Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κυριαρχους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος JokerGemini, στις 17 Απριλίου 2009.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Tώρα που ορίσαμε και την ανώτερη και την κατώτατη τιμή της σκλαβοπουτανίτσας (ελπίζω να μην με παρεξήγησε καμιά, τα παραλέω μερικές φορές), νομίζω πως ήρθε η ώρα να χώσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Διότι με τόσα ερίφια και αμνούς που θυσιάστηκαν αυτές τις μέρες, δεν θα μπορούσε να μας διαφύγει η ουσία του θέματος. Όχι για πολύ, τουλάχιστον.

    Η έννοια της εκπόρνευσης δεν αντιστοιχεί σε κάποιο απλό πορνοδιαστροφικό βίτσιο προς τέρψη και απόλαυση, τυχάρπαστο στη σύλληψή του. Ούτε η σκλάβα είναι μια πουτάνα σε λανθάνουσα που ψάχνει αφορμή και άλλοθι για να τον πάρει, ούτε ο Αφέντης επιχειρεί να επιβεβαιώσει την ισχύ του επί της σκλάβας στο κοινωνικό τους πλαίσιο. Λέτε να θέλει να κοκορευτεί ότι την κάνει ότι θέλει; Αστεία πράγματα. Εγώ πάντως δεν τους θεωρώ παιδάκια τους Κυρίαρχους και νομίζω πως όταν επιλέξουν την εκπόρνευση της σκλάβας τους, τα κίνητρα και ο στόχος δεν είναι ποτέ επιφανειακά ή ποταπά.

    Θεωρώ ότι στην εκπόρνευση σκλάβας, ο Κυρίαρχος λειτουργεί ως ένα είδος ιερέα, στο πλαίσιο βεβήλωσης της σκλάβας. Η αρχική επιλογή της σκλάβας, δεδηλωμένη στον κοινωνικό τους περίγυρο (συνήθως όλοι ξέρουν ποια ανήκει σε ποιον) έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της ιδιοκτησίας. Η σκλάβα δεν αποτελεί κοινοκτημοσύνη αλλά ανήκει στον Έναν. Αυτός είναι ο μόνος που έχει το δικαίωμα να την γαμεί, να την σημαδεύει, να την εξευτελίζει, με άλλα λόγια να την ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ. Αποτελεί το ιερό του "σφάγιο". Και επειδή του ανήκει και συνεχίζει να του ανήκει και μετά τις βεβηλώσεις, η βεβήλωση αίρεται. Η σκλάβα είναι επιλεγμένη από τον ίδιο και παραμένει "ιερή" στα μάτια του. Οι διάφορες βεβηλώσεις στις οποίες υπόκειται μία σκλάβα δεν την μειώνουν στο παραμικρό, αλλά αποτελούν επιβεβαίωση της "ιερότητάς" της στα μάτια του Κυρίαρχου. Η σκλάβα βεβηλώνεται και εξαγνίζεται καθημερινά στα χέρια ενός ιερέα/Κυρίαρχου. Γι αυτό είναι πολύτιμη. Αν δεν ήταν, δεν θα λειτουργούσε η βεβήλωση.

    Η εκπόρνευση της σκλάβας είναι η στιγμιαία αλλά απόλυτη αφ-ιέρωση. Είναι η συντριβή της ιερότητάς της, ακριβώς εκεί που ξεκινά και τελειώνει αυτή. Για όσους αρέσκονται να παίζουν με την έννοια του ιερού, η εκπόρνευση αποτελεί την ύψιστη βεβήλωση, η οποία όμως αίρεται και αυτή με τη σειρά της, εφ όσον η κτήση από τον Έναν συνεχίζεται.

    Αυτή είναι η πραγματική έννοια της εκπόρνευσης, νομίζω. Και θα πρέπει να επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση, ότι μια ζωή χωρίς ιερότητα, χωρίς αυτό το "ιερό βλέμμα " του Ενός, καταντάει πραγματικά αφόρητη και ανούσια, για τους επιθυμούντες κάτι παραπάνω από μαμ, κακά και νάνι. Κατά την άποψή μου, μια τέτοια ζωή (η οποία είναι ικανοποιητικότατη για τους περισσότερους - αν πω "let them eat cake" θα είμαι πολύ κακιά; ) αξίζει να μετουσιωθεί σε "ιερή", εί δυνατόν, μέσω της ματιάς Του, και μάλιστα αξίζει όλες τις προσωπικές θυσίες που μπορεί (ίσως και αυτές που δεν μπορεί) να κάνει μια σκλάβα.

    Πόσο τρελό είναι αυτό άραγε; Μήπως είμαι υπέρμετρα αιθεροβάμων; Μήπως ήταν πιο λογικοί και πρακτικοί οι Ινδιάνοι που ξεπούλησαν όλη την Καλιφόρνια για μερικές φτηνοχάντρες;

    Κρατείστε τις πιστωτικές σας κάρτες. Εγώ θα κρατήσω την Καλιφόρνια.
     
  2. Jomaru

    Jomaru Guest

    αλλωστε Δωρα τι πιο ωραιο απο το να γαμιεται η σκλαβα μου μπροστα μου απο καποιον κι εγω να της ανοιγω τα ποδια ή να της δινω κουραγιο ή οδηγιες...

    η ιστορια της Ο ειναι ενα ωραιο παραδειγμα
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Λυσσάξατε πια με την ιστορία της Ο. Η ιστορία της D είναι καλύτερη. 
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ


    ενδιαφέρων συλλογισμός... θες να αναλύσεις περαιτέρω το: "Η εκπόρνευση της σκλάβας είναι η στιγμιαία αλλά απόλυτη αφ-ιέρωση. "?
     
  5. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Σχεδόν 4 χρόνια πριν στις 30-07-05  
    Whoring
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Εγώ λέω να κρατήσω τις πιστωτικές... άμα θες και έχεις την καλοσύνη, δώσε μου και τη δική σου.  
    Εσύ να κρατήσεις την Καλιφόρνια. Τζάμπα είναι άλλωστε και εξ όσων γνωρίζω in real life ανήκει στις ΗΠΑ αλλά επειδή είμαι μεγαλόθυμη στη χαρίζω με όλη την καρδιά μου! 

    ΥΓ. αναφορικά με το συλλογισμό που παρέθεσες, υπερθεματίζει το τίποτε. Αυτή είναι η αδυναμία του κατά την ταπεινή, ρηχή και ανίερη άποψή μου.
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2009
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Η πράξη της βεβήλωσης αποτελεί μία αφ-ιέρωση, έτσι δεν είναι; Σε όλες τις θυσίες, η επιλογή του σφάγιου το καθιστά ιερό ενώ η πράξη της σφαγής του αποτελεί επιβεβαίωση της αφιέρωσής του στο Θεό (τα υπόλοιπα ζώα παραμένουν στον χώρο της καθημερινής κατανάλωσης) και ταυτόχρονα το βεβηλώνει, δηλαδή το αφ-ιερώνει μέσω της τελετής της θυσίας του. Μόνο κατόπιν μπορεί να μοιραστεί στο κοινό, το οποίο μπορεί πλέον να το καταναλώσει. Έτσι και η σκλάβα, η οποία δίδεται προς κατανάλωση, αφ-ιερώνεται εκείνη τη στιγμή. Καταλύεται η ιερότητά της, παραδίδεται στο κοινό προς κατανάλωση.

    Η σκλάβα, όμως, μετά τη βεβήλωση, επιστρέφει στον νόμιμο Κύριό της, ο οποίος την αποδέχεται και πάλι ως "αγνή", ως δική του και μόνο δική του. Η πράξη της βεβήλωσης αποτελεί συνθήκη της εξάγνισης, μέσο προς την επιβεβαίωση της ιερότητας. Μέσα από την συντριβή της ιερότητάς της, ο Κυρίαρχος λέει: "αυτό το ον μου ανήκει, είναι αφιερωμένο σε μένα, και το θυσιάζω, εφόσον αυτό επιθυμώ." Εάν η ιερότητα της σκλάβας πηγάζει από την επιλογή της ως όντος αφιερωμένου στον Κύριο, η ύψιστη βεβήλωσή της θα πρέπει να έχει σχέση με αυτή την άρση της ιερότητάς της, ως απόλυτης ιδιοκτησίας. Βεβηλώνεις κάτι πολύτιμο, κάτι αφιερωμένο στον Θεό, όταν το δανείζεις σε κάποιον που δεν είναι ο Θεός, επί χρήμασι. Υπόψιν, ότι η απόλυτη βεβήλωση εκφράζεται με τον θάνατο στις θυσίες ζώων σε διάφορες θρησκείες, και με του Ιησού στην Χριστιανική. Αλλά ποιος Κυρίαρχος είναι τόσο ανόητος ώστε να σκοτώσει την κατσίκα Του; 

    Όχι, δεν έχει άλλη επιλογή, αν θέλει το πιο έντονο και ακραίο που μπορεί να φανταστεί, στο πλαίσιο της βεβήλωσης, από το να την παραχωρήσει. Αυτή θα είναι η απόλυτη συντριβή της ιερότητας της σκλάβας του. Αμήν.
     
  8. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Απάντηση: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Υπάρχουν και στιγμές που συμφωνούμε  
    Πάρα πολύ καλό.
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ


    Καλά το αρχίσαμε το πράγμα, καλά το πηγαίναμε και μέχρι εδώ, μέχρι που αποφάσισες "να χώσεις το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο", και τό 'κανες μαντάρα...  

    Το τράβηξες, το τέντωσες, το τσίτωσες, τό 'κανες λάστιχο. Το ξάπλωσες στο ανατομικό τραπέζι και το κατατεμάχισες, κι ύστερα το υπερανέλυσες, το θεωρητικοποίησες, το φιλοσόφησες, το εκλογίκευσες, αφαιρώντας του κάθε ουσία και γοητεία...

    Βρε Δώρα που, ποιός τά 'χει ανάγκη όλ' αυτά γιά να καβλώσει; Ποιός σοβαρός κι εχέφρων άνθρωπος τουλάχιστον; Ποιός νοιώθει υποχρεωμένος ν' ανακατεύει ιερότητες και βεβηλώσεις που αυτοαναιρούνται και μέσα απ' την αυτοαναίρεση ξανα- και ματα-γίνονται ιερότητες με το ορθωμένο του πουλί (ή με το μουσκεμένο του μουνί, ανάλογα), γιά να αισθανθεί πως πράττει το σωστό όταν ικανοποιεί τα βίτσια του; Ποιός, ξαναρωτάω, σοβαρός άνθρωπος, με γνώση και συνείδηση του εαυτού του, χρειάζεται τέτοιες παραμυθιακές δικαιολογίες; Και, άραγε, γιά ποιόν;


    Φοβάμαι καλή μου Δώρα, πως όσο κι αν καταφέρεις να καβλώσεις στη ζωή σου, όπως το πας, δεν θα κατορθώσεις ποτέ να το φχαριστηθείς... Χαλάρωσε λιγάκι, τελικά. Free your spirit, μην ψάχνεις πάντοτε να βρεις ένα "γιατί;" ή να εφεύρεις ένα "διότι". Δεν είναι αναγκαία όλ' αυτά, αν ουσιαστικά αποδεχθείς το αυτονόητο: Πως η κάβλα του καθενός είναι δική του, και δεν οφείλει να παρέχει εξηγήσεις ή αιτιολογήσεις σε κανέναν γι' αυτά που τον καβλώνουν... Νομίζεις πως είσαι ρηξικέλευθη, έτσι δεν είναι, Δώρα μου; Αιρετική, ανατρεπτική, πρωτοπόρα... Ε, μα δεν είσαι, βρε καλή μου. Βουτηγμένη στη συντήρηση είσαι, από την κορφή μέχρι τα νύχια. Βγες επιτέλους από κει μέσα, δες το απλά το πράγμα, και απόλαυσε το.

    Abre los ojos!





     
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    μάλιστα... ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ανάλυση... μόνο που εγώ είμαι άθεη  
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Αγαπημένε μου φίλε, δεν πιστεύω να νομίζεις ότι αυτές είναι δικές μου θεωρίες...Αποτελούν αποτέλεσμα παλιάς μου συνομιλίας με κάποιο μέλος του φόρουμ, που μπορεί άνετα να αναλύσει την πηγή της διέγερσής του, υποθέτω. Εγώ δεν μπορώ και τόσο άνετα, αλλά έχω το εξής προτέρημα: ακούω πολύ προσεκτικά. Χωρίς να αντιδρώ, άνευ (; ) λόγου, όπως κάνουν τόσοι και τόσοι. Είμαι περισσότερο φιλομαθής, παρά αντιδραστική. 

    Τώρα μούρθε η εξής ερώτηση, για σένα προσωπικά: γιατί σε διεγείρει η ιστορία της Μαρί Γκαμπριέλ; Εάν ξέρεις, και εάν θέλεις, απαντάς. 

    A μάλιστα. Ώρες είναι να ρωτήσουμε και τα κατσίκια πριν τα αφιερώσουμε στον Κύριο, αν πιστεύουν ή όχι. 

    Καθαρά Καπποκεντρική προσέγγιση, όπως πάντα (δύο Κάππα, εντάξει, λυσσάξατε πια). 
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2009
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bdsm Πορνεια και εκπορνευση σκλαβων απο Κ

    Δεν είδα να αναφέρεσαι σε κάποιον τρίτο προηγουμένως, και δεν μπορούσα φυσικά να υποθέσω ότι έχεις αναλάβει την πρακτόρευση των θεωριών άλλων. Αν και άλλο πράγμα είναι η θεωρία κάποιου, και τελείως άλλο το "αποτέλεσμα συνομιλίας" κάποιων. Και πάλι δεν καταλαβαίνω λοιπόν τί έχουμε εδώ. Την καταγραφή μιάς θεωρίας που άκουσες, ή της θεώρησης γιά τα πράγματα στην οποία εσύ έχεις καταλήξει, μετά από κάποιο διάλογο;

    Η "αντίδραση άνευ λόγου", δεν φαντάζομαι να κολλάει σε μένα, μάλλον όπως συνηθίζεις έχωσες κάτι άσχετο εμβόλιμα εδώ, μάλλον "μιλάς στη νύφη" πάλι, "γιά να ακούσει κάποια πεθερά". Διότι δεν θεωρώ πιθανό να εκπλήσσεσαι ξαφνικά από τις δικές μου αντιδράσεις, που ξέρεις υποθέτω αρκετά καλά πως συχνότατα προκύπτουν ως κεραυνοί εν αιθρία, και συνήθως με τον ανάλογο κρότο. Όσο γιά το εάν θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως "άνευ λόγου", ε, όσο γι' αυτό, είμαι σίγουρος πως ξέρεις ότι πάντα υπάρχει κάποιος λόγος.


    Περί της Μαρί Γκαμπριέλ: "Εάν ξέρω και εάν θέλω";

    Θέλω αλλά, αλήθεια, πιστεύεις πως μπορεί να ξέρεις εσύ καλύτερα από μένα; Anyway, είναι απλό: Μ' αρέσει γιατί παρουσιάζει ζουμερές γυναίκες οι οποίες από την αρχή μέχρι το τέλος βασανίζονται και πηδιούνται ανηλεώς. Αυτά. Απλά.

    Σ' εσένα, γιατί αρέσει;