Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ταμπέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 16 Μαρτίου 2009.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Πολύ φοβάμαι πως έχουμε μπερδέψει τις έννοιες διαφωνία και χλευασμός, ή έστω ασέβεια. Το γεγονός πως δηλώνει κάποιος δημόσια πως δε συμφωνεί με κάτι, δε σημαίνει πως το χλευάζει, απλά δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Εκτός, βέβαια, αν κάποιοι θεωρούν απαραίτητο να βάζουμε ένα μικρό προοίμιο, ή ένα disclaimer στο τέλος, προκειμένου να δηλώσουμε το σεβασμό στην άποψη του άλλου, όταν πρόκειται να διαφωνήσουμε.

    Ας περάσω, όμως, στο ζητούμενο. Προσωπικά, οι όποιες ταμπέλες με βρίσκουν εντελώς αντίθετο, με την ίδια λογική που με βρίσκει αντίθετο και η βέρα στα παντρεμένα ζευγάρια. Δε βρίσκω το λόγο να πρέπει να κοινοποιήσεις σε όλους, μεταξύ αυτών και σε άτομα με τα οποία δεν έχεις καμία προσωπική επαφή, τη σχέση που έχεις με κάποιον. Είναι δικό σου ζήτημα και δεν αφορά κανέναν άλλο. Πόσο μάλλον σ' ένα διαδικτυακό χώρο, όπως εδώ. Επιπλέον, θα συμφωνήσω με τον Elysium όσον αφορά το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την "ταμπέλα" ως τρόπο αυτοπροβολής.
     
  2. Νε..αλα ηνε διαιθνος αναγνορησμαινες. αγραμαται!!!!  
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Τω αναγνορύζο! Ήμε αγράμματως. Πραίποι να πάο επυγώντος γοια μαιταικπέδεφση μπας κε μάθο τοίπωτα  
     
  4. kiki de monparnasse

    kiki de monparnasse New Member

    Άλλα λογια ν'αγαπιομαστε...

    Αρτεμις και οποιαδήποτε Μιστρες, ως πιο έμπειρη μεσα στα βδσμ πραγματα, όταν τη δίνατε την ταμπέλα, γιατί δεν προσέχατε πού τη δίνετε???? Η μηπως τοτε ηταν καλα και ημασταν ολοι περηφανοι??? Τι ζητατε τωρα τα ρεστα? Παντα ο αλλος μας φταιει???

    Αν μετα απο καιρο, διαπιστωσατε πως δεεεν τραβαει, κανατε τη διευκρινιση ότι δεν σας ανηκει και νομίζω πως είστε οκ. Αφήστε τον άλλον να εκτίθεται. Μην ασχολειστε. Απλα ειναι τα πραγμτα..

    Και γενικότερα.... σχέσεις που τα μέλη τους βροντοφωνάζουν ποσο ευτυχισμενα και ερωτευμενα ειναι ή ότι είναι ιδιοκτήτες-ιδιοκτησίες με το καλημερα σας,,, η δουλεια ειναι μουφα! Προσπαθουν να πεισουν τον ιδιο τους τον εαυτο. Αυτο 100%. Ουτε μια φορα δεν εχω δει εξαιρεση. Προσπαθουν να προβαλλουν τις αναγκες τους. όπως και αργότερα, στην αντιθετη περίπτωση, του τελους μιας "σχεσης" να επιμενον σε ταμπελες. Ε, ωραια,,,αντε και επεμεναν...τι καταλαβαν???
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Θα ήταν αστείο να περιμένει κάποιος κάτι περισσότερο από εσένα ως απάντηση.
    Στο κείμενο μου, ξέχασα να αναφερθώ και σε αυτούς που φέρουν πάντα μια ταμπέλα επάνω τους διαφορετική και πιο φωτεινή από τις άλλες:  
    Αυτού του είδους οι ταμπέλες, είναι επίκτητες και δεν τους τις φορά κανένας, αλλά ούτε είναι και κανένας ικανός να τους απαγορεύσει να την φορούν.
     
  6. Γιατι? μονο εγω ειμαι? Και ο Ντυρσε στο ιδιο υφος απαντησε..
    ΝΤΥΡΣΕΕΕΕΕΕ ΝΤΥΡΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σε καρφωσα ...βγες μην κρυβεσαι..τα ειπα ολα.
    Αλλα μην φοβασαι θα πω στην εκλαμπροτατη να μην σε δειρει πολυ
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ρουφιάνε!
     
  8. Πριν με πεις και σπλαχνικο και συμπονετικο για την παρεμβασει μου στην Κυρια
    να μην σε δειρει πολυ να σου υπενθυμισω οτι εγω μονο εισηγηση θα κανω.
    Εκεινη θα αποφασισει
     
  9. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Σωστα kiki de mon. [...]  
     
    Last edited by a moderator: 17 Μαρτίου 2009
  10. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Και γω η χαζή που νόμιζα πως το νήμα αφορούσε στις "ταμπέλες" γενικότερα,μόλις συνειδητοποίησα πως επρόκειτο για ένα λαϊκό δικαστήριο.. Βγήκαν μερικοί,τα είπαν έτσι,τα είπαν αλλιώς..Στόχος επετεύχθη δηλαδή!

    [...]

    Αυτό βέβαια μου γεννά και άλλα ερωτήματα..

    Εσείς οι Κυρίαρχοι,δεν θα έπρεπε να προσέχετε λίγο παραπάνω πριν ταμπελοφορέσετε κάποιον υπο; Δεν θα έπρεπε να δώσετε λιγο παραπάνω χρόνο στη "σχέση" σας για να δείτε αν ο άλλος είναι άξιος (σύμφωνα πάντα με τα δικά σας κριτήρια) ιδιοκτησίας σας;

    Απλούστερα,πιστεύω πως οι ευθυνες καμια φορά,βαρύνουν και τους δυο. Δεν βαράς παλαμάκια μόνο με το ένα χέρι.. 
     
    Last edited by a moderator: 17 Μαρτίου 2009
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ειναι πολυ πιο απλο Dementia.Θελει πολυ κοπο και απο τα δυο μερη μιας bdsm σχεσης για να φορεσει το υποτακτικο μερος μια "ταμπελα" και το Κυριαρχικο μερος να καμαρωνει για αυτο.Σε οποιοδηποτε ειδος σχεσης θελει προσπαθεια και απο τους δυο.Σαφεστατα ομως πολυ περισοτερο βαραινει η ευθυνη το Κυριαρχο κομματι,οταν προκειται για bdsm σχεση,εφοσον το υποτακτικο μερος απλα ακολουθει εντολες.
    Μην συζητησουμε επισης για θεματα που αφορουν το παιχνιδι ακομα και αν δεν προκειται για σχεση,εχει γινει παλαιοτερα και κουραζει.
    Προσωπικα με εχει κουρασει γενικοτερα να τιτλοφορουνται ολοι καπως.Τα πραγματικα κολαρα,ταμπελες ή δεν ξερω κι εγω πως αλλιως θελετε να τα ονομασετε βρισκονται σε καρδιες και μυαλα.
     
  12. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα


    [...]Ένα άλλο δε δέχομαι , ναι μεν κάποιο σκοπό είχα μα αυτό δεν αναιρεί και την συζήτηση του θέματος την ανάπτυξη του , γιατί όπως πολλοί προανέφεραν είναι λίγο παρεξηγημένο το 'κολάρο-ταμπέλα' στο χώρο μας τελικά και καλά είναι να το συζητάμε να μαθαίνουμε-νε.
     
     
    Last edited by a moderator: 17 Μαρτίου 2009