Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The Smoke

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 20 Μαρτίου 2007.

?

Καπνίζεις;

  1. Ναι

    161 vote(s)
    61,0%
  2. Κάπνιζα, αλλά το έκοψα.

    28 vote(s)
    10,6%
  3. Όχι

    75 vote(s)
    28,4%
  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



    Aμαρτωλοι καπνιστες μετανοειτε...η απολαυση του τσιγαρου θα απαγορευτει στους δημοσιους χωρους ερχεται...η ωρα... (δεν το κοβω,δεν το κοβω) 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: The Smoke

      Χωρίς να θέλω να την πω σε κανέναν μου φαίνεται κουφό να συζητάμε για το πρεστίζ που έχει το κάπνισμα! 

    Η χειρότερη πράξη που έχω κάνει προς τον εαυτό μου ήταν το ότι ξανάρχισα να καπνίζω.
    Ειναι οκ όποιος θέλει να καπνίζει-για μένα το τσιγάρο είναι μεγάλη μαλακία
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: The Smoke

    Μην το κόβεις καλή μου... Η αυτοδιάθεση του εαυτού μας είναι πολυτιμότατη. Αν μπορείς όμως, μην το διαφημίζεις... Χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει από αυτό! Άλλωστε οι καπνοβιομηχανίες ήξεραν να το κάνουν καλύτερα και εσύ ποσοστό δεν πρόκειται να πάρεις.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: The Smoke

    Μένω σ' αυτή τη φράση. Και, σκεπτόμενος πως σε λίγους μήνες ο μόνος χώρος που θα μπορώ να καπνίζω άνετα είναι η οικία του σπιτιού μου, αναρρωτιέμαι κατά πόσο μπορούμε πλέον να μιλάμε για αυτοδιάθεση του εαυτού μας.

    Δέχομαι το δικαίωμα των μη καπνιστών να μην αναπνέουν τον καπνό μου. Ωστόσο, δε μπορώ να αποδεχτώ τη φασίζουσα νοοτροπία της πλήρους απαγόρευσης του καπνίσματος, λες και δε μπορούσαν να εφαρμόσουν κάποιο μέτρο ορθότερης διάκρισης χώρων σε καπνιστών - μη καπνιστών. Επίσης, βλέποντας τη μείωση των κερδών που αποκομίζουν οι καπνοβιομηχανίες (οι περισσότερες εκ των οποίων πλέον ανήκουν σε μεγαλύτερους ομίλους, που καταγράφουν κέρδη από λοιπές δραστηριότητες), αναρρωτιέμαι μήπως πλησιάζει η ώρα που το κάπνισμα θα ποινικοποιηθεί πλήρως. Θυμάμαι, μάλιστα, πριν από ένα - δύο χρόνια, την εποχή που η Γαλλία εφάρμοσε το μέτρο που σε λίγο καιρό θα τρώμε στη μάπα, έλληνας βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης προέβλεψε πως στο απώτερο μέλλον η πώληση καπνού θα απαγορεύεται πλήρως, με τη λογική πως τα κράτη δεν επιθυμούν να καλύπτουν το κόστος (χρηματικό και όχι μόνο) που προκύπτει από τις ασθένειες λόγω καπνίσματος.

    Σκεπτόμενος, λοιπόν, όλα αυτά, αναρρωτιέμαι αν μπορούμε πλέον να μιλάμε για αυτοδιάθεση, ή αν ακόμα και αυτή μπορεί να θυσιαστεί, προς χάρη του κόστους που μπορεί να έχει.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Smoke

    Πράγματι υπάρχει υπερβολή ως προς την αντιμετώπιση του καπνίσματος και με βρίσκεις κατ' αρχήν σύμφωνη. Πιθανόν να ήμουν πολύ πιο εναντίον του καπνίσματος αν η μόνη πηγή μόλυνσης ήταν το τσιγάρο του άλλου. Αλλά δεν είναι και ως προς αυτό υπάρχει υποκρισία. Από την άλλη όμως σκέψου ότι συχνά οι καπνιστές ασκούν την αυτοδιάθεσή τους σε βάρος της αυτοδιάθεσης των μη καπνιστών...  
     
  6. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Smoke

    Το οποίο περνάει σαν δεδομένο και αποδεκτό!!!
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



    Respect στους μη καπνιζοντες,(μην αναπνεει τον καπνο μου)...λευτερια στους fetish Smokers,whatever.. 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Smoke

    Απορία: για τη συμπεριφορά αυτή, εις βάρος των μη καπνιστών, φταίει το κάπνισμα; Κατά πάσα πιθανότητα, ο καπνιστής που αδιαφορεί για τους μη καπνιστές είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα περάσει στις τρεις τα ξημερώματα κάτω από το σπίτι μου, ακούγοντας στη διαπασόν λαϊκομπουζουκοκαψουροτράγουδα, κάνοντάς με να χάνω τον ύπνο μου, ή ο γείτονας που θα πετάξει τα σκουπίδια του από το μπαλκόνι, χωρίς να τον νοιάζει αν περνάει κανείς από κάτω. Κοινώς, ο άνθρωπος που σε κάθε δραστηριότητά του δε δίνει δεκάρα τσακιστή για τους άλλους, και κοιτάζει απλά να γίνεται το δικό του. Επομένως, ας μην το ρίχνουμε στο κάπνισμα. Τα αίτια αυτής της συμπεριφοράς είναι βαθύτερα κι έχουν να κάνουν με τον λανθασμένο, κατ' εμέ, τρόπο που αντιλαμβάνονται κάποιοι την έννοια της ελευθερίας.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: The Smoke

    Συμφωνώ, απλά επειδή το κάπνισμα είναι εθισμός, πόσο πια και ο καπνιστής να κρατηθεί και να μην καπνίσει σε μια παρέα που υπάρχουν μη καπνιστές... Θα του βγει από τη μύτη η διασκέδαση...  
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: The Smoke

    Απλά, δεν θα είναι εκεί. Τελεία.


     
  11. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: The Smoke

    Πέρα από το γεγονότος ότι δεικτικά σα μονάδα ο κάθε καπνιστής μπορεί να διαφυλάξει με την συμπεριφορά του το δικαίωμα του μη καπνιστή να μην ανασαίνει το καπνό απ τα δικά του τσιγάρα ωστόσο εκ των γεγονότων αποδεικνύεται αβίαστα ότι στο συλλογικό ασυνείδητο έχει περάσει(τουλάχιστο μέχρι τώρα) σαν κάτι φυσιολογικό και νορμάλ το δικαίωμα των καπνιστών να καπνίζουν οπουδήποτε χωρίς(αν δεν αναγκαστούν) να έχουν επίγνωση ότι κάποιος δίπλα τους "βιάζεται" συστηματικά και σε μόνιμη βάση.Και δεν είναι θέμα παιδείας απλά συμβαίνει ..... καθημερινά-οπουδήποτε

    Εντέλη ο καπνιστής κάνει κάτι παρα φύση όχι ο μη καπνιστής μη τρελαθούμε!!!
    Τα πνευμόνια μας είναι κατασκευασμένα να αναπνέουν οξυγόνο όχι καπνούς ούτε δηλητήρια
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: The Smoke

    Το θεμα μας ειναι να υπαρχει αλληλοσεβασμος