Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica - 14-17 Μαϊου '09

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 12 Απριλίου 2009.

  1. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: 14-17 MAY*Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica


    Τι εγινε χρυσε μου!! Μειναμε στην απεξω φετος και τσινισαμε? Δεν ειχε κομματι η πιττα για σενα? 
    Γραψε τους ενα "χρονικο" κι εσυ να το διασκεδασουμε ολοι μαζι!!Ξερεις εσυ..... 
    Και μετα ξαναστειλε μου κι ενα πμ μαγκικο να τρομαξω !!! Μπουχαχχαααχαχαχχαχα:rollinglaugh: 
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: 14-17 MAY*Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica

    Παρακολουθω εκπληκτος του τι γραφεται σε αυτο το νημα και πραγματικα δεν βλεπω καποια ακρη να βγαινει .Ο καθενας εχει την αποψη του και αυτη δεν αλλαζει.Ουτε μπορω εγω να επιβαλλω την δικη μου σε καποιον ουτε ο αλλος την δικη του σε μενα ειδικοτερα δικτυακα οταν γινεται αυτο.
    Αδυνατω επισης να καταλαβω σε ποιον βαλαμε το πιστολι στον κροταφο για να ερθει και να συμμετεχει ή να παρακολουθησει.Οποιος νιωθει οτι πρεπει να το κανει για τον εαυτο του ας το κανει.Οποιος παλι οχι καλη καρδια.
    Δεν νομιζω ομως οτι ειναι φρονιμο και ευγενικο να "κραζουμε" ο ενας τον αλλον του στυλ, εσυ θα πας?ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ εσυ δεν θα ρθεις ?ΕΙΣΑΙ fake κλπ κλπ
     
  3. Re: 14-17 MAY*Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica

    thelma κοίτα το pm σου με προσοχή μην πάθεις κάνα έμφραγμα στην ηλικία που είσαι.

    και μην κάνεις την έξυπνη σε πράγματα που είσαι άσχετη.  
     
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: 14-17 MAY*Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica

    Εχεις πλακα βρε κουμπαρε!!!   
    Δεν βγαζω καμμια ακρη σε αυτα που γραφεις. Θελει μεταφραστη και δεν ξερω και σε ποια γλωσσα ειναι γραμμενα. 
    Το μονο που ηταν κατανοητο, ηταν τα 2000 που ζητησες και δεν στα εδωσαν! Δεν πειραζει μωρε.....
    Τωρα που ανοιγει ο δρομος για το ενδοξο bdsm , θα εχει ψωμι για ολους!!  
     
  5. Re: 14-17 MAY*Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica

    Κουμπάρα τι να σου κάνω άμα στα μεταφράζει αλλιώς ο υπολογιστής σου, άλλαξέ τον.
    Φυσικά και δεν πειράζει που δεν τα πήρα (και σιγά μην δεν τα ζήταγα), απλά με χαλάει να λένε ότι είναι εθελοντικό στον πολύ κόσμο, γιατί στην βάση μου είμαι αλτρουϊστής (ναι ναι σαν τους Δασκάλους σου, τους ψευδοαναρχικούς).

    Υ.γ όχι απλά ψωμί και παντεσπάνι μην σου πω!
     
  6. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: 14-17 MAY*Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica

    και αυτή η παραπάνω μάλλον είναι η εξήγηση για πολλά. άλλη απάντηση δεν έχω να δώκω και ούτε προτίθεμαι και να είχα. ευτυχώς που και στην ζωή μου και στα "παιχνίδια" μου συνηθίζω να μην φοράω μάσκες γιατί αυτές πολύ συχνά πέφτουν.
    άντε παίδες καλή μας διασκέδαση και να δείτε ένα ταξί έξω από το ΕΚΕΠ επί 24ώρου βάσεως κοιτάχτε μην κοιμάμαι μέσα. δεν θα χάσω ούτε λεπτό.
     
  7. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: 14-17 MAY*Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica

    Παιδιά, όταν πάμε σε μια γιορτή βάζουμε τα ρούχα μας, τα καλά μας ή όχι, την καλή μας διάθεση και πάμε να το χαρούμε. Μετά θα κάνουμε κριτική. Ας το γλεντήσουμε και ας δούμε και αυτή τη φορά τι θα γίνει. Ας μην τσακωνόμαστε. Δεν έχουμε ούτε τα εκατοντάδες άτομα ούτε μια τεράστια πίτα, άρα την πολυτέλεια να διασπαζόμαστε. Ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς, προς το παρόν. Μετά όποια προβλήματα θα λυθούν. Έτσι νομίζω. Πάντα με νηφάλια συζήτηση, χωρίς καυγάδες.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: 14-17 MAY*Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica

    Moderator's notification:

    Το νήμα κλειδώνεται προσωρινά προς αποφυγή περαιτέρω flames.
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μετά από συζητήσεις επί των συζητήσεων, κατηγορίες και προβληματισμούς σας, θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για την συμμέτοχη μας στην Erotica. Ίσως με αυτά σας απαλλάξω από τον κόπο να φτιάχνετε ιστορίες για αγρίους και άλλα παρεμφερή τρομακτικά και αηδιαστικά τερατάκια, που μπορεί να σας αρέσουν, αλλά ως γνωστό έχω βίτσιο να προσγειώνω στην πραγματικότητα, όσους βρίσκονται αλλού για αλλού!

    Το θέμα είναι ότι όσοι ήμασταν εκεί πέρυσι, ότι πολύ θα γουστάραμε όπως λέτε κάποιοι, να βγάζαμε κάτι εκατομμύρια. Έτσι δεν καταφέραμε να επενδύσουμε στο χρηματιστήριο, δεν ανεγείραμε καμία πολυκατοικία, δεν αγοράσαμε Ferrari, δεν καταφέραμε ούτε καν να μπαλώσουμε στον τσαγκάρη, τα παπούτσια που φοράγαμε τρεις μέρες στην έκθεση..

    Η συμμετοχή μας στην Erotica το 2008 έγινε χωρίς να κανένα οικονομικό όφελος από μέρους μας. Το μόνο που κερδίσαμε όσοι παρευρεθήκαμε εκεί ως performer, ήταν η εμπειρία της συμμετοχής μας. Θα μπορούσα επίσης να πω, ότι κέρδος για μας ήταν ότι διασκεδάσαμε με έναν "ιδιαίτερο" και μοναδικό τρόπο παρέα με φίλους μας, γνωρίσαμε νέα άτομα και μας γνώρισαν και άλλοι, όπως επίσης αποκομίσαμε όμορφες εικόνες που μας συντροφεύουν κάποιες στιγμές, αλλά συνάμα φορτωθήκαμε και με μεγάλη κούραση.

    Μετά το τέλος της έκθεσης, ήμασταν αποκαμωμένοι, αλλά πάνω από όλα είχαμε κερδίσει ένα στοίχημα με τον εαυτό μας, σε σχέση με τους διοργανωτές της έκθεσης, που με μεγάλη δυσκολία μας αποδέχτηκαν και μας κοίταζαν δύσπιστα για τους δικούς τους λόγους! Η παρουσία μας εκεί είχε πετύχει, σε ένα χώρο που ίσως, λόγο της ιδιομορφίας του και των ιδιαιτεροτήτων του, δύσκολα μας έκανε αποδεκτούς. Εισπράξαμε ικανοποιητικές κριτικές από τους γύρω μας, όπως επίσης δεχθήκαμε αντίστοιχα και πολύ άθλιες και άδικα σχόλια και επιθέσεις, τα οποία προήρθαν περισσότερο εκ των… έσω.
    Φυσικά ήταν όλα αναμενόμενα! Αναλάβαμε όμως το όποιο κόστος της ψυχολογικής και της συναισθηματικής μας ισορροπίας.

    Έστω και αν δεν υπήρχε οικονομικό όφελος από αυτήν την ιστορία, (γαμώτο) κάποια ελάχιστα άτομα από τους συμμετέχοντες, "πληρώσαμε" το εγχείρημα μας, με διαφόρους τρόπους όπως για παράδειγμα θα αναφέρω τις κατασκευές νέων επίπλων για BDSM Dungeon (spanking bench, St.Andrews cross κλπ), την μεταφορά των επίπλων BDSM στην έκθεση και πίσω, την φυσική φθορά τους από την δημόσια χρήση τους, τις απώλειες και καταστροφές αρκετών αξεσουάρ, αγορές διαφόρων εξαρτημάτων και ρούχων για show, πολύτιμο χρόνο για ατελείωτες πρόβες των performers, ξενύχτια με συζητήσεις κάτω από το άγχος και την πίεση της επιτυχίας, που δεν ήταν φυσικά δεδομένη, από την στιγμή που δεν είμαστε επαγγελματίες perfomer, κλπ

    Τα χρήματα που έβαλε ο καθένας με τον τρόπο του, δεν τα πήραμε πίσω φυσικά ποτέ, αλλά δεν έχει για μας καμία σημασία…!!! Ποτέ δεν τα κλάψαμε! Η αίσθηση που αποκομίσαμε από την συμμέτοχη μας, ήταν πιο δυνατή από τις απώλειες και την χασούρα!
    Ουσιαστικά με αυτούς τους τρόπους "χρηματοδοτήσαμε" το event και ευτυχώς δεν πήραμε τα @@ρια μας, αλλά αυτά που ανέφερα παραπάνω. Συναισθηματικά ναι πήραμε και αμειφθήκαμε με αρκετά…υλικά όμως όχι, εκτός του ότι μας έμειναν τα έπιπλα- ας το ομολογήσω, να μην είμαι ψεύτρα!!!

    Ανάμεσα σε άλλες παροχές, ζητήσαμε και πετύχαμε συμφωνία με τον διοργανωτή της έκθεσης να μας επιτρέψει να συμμετέχουν στον χώρο μας και έργα (φωτογραφίες, ζωγραφική, καλλιτεχνήματα) φίλων μας καλλιτεχνών, χωρίς φυσικά ενοικίαση του χώρου από αυτούς, αλλά με την προοπτική να δοθεί η ευκαιρία στους καλλιτέχνες μας να εκθέσουν τα έργα τους και μέσα από αυτήν την προβολή να ακουστεί το όνομα τους, Υπήρχε φυσικά ο όρος και η προϋπόθεση να μην έχουν την δυνατότητα πώλησης των έργων τους, διαφορετικά θα πληρώναμε το τετραγωνικό που θα χρησιμοποιούσαν- κάτι που ήταν ανέφικτο (και πάλι γαμώτο- λυπάμαι)..

    Ως γνωστό ένας χώρος τέτοιας έκτασης που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, δεν διαμορφώνετε με σάλια. Έτσι τα έξοδα του όλου στησίματος του χώρου, τα έκανε ως χορηγός μας η φιλενάδα μας MEGADANCE Show and Entertainment, με την ελπίδα να τα πάρει πίσω από το εισιτήριο, που για τους επισκέπτες ήταν τα 5 ευρώ της εισόδου στον χώρο μας.

    Παρόλα αυτά τα δύσκολα για όλους εμάς εγχειρήματα και διαπραγματεύσεις, στο τέλος βγήκαν κάποιοι που αρέσκονται στην μικροπολιτική και στην grotesque παραφιλολογία, μας κατηγόρησαν ότι είμαστε εμπορευματοποιημένοι και φυσικά ότι εμπορευματοποιήσαμε τον χώρο του BDSM (!!!). Μας φόρεσαν δηλαδή "χωρίς κέρδος κέρατα"!

    Η αλήθεια είναι στην αρχή αυτό μας στενοχώρησε, αλλά και μας θύμωσε…Νοιώθαμε αδικημένοι!
    Μην ξέροντας τι να κάνουμε, για να βγάλουμε από πάνω μας την ρετσινιά που μας προσάψανε κάποιοι ελάχιστοι, κάναμε προσπάθειες και το ξεπεράσαμε με ομοιοπαθητική. Αντί εμείς οι αθεόφοβοι να το ρίξουμε στα drugs, όλο τον χειμώνα το ρίξαμε σe τα performing σε επιλεγμένα club που μας καλούσαν και κρίναμε ότι υπάρχει λόγος και ικανοποιητική ατμόσφαιρα για να πάμε (δυστυχώς όχι σε όλα – τα μπουζούκια μας ξενερώνουν όταν κάνουμε BDSM- ίσως κάποτε το ξεπεράσουμε και αυτό και καταφέρουμε να κάνουμε BDSM υπό τους ήχους λαϊκών ασμάτων).
    Μετά λύπης μας δεν ικανοποιήσαμε όλες τις προσκλήσεις που μας έγιναν.. Αυτά όλα μας έκαναν πιο έμπειρους, δυνατούς και πιο γνωστούς στο κοινό.

    Αφού το περσινό εγχείρημα θεωρήσαμε ότι πήγε καλά και η όλη κατάσταση μας ενθουσίασε, ο διοργανωτής δέχτηκε φέτος ευχάριστα την συμμέτοχη μας και ήταν ο ίδιος που μας πλησίασε για να μας το προτείνει.

    Έτσι και φέτος θα συμμετέχουμε, μόνο που η συμφωνία είναι να μοιραστούμε κατά το ήμισυ στα έξοδα του στησίματος του χώρου μας στην έκθεση. Θα είμαστε δηλαδή συνδιοργανωτές. Αυτό μεταφράζεται σε χιλιάδες ευρούλια και ότι κάποια από τα μέλη της ομάδας Absolute Fetish, θα ξηλωθούν, όπως επίσης το ίδιο θα κάνει και η φίλη μας συνδιοργανώτρια Megadance!

    Το εισιτήριο στην είσοδο μας, θα παραμείνει το ίδιο…στα 5 Ευρω.
    Ευελπιστούμε έστω να πάρουμε πίσω τα χρήματα που θα…χώσουμε και όσοι συμμετέχουμε ως perfοrmer να πληρωθούμε για τον χρόνο μας και τον κόπο μας. Αν μας μείνει και κάτι παραπάνω, επιτέλους νομίζω ότι θα το αξίζουμε!! Και πάλι του χρόνου θα πέσει μέσα και μαζί θα τα μοιραστούμε με διαφόρους τρόπους!!

    Ζητάμε εθελοντές με διάθεση και όρεξη, για να υποστηρίξουν κάποιες μικρές ανάγκες που ίσως χρειαστούν στο στήσιμο της έκθεσης ή και κατά την διάρκεια της αυτής. Ο χρόνος του στησίματος είναι ελάχιστος και περιορίζεται στις δυο μέρες πριν το festival. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ μεθοδευμένα και συγκροτημένα αλλά και με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Είναι σίγουρο ότι ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύ μεγάλο για εμάς και δεν έχουμε την οικονομική δυνατότατα να προσλάβουμε άτομα για να μας βοηθήσουν. Ως γνωστό, "ο εθελοντισμός φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και βοηθάει να διευθετηθούν προβλήματα στη βάση τους.
    Η έννοια του εθελοντισμού βασίζεται στην ιδέα της ανθρώπινης αλληλοβοήθειας πού ο καθένας μας προσφέρει τον εαυτό του αλλά και όλες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία του πάσχοντα συνανθρώπου του χωρίς να ζητάει αμοιβή". 'Οποιος γουστάρει με λίγα λόγια προσφέρει.

    Γεγονός είναι πάντως ότι ισχύει και εδώ ότι και παντού. "Αν δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις". Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχαν κοντά μας φίλοι οραματιστές και ψωνάρες που θα βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη τους….. Absolute Fetish BDSM Festival….. ΓΙΟΚ!!
    Ας είναι πάντα καλά και τους αγαπάμε που μας εμπιστεύονται, πιστεύοντας σε μας και σε αυτό που κάνουμε! Το κυριότερο είναι ότι μοιράζονται το πάθος και την τρέλα μας!

    Ύστερα από ότι σας είπα, αν θέλετε να μας πείτε εμπορευματοποιημένους κάντε το… Δεν χάλασε και ο κόσμος…αλλά ούτε και εμάς μας προσβάλει πια… Άλλωστε εξοικειωθήκαμε από πέρυσι με τον χαρακτηρισμό που κάποιοι μας προσδώσατε, και ουδόλως μας ξενίζει. Θα έλεγα ότι περισσότερο το παίρνουμε ως κομπλιμέντο.

    Ο κοινός λογικός και σκεπτόμενος νους θα πρέπει όμως να αντιλαμβάνεται, ότι είναι αδύνατον, να πληρώνει ένας (όχι Ωνάσης) για να περνάμε όλοι καλά… Κάπου αυτό θα πρέπει να μετριαστεί!

    Προσωπικά, πολύ θα ήθελα να είχα την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω μόνη μου αυτό το εγχείρημα… αλλά δυστυχώς γεννήθηκα από φτωχά πλην τίμια @@ και έτσι τεχνικά, μου είναι λιγάκι δύσκολο!! Για κάτι που επίσης είμαι άσχετη και οφείλω να το ομολογήσω δημοσίως (γαμώτο δηλαδή) είναι ότι στις ληστείες τραπεζών και στις απαγωγές υψηλών προσώπων είμαι …άστα να πάνε αδιάβαστη!!

    Θέλησα στο ελάχιστο και πολύ συνοπτικά να σας βάλω στο κλίμα της συμμετοχής μας …. Όσοι καταλάβατε έχει καλώς, όσοι δεν καταλάβετε και έχετε και πάλι αμφιβολίες κλπ… λυπάμαι αλλά απευθυνθείτε σε αυτούς που κατάλαβαν και ρωτήστε τους. Ο χρόνος που έχουμε μέχρι την έναρξη του festival είναι πλέον ελάχιστος και πολύτιμος. Μετρά για εμάς αντίστροφα.

    Σε όσους επιμένουν να τα βλέπουν όλα αυτά ως ψιψιψινια και κοκοκοψαρα, σας δίνω τροφή για περεταίρω σχόλια….Βλέπω ότι στερέψατε και λέτε και πάλι για "περσινά ξινά σταφύλια"

    Όπως και να έχει, όσοι έρθουν, είτε σαν φίλοι μας εθελοντές, είτε μόνο σαν επισκέπτες, θα χαρούμε να σας δούμε κοντά μας, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε και πάλι καλά!
    Όσοι δεν έρθουν, δεν πειράζει…. και πάλι φίλοι θα είμαστε!
    Εμείς έτσι και αλλιώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για μας και για σας το καλύτερο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας!

    That it's all και με υγεία!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟ μέλος του Absolute Fetish

     
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2009
  10. Welcome to the Frontpage

    δείτε και το site του χορηγού


    Sm_Art_Lady,

    απλά κάποιος που μιλάει για εμπόριο (γιατί καθαρά εμπόριο είναι με βάση τέτοιους χορηγούς) δεν μπορεί ταυτόχρονα να μιλάει για την φανέλα (εργάζομαι για το καλό όοολων των bdsmers, τα κάνω όοοολα αφιλοκερδώς κλπ). Για τα λεφτά που ΔΕΝ πέρνεις, ε, είναι αστείο να μιλάς, την στιγμή που είσαι η μοναδική εκπρόσωπος (Pro-Domme) εν Ελλάδι.

    Από γούστο στην διαφήμιση πάσχεις και από ανεπαρκή επαγγελματισμό ή λάθος χειρισμούς στην διαχείριση ή τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων (είναι κρίμα γιατί έχεις 2-3 δυνατά χαρτία, ανάμεσα στους καλλιτέχνες της ομάδας, και τα λανσάρεις λάθος, κάποια άλλα που δεν είναι τόσο δυνατά χαρτιά πάαλι λάθος τα λανσάρεις).

    Εθελοντές σίγουρα θα βρεθούνε που θα χώσουνε μέχρι και από την τσέπη τους (κυριώς άντρες υποτακτικοί και μαζοχιστές, όπως έγινε και πριν 33 χρόνια για την επιστράτευση κομπάρσων στην ταινία Maitresse του Βarbet Schroeder)

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσιτώνεις, όμως, όταν έρχεται η σειρά σου να πληρώσεις (σε μια καλλιτεχνική υπηρεσία που ζητάς) ή γιατί θες όπως και δήποτε να "καπελώσεις" με την ταμπέλα του αυθεντικού bdsm (ΑΕΚ ολε original) μόνο ότι κάνεις εσύ ή η ομάδα σου.

    Θα σου δώσω μια συμβουλή σαν άτομο που καταπιάνεται με τον σαδομαζοχισμό από τα μικράτα του (τόσο στην ζωή, όσο και στις καλλιτεχνίκες δραστηριότητες, αλλά και σε ερευνητικές μελέτες) και που πλέον μιλάει επώνυμα για αυτόν (άρα και σαν πιο "παλαιός" από εσένα στο χώρο).

    Καλή Προσγείωση!

    Xρήστος Τσάκαλος

    (http://xristostsakalos.blogspot.com/)
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor



     ​


    Tο γκροτέσκο Seirie είναι και αυτό μια μορφή τέχνης, που ομολογώ ότι σου πάει πολύ! Είναι αυτό που λέμε ότι σε αντιπροσωπεύει!

    Αν θες χώρο για να πουλάς τα έργα σου να πας να νοικιάσεις δικό σου περίπτερο με 150 Ευρώ περίπου το τετραγωνικό...
    Η έκθεση εμάς σαν Αbsolute Fetish, δεν μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό μέσα στον χώρο μας!!!
    ... ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ…

    Μας επέτρεψε όμως να φιλοξενήσουμε φίλους μας :

    Αν θέλεις απλά να εκθέσεις τα καλλιτεχνήματα σου έλα και στήσε τα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σου, όπως έκανες και πέρυσι μαζί με τους άλλους φίλους καλλιτέχνες που και φέτος συμμετέχουν!!!

    ... Να σε πληρώσουμε ρε φίλε για να το έρθεις, για πιο λόγο να το κάνουμε???
    Η δική μας η θεματολογία και σκοπός είναι άλλος (αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα) και θα πρέπει να καταλάβεις ότι σε αυτόν τον χώρο μας κάνουμε φιλοξενία.

    Δεν κατάλαβα ποιος είσαι?
    Είσαι κάτι περισσότερο από τον focus ή τον photographer που τους ξέρουν όλοι και ασχολούνται με το χώρο, ή παρευρίσκονται στα δρώμενα διαρκώς και είναι άψογοι σαν καλλιτέχνες?

    Έκανες και μια έκθεση σε ένα καφενεδάκι ενός πτωχού ανθρώπου και πήρε το μυαλό σου αέρα?

    Φαντάζεσαι ότι η τέχνη σου είναι καλύτερη από την δική τους?

    Τι συμβαίνει με σένα τελικά?

    Τι εστί Χρήστος Τσακάλος γιατί πραγματικά δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να μας νοιάζει, όπως επίσης δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αν ασχολείσαι με το BDSM από έμβρυο ή από χθες και μας το κόπανος συνεχεία. Μήπως είναι και αυτός ο λόγος για να πληρώσουμε?

    Καλέ μου άνθρωπε .... δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει?
    Δεν σε πήραμε με το ζόρι!!
    Έλεος δηλαδή με την κάθε πικραμένη/ο εδώ μέσα!!
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2009
  12.  

    Εύα ασφαλώς, έχεις δίκιο, είμαι ένα παλιοτόμαρο!