Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί έπαθε η ορθολογίστρια όταν ανακάλυψε τον εμπειρισμό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Neeva, στις 24 Μαρτίου 2009.

  1. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    μια και τελος για μενα τα πμ.μια συντομη αναφορα σου στο πμ σου.Η φιλοσοφια ποτε δεν ηταν επιστιμη καθως στερειτε μοναδα μετρισης. Αυτα τωρα παω να τσεκαρω το Elfen lied.
     
  2. Neeva

    Neeva Regular Member

    Ωχ μην μου ανοίγεις τέτοια θέματα εδώ μέσα, θα βγούμε εντελώς εκτός... η φιλοσοφία απο τις απαρχές της εμπεριείχε την επιστήμη. (φυσική φιλοσοφία) Αποσχίστηκαν (αργά και επίπονα) όταν η επιστήμη την είδε γκόμενα και είπε να πάρει το πράγμα πάνω της. Αλλά είναι άλλο θρέντ αυτό.
    Να το δεις αξίζει τον χρόνο.
     
  3. Jomaru

    Jomaru Guest


    θα προσπαθησω να απαντησω στην αρχικη σου ''απορια'' γιατι διαβαζοντας ολα τα υπολοιπα καπου τα εχασα...

    η θεωρια και η πραξη ειναι μια στιγμη.. ειναι η στιγμη που περνας απο τους φοβους σου σε καινουριους δρομους και συναμα καινουριους φοβους. Πιστευω οτι δεν αντλεις δυναμη απο τον αλλο , αλλα απο τον ιδιο σου τον εαυτο ειναι ενας τροπος να κανεις τα ορια σου να τεινουν στο απειρο.. τα μαθηματικα ειναι μαγικα γιατι ειναι αντιφατικα.. σε παραθετω στο παραδοξο του Russel. Επειδη λοιπον υπαρχει αναλογια το real essence (το δανειστηκα) των μαθηματικων και του bdsm ειναι αυτο... να ξεπερνας τα ορια σου και να προχωρας παρακατω.. στα μαθηματικα για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει να επεκτεινεις τις γνωσεις σου (θεωρια στο bdsm) και να βρεις εναν τροπο για να λυσεις το προβλημα (πραξη στο bdsm), για εμενα λοιπον το real essence και στα δυο ειναι το τελος.. η απολαυση για αυτο που εκανες , η ικανοποιηση στο τελειωμα.


    Υ.Γ. επειδη ομως ειμαι και μαθηματικος και συντομως ''φιλοσοφος'' σε προκαλω ή σε προσκαλω να βρεις ποιος ''εφτιαξε'' την λεξη φιλοσοφια............
     
  4. Neeva

    Neeva Regular Member

    Την ετυμολογία της λέξης εννοείς; (φιλείν και σοφία) Η τον μπαμπά της λέξης τον οποίο αγνοώ; Δεν έχω καταλάβει την πρόκληση η αλήθεια είναι..
     
  5. Jomaru

    Jomaru Guest

    τον μπαμπα της λεξης... αφου τον αγνοεις λοιπον ηταν ο Πυθαγορας
     
  6. Neeva

    Neeva Regular Member

    Ναι, αλλά make your point γιατί συνεχίζω να μην καταλαβαίνω. Ο σκοπός είναι να μου τονίσεις την σχέση της φιλοσοφίας με τα μαθηματικά; Μα δεν είπα ποτέ οτι δεν υφίσταται..
     
  7. Jomaru

    Jomaru Guest


    κολλησες στο υ.γ. που ηταν με την μορφη αστεϊσμου και δεν διαβαζεις το παραπανω κειμενο.
     
  8. Neeva

    Neeva Regular Member

    Καθόλου έτσι δεν είναι διαβάζω ολόκληρο το ποστ. Καταλαβαίνω την αναλογία που έκανες με τα μαθηματικά σχετικά με τα προσωπικά όρια, καταλαβαίνω πως θεωρείς και στις δύο περιπτώσεις real essence το αποτέλεσμα (αν και κάποιος θα μπορούσε να αντιπροτείνει οτι είναι η ίδια η διαδικασία). Και; Συνεχίζει να μένει αναπάντητο το "τί" δίπλα απο το "έπαθε".
     
  9. Jomaru

    Jomaru Guest

    απαντησα κοπελια..
     
  10. cider

    cider Kitchen master

    Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι με την παρατήρηση που ακολουθεί δεν σκοπεύω να την πω σε κανέναν, πόσω μάλλον στη νηματοθέτισσα.

    Απλώς προσπαθώ να καταλάβω το εξής: δηλαδή όσοι αναφέρεστε σε πέρασμα από "διανοητική λογική επεξεργασία" σε πράξη είχατε πλάσει στο νου σας ένα μόρφωμα (ξέρω γω; Δεν βρήκά κάτι καλύτερο), το οποίο κάποια στιγμή βάλατε στόχο να υλοποιήσετε; Δεν σας ήρθε, δηλαδή, το πράγμα απο φυσικού του; Λόγου χάρη, να δείτε μια ξεκούδουνη ψιλοβδσμ σκηνή σε κάποια άσχετη ταινία (τσόντα ή μη) και να σας κάνει κούκου, ή εκεί που κάνετε, ας πούμε, βανιλοσέξ να σας έρθει να κάνετε κάτι πιο άγριο και να το δοκιμάσετε επιτόπου; Τι ακριβώς σημαίνει "διανοητική λογική επεξεργασία";

    Επαναλαμβάνω, πρόκειται για ειλικρινή απορία, και όχι για συγκαλυμμένη τοποθέτηση.
     
  11. Neeva

    Neeva Regular Member

      Προσωπικά μιλώντας πάντα, αυτό που μου συνέβη είναι ότι κάποιος μου μίλησε για αυτό (το βδσμ), μου κέντρισε το ενδιαφέρον, ένιωσα πως με αφορά και μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω. Με αυτήν την έννοια ναι, είναι κάτι εντελώς θεωρητικό για το οποίο εγώ τουλάχιστον που δεν μου ‘ρθε απο φυσικού και με φώτιση πρέπει να μπω στην διαδικασία «από την θεωρία στην πράξη».
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Τί έπαθε η ορθολογίστρια όταν ανακάλυψε τον εμπειρισμό;

    Γιατί πρέπει να μπεις στη διαδικασία από τη θεωρία στην πράξη?