Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ταμπέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 16 Μαρτίου 2009.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    loooool το είχα ξεχάσει  
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Χμμ, εμένα στην αρχή μου άρεσε αυτό. Να δηλώνω οτι ανήκω σε εκείνον που ανήκω. Νομίζω πως στις αρχές το έκανα, είτε κάτω από το nick μου είτε μέσα στο προφίλ μου(δεν θυμάμαι καλά, αλήθεια, αλλά νομίζω πως ναι).
    Πλέον δεν το κάνω, καθότι υπάρχουν άτομα που σκέφτονται όπως ο Elysium πχ, που παρεξηγούν, άλλα που ειρωνεύονται κλπ και εκνευρίζομαι.
    Το κρατάω λοιπόν για εμένα. Για να προφυλαχτώ και να προφυλάξω.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δειχνουν επισης σεβασμο,υποταγη,αγαπη και πολλα αλλα πραγματα.Μην κρινουμε τοσο απολυτα τα πραγματα επειδη προσωπικα δεν μας αγγιζουν.Elysium χωρις παρεξηγηση σεβομαι την αποψη σου αλλα βλεπω οτι ειναι απολυτη και μαλιστα αρνητικα.
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Όλα αυτά που ανέφερες Apollyon, μπορούν να τα δείξουν στο σύντροφό τους, χωρίς να ενημερώνουν τους άσχετους;


    Αν ναι, για ποιο λόγο πρέπει να τα κοινοποιούν και στους τρίτους; Πιστεύεις πως τους αφορούν;
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    Ζουλιάρη! 
     
  6. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Η ταμπέλα

    'βρε καλα κανω εγω που δηλωνω ιδιοκτησια μου..ουτε ζηλειες ουτε σχολια ουτε τιποτα. 
     
  7. Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    Κακό είναι δηλαδή να προβάλλεται ο έρωτας; Τί θέλετε να βλέπε; Μόνο τσακωμούς, μπηχτές και αόριστες ψυχρές θεωρητικολογίες;
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Προσωπικά, το βρίσκω (για πολλούς λόγους) αντιαισθητικό (το λιγότερο). Δεν θα επεκταθώ ως προς το "γιατί", καθώς αρκετοί ψάχνουν αφορμή για να παρεξηγηθούν παρερμηνεύοντας τα λεγόμενα άλλων.
    Απ' την άλλη, είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται όπως νομίζει/επιλέγει ή τον/την ευχαριστεί, οπότε και δεν μας πέφτει λόγος.
     
  9. Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    Θα μπορούσες να επεκταθείς έστω και λίγο; Με ενδιαφέρει.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η ταμπέλα


    Προσωπικά θέλω να βλέπω την αλήθεια που κρύβεται μέσα από φανφάρες και «καλοσύνες».

    Δε θα παραγνωρίσω βέβαια το ότι κάποιοι κινούνται από συναισθήματα αγάπης.
    Φοβάμαι όμως πως αυτοί δε νιώθουν εύκολα την ανάγκη να μοιραστούν τα συναισθήματά τους με άσχετο κόσμο και δεν επιδεικνύουν κολάρα και συμφωνητικά αν δε έχουν σκοπό την επίδειξη και την επιβεβαίωση της σχέσης τους από τρίτους.

    Εξάλλου η διακριτικότητα συνήθως δηλώνει ποιότητα και αυτάρκεια σε μια σχέση.
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιο ακριβώς θέμα θέλεις να θίξεις με το παρόν νήμα (θίγεις πολλά και ετερόκλητα ταυτοχρόνως). Θα καταπιαστώ με κάποια από αυτά ελπίζοντας να είμαι εύστοχη.

    Ι.
    Η ευθύνη των πράξεων και των παραλείψεων ενός σκλάβου, επιβαρύνουν τον αφέντη του, και ωσαύτως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε μη ισότιμη σχέση (π.χ. Γονέας - παιδί). Εδώ αξίζει να αναφέρω δύο πράγματα:
    α) "Σκλάβος" σημαίνει συν τοις άλλοις "εκπαιδευμένος", άρα αν ο σκλάβος μου δεν με σέβεται, είναι επειδή δεν του έμαθα να με σέβεται - ό,τι σπέρνω θερίζω.
    β) Σε άλλο νήμα έκανα μνεία στη θεώρηση του Μαυροβασίλη περί της αρχής της αμοιβαιότητος, διάβασέ το. Επί αυτού συμπληρωματικά άλλα δύο πράγματα: ι) Οι εκπαιδευόμενοι έχουν την τάση να μιμούνται τους εκπαιδευτές τους και ιι) οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν τείνουν (συν τω χρόνω) να αντικαθιστούν την αντίληψη που έχουν αναφορικά με εμάς, με την αντίληψη που έχουμε εμείς για τον εαυτό μας, δηλαδή για να σεβαστεί ο σκλάβος τον αφέντη πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ πρώτα να σέβεται ο αφέντης τον εαυτό του.

    ΙΙ.
    Αν από την άλλη πλευρά γίνεται λόγος για περίπτωση όπου στο σκλάβο έχει δοθεί release από τον αφέντη, οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη του πρώτου δεν αφορά κατά κανένα τρόπο το δεύτερο. Δεν είναι ο κ υπόλογος για καμία ανάρμοστη συμπεριφορά των σκλάβων του πριν τελέσουν υπό την κηδεμονία του ή αφότου τους αποδέσμευσε. Το να επιμένει κανείς να φέρει, διαδικτυακά έστω το κολλάρο του, είναι ένα θέμα που προσωπικά δεν βρίσκω βαρύνουσας σημασίας -στη χειρότερη περίπτωση κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος κ ενδέχεται να του κάνει κάποια ενόχληση προς επαλήθευση του release, πριν προχωρήσει σε περαιτέρω επαφή μαζί του, δεν είναι φοβερό πιστεύω-, αλλά το σενάριο πως αυτό οφείλεται στο ότι φέρει το κολλάρο αυτό εν είδει τιμητικής αναγνώρισης δεν φαίνεται να συμπνέει με την αρχική διατύπωση πως δεν σέβεται τον πρώην Αφέντη του. Αν δεν τον σέβεται γιατί να θεωρεί εύσημο το κολλάρο του; Κάτι στο συλλογισμό σου εμφανώς χωλαίνει.

    ΙΙ.
    Αν τέλος, και καθώς κάνεις μάλλον λόγο για κάποιο forum, υπάρχει συνομιλητής που φέρει στο παρόν forum το διαδικτυακό σου κολλάρο παρά τη θέλησή σου, και παρά τις συστάσεις σου, και κρίνεις ότι σε διαπομπεύει, και αν τελικώς το παρόν είναι ένα νήμα - συγκαλυμμένη καταγγελία, φρονώ πως θα ήταν διακριτικότερο -και αποτελεσματικότερο- να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τη Διαχείριση προκειμένου για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματός σου.
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    πραγματι...