Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Archon, στις 27 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. cider

    cider Kitchen master

    Συμπληρώνοντας το παραπάνω: επτά η ώρα το απόγευμα, αρχές Σεπτεμβρίου, σε ερημικό δρομάκι σε κάποια εξοχή ανάμεσα σε χωράφια, ο Κ οδηγεί την ολόγυμνη και δεμένη Υ του, χρησιμοποιώντας όποτε χρειάζεται τη βίτσα του. Απ' όσο γνωρίζει ο Κ ότι είναι μόνοι οι δύο τους, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείει να βρεθούν ξαφνικά μπροστά σε κάποιον κυνηγό, τσοπάνο ή περιπατητή. Είναι δημόσιο το γεγονός, ή όχι;
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Το κοινό μάλλον είναι απαραίτητο στον δημόσιο εξευτελισμό αλλιώς δεν θα ήταν δημόσιος. Αυτό που εννοούσα, αλλά ομολογώ το λάθος μου ότι το συνειδητοποίησα αργότερα είναι ότι δεν απαιτείται η ψυχική συμμετοχή του κοινού, αντίθετα μάλιστα, πιστεύω ότι είναι παράπλευρο πρόβλημα αν συμβαίνει.

    Όλοι, όταν βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους, έχουμε μια μικρή σφαίρα ιδιωτικότητας, που δεν δεχόμαστε εύκολα να παραβιάζεται και όταν συμβαίνει αυτό δυσφορούμε, ακόμα και ασυναίσθητα. Όταν μας παραπλησιάσει κάποιος σωματικά, όταν ακούμε με το ζόρι διαλόγους με δυνατή φωνή, όταν βλέπουμε ένα προκλητικό και όχι ευχάριστο δρώμενο, ενοχλούμαστε και προσπαθούμε να το αποφύγουμε.

    Στον δημόσιο εξευτελισμό, αν καταλαβαίνω σωστά, αυτό που κατ αρχήν παραβιάζεται είναι αυτή η σφαίρα ιδιωτικότητας της σκλάβας, γιατί καλούνται τα βλέμματα του κοινού πάνω της. Κατόπιν παραβιάζεται η δημόσια προσωπικότητά της, γιατί εκτίθεται στην κρίση του τυχαίου κοινού γι αυτό που είναι.

    Υποθέτω ότι δεν υπάρχει πρόθεση από μέρους του Κυρίου της, που ελέγχει τον δημόσιο εξευτελισμό, να παραβιαστεί η σφαίρα ιδιωτικότητας του κοινού. Δεν έχει ανάγκη από αυτό για να κάνει τη δουλειά του. Έχει ανάγκη μόνον από την ύπαρξή του, αντίθετα με τον επιδειξία, που παραβιάζει συστηματικά τη σφαίρα ιδιωτικότητας του άλλου προκειμένου να νιώσει διέγερση.

    Και όμως, από τα ποστ όλων όσων ένιωσαν να προσβάλλονται σε επίπεδο αρχής από την πιθανότητα ενός δημόσιου εξευτελισμού κάτω απ τα μάτια τους, αυτό που προέκυπτε ήταν ότι οι ίδιοι ένιωθαν να τους παραβιάζεται κάτι, όχι ότι ήταν μάρτυρες μιας παραβίασης, την οποία, χωρίς να το θέλουν την προκαλούσαν μάλιστα.

    Δε νομίζω να είναι τυχαίο ότι το βιντεάκι γυρίστηκε σε περιοχή και χρόνο μικρής πυκνότητας πληθυσμού, ίσως σε μια μικρή πόλη την ώρα που τα παιδιά είναι στο σχολείο ή στο νηπιαγωγείο, στο μισάωρο που κανένας χωροφύλακας δεν θα είχε βάρδια και πέντε δρόμους πιο πέρα απ το εμπορικό κέντρο, όπου λογικά, θα περνούσαν καμμιά δεκαριά μενονωμένοι περαστικοί και άλλα δέκα αυτόκίνητα.

    Ελπίζω να διευκρίνησα τι εννοούσα αυτή τη φορά   και ελπίζω ακόμα περισσότερο αυτό που εννοώ να έχει σχέση με την πραγματικότητα των δημόσιων εξευτελισμών, αν ποτέ συμβαίνουν έτσι, γιατί απ ότι ξέρω ισχύει αυτό που τόνισε πολλές φορές η SM_Art Lady, ότι αυτά δε γίνονται ή σπάνια γίνονται στη μέση του δρόμου.

    Μου γλύκανε την ψυχή αυτό που κατάλαβα ότι είπε ο SadalMelik, πως την ώρα του εξευτελισμού της η σκλάβα εστιάζει στον Κύριό της, όχι στα βλέμματα που την παραβιάζουν ούτε στις σκέψεις των άλλων, που την εξευτελίζουν. Αυτά όλα είναι εκεί και το γνωρίζει η σκλάβα, αλλά δεν είναι το επίκεντρό της.

    Αν είναι έτσι... καλά θα είναι  

    Ωραία κατάσταση  

    Δείχνει να είναι μια μορφή υπαίθριου παιχνιδιού όπου επιπλέον υπάρχει ο κίνδυνος να τους δει κάποιος άλλος, απίθανο μεν, επικίνδυνο δε αν συμβεί να τους περάσουν από μακριά για εγκληματικά στοιχεία οπότε βουτήξει κάποιος μια καραμπίνα για τα περαιτέρω. Στην πόλη, θα τους δουν σίγουρα, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος τέτοιος.

    Το υπαίθριο παιχνίδι, όταν δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να δει κανείς άλλος τίποτα, θα πρέπει να είναι υπέροχο, όπως είναι, κατ εμέ, το υπαίθριο σεξ.
     
    Last edited by a moderator: 10 Οκτωβρίου 2008
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος


    εμ πες το βρε αδελφέ πως ενεργοποιούσαμε τη φαντασία μας ..θα είχαμε γλιτώσει σελίδες άσκοπου γραψίματος (κι αντιπαράθεσης) 

    συνειρμικά εντελώς..


    Στη μέση ενός δάσους πέφτει ένα δέντρο. Με δεδομένο πως δεν είναι κανείς σε ικανοποιητική απόσταση ώστε να το ακούσει, το δέντρο κάνει θόρυβο ή όχι;
     
    Last edited: 10 Οκτωβρίου 2008
  4. cider

    cider Kitchen master

    Για καραμπίνα δεν ξέρω, αλλά για ενδεχόμενο κρέμασμα κουδουνιών, ναι, ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

    @zinnia: κατ΄εμέ, κάνει και παρακάνει.
     
  5. σχεδον καθημερινα. απο να τον αποκαλω Αφεντη στη καφετερια και να πεφτω στα γονατα. σπανκινγ σε κλαμπ στις τουαλετες και στα σεξ σοπ να δοκιμαζω το μαστιγιο και τα υπολοιπα μπροστα σε κοσμο. το χειροτερο ντυμενος γυναικα και βολτα στην ερμου.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    "Discreet" public play...

    (Αφιερωμένο στον αγαπητό μου Maley που ελπίζω να μη δουλεύει αύριο, και στις πολύ καλές μου φίλες lara[E-p] και tinkerbelle...).


     

     

     

     

     

     

     

     

     

     ​
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     ​
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     ​
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     ​
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     ​
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Θα ευχαριστήσω θερμότατα για την αφιέρωση.
    Την απόλαυσα ιδιαίτερα... 
     
  12. kiss_me

    kiss_me Regular Member

    ...εμένα πάλι εδώ μου ήρθε στο μυαλό το "ένα κομμάτι κρέας" που τελετουργικά γινεται βορά της ηδονοβλεπτικής μανίας των παρεβρισκομένων κ μόνο...