Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ταμπέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 16 Μαρτίου 2009.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    Σε αυτη την κατηγορια θα συμφωνησω.Αλλωστε μετα απο αρκετα χρονια στον χωρο ελαχιστα ζευγαρια εχω δει να αντεχουν.Απο εκει και περα ομως καλο θα ηταν να μην παιρνει η μπαλα και τους υπολοιπους  
     
  2. DominaT

    DominaT Regular Member

    Γνωριζω ότι η χρησιμοτητα ενος forum ειναι η ελευθερη εκφραση των αποψεων μεσω αυτού.
    Με ολο το σεβασμο Elysium, νομιζω οτι ασχολεισαι πολυ με ενα θεμα που "δεν σε αφορα'' κατα δηλωση σου...
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Η ταμπέλα

    οταν καποιος φοραει τη βερα του συντροφου του με το ονομα του γραμμενο επανω αυτο δεν ειναι ταμπελα?
    κι αν δεν ειναι κολλαρο, τι ειναι?
     
  4. DominaT

    DominaT Regular Member

    Σχετικα με την επιβεβαίωση του/της Κυριαρχου μεσα απο την επιβολή της "ταμπελας" θα καταθεσω πως προσωπικα "επιβεβαιωνομαι" οταν ο αλλος κατ' επιλογην του ζητησει την αδεια μου για την χρηση αυτης της "ταμπελας"...

    Στο μυαλο μου μεσα εισαι κουκλα  
     
    Last edited: 17 Μαρτίου 2009
  5. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    Τι εννοείς άσχετο κόσμο;
     
  6. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Re: Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    οχι κουκλίτσα μου δεν ειναι κακό , κακό είναι όταν χρισημοποιειται με δολιο σκοπο και δεν αντιπροσωπευει αυτο που δηλωνει....
     
  7. cider

    cider Kitchen master

    Re: Απάντηση: Η ταμπέλα

    Στη βέρα, βέβαια, το όνομα είναι γραμμένο στη μέσα μεριά, συνήθως με αρκετά λεπτά γράμματα (εκτός πια αν φοράς βέρα σαν industrial περικόχλιο, κι έχεις χαράξει πάνω το όνομα του άλλου με παχιά ασημί γράμματα -- ξέρω γω; ) και για να το δουν ή άλλοι πρέπει να τη βγάλεις, να τους την κολλήσεις στα μούτρα, να δείξεις την επιγραφή με το δάχτυλο και να πεις "Διάβασε τι γράφει εδώ. Τα βγάζεις, ή να στο φέρω πιο κοντά;"
     
  8. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    Απάντηση: Η ταμπέλα

    ταμπελες ?
    μαλλον προς εμπορικη καταστημα δειχνει
    δεν θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει απαραιτητα τιτλος σε κατι τοσο προσωπικο
    αν ο κυριαρχος θελει ο υπο να φερει το ονομα του μου δειχνει οτι θελει να το μαθουν ολοι . δεν φτανει που το ζουνε κι το χαιρονται οι δυο τους?
    τωρα αν ο υπο θελει να βαλει ταμπελα πανω του προσωπικα δεν μου λεει κατι
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ταμπέλα

    δηλαδη το θεμα ειναι αν το ονομα ειναι γραμμενο μεσα η εξω κι αν το βλεπουν οι αλλοι?
    για να καταλαβω , το κολλαρο το φοραμε για τους αλλους ή για μας , για τη σχεση μας?
    γενικοτερα ζουμε για μας ή για τους αλλους?

    το θεμα ειναι το ονομα να ειναι χαραγμενο στην ψυχη..........
     
    Last edited: 17 Μαρτίου 2009
  10. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    Απάντηση: Η ταμπέλα

    οι περισσοτεροι λενε οτι ζουνε για τους εαυτους τους αλλα το κανουν για τους αλλους
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    Συμφωνώ μαζί σου όπως το τοποθετείς... ο έρωτας και η αγάπη αφορούν μόνο αυτούς που εμπλέκονται μεταξύ τους...

    αναρωτιέμαι γιατί κάποιος νιώθει την ανάγκη να δηλώσει σε τρίτους που έτσι και αλλιώς αδιαφορούν για την ερωτική του κατάσταση και μάλιστα διαδικτυακά με ποιον είναι και πώς νιώθει για κάποιον? Τι αποκομίζει από αυτό? Προσωπικά το βρίσκω αντιαισθητικό και χωρίς να θέλω να προσβάλλω γλυκανάλατο στην καλύτερη περίπτωση. Αλλά και σε αυτό υπάρχουν εξαιρέσεις... διότι τουλάχιστον για ένα δύο άτομα που φέρουν τον Κ τους στο nick τους εδώ μου φαίνεται ταιριαστό και συνεπές και το σέβομαι...
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Επιτέλους κάποιοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι βρίσκονται σε ενα BDSMικό forum!!!!
    Για πολλούς το BDSM όπως καλά ξέρουμε, είναι ένας τρόπος ζωής και για άλλους είναι ένα παιχνίδι της ...ώρας ή της καύλας στα πλαίσια φυσικά του Kinky παιχνιδιού. (για μένα αυτό δεν έχει σχέση με το BDSM, αλλά τέλος πάντων)

    Όμως θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε οι μεν τους δε...χωρίς να κατακρίνουμε ή να χλευάζουμε τις όποιες επιλογές.

    Αυτό που λέμε κάποιοι "ταμπέλα" σημαίνει διεθνώς στο χώρο του BDSM, ότι αυτός που την φέρει είναι "ιδιοκτησία του Τάδε" Κυρίαρχου…κάτι σαν ένα εικονικό κολάρο. Φαεινό και λαμπερό παράδειγμα αυτού, η αγαπημένη μας και σε πολλούς γνωστή little_slut[PieR]!  

    Αυτή η ταμπέλα λοιπόν φορεμένη στο nick κάποιου υποτακτικού διαδίκτυα, σημαίνει ότι ακριβώς και το πραγματικό κολάρο. Ο υποτακτικός δηλώνει δημόσια με αυτό τον τρόπο την υποταγή του και αντίστροφα ο Κυρίαρχος δηλώνει την ιδιοκτησία του. Ένα παρόμοιο στοιχείο, είναι για τους vanilla η βέρα.

    Όταν κάποιος φορά "ταμπέλα", το κάνει πάντα με την άδεια του Κυριάρχου του ή με εντολή του. Για να έχει αποφασίσει ένας Κυρίαρχος να δώσει το όνομα στην ταμπέλα της ιδιοκτησίας ενός υποτακτικού/ης, θα πρέπει πολύ καλά να ξέρει τους λόγους που το κάνει και φυσικά να έχει επιβεβαιωθεί για το αν αξίζει να του την φορέσει.

    Από την πλευρά του υποτακτικού που το φορά, σημαίνει ότι έχει κρίνει ότι ο Κυρίαρχος του, αξίζει και έχει κερδίσει την παράδοση του.

    Ένας υποτακτικός που φέρει ταμπέλα πρέπει να την τιμά. Διαδίκτυα όπως επίσης και στην ζωή του, αντιπροσωπεύει πλήρως τον Κυρίαρχο του. Είναι ο καθρέφτης του. Αν η συμπεριφορά του υπακτικού είναι ανάρμοστη, το σίγουρο είναι ότι θα κριθεί ο Κυρίαρχος του ως κακός Αφέντης/α και όχι αυτός ως κακός σκλάβος/α.

    Κάποιος που φορά διαδικτυακή ταμπέλα όντας ιδιοκτησία κάποιου Κυρίαρχου, θα πρέπει να γίνετε σεβαστός από τα υπόλοιπα μέλη που το γνωρίζουν και θα πρέπει να φροντίζουν να κρατούν τις κατάλληλες αποστάσεις, σεβόμενοι την ιδιοκτησία του Κυρίαρχου τους.

    Κατακρίνω το αυτοκολάρομα που κάποιοι το κάνουν λειτουργώντας αυθαίρετα, για επίδειξη ή προς εντυπωσιασμό του Κυρίαρχου ή των υπολοίπων.
    Επίσης αποστρέφομαι αυτούς που το κάνουν για ψήλου πήδημα και για να δείξουν την ιδιοκτησία τους ή την υποταγή τους στους υπόλοιπους, που τις περισσότερες φορές, αποδεικνύονται δήθεν. Γενικότερα με θυμώνει όταν αυτήν την πράξη. που για κάποιους lifestylers είναι "ίερή", ορισμένοι την κάνουν χωρις κανένα σεβασμό και χωρίς βαθιά σκέψη, ως προς την πραγματική έννοια της και με ελαφρά τη καρδία

    Αγαπητή μου Άρτεμης …
    Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, από κάποιον που εσύ και για τις πεποιθήσεις σου θεωρείς "λίγο" και αγνώμονα, τιμώρησε τον φέροντα της ταμπέλας σου για εσχάτη προδοσία, ξηλώνοντας το συντομότερο τα γαλόνια του με συνοπτικές διαδικασίες, υποβιβάζοντας τον από "δήμαρχο" σε "κλητήρα"! Αυτή θα είναι η θέση του άλλωστε!