Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ταμπέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 16 Μαρτίου 2009.

  1. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    και πως να διαφωνίσει κανείς με το παραπάνω.
    όλα στο μυαλό και την καρδιά είναι.
    αν βάλω ταμπέλα και μετά μου ζητηθεί να την βγάλω και εγω αρνούμαι τι μπορεί να γίνει? τιποτα. οπότε το αφήνεις και πάει.
    τώρα αν εδώ ο σκοπός επετεύχθει χίλια καλά γιατί καμιά φορά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
     
  2. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Aνα γειά σου!!  
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

      Γεια σου κι εσενα !  
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Προφανώς κάποιοι πλανεμένοι, δικαίως αναρωτιέστε για το αν κάποιος Κυρίαρχος/η, έχει κάνει σωστή επιλογή υποτακτικού συντρόφου. Αυτό συμβαίνει μάλλον, επειδή έχετε ξεχάσει ότι και ένας Κυρίαρχος είναι άνθρωπος με αδυναμίες και συναισθήματα. Μπορεί και έχει το δικαίωμα να κάνει και αυτός/η λάθη, παρασυρόμενος ίσως από ένα πολύ πονηρό "υποτακτικό" κεραμιδόγατο.
    Επιτέλους μάθετε να αναγνωρίζετε στους Κυρίαρχους μια ανθρωπινή υπόσταση και μην πέφτετε στο παραμύθι της θεοποίησης, που σας πουλάνε μερικοί για ευνόητους λόγους. Τέλειος άνθρωπος δεν είναι κανένας όσο και να ψάξετε σε οποιοδήποτε status.

    Άρτεμις σου εύχομαι ολόψυχα, να βρεθεί κάποτε ένας υποτακτικός και να φορέσει επάξια το κολάρο σου.
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ταμπέλα

    Άσχετο με τη σχέση του ζευγαριού.



    Αν και το ζήτημα του παρόντος thread τελικά ήταν διαφορετικό, θα προσθέσω πως το γεγονός ότι κάτι έρχεται «απ’ έξω», δεν αποτελεί ικανή συνθήκη ώστε να το τοποθετούμε στο απυρόβλητο.

    Θέλουμε να σκεφτόμαστε και να περνάμε από 40 κύματα οτιδήποτε θέτει κανόνες στις ερωτικές επιθυμίες.
    Διαφωνείτε με αυτό;
    Παραθέστε τους λόγους ώστε να μην επιτρέπεται.

    Εξάλλου οι «απ’ έξω», μπορούν να το βλέπουν ως παιχνίδι προβολής και επίδειξης και μόνο (και καλά κάνουν).
    Εδώ, αυτό συνήθως μας φαίνεται ως «μη original bdsm».
    Δυστυχώς όμως, δε μπορούμε να ξεσηκώνουμε πάντα ξένες δραστηριότητες και να τις προσαρμόζουμε στα μέτρα μας θεωρώντας πως οι άλλοι ή είναι τυφλοί ή δεν καταλαβαίνουν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους προσαρμόσαμε κάτι.

    Επιπλέον δε δόθηκε καμιά απάντηση που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούνται δημόσια τα e-κολάρα εκτός από αυτούς που ανέφερα σε προηγούμενο post.


    Υ.Γ. Και για τη βέρα τα ίδια ισχύουν αλλά ίσως σε μικρότερο βαθμό. Οι λόγοι ευνόητοι.
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η ταμπέλα

    @Artemis
    Άκομψος τρόπος κατά την άποψή μου να επιλύσεις ένα προσωπικό θέμα σου, εμπλέκοντας και τρίτους που αγνοούσαν το σκοπό σου. Κρίμα.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Τα νήματα - καταγγελίες δεν επιτρέπονται στα fora του Greek BDSM Community, και οι όποιες διενέξεις μεταξύ χρηστών σε προσωπικό επίπεδο δεν αφορούν τους λοιπούς συνομιλητές.

    Οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει πρόβλημα με συνομιλητή του που φέρει άνευ της άδειάς του κάποιο διακριτικό του στο παρόν site μπορεί να απευθυνθεί στη Διαχείριση. Σχόλια που φωτογραφίζουν συγκεκριμένους συνομιλητές καθώς και παρόμοιου χαρακτήρα νήματα θα διαγράφονται πάραυτα.

    Ευχαριστώ.
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Σχολια τα οποια ευθαρσως απευθυνονται σε αλλους συνομιλητες επιτρεπονται?Γιατι μαλλον αυτο μου μοιαζει με προσπαθεια να γινει το φορουμ ενας "παραδεισος" χωρις προβληματα,χωρις διενεξεις και χωρις λαθη ειτε απο την πλευρα των μελων ειτε της διαχειρισης.
    Ανθρωποι ειμαστε πανω απο ολα.Εφοσον δεν προσβαλει καποιον λοιπον η αποψη μου γιατι να μην μπορω να την λεω ανεξαρτητως αν φωτογραφιζει καποιον ή απευθυνεται ξεκαθαρα σε αυτον ?
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Η ταμπέλα

    Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησα να γράψω και εγώ για το θέμα της «ταμπέλας», δεν αντιλήφθηκα καμία προσωπική καταγγελία από την νηματοθέτη. Αν και απεδείχθη στην συνέχεα και με την εξέλιξη του νήματος, ότι ήταν ένα θέμα που την είχε προβληματίσει. Δεν βρίσκω τίποτε το μπετό σε αυτό, καθώς η ίδια δεν αναφέρθηκε σε πρόσωπο (ομολογώ ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιον κτύπησε η καμπάνα).

    Γνώμη μου είναι ότι αντίθετα θα πρέπει να την ευχαριστήσουμε που μας έδωσε την ευκαιρία, μέσα από ένα προσωπικό της προβληματισμό, να αναφερθούμε σε ένα θέμα που έχει προβληματίσει και πολλούς άλλους ανάμεσα μας. Άρα δεν ήταν θέμα της...ήταν θέμα όλων μας. Σαφώς πρέπει να αγκαλιάσουμε το νήμα και όχι να κρίνουμε τον σκοπό του, που κατά βάση δεν μας αφορά.

    Άλλωστε μήπως όλοι μας αυτό δεν κάνουμε? Μέσα από προσωπικούς μας προβληματισμούς, δεν θέτουμε ερωτήματα, απορίες κλπ?

    Έχεις λοιπόν το δικαίωμα elfcat, να διατηρείς την άποψη σου ... Αλλά η λέξη "κρίμα" που ανέφερες είναι πολύ βαριά και αντιπροσωπεύει μόνο εσένα. Για μένα αλλά και για πολλούς άλλους που έμαθαν ή που κατέθεσαν τις απόψεις τους, θα ήταν κρίμα να μην έχει συζητηθεί κάτι τόσο σημαντικό στοιχείο στο BDSM, που πολλοί δεν γνωρίζουμε το γιατί συμβαίνει.....

    Η Άρτεμις υπήρξε στην συνέχεα ειλικρινής μαζί μας και μας ευχαρίστησε. Αναφέρθηκε ότι ο στόχος που είχε μέσα από το νήμα της, ήταν να πληροφορηθεί κάποιος για το «λάθος» του να φορά αυθαίρετα το e κολάρο της, εκθέτοντας την.
    Αν ο σκοπός της λοιπόν επιτευχθεί, επειδή ο συγκεκριμένος κατάλαβε το λάθος του μέσα από τις συζητήσεις μας ...τότε η χαρά σε όσους συμμετείχαμε στην συζήτηση αυτή, είναι μεγαλύτερη.

    Αν δεν είναι αυτό ένα επίτευγμα μια πραγματικής (BDSM) κοινότητας τότε ποιο είναι?
     
    Last edited: 18 Μαρτίου 2009
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ταμπέλα

    Ρώτα και άλλους που είναι συνηθισμένοι να είναι δέκτες τέτοιων συνηθειών ..  
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ταμπέλα

    Λοιπόν,
    Έγραψα μια απλή σε σύνταξη και κατανόηση πρόταση αποτελούμενη από 21 λέξεις. Αν προσθέσουμε και το όνομα της νηματοθέτιδος, 22 λέξεις. Ανάμεσα σε αυτές τις ρημάδες 21 λέξεις εμπεριέχονται συνεχόμενα οι λέξεις "κατά την άποψή μου", λέξεις που π ρ ο φ α ν ώ ς δηλώνουν ότι η κρίση μου είναι προσωπική και μόνο και δεν αντιπροσωπεύουν κανέναν, πέραν του εαυτού μου. Άρα η μισή απάντηση δεν έχει νόημα.

    Και εφ' όσον μου δίδεις το δικαίωμα να διατηρώ την άποψή μου, λέω να εμμείνω σε αυτήν.

    Ευχαριστώ και καλή συνέχεια:xyxwave: