Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κυριαρχους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος JokerGemini, στις 17 Απριλίου 2009.

  1. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Αντε μερες που ειναι να ακουσω αποψεις
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ


    Θα κάνεις λίγη υπομονή. Μασάμε φύλλα δάφνης μπας και καταλάβουμε τί ακριβώς ρωτάς, αλλά είναι κομματάκι σκληρά τα άτιμα.




    Γράψε και δυό λογάκια, παλληκάρι μου...



     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ναι είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε. Ιδίως εμείς της παλαιάς γενιάς, που μεγαλώσαμε με το Λούνα Παρκ. Πέντε κρίκοι ένα τάληρο...

    Επί του θέματος: ας υποθέσουμε ότι με διεγείρει να είμαι ιδιοκτησία κάποιου. Ας υποθέσουμε ότι με διεγείρει να με ψιλοτυραννάει και να μου φέρεται σαν σκουπίδι πότε πότε. Ας υποθέσουμε ότι ψιλοφοράω κι ένα στεφάνι οσιομάρτυρα κάθε φορά που με βάζει να κάνω "φρικτά" πράγματα (αν είναι κανένα φιλαράκι του ομορφόπαιδο δεν θα κλάψω πολλή ώρα για την "θυσία" μου). Ας υποθέσουμε ότι και ο ίδιος διεγείρεται με την ιδέα ότι με έχει δώσει σε κάποιον, σε φίλο του, σε άγνωστο, σε απαίσιο ή μη, διεγείρεται επειδή σιχαίνομαι, επειδή αγανακτώ, επειδή πληγώνομαι, επειδή αηδιάζω μαζί του και με την όλη φάση, επειδή έτσι εκφράζει την ιδιοκτησία του επάνω μου, ή επειδή ξέρει τι μελό είμαι και πόσο την βρίσκω με τέτοιες φάσεις.

    Ε, αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

    Είναι μία από τις πάμπολες μεθόδους. Δεν βρίσκω οτιδήποτε επιλήψιμο σε αυτή, όταν λαμβάνονται όλες οι προφυλάξεις για την ασφάλεια της σκλάβας. Ακόμη και τα μπουρδέλα (ιδίως τα πολυτελείας - βλ. Μπουνιουέλ) μπορούν να θεωρηθούν ασφαλές περιβάλλον. Το πεζοδρόμιο, κατά την άποψή μου, όχι.

    ΥΓ. Μεταξύ μας, εσείς οι Κ, τελευταία φορά που κοιταχτήκατε στον καθρέφτη, δεν είδατε το φωτοστέφανο της κτητικότητας γύρω από το σεπτό κεφάλι σας; (μέρες πούναι, ας μην κολαστώ περαιτέρω, και μόλις γύρισα από τον Επιτάφιο...) 

    ΥΓ2. Θα πρέπει ο Κ να μην έχει ανάγκη τα χρήματα. Θεός μας είναι η απόλαυση, όχι το χρήμα. Το χρήμα δέον να χρησιμοποιείται ως μέσο προς τη διαστροφή μας. Αν γίνει σκοπός, εγώ προσωπικά βαριέμαι.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Πώς περνάει ο καιρός, πόσα φέρνει ο χρόνος!

    Όμορφο ποστ δώρα.
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ


    Πάντα έχει έμπνευση, όταν πλησιάζει το Πάσχα...  


     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Ω, αγαπητέ MindMaster, έχω όμορφες αναμνήσεις από την Ανάσταση του 2007...

    Πάλι μας βλέπω μαζί να βολοδέρνουμε... 
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Μα φυσικά...

    Σκόπευες να κάνεις κάτι άλλο; Εγώ το είχα ήδη προγραμματίσει...  


     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    It's a date. 

    Μπορούμε να μιλήσουμε για μία υπέροχη καινούργια διαστροφή με την οποία ασχολούμαι αυτές τις μέρες, είναι καθαρά medical, και δεν συνδέεται διόλου με τη θρησκεία. Look up "sounds".

    Aς μην ξεφύγουμε όμως από το ωραίο νήμα. Η άποψή σας περί "εκπόρνευσης";
     
  9. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Ολοι οι νταβατζηδες θελουν σκοτωμα....Η αποψη μου περι εκπορνευσης.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Μα όχι μικρό αθώο πλασματάκι. Απαιτείται ακριβής διάγνωση των προϋποθέσεων διέγερσης του συντρόφου. Για να μην αναφερθούμε στις προϋποθέσεις διέγερσης ημών.

    Νταβατζής δεν είναι αυτός που φροντίζει για την απόλαυση του συντρόφου του (και την δική του), αλλά αυτός που εκμεταλλεύεται τον σύντροφό του για να αποκομίσει χρηματικά ή άλλα ωφέλη (ισχύ, γνώση κλπ, πλην της απόλαυσης). Πράγμα που διευκρίνησα, αν κάνεις τον κόπο να δεις λίγο πιο προσεκτικά αυτό που λέω.
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Να μιλήσουμε ΟΚ, φτάνει να μην μου πεις να την εφαρμόσουμε. I don't like the way it "sounds"...


    Χμμ, ναι... έλεγα να πάω να περιμένω ν' αρχίσει η Ζαν Ντ' Αρκ, αλλά μιά και μου το ζητάς...:

    Θα πρέπει να καταλαβαίνεις φαντάζομαι (μάλλον με ξέρεις αρκετά καλά) πως η σχεδόν πουριτανική μονογαμικότητά μου δεν θα μου επέτρεπε καθόλου εύκολα να βγάλω την αγαπημένη μου -κατ' εμέ ως γνωστόν δεν είναι ασύμβατο αυτό με το "σκλάβα" ή το "υποτακτική"- στο κλαρί (και εννοείται βέβαια, πως προϋποθέτω όπως κι εσύ πιό πάνω, ότι "money is no issue", πως ότι γίνεται ή δεν γίνεται, είναι γιά λόγους κάβλας και μόνο)...

    Η ιδέα λοιπόν σε επίπεδο φαντασίωσης, δεν μου είναι καθόλου απωθητική. Πάρα πολύ δύσκολα όμως θα την εφάρμοζα, ιδίως με μιά γυναίκα γιά την οποία θα έτρεφα αισθήματα. Και καλώς ή κακώς, συνήθως γιά τις γυναίκες με τις οποίες σχετίζομαι, τρέφω.

    Αυτά φυσικά, ως προσωπική μου θέση στο εν λόγω θέμα. Εφ' όσον πράγματι η "εκπόρνευση" δεν γίνεται γιά λόγους χρηματισμού αλλά ως μιά πρακτική που σκοπό έχει να ποικίλει μιάν ερωτική σχέση, ουδέν το μεμπτό βρίσκω κι εγώ. Αρκεί βεβαίως να μην ξεφεύγουμε από τα πλαίσια της συναίνεσης, που ως είναι επίσης γνωστό, επέχει γιά μένα θέση θρησκείας...


    By the way, έχω κάπου στα συρτάρια μου μιάν ιστορία που εδώ και καιρό σκέφτομαι να την ανεβάσω κάποια στιγμή στο " BDSM art & literature" (είναι εν μέρει σχετική, και σίγουρα σχετικότατη με το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ κάποια πράγματα). Θα το δω, κι ίσως αυτές τις μέρες που θα έχουμε μάλλον αρκετή ησυχία εδώ, να το κάνω...



     
  12. llazouli

    llazouli Contributor

    Ναι, ιδίως η νέα γενιά που μεγαλώνει με το Νintendo, είναι σε θέση να αντιληφθεί πολλά περισσότερα. Σε αυτά τα θέματα, κάθε πέρσυ και καλύτερα, Ντόρα μου.

    Οι συνθήκες ασφάλειας μπάζουν από παντού, μόνο σε προσωπικούς χώρους απόλυτα ελεγχόμενους θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τέτοια σχήματα. Αλλά ποιος ο λόγος να γίνει κάτι τέτοιο;
    Δεν μπορώ όμως να αντιληφθώ τι νόημα έχει να δώσω σε κάποιον άγνωστο ή γνωστό τη σκλάβα μου, ιδίως εν απουσία μου. Οι λόγοι που ανέφερες για μένα εκφράζουν αδιαφορία, βαρεμάρα, ευκολία, αμφοτέρων. Αφου δεν αντέχω να συσχετιστώ μαζί σου, σε σουτάρω και το βαφτίζω απελευθέρωση, bdsm session, αποκάλυψη ή ό,τι άλλο με φωτίσει ο παντοδύναμος. Αλλά κι απ' την άλλη πλευρά, αν γουστάρω να με παίρνει ο χ, ψ γνωστός ή άγνωστος, χρειάζομαι τόσο πολύ να με ''εξαγνίζει'' η εντολή του αφέντη; Ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όποιος ενδιαφέρεται για τον άλλο, αν μη τι άλλο, προσέχει πολύ.