Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έρωτας μέσω διαδικτύου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_Dementia, στις 11 Σεπτεμβρίου 2008.

Tags:
  1. Re: Απάντηση: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    ++ πολύ σωστό σε βρίσκω
     
  2. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor



    Oλόκληρη στατιστική μελέτη!! Είμαι εντυπωσιασμένη!!

    Έχεις κάτι ανάλογο και για τους άντρες που σουλατσάρουν στο διαδίκτυο;
     
  3. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Nαι. Απ' ό,τι δηλώνουν:
    -Προσθέτεις 10 με 20 κιλά
    -Αφαιρείς 1-2 τρίτα του τριχωτού της κεφαλής
    -διαιρείς δια του 2 τα cm
    -Κατεβαίνεις δύο φορολογικές κλίμακες απο το δηλωθέν εισόδημα
    -Διαιρείς κατά ένα τρίτο το ποσοστό διασήμων/ισχυρών που "έχουν στο speed dial/τα σπάνε μαζί στα μαγαζ(ι)α/μοιράζονται το booth στην Πανάθα
    -σημειώνεις με μεγάλα κόκκινα γράμματα "ΠΙΝΟΚΙΟ" αν σου πεί ότι "δεν ψάχνεται για σέξ αλλά τον ενδιαφέρει πρωτίστως η επικοινωνία".
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor



    Και'συ Dolcett,της ιδίας στατιστικής υπηρεσίας;  
     
  5. Riddle_Master

    Riddle_Master The one you love or hate

    Αυτές οι τρεις γραμμές συνοψίζουν με τον καλύτερο και συνάμα λιτό τρόπο όλα όσα είχα στο μυαλό μου!
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    [nomedia=""]YouTube - Web Site Story[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. markisios

    markisios New Member

    Απάντηση: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    εχω κανει χρυσες δουλειες με το internet!!! εδω οι γυναικες ειναι πιο απελευθερωμενες και χαλαρες... δεν ντρεπονται να ζητησουν οτι θελουν μονο σεξ!!! 
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Όσοι περνούν ώρες στο διαδίκτυο είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για προσωπικούς, «συμποσιάζονται» με τους υπόλοιπους θαμώνες των αυλών, «μαγαζιών» κι αυτά τα αρχοντικά ή μπαρ ή καφενεία ή ταβερνεία σου δίνουν με μιας όλες τις μυρωδιές του πούρου , του κονιάκ, του εσπρέσσο , της πίτσας ή τέλος πάντων ό,τι άλλο σας έχει τύχει.


    Η κοινωνία του web μικρογραφείται , αυτό-οριοθετείται συνειδητά και τα στάδια των χιλιάδων θεατών γίνονται ένα μεγάλο τραπέζι στη βεράντα κάποιου φίλου, ένας καναπές μπροστά στη τηλεόραση που δεν παρακολουθεί όμως κανείς. Κι έρχονται κοντά όλοι με τα γέλια, τις αντιθέσεις, η ώρα περνάει κι αρχίζουν οι εξομολογήσεις, τα κανακέματα, οι σκίουροι που πετιούνται για να ελαφρύνουν την βαριά ατμόσφαιρα του δράματος και τα χέρια απλώνονται σε μια αγκαλιά σε ένα φιλικό χτύπημα στη πλάτη, ένα κρυφό ψιθύρισμα στο αυτί «έλα μέσα να σου πω..»(e-mail) πόσο δύσκολο είναι μετά από αυτό να ονειρευτείς το βράδυ πως εκείνος ο ψίθυρος στο αυτί κι εκείνη η έντονη διαφωνία ακόμα επιτέλεσε στο ακέραιο την υποχρέωση της;



    Σου κάρφωσε στο μυαλό , μία μορφή. Όχι απαραίτητα πρόσωπο. Πρόσωπο ίσως να μη θυμάσαι. Μορφή ονειρεύεσαι. Τα λόγια και τις κινήσεις σκέφτεσαι το πρωί όταν ξυπνάς έτοιμος από καιρό σαν θαρραλέος να συνεχίσεις τη ζωή από εκεί που την άφησες.



    Κι όμως η μορφή σε ακολουθεί δειλά και ύπουλα, μέχρι την επόμενη φορά που θα ανοίξεις τον υπολογιστή και θα στείλεις χαμογελαστά την ανάσα εκείνη που στο τέλος δηλώνει «ευτυχώς είσαι εδώ».






    Πηγές:

    Βήμα Science
    Wikipedia








    ^*^
     
  9. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    μετα απο πολλα χρονια στο διαδυκτιο εχω να ομολογησω οτι :
    μια πολυ καλη μου φιλη ειχε απολυτο δικιο : "η γκομενα που μετραει και εχει την επιβεβαιωση της καθημερινα , δεν βρισκεται στο νετ" .
    οι προσωπικοι μου λογοι που βρισκομαι σε καποια καναλια γνωριμιων ειναι :
    α) εχω μεγαλη αδυναμια στην πρωτη προσεγγιση , απεναντιας , αν μου συστησουν την κοπελα , ολα προχωρανε αψογα . Παρα τα χιλιαδες μαθηματα που μου εκαναν για προσεγγιση , οι ατακες μου στην πρωτη προσεγγιση ηταν παντα οι ηλιθιοτερες που θα μπορουσαν . Ετσι ειμαι αναγκασμενος να ψαχνω με τον μοναδικο τροπο που τα καταφερνω .
    β) μεσω του νετ δινεται μια ευκαιρια να ακουσεις τον αλλον πριν τον αποριψεις λογο εμφανισης . Χαρις το νετ , μου εχει αποδειχθει , οτι με κοπελες που η εμφανιση τους ηταν εντελως αντιθετη απο αυτη που θεωρω ιδανικη , ειχα παρα πολυ καλες στιγμες και σαν παρεα και σαν σεξουαλικη εμπειρια . Χωρις το νετ δεν θα ειχα γνωρισει ποτε αυτη την παραμετρο . Ημουν παρα πολυ ρατσιστης με την εμφανιση , δεν υπηρχε περιπτωση να ενδιαφερθω ερωτικα για γυναικα ανω των 30 ή διχως σωμα μοντελου .
    γ) παρατηρησα οτι οι γυναικες εκφραζοντε μεσα απο το νετ , οπως πολυ σπανια θα εκφραζονται εκτος ... λενε και διεκδικουν τις απαιτησεις τους , πραγμα που δεν το κανουν οταν με βλεπουν και αισθανομαι συνεχως οτι σωνει και καλα προσπαθει να με πεισει οτι ταιριαζουμε ... και μου ερχεται στην θαλασσα με την γοβα .. πχ ... τα ευτραπελα ειναι αυτα ...
    δ) εξαρταται τι ψαχνεις ... νομιζω οτι στην φαση που ειμαι τωρα δεν με καλυπτει πλεον το νετ .. ηδη εχω διαγραφει απο μερικα σαιτ γνωριμιων και συντομα θα βγω και απο τα υπολοιπα , συμπεριλαμβανομενων και των καταδυτικων με εκδρομες ειδικα για γνωριμιες .. τι να το κανω με 250 μιλια θαλασσας αναμεσα ? ...
     
  11. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Συνεπώς,εμείς οι υπόλοιπες,που βρισκόμαστε στο νετ,είμαστε..τι;  

    Αποκλείεις τη γυναικεία ματαιοδοξία,που ψάχνει επιβεβαίωση ΚΑΙ μέσα στο διαδίκτυο; και πόσο σίγουρος είσαι πως η γυναίκα που "μετράει",δεν βρίσκεται στο διαδίκτυο για χίλιους δυο άλλους λόγους,πέραν του να τσιλιμπουρδίσει;

    Ελπίζω σε μια σαφή απάντηση,αν είναι εφικτόν..  





    ^*^
     
  12. Link4th

    Link4th New Member

    Απάντηση: Έρωτας μέσω διαδικτύου!

    Άπαντες σπεύδουν να κατηγορήσουν το νετ και τους συμμετέχοντες (και ας είναι οι ίδιοι).
    «Μόνο οι ανώμαλοι και οι παιδεραστές το χρησιμοποιούν» ήταν η γενικευμένη άποψη των κοινωνιών για πολλά χρόνια...
    Τώρα ευτυχώς υπάρχουν και φυσιολογικοί άνθρωποι μέσα (χαχα)
    Εγώ ένα κάλο παράδειγμα έχω να παραθέσω. Μια καλή φίλη και συνεργάτης χρόνια, εκπληκτική κοπέλα αλλά χοντρούλα και με χαμηλή αυτοεκτίμηση πριν χρόνια αποφάσισε να γνωρίσει άντρες μέσω νετ για να αποφύγει την καταπρόσωπο γνωριμία που συνήθως κατέληγε αρνητικά για αυτήν (οι περισσότεροι άντρες κοιτάνε το περιτύλιγμα και όχι το σοκολατάκι). Αλιεύοντας στα τοπικά κανάλια του mirc τότε που ήταν και τις μόδας (προ forum, blog και facebook εποχές) γνώρισε αρκετούς και φιλτράροντας με κοινή λογική μόνο με ένα άτομο τελικά αποφάσισε να έρθει σε κανονική επαφή και να γνωριστούν. Λόγο ανασφάλειας και φόβου με παρακάλεσε να παρευρεθώ και εγώ στην γνωριμία τους (για αποφυγή κακώς κειμένων... ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος). Πήγα και εγώ, πολέμιος εκείνη την εποχή τέτοιων γνωριμιών, πεπεισμένος ότι ο άλλος ήταν ψεύτης σε ότι έλεγε στο νετ και ότι η κατάσταση θα παρεκτρεπόταν και θα έπρεπε να δείρω... Τελικά είχα απόλυτο λάθος και η βραδιά κύλησε μια χαρά και το παιδί ήταν καλό και ούτε μια ψιλή δεν έπεσαι. Εν κατακλείδι, οι δυο τους είναι ακόμα μαζί (7 χρόνια) και πάνε για γάμο. Δεν έγινε τίποτα που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν από το νετ, γιατί μόλις φύγεις από εκεί είναι πραγματικότητα!

    Για τις στατιστικές που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν και άνθρωποι – λίγοι αλλά υπάρχουν – που δεν λένε ψέματα στο νετ απλά γιατί τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.