Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Open Your Mind and the Ass Will Follow!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master V, στις 2 Απριλίου 2009.

  1. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Για κάποιον λόγο αυτό είναι ένα από τα θέματα που δε βαριέμαι να συζητάω - τουναντίον. Είναι ίσως επειδή σε κάθε αναδιατύπωση προκύπτουν νέες οπτικές, καθώς πρόκειται για κατεξοχήν πολυπρισματικό ζήτημα.

    Αποκλειστικά σωματική απόλαυση δίχως διανοητική επαφή: τι μπορεί να είναι αυτό πέρα από ένα one night stand, με ή άνευ βιδιεσεμικά overtones; Α ναι, μπορεί να είναι και το πληρωμένο σεξ. Αυτά.

    Αποκλειστικά διανοητική επικοινωνία δίχως σωματική επαφή: ναι, καλά κρασιά. Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό δεν είναι παρά ένα άγαρμπο κουκούλωμα για πάσης φύσεως προβλήματα. It goes fine with me αν μιλάμε για κολλητούς, για γονείς κι ενήλικα παιδιά, για δασκάλους και μαθητές κι ένα σωρό άλλα σχεσιακά σχήματα, πλην όμως ουδεμία σχέση έχει με τη σεξουαλικότητα σε καμιά εκδοχή της. Me says.

    Δηλαδή,
    πιστεύω ότι οποιαδήποτε σχέση για να πάρει το πρόσημο «σεξουαλική» (από το «πηδιόμαστε χαλαρά στη χάση και στη φέξη» ως το «είμαστε τρελά ερωτευμένοι» κι ως το «έχουμε μια δομημένη B/D/SM σχέση»), εκ των πραγμάτων εμπλέκει τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα. Η επιθυμία άλλωστε είναι μια αύρα που περιβάλλει το και εισχωρεί στο σώμα αλλά κατασκευάζεται με το πνεύμα. Με την ευκαιρία αυτή να επισημάνω τη διαφορά καύλας και επιθυμίας. Η μεν πρώτη αφορά κατά βάση στη βιολογική ορμή για σεξ και μπορεί να προκύψει κάλλιστα άνευ αντικειμένου ή να εξυπηρετηθεί από τυχαίο αντικείμενο. Συνεπώς η αποκλειστική ενασχόληση με το σώμα καλύπτει εύκολα τις ανάγκες της καύλας. Η επιθυμία αφορά στην οργάνωση ενός περίπλοκου πλέγματος ψυχολογικών συμβάντων το οποίο χρειάζεται οπωσδήποτε αντικείμενο για να εξυφανθεί. Συνεπώς διέρχεται απαραιτήτως του πνεύματος.

    Αναφορικά με το τι προηγείται και το τι έπεται, είναι νομίζω περισσότερο θέμα προσωπικότητας. Υπάρχουν «οπορτουνιστές» που ξεκινούν από την εξυπηρέτηση της καύλας τους, κι άμα αυτή αρθεί σε επιθυμία έχει καλώς, αν όχι, δε βαριέσαι. Υπάρχουν «συντηρητικοί» που απαιτούν ένα εκατομμύριο εχέγγυα όχι φυσικά για καθεαυτή την επιθυμία, αλλά για την πιθανότητά της (σχήμα οξύμωρο, je sais) πριν φτάσουν στην κλινοπάλη. Υπάρχουν και αρκετές άλλες αποχρώσεις ενδιάμεσα. Ευαγγέλιο πάντως επ’ αυτού δε νομίζω να υπάρχει. Βέβαια, χρήσιμη είναι πάντα μια αυτο-διάγνωση, καθώς μας βοηθά να διακρίνουμε αρκετά άλλα πράγματα για τον εαυτό μας, τα οποία μάλιστα εκ πρώτης δεν φαίνονται καν σχετικά με το θέμα, ωστόσο μπορούν να αποβούν πολύτιμη γνώση.

    Τέλος, αναφορικά με την φιλολογία για το ειδικό βάρος της σχέσης σώματος-πνεύματος σε BDSM πλαίσιο, έχουν γίνει εκτεταμένες συζητήσεις σε παλιότερα νήματα. Σε αδρές γραμμές, οι αντικρουόμενες απόψεις λένε πάνω-κάτω τα εξής: οι μεν υμνούν την υπογράμμιση της σωματικότητας (S/m φράξια), οι δε ομνύουν στην πνευματική ποιότητα μιας τέτοιας σχέσης (D/s φράξια). Προσωπικά εκτιμώ ότι αμφότεροι υποτιμούν τους vanilla.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Open Your Mind and the Ass Will Follow!!!

    @ Master V
    Το αιδοίο και το πέος είναι ευφυέστατα. Αναγνωρίζουν αμέσως το fake. Όπως ανάμεσα στα άλλα fake τον επιθετικό προσδιορισμό¨"εγκεφαλικός/η/ο"
     .
     
    Last edited: 2 Απριλίου 2009
  3. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Καλησπέρα Master V, και χαίρω πολύ.

    Δε θα ονειρευόμουν να εκφράσω καλύτερα αυτή τη θέση, καθώς είμαι εραστής και του καλού φαγητού και ενός (απ'ότι φαίνεται) εξόχως ασυνήθιστου kink.

    Είναι απλό να βρεις κάποια για να φάτε μαζί, αλλά (στην περίπτωσή μου) δύσκολο να εξασφαλίσεις οτι αυτό που έχεις κατα νου να σερβίρεις της αρέσει - γιατί, υπό Κ.Σ., δεν της αρέσει.

    Ο Καλός Βιτσιόζος-Σεφ Σβάικ, ωστόσο, χωρίς να είναι ψηλομύτης όταν του ζητούν τηγανητές πατάτες (μ'άλλα λόγια, καλό είναι και το βανίλα), κοιτάζει πάντα να δει αν υπάρχει τρόπος να την ταϊσει το αγαπημένο του μυστηριώδες amuse-bouche, έστω και αν αυτό είναι μικρό, και για πολλούς άνοστο.

    Ο ίδιος έμαθε να το εκτιμά μέσα από μια μακροχρόνια διαδικασία απόσταξης σκέψεων και εγκεφαλικού αυνανισμού. Στην πραγματικότητα, και σε απόλυτη αρμονία με το θέμα του νήματος, άνοιξε τα κωλομέρια του μυαλού του και επέτρεψε στο ego του να επικοινωνήσει με το corpus callosum του - γαμώντας, έτσι, μια και καλή, τις όποιες δικές του αναστολές.

    Γι'αυτό, για εμάς τους kinksters (που δε μας καταλαβαίνει κανένας, που να πάρει ο διάολος) το mind-fuck είναι ζητούμενο και παραδοτέο - κλειδί.

    Προσωπικά το προπονώ όσο μπορώ, όχι βασισμένος σε κάποια συγκεκριμένη τακτική αλλά όπως το επιτρέπει η στιγμή, η σκηνή, η ατμόσφαιρα, και η γυναίκα που έχω απέναντί μου.

    Απέχω πολύ από κάποιο ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας, αλλά ευελπιστώ πως θα το προσεγγίσω πριν τα χρόνια περάσουν και πλέον δε μου σηκώνεται ούτως ή άλλως.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Νομιζω πως ο φιλος του νηματοθετη εχει καποιο δικιο. Οποιος επιθυμει κρεας, μπορει να βρει κρεας. Αλλα ειναι οντως αυτο που εχει τη μεγιστη σημασια στο bdsm? Να βρουμε ενα ατομο που να ειναι σε θεση να καλυψει τις σεξουαλικες μας αναγκες, κι απο εκει και περα να μην εχουμε κανενα αλλο κοινο μαζί του? Λυπαμαι αλλα αυτο δε με καλυπτει εμενα, η καλύτερα, δε μπορω να λειτουργησω έτσι.
    Για μενα ειναι απαραιτητη η εγκεφαλικη κυριαρχα. Χρειαζομαι να νιωθω πως ο Αλλος μπορει να με καταλαβει, πως μπορει να διαβαζει τις σκεψεις μου. Και το σημαντικοτερο, να μου δειχνει πως μπορω να του εχω εμπιστοσυνη, ουτως ωστε να αφεθω πληρως. Μονο τοτε θα ειναι σε θεση να κυριαρχησει και στο σωμα μου.
     
  5. ariadni

    ariadni Regular Member

    Ο φίλος σου, σου είπε «Θέλεις κρέας, έχεις κρέας» και έχει δίκιο.
    Η λέξει κλειδί είναι το «θέλεις». Δε ξέρω αν παίρνουμε τελικά αυτό που αξίζουμε, αλλά σίγουρα διεκδικούμε όλα όσα μας γεμίζουν με την επιθυμία να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες μας. Το θέμα είναι, ξέρουμε ποιές είναι οι προσδοκίες μας; Αν ξέρουμε, τότε τα πράγματα είναι απλά.

    Το ιnternet σήμερα έχει βοηθήσει στο να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι με λίγο έως και πολύ ιδιαίτερες προτιμήσεις. Παλιά αυτό μπορεί να φάνταζε ακόμη και αδύνατο. Άρα αυτό που έχουμε σήμερα είναι μια πολυτέλεια. Το πώς επιλέγει να την αξιοποιήσει ο καθένας αυτή την πολυτέλεια είναι καθαρά δικό του θέμα.

    Γνώμη μου είναι ότι από μόνη της η σωματική επαφή δεν αφήνει και πολλά περιθώρια εξέλιξης αλλά ούτε και κανένα ιδιαίτερο αποτύπωμα. Παραμένει ένα καλό, μπορεί και μέτριο ή κακό πήδημα, ενδεχομένως συνοδευμένο από μπόλικο αλατοπίπερο που στην καλύτερη περίπτωση θα το θυμάσαι μελλοντικές μοναχικές βραδιές και θα μαλακίζεσαι. Αυτό και μόνο. Χωρίς διανοητικη επαφή χάνεται η γλύκα. Πολύ περισσότερο μου φαίνεται άτοπο να μιλάμε για έννοιες όπως κυριαρχία και υποταγή χωρίς να προυπάρχει αυτή ακριβώς η διανοητική επαφή. Μου φαίνεται γελοίο.Aυτές είναι οι bdsm σχέσεις; Να κυριαρχήσει κάποιος πάνω σου πετώντας σου τα μάτια έξω μέχρι να σε κάνει να δακρύσεις; Αυτό είναι όλο το θέμα;

    Και ναι ο χρόνος τρέχει τόσο γρήγορα που τελικά καταλήγει να φαίνεται λίγος. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που είναι κρίμα να τον αναλώνουμε στα του κώλου μας και μόνο.
     
  6. Master V

    Master V Regular Member

    Αγαπητή camera_obscura πολύ χαίρομαι που δεν προσεγγίζεις την κουβέντα με διαλυτική διάθεση, όχι ότι δεν διασκεδάζω όταν το κάνεις, και παραθέτεις μια συγκροτημένη άποψη επί του θέματος lol.... Προσωπικά, θεωρώ ότι η διανοητική εμπλοκή είναι το εργαλείο για να λειτουργήσει καλύτερα το πράγμα. Με τις επιθυμίες όπως τις παρουσιάζεις δεν τα πάω καλά. Για μένα και η καύλα «χρειάζεται αντικείμενο για να εξυφανθεί» (τουλάχιστον από τότε που έφυγα από την εφηβεία lol). Η καύλα ως σεξουαλική διέγερση δηλώνει την σεξουαλική επιθυμία. Η μια είναι η αιτία και η άλλη το αποτέλεσμα (εντάξει μπορεί να υπάρχει το αποτέλεσμα και ακούσια αλλά δεν μιλάμε γι αυτό). Δεν συντάσσομαι βεβαίως με τα περί «αύρας» κλπ, διότι ξέρουμε ότι όλα είναι φυσική και χημεία. O εγκέφαλος προκαλεί αυτό που λες επιθυμία και αυτό που λες καύλα. Τίποτε άλλο. Η επιθυμία μάλλον είναι μια εξήγηση της αιτίας που προκαλεί τη καύλα. Μια λογικοποίηση του γεγονότος. Μου σηκώνεται όταν σε βλέπω άρα μάλλον σε επιθυμώ. Αυτό που λέω «διανοητικό πείραγμα» είναι μια φυσική διαδικασία που προηγείται κατά τη γνώμη μου της καύλας και έχει εργαλειακό χαρακτήρα, στοχεύοντας να μεγιστοποιήσει την διέγερση και για τα δύο μέρη. Κάπως έτσι…

    @elfcat : μου έλεγε η γιαγιά μου: «της ψ…ης σου το κεφάλι φταίει για το δικός σου χάλι» προφανώς εννοώντας ότι «αυτό» υπολείπεται ευφυΐας… lol… καταλαβαίνω όμως τι λες αν και δεν είναι ακριβώς μέσα στο πνεύμα μου.

    @DocHeart : Ανταποδίδω εγκάρδιους χαιρετισμούς και σας συγχαίρω για το εξόχως ασυνήθιστο kink : ) Προτείνω να συνεχίσετε την προπόνηση του mindfuck βασιζόμενος όμως σε συγκεκριμένη και ελεγχόμενη τακτική, για να είναι πιο αποτελεσματικό… Είμαι οπαδός της μεθόδου.. lol.. Καλή επιτυχία : )

    @madlene: αυτό που λες για την εμπιστοσύνη, είναι επίσης πολύ σημαντικό!

    @ariadni : αγαπητή ariadni συμφωνώ μαζί σας ότι το internet έχει βοηθήσει να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι με ιδιαίτερες προτιμήσεις. Αυτή είναι η μια όψη. Η άλλη είναι ότι κρατάει τους ανθρώπους καρφωμένους στην καρέκλα και την ανασφάλειά τους και τους απομακρύνει από τη ζωή. Θα έλεγα λοιπόν ότι το internet είναι μέσο, οπότε παίζει ρόλο πως το χρησιμοποιούμε. Από προσωπική πείρα σας λέω ότι μια χαρά λειτουργεί η σχέση κυριαρχίας – υποταγής χωρίς διανοητική επαφή (σε επαγγελματικά dungeons, με ξένους που δεν μιλάς καν τη γλώσσα, με το σκύλο μας κλπ.). Όμως θα συμφωνήσω μαζί σας ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Μπορούμε και καλύτερα. Και κυρίως, όπως λέτε, επειδή ο χρόνος τρέχει γρήγορα. Ελπίζω να τον αξιοποιήσετε σωστά!
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor



    Don't "lol" about it.. That's exactly how i like it!



    (Επιδημία έχει πέσει στο φόρουμ,και γίνονται λάθη στα nicks?   )
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Open Your Mind and the Ass Will Follow!!!

    Το αναλύω λίγο... αλλά οι γυναίκες που τα πάνε καλά με το αιδοίο τους ξέρουν ότι αυτό αναγνωρίζει από μόνο του τον δυνατό εραστή ή τον αδύναμο και κακόμοιρη. Αυτό που τα χαλάει είναι ότι δεν εμπιστευόμαστε την σεξουαλικότητά μας και λίγο ανάπηρα, λίγο δυσκίνητα, λίγο δήθεν χρειαζόμαστε βοηθήματα, του τύπου "γάμησέ μου το μυαλό πρώτα" κλπ κλπ. Πολλοί ενοχικά συνδέουν το αιδοίο και το πέος με "χυδαίες" και¨χαμηλές" πράξεις...εγώ πάλι όχι. Έχω μια πιο ολιστική και καμασουτρική άποψη για τα πράγματα... 

    ΥΓ. Ελπίζω η γιαγιά σας να είναι πάντα καλά, να σας δίνει συμβουλές. Η δική μου έχει αποθάνει και ό,τι κατεβάσει η κούτρα μου... 
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Open Your Mind and the Ass Will Follow!!!

    Δεν ξέρω τις ικανότητες των αιδοίων να αναγνωρίσουν έναν δυνατό ή έναν αδύναμο εραστή. Πιστεύω όμως πως δεν πρέπει να υποτιμάμε και τις δυνατότητες του μυαλού. Τι να τον κάνεις το δυνατό εραστή, όταν δεν είναι σε θέση, όχι απλά να επιβληθεί μέσω του μυαλού του, αλλά ακόμα και να μπορεί να εκφράσει αυτά που θέλει και σκέφτεται; Τι σημασία έχει να είναι καλός στο κρεβάτι, όταν σε όλα τα άλλα είναι υπό του μετρίου;
    Όπως έχω ξαναπεί, ακόμα και σε καθαρά σεξουαλικού χαρακτήρα συνευρέσεις μου, θεωρώ προαπαιτούμενο το άτομο με το οποίο βρίσκομαι να είναι σε θέση να μου προσφέρει κάτι παραπάνω από απλά ένα καλό κρεβάτι. Και, φυσικά, να είναι σε θέση να κερδίζει, έστω και στο ελάχιστο, την εκτίμησή μου. Ειδάλλως, δε θα μιλούσαμε για εραστές και συντρόφους, αλλά για κομμάτια κρέατος, όπως είπε και ο φίλος του νηματοθέτη.
     
  10. female

    female Contributor




     


     


     


     


     


     


     


     
  11. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Open Your Mind and the Ass Will Follow!!!



    Πόσο θα ήθελα να είχες άδικο! Μα πόσο δίκιο έχεις τελικά! Αν η σεξουαλικότητα μετριόταν με το μυαλό όλοι θα ήμασταν ερωτευμένοι με την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, μπρρρρρρρρ. Κι ο Αϊνστάιν θα ήταν μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ απ’ τον Μπραντ Πιτ. Ευχαρίστως θ’ αντάλλαζα 500 βιβλία που διάβασα με δέκα πόντους κρέας κι ένα τέλειο κορμί. Τσατίστηκα τώρα… 
     
  12. Γάμησε μου πρώτα το μυαλό εννοούν συνήθως διώξε τις αναστολές μου