Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 8 Ιουλίου 2005.

  1. alpapado

    alpapado New Member

    ο καθενας καλο ειναι να κανει οτι του αρεσει
    κανεις δεν κρινει τον αλλον
    αλλα αρεσουν σε εμενα αλλα σε καποιον αλλον
    δικαιωμα του του καθενος να την βρισκει οπως νομιζει
     
  2. eleanatvcd

    eleanatvcd New Member

    Γεια χαρά σε όλους.
    Ειδα διαφορα threads πριν αποφασίσω να γραψω μια απάντηση κατα τη προσωπική μου άποψη. Το forum αφορα φυσικά to BDSM και ο καθένας έχει την αποψη του για το τι θελει να θεωρεί BSDM(μεχρι ποιο επίπεδο θελει να το παει) και επίσης μπορεί να έχει άποψη για οτιδήποτε του αρέσει αλλα΄παρόλλα αυτα το θεωρεί fetish. Το σημαντικό είναι πως το μοιράζεται μαζί μας. Μου αρεσει πολύ που βρήκα αυτό το forum και μπορώ να αντλάξω απόψεις και να γνωρίσω ατομα με κοινά γούστα ή επιθυμίες. Μεχρι τώρα δεν εξέφραζα τις επιθυμίες μου και τις σκέψεις σε κανέναν γαιτι πίστευα πως θα το θεωρήσουν ανωμαλο, φετιχιστιστικό ή θα με αντιμετόπιζν με αποστροφή. Πιστεύω πως το ατομο που αρχισε το thread της ουρολαγνίας δεν είχε κατα νου τι θα ακολουθήσει και πιθανόν δεν ήταν η απαντησεις που έψαχνε. Διβ'αζοντας ανάλογα threads για τη κοπρολαγνία και τα στραπον κατάλαβα οτι συμβαίνει το ίδιο. Παρόλο που όλοι είμαστε εδω μεσα γαιτί θεωρούμε οτι μπορούμε να ανηκουμε σε μια μικρή κονότητα φετιχιστών με προσανατολισμό πιθανα μερικοί το σαδομαζοχισμο και τα παιχνιδια ρόλων, δεν παυουμε βλεπω να είμαστε κοντόφθαλμοί, πιθανών σαν αυτούς που ανεφερα προηγουμενως στου οποιους δεν θα ανέφερα ποτε τις προστυχες σκεψεις μου. Δεν θελω να κετιασω αλλο γαιτι θελω να απντησω στο ατομο που ανοιξε το thread.
    Φίλε ή φίλη δοκιμαζω την ουρολαγνία εδο και πού καιρό(χρόνια θα έλεγα). Μου αρέσει να πεφτει στο σώμα αλλα και να το πίνω(και εχω πιει πολύ). Καλυτερα όπως είπαν και οι αλλοι να μην εχεις καταναλώσει εσύ ή ο συντροφός σου τροφές με ισχυρή μυρωδια, οινοπνευματώδη ή καφε γαιτι απλα μυριζουν. Τις περισότερες φορές εγω το εχω κανει με τα δικά μου όυρα. Μια φορά μονο έχω ζητησει από ερωτικό συτροφο να κατουρήσει(γυναικα) και να μη σκουπιστεί γαι να τη καθαρίσω. Καθισε στο στομα και μαλακιστηκε μεχρι να χυσει απο τηκαυλα οτι εγω αγαπουσα ακομη και τα ουρα της(ενδειξη μεγιστου worship) όπως είπε και καποιος αλλος φιλος προηγουμενως. Τα ουρα έιναι αποστηρωμενα κατα 99% ακι απομενως αν ο συντροφος σου δεν εχει aids, υπατιτιδες ή καποια αλλη ασθένει που μπορεί αν μεταδοθει τοτε κανε το αφοβα. Καλο θα ήταν να εχεις καταναλώσει αρκετο νερο πριν κατουρήσει καποιον. (τα ουρα μετα ειναι λευκα οχι κιτρινα και δεν μυριζουν καθόλου). Τωρα αν καποιος είναι μαζοχιστη σαν και εμενα μπορεί να του αρέσει να κατουρηθεί απο πρωινα ουρ απου μυριζουν περισότερο ή μετα απο ενα γευμα με μποκολο. Εχω σκεφτει καποιες φορες σε φαντασιωσεις μου αφεντρα να με κατουραει με τετοιο τροπο. Βεβαιώ πιθανα η δατροφή εμπίπτει στη κατηγορια του humiliation και οχι τοσο στο σαδομαχισμό καθαρά που πιθανα είναι συνώνυμε με το BDSM(ας με διορθώσει όποιος έχει περισότερες γνώσεις)
    Τέλος νομίζω πως η κοπρολαγνία έχει σχεση με τη ουρολαγνία (η κοπρολαγνεία δεν σημαίνει απαραίτητα κοπροφαγία). Αν καποοος θελει να τριψει πανω του ενω καποοος αλλαο θελει να τα φαει είναι δικαιώμα του και γουστο του. Εμείς θα έπερεπε να χαιρόμαστε που έχει καταφέρει να υλοποοήσιε τη φαντασιώση του ακόμη ένας φετισχιστης. Εγώ προσωπικά εχω δοκιμάσει μια φορα τη κοπρολαγνεία αλλα μονο με επαφή στο σώμα. Ηταν σε συνδιασμό με ουρολαγνεια και στραπον και το μυαλο είχε αμολυσει τοσες ενδορφίνες που εκέινη τι στιγμέ και να τα ετρωγα δεν θα με ενδιεφερε και πολύ. Η καυλα ήταν απίστευτα μεγαλη και το τελειωμα ενα απο τα καλυτερά μου.
    Τελος γαι καποοον μου μίλησει γαι ψυχικα ανισόροπους θα ήθελα ναμου πεί σε πακατηγορία ψυχική ανισοροπία κατατασει καποιον ανδρα, που λατρευει το crossdressing, facesitting, rimming, ουρολαγνεια, ελαφρα κοπρολαγνέια, τραβεστισμο, δισεξυαλισμό, humiliation, force feminization και μερικαλ αλλα που μου διαφέυουν τώρα.....
    Με συγχωρειτε γαι την επεκταση που είχε η απάντησή μου.... 
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν μ'αρέσει η ουροθεραπεία,δεν θα πάρω Ευχαριστώ.Σαφώς και οι περισσότεροι κρίνω ότι το κανουν για
    humiliation,τι να πω γούστα είναι αυτά (δεν μπορώ να βάζω συνέχεια τόνους,μου τι δίνει).
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Απορία ηλιθίου: τι ακριβώς είναι η ουροθεραπεία; Ενδείκνυται για την ίαση κάποιων ασθενειών;  
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Θα ρωτήσω τον ειδικο σε αυτές τις συγκεκριμένες θεραπείες και θα επανέλθω 
     
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Ερώτηση ανίδεου: Με την ουραλαγνεία μπορεί να κολήσει κάποιος αρώωστιες; Είναι επικίνδυνη;
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Urine Therapy: A cure for all diseases

    Υπαρχει και σχετικο νημα καπου αλλα βαριεμαι να το βρω.....

    δεν νομιζω. Κατι θα ειχαμε ακουσει απο καποιον που κολλησε. τουλαχιστον οχι κατι παραπανω απο οτι θα κολλουσε με αλλους τροπους απολαυσης πιο συνηθισμενους
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2009
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Χωρίς πλάκα, στο νησί απ' όπου κατάγομαι οι γριές χρησιμοποιούσαν τα ούρα τους για επάλειψη σε δερματικές παθήσεις και σε τσιμπήματα εντόμων, ισχυρίζονταν δε πως ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο.
     
  9. dfairy

    dfairy Regular Member

    Απάντηση: ουρολαγνεία

    Ουρολαγνεία....

    Δε θα το έθετα έτσι ακριβώς για εμένα..

    Πως το αντιλαμβάνομαι εγώ?...Οτιδήποτε βγαίνει απο το Σώμα Του, οτιδήποτε ειναι Δικό Του, ειτε ειναι ιδρωτας, αίμα, η μυρωδιά Του, σάλια, κτλ κτλ, το ποθώ, με έλκει, και μου δημιουργεί αισθήματα χαράς, ικανοποίησης και πληρώτητας.

    Βέβαια πως θα χειριστεί το κάθε ζευγάρι-σχέση (στη συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάμε τα ούρα)διαφέρει. Ο χειρισμός δημιουργεί το αίσθημα του εξευτελισμού, οχι η επαφή του σώματος της-του υποτακτικού με αυτά. Προσωπικά καθε τι άλλο παρά εξευτελιστικό το βρίσκω.



    (Να συμπληρώσω η κοπρολαγνεία δεν μου προκαλεί καμία αίσθηση,Χωρίς παρεξήγηση επλίζω Κύριέ μου χαχα. Δεν την επικρίνω βέβαια για αυτούς που την επιθυμούν. )

    Με την άδειά Του
     
  10. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    μωρά μου, ε νδιαφέροντα όλα αυτά αλλά να λάβετε υπόψη τους στοιχειώδης κανόνες υγείας και καθαριότητας. Ρωτήστε και κανέναν (ανοιχτόμυαλο) ιατυρό για περισσότερες λεπτομέρειες.
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Μην ανησυχείς, θα λάβουμε υπόψη τους στοιχειώδης (τον πληθυντικό δεν πειράζει που τον ξέχασες, μάλλον θα φταίει το κάκιστο εκπαιδευτικό σύστημα για το οποίο έκανες νύξη σε άλλο νήμα) κανόνες υγείας. Μόνο λύσε μου μια απορία: τι στο καλό είναι ο ιατυρος; Σάτυρος; Ιατρός; Συνδυασμός και των δύο;
     
  12. mrsulu

    mrsulu New Member

    παντοτε εχει να κανει με τα προσωπικα γουστα του καθενα...
    εγω παντως ειμαι απολυτα φαν του ειδους και εχω παρει απο αυτο μεγαλες χαρες...