Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τιμωρώ ή διορθώνω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Yes, στις 10 Απριλίου 2009.

  1. Master V

    Master V Regular Member

    Re: Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    lol… αν πηγαίνεις από μόνη σου στη γωνία με το ένα πόδι ψηλά χωρίς να σου έχει ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο ο Κύριός σου μάλλον δεν είναι τιμωρία. Είναι ένα είδος «μαζοχιστικού αυνανισμού» ή στη καλύτερη περίπτωση αυτοβελτίωσης (lol) (σημ. οι αθλητές αυτοτιμωρούνται, κατά τη γνώμη σου?). Αν στο έχει ζητήσει ο Κύριός σου, είναι μια πράξη έκτισης ποινής στο πλαίσιο της «αυτοδιόρθωσης» lol. Σε κάθε περίπτωση «αυτοτιμωρία» δεν υπάρχει. Υπάρχει αυτοπειθαρχία, αυτοβελτίωση και αυτοκαταστροφή αλλά όχι αυτοτιμωρία. Η τιμωρία εμπεριέχει ένα είδος εκδίκησης. Εκδικούμαι κάποιον για να αποκαταστήσω την τιμή μου.

    ps: Μάλλον αποτελείς υπόδειγμα!!!  



    ...
     
  2. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Re: τιμωρώ ή διορθώνω;


    Δηλαδη μονο με την τιμωρια μπορεις να καταλαβεις οτι εχεις κανει λαθος; Και ποιο ακριβως το λαθος; Για τι πραγμα μιλαμε; Πως αυθαδιασες στην καλημερα; Και αν οντως ειναι σωστος ο Κυριαρχος θα χρειαστει την τιμωρια η θα μπορεσει να σου δωσει να καταλαβεις τι ειναι αυτο που Εκεινος Επιθυμει για σενα και απο εσενα γενικοτερα σε εναν ομαλο τροπο κατανοησης; (ρωταω εγω τωρα παλι).
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Υπονοείς πως αν είναι σωστός κάποιος Κυρίαρχος δεν τιμωρεί ποτέ ούτε σωματικά ούτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο?
    Πιστεύεις πως η σκλάβα είναι ένα ον που ποτέ δεν επαναλαμβάνει λάθη, πάντοτε καταλαβαίνει από λόγια και σε τίποτα ποτέ δεν έρχεται σε σύγκρουση μέσα της και είναι πάντα απόλυτα υπάκουη και υποταγμένη σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης ή πως δεν τυγχαίνει να μην θέλει να καταλάβει με τα λόγια, όχι επειδή δεν επιθυμεί να υποταχθεί, αλλά επειδή οι εσωτερικές συγκρούσεις μέσα της το μποϋκοτάρουν ή έστω επειδή επί σειρά ετών έχει διαμορφώσει συνήθειες που δεν έχουν θέση σε μια Ms σχέση, αλλά δεν μπορεί να τις αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη μόνο και μόνο επειδή της Εξήγησε (και πιθανόν και η ίδια αντιλαμβάνεται) πως δεν είναι σωστές?

    Κι αν η αυθάδικη καλημέρα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, τι να Κάνει? Να την διώξει? Ή να προσπαθήσει με κάποια άλλη μέθοδο "αφού δεν πίπτει λόγος" να της δώσει να κατανοήσει πως μια ανάλογη συμπεριφορά δεν θα γίνεται αποδεχτή?
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor


    Η τελευταία παράγραφος είναι όλο το ζουμί! Αλλά μήπως θα μπορούσες αγαπητέ μου να διευκρινήσεις λίγο περισσότερο πως εννοείς την διαφορά μεταξύ ποινής και τιμωρίας ει δυνατόν με κάποια παραδείγματα;
     
  5. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Η αυθαδικη καλημερα.....μαλλον θα εχει καπου την αιτια τις,που μου γεννα την εξης απορια.Ο Κριτης απο που αντλι ολοι την σοφια του.Με εχεις πειση οτι ο ρολος της σκλαβας ειναι δυσκολος και επιπονος και χριαζετε μια μορφη εκπαιδευσης,αλλα απο τα αρθρα σου-τα οποια απολαμβανω να διαβαζω-ελαχιστα πραγματα μαθενουμε για τον αρχοντα σου.Τι ειναι αυτο που τον αναγη σε σοφο τρανο και κριτη τις καλημερας,τις καθε καλημερας.  uzzled:σε περιπτωση δηλ που θα θελησω και εγω να αλλαξω το στατους μου, 
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

      
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor


    Είδες, είδες; Επίτηδες το κάνει.

    Τι; Δεν κατάλαβες; Γιατί δεν κατάλαβες; Γιατί δεν φοράς κράνος; Μπουφ η μπούφλα (τις έχει στο συρτάρι μαζί με τα Maalox).   

    @whipmarks, αυτή είναι μία αυθάδικη καλημέρα; Πρέπει ή δεν πρέπει να τιμωρηθώ; Επιζητώ ή όχι την τιμωρία; Ποιος είναι ο κριτής της αυθάδειας; Πόση σοφία απαιτείται; Πραγματικά πιστεύεις ότι πάω γυρεύοντας ή ότι είμαι απλά ο εαυτός μου; Και γιατί κάποιος να με τιμωρήσει γι αυτό;

    Οι απαντήσεις σε αυτά και άλλα πολλά στο upcoming "Manual Κυριαρχίας και Υποταγής", από τις Εκδόσεις D. Coming soon to a bookstore near you... 
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Πες του οτι δεν κανουν τα maalox.Panadol extra να παρει. 
     
  9. The_Ogre

    The_Ogre Me !

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Σοφά, η γλώσσα αναγνωρίζει ότι οι μέθοδοι (π.χ. ο πόνος) δεν έχουν άμεσο αποτέλεσμα προς την αλλαγή, αλλά αποτελούν μέσα προς αυτήν. Η αλλαγή μπορεί να προκύψει μόνο ως επεξεργασία των ερεθισμάτων από το ίδιο το υποκείμενο κι όχι ως «ορφανή» εξωγενής παρέμβαση επί του υποκειμένου.
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;



    Χμμ... Κάτι οι "καλημέρες", κάτι τα υπό έκδοσιν εγχειρίδια, κάτι οι μπούφλες και τα Maalox, αρχίζω κι έχω απανωτά déjà vu σ' αυτό το νήμα...  


     
  11. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Δεν υποννοω αγαπητη, διερωτομαι αναλογως των απαντησεων που εχουν δωθει στο νημα...θα επανελθω....
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Aν ισχύει αυτό, τότε οι δάσκαλοι στα σχολεία, πρέπει να είναι πολύ messed up ψυχολογικά και πνευματικά για να θέλουν να "εκδικούνται" (!) τα παιδάκια.
     
    Last edited: 16 Απριλίου 2009