον γιο και τον πατερα εν αλαξ ... γιατι οχι ; .. μην ειστε μονοχνωτοι ... ενηλικες δεν ειναι ; ... αρα ειναι δικαιωμα τους ... τι ειπατε ; ειναι παραφυσην η μανα να πηδιεται με τον γιο και η κορη με τον πατερα ; ... ααααα ... ειστε και αρτηριοσκληρωμενοι ... αμα δεν σου δωσει χαρα το δικο σου αιμα ποιος θα σου την δωσει ; .... αρκει που υπαρχει συνεση και συναινεση ...
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Συνδέεις άσχετες καταστάσεις για ποιο λόγο;Για να δείξεις το δίκιο σου;Δλδ,η έννοια του απόκτησης του κάθε δικαιώματος,σχετίζεται με την ισοπέδωση;Και που τη βλέπεις την ισοπέδωση στα λόγια της λαρα;

    Αυτό το κακολαϊκό παιχνίδι εντυπώσεων κακολαϊκών ανθρώπων καταντάει κουραστικό..
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Διαβασα με προσοχη την τετρασελιδη αντιπαραθεση για τα παιδια ομογονεικων οικογενειων.
    Δεν γνωριζω τις ερευνες που ανεφερε ο Ινκο.
    Αυτο που γνωριζω ομως,με δυο παιδια στην πλατη μου,ειναι η ψυχολογια τους εντος του σχολικου περιβαλλοντος.
    Μπορει εμεις εδω να μην εχουμε προβλημα που εμαστε διαφορετικοι,τα παιδια ομως οταν αισθανονται διαφορετικα εντος της σχολικης κοινωνιας,οταν αισθανονται τους συμμαθητες τους να τους αποκλειουν απο αυτην λογω της διαφορετικοτητας τους,σας βεβαιω οτι εχουν,πολυ μεγαλο μαλιστα.Να ειστε δε βεβαιοι,οτι ενα τετοιο παιδι θα "στιγματιστει"απο τους συμμαθητες του αμεσα και πολυ φοβουμαι ακομψα.
    Οι "γονεις" σε αυτο το επιπεδο δεν θεωρω οτι εχουν και πολλα περιθωρια παρεμβασης,αν σκεφτουμε οτι θα ειναι και αυτοι ολοκληρωτικα απομονωμενοι απο τους υπολοιπους γονεις ,για να μην πω και απο τους δασκαλους.(μην ξεχνατε σε ποια χωρα ζουμε) .
    Ειναι λοιπον κατα την γνωμη μου ακαιρο και πολυ προωρο να συζηταμε στην Ελλαδα το δικαιωμα των ομοφυλοφιλων να υιοθετουν και να μεγαλωνουν παιδια ,απο την στιγμη που η Ελληνικη κοινωνια δεν εχει καν χωνεψει το δικαιωμα τους να συζουν και να συμβιωνουν σαν ζευγαρι ,αυτο δε ειναι μια πραγματικοτητα,ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Η "πραγματικότητα" μπορεί να αλλάξει μόνο από τα απαραίτητα βήματα..  
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Γιατι ;
    και αν γιατι αυτο ειναι το δικαιο και ΟΛΟΙ πρεπει να εχουν ισα δικαιωματα ανεξαρτητα απο την σεξουαλικη προτιμηση , τοτε θα ισχυει και για την μητερα με τον γιο , τον πατερα με την κορη και τον αδελφο με την αδελφη ;
     
  7. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    θα εντυπωσιαστείς isnogood αλλά οι σχέσεις μεταξύ ενηλίκων συνενούντων συγγενών δεν ειναι απαγορευμένες σε πολλές χωρές. Και γιατί όχι άλλωστε καθώς το μόνο ιατρικό πρόβλημα στο σεξ μεταξύ συγγενών είναι όταν υπάρξουν παιδιά.

    και επιτέλους θα το ξαναπω κι ας βαριέμαι. Ας σταματήσουμε να οριζουμε τη φύση έτσι όπως εμείς γουστάρουμε κάθε φορά και να την κάνουμε λάστιχο.
    Φυσικό σεξ δεν υπάρχει. Ή για την ακρίβεια το φυσικό σεξ θα έπρεπε να γίνεται μόνο κατά την ωορυξία του θυληκού με σκοπό την απόκτηση απογόνων. Αλλά αυτό το είδος σεξ το σταματήσαμε από την εποχή που ανεβήκαμε στα δέντρα και γίναμε πίθικοι. Διότι ακόμα και οι πίθικοι επιδίδονται αιώνες τώρα στο κοινωνικό σεξ, στο οποίο οι περιορισμοί είναι κοινωνικοί και όχι φυσικοί.

    Αρα σύμφωνα με την κοινωνία του isnogood το σωστό σεξ γίνεται μεταξύ ετερόφυλων . Δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό φτάνει αυτή η κοινωνία να βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη δική μου.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    @isnogood ο μοναδικός λόγος που δεν σε έχω στην ignore list είναι επειδή σε θεωρώ επικίνδυνο και επιθυμώ να είμαι σε θέση να αντιτάξω στις όποιες απόψεις σου τις δικές μου. Γιατί αν κανείς δεν αντιδρά σε τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές, είναι σαν να τις εγκρίνει. Και ποτέ δεν θα ενέκρινα τίποτα παρόμοιο με όσα εσύ πρεσβεύεις.
    Προσβάλεις κάθε έννοια αξίας μου κάθε φορά που γράφεις.
    Και όσο είμαι εδώ θα αντιτάσσομαι σ αυτά.

    Αλλά πουθενά δεν ισωπέδωσα τίποτα, η ισοπέδωση υπάρχει μόνο στο μυαλό σου και απλά την προβάλλεις όπου προλάβεις.

    Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά θα συμφωνήσω και με τον Inco πως αν δεν γίνουν ένα ένα τα βήματα προς την όποια καινούργια κατεύθυνση (όχι μόνο αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα αλλά σε κάθε θέμα που έρχεται να προκαλέσει το κοινωνικό κατεστημένο) τότε απλά τίποτα ποτέ δεν θα αλλάξει.  
    Πριν όχι και τόσα πολλά χρόνια στην Κύπρο οι ομοφυλόφιλοι σάπιζαν στις φυλακές. Τώρα έχει γίνει αποδεκτό το δικαίωμα τους να υπάρχουν! Αν δεν γίνονταν βήματα προς αυτή την κατεύθυνση ακόμα και το δικαίωμα ύπαρξης τους δεν θα υπηρχε.


    @Mesodo +1
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αν μπορειτε παρακαλω να αποσυρετε καποιους εις βαρος μου χαρακτηρισμους :
    " Μπορώ να πω πως την αντικαθιστά επάξια όμως ο κάθε φανατικός υπο κατάλληλες συνθήκες εν δυνάμη ιεροεξεταστής. "
    σαφεστατα απο προηγουμενα συμφραζομενα φωτογραφιζει εμενα ...
    " @isnogood ο μοναδικός λόγος που δεν σε έχω στην ignore list είναι επειδή σε θεωρώ επικίνδυνο "

    ευχαριστω ...
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Γιατί??? Εγώ τον βρίσκω trendy(και επ'ουδενί δεν απαξιώνω το σχόλιο της λάρα) ..   Τόσα και τόσα μου έχουν πει,αυτό όμως ποτέ κανείς!
    Στη θέση σου θα τον έβαζα και στην υπογραφή μου ..  

    Υ.γ. Δεν κάνω πλάκα.Δε γράφονται τέτοια κάθε μέρα .. Εκμεταλλεύσου το ..  
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Re: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Ποιοι δαιμονες ποτιζουν την καινουρια σου ζαλη?συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα πρεπει να εισαι σε μονιμη αντιπαλοτητα με τους γυρω σου?Ξεπερασε το.
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Συγκεκριμένα,η κυπριακή κυβέρνηση δικάστηκε από το ευρωπαϊκό δικαστήριο για την υπόθεση ενός ομοφυλόφιλου κρατουμένου.. Και την ομοφυλοφιλία αποποινικοποίησε(ήθελε βέβαια να μπει και στην Ε.Ε.) και δημόσια συγνώμη ζήτησε από τον πρώην πλέον κρατούμενο..  

      
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2009