Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το σεξουαλικό ερέθισμα στα δύο φύλα.Μια έρευνα που δείχνει αρκετά!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος Riddle_Master, στις 7 Απριλίου 2009.

  1. Riddle_Master

    Riddle_Master The one you love or hate

    Σχετικά πρόσφατα είχα μια συζήτηση με μια συναδελφό μου για το πως τα δύο φύλα αντιλαμβάνονται και αντιδρούν στα διάφορα σεξουαλικά ερεθίσματα. Μέχρι και πρόσφατα πίστευα πως τα δύο φύλα έχουν πάνω κάτω τους ίδιους κώδικες αντιδράσεων σε κάθε σεξουαλικό ερέθισμα. Για να μου αποδείξει το αντίθετο μου παρουσίασε μια έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στους New York Times.

    Τα αποτελέσματα πάρθηκαν από ειδικούς αισθητήρες που μετρούσαν την αύξηση θερμοκρασίας στην περιοχή των γεννητικών οργάνων του κάθε φύλου και με βάση τις μαρτυρίες των συμμετεχόντων.

    Επιστήμονες συγκέντρωσαν δείγμα ανθρώπων και από τα δύο φύλα και τους έδωσαν να παρακολουθήσουν μια σειρά από φιλμ με διαφορετικό ερωτικό περιεχόμενο.Ομοφυλοφυλικό και ετεροφυλοφιλικό σεξ,έναν γυμνό άνδρα μόνο του,μια γυμνή γυναίκα....μέχρι και την διαδικασία συνουσίας πιθήκων!Οι αντιδράσεις στο δείγμα των ανδρών ήταν σαφώς προσανατολισμένες με βάση την σεξουαλική τους ταυτότητα (ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι),και συνέππταν απολύτως με τις μαρτυρίες που έδωσαν.

    Στις γυναίκες αντιθέτως τα αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν ήταν εντυπωσιακά. Με βάση τους αισθητήρες κάθε μια από αυτές είχε μια κάποια ερωτική έξαψη σε κάθε φιλμ που προβλήθηκε,όταν κατέθεσαν όμως τις μαρτυρίες τους προσανατολίστηκαν σε απαντήσεις βασισμένες στην σεξουαλική τους ταυτότητα.

    Τι μας δείχνουν λοιπόν αυτά τα αποτελέσματα; Μήπως ότι η γυναίκες φαντασιώνονται σεξ με πιθήκους αλλά αρνούνται να το ομολογήσουν; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ! Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να συνοψισθούν στα εξής δύο σημεία. 1. Ο γυναικείος ερωτισμός είναι αποκομένος από τις σωματικές αντιδράσεις και 2. Η ερωτική έξαψη για τις γυναίκες είναι περισσότερο προιόν νοητικού ερεθισμού παρά σωματικής επαφής.(εν ολίγοις αν βοηθήσεις μια γυναίκα να πλάσσει και να φαντασιωθεί εικόνες έχεις κερδίσει μεγάλο μέρος του ερωτικού παιχνιδιού).


    Για του λόγου το αληθές σας δίνω και τον σύνδεσμο με το δημοσίευμα.


    http://www.nytimes.com/2009/01/25/ma...sire-t.html?em


    Θα ήθελα να δω ποιες είναι οι γνώμες σας πάνω σε αυτήν την έρευνα και αν έχετε να παρατηρήσετε/προσθέσετε κάτι άλλο.
     
  2. jim28

    jim28 Regular Member

    ειναι αυτο που λέμε να παρεις τα μυαλα μιας γυναικας
     
  3. XnX

    XnX Love Through Discipline

    Απάντηση: Το σεξουαλικό ερέθισμα στα δύο φύλα.Μια έρευνα που δείχνει αρκετά!

    μήπως είναι κάπως περιοριστικό το να εγκλωβίζουμε ανθρώπους μέσα σε επιστημονικές έρευνες; ενδεχομένως μπορεί να ισχύουν ορισμένα απο τα αποτελέσματα αλλά αυτό δεν πρέπει να μας γεννά βεβαιότητες. μην μου πείτε ότι δεν έχει κανείς σας γνωρίσει γυναίκες που να έχουν πολύ καλή σχέση με την σαρκική πλευρά του έρωτα απο ότι με την εγκεφαλική ή το αντίστροφο.

    κατ εμε δεν υπάρχει ένα κλειδί για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, καθώς ως σημασία που διαμορφώνεται κοινωνικά αυτοαλλοιώνεται συνεχώς παράλληλα με την ίδια την κοινωνική θέσμιση στην οποία υφίσταται. όπως έλεγε κι ο μερλώ-ποντύ μέσα απο την σεξουαλικότητα ενός ατόμου μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο, τον χρόνο και τα άλλα άτομα - προφανώς αυτές οι σχέσεις αλλάζουν κατα την πάροδο των χρόνων όπως επίσης και η ίδια σεξουαλικότητα. Αυτό το απόλυτο της επιστήμης είναι που κάλλιστα λειτουργεί κι ως θέμελιο του ορθολογικού ελέγχου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ορισμένες πληροφορίες ώστε να διαυγάσουμε καταστάσεις ή να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αρνητικά παρεπόμενα αλλά όχι όμως να εμπιστευόμαστε τις επιστημονικές έρευνες με κλειστά μάτια και να εναποθέσουμε εκεί όλες τις ελπίδες μας...
     
  4. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Το σεξουαλικό ερέθισμα στα δύο φύλα.Μια έρευνα που δείχνει αρκετά!

    Μεγαλη αληθεια!
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    παω στοιχημα οτι τα ξεφτερια αυτης της ερευνας , θα βαλουν σαν επομενο στοχο τους να αποδειξουν οτι η θαλασσα εχει υγρασια ... για να το πετυχουν αυτο θα χρειαστει να τοποθετησουν ειδικους αισθητηρες σε διαφορα σημεια ωκεανων , θαλασσων , λιμνων και ποταμων ... ειμαι βεβαιος οτι θα καταληξουν στο συμπερασμα πως η ιδια η συστατικοτητα του νερου ειναι αδιαφορη ως προς την παρουσια της υγρασιας , αλλα αυτη υφισταται λογο της θερμοκρασιας ...