Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο




    Δεν πάνε με άντρες γιατί είναι λεσβίες,ίσως;;  
     
  2. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Μη κανεις οτι δεν με καταλαβαινεις μικρη ανοητη. Οι λεσβιες λογικα θα γουσταραν γυναικες. Ξερεις αυτες με τα μαλλια και τα βυζια. Οταν τους αρεσουν αυτες ομως χωρις τα μαλλια, που ντυνονται αντρικα, εχουν μουσι και μουστακι, και φορανε σοβρακο, πολυ απλα τους αρεσουν οι αντρες και οχι οι γυναικες.
     
  3. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Το θέμα έχει ξεφύγει..

    Εξτριμάνθρωπε,δες εδώ για τις απορίες σου..

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t10949/


    μην το κάνουμε τσίρκο εδώ μέσα..
     
  4. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    εκει εχει 239 posts. Απαπα. στα πρωτα δεκαπεντε μπερδευτηκα πιο πολυ. Προτιμω να μεινω με τις αποριες μου. (που δεν ειναι 100% αποριες. Απλα ειδα την κουβεντα και ειπα την γνωμη μου οπως κανω παντα και με τον ιδιο τροπο)
     
  5. pancyber

    pancyber Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Περίλυπος διαπιστώνω σταδιακά καθώς διαβάζω τα posts σου πως υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ της εντυπωσιακής φωτογραφίας του προφίλ σου και αυτού που θες να πιστεύουμε πως είσαι... γιατί άραγε υπερασπίζεσαι σθεναρά τις κακάσχημες λεσβίες ? Εχεις ομοφυλοφιλικές τάσεις? Θες να τις εξερευνήσεις?

    οφείλω να ομολογήσω οτι δεν βρίσκω τπτ το σαγηνευτικό σε μία λεσβία που μιάζει με τον Σουγκλάκο. Ακόμα και αν ήμουν υποτακτικής ψυχολογίας, αυτό δεν θα με έκανε gay, και σίγουρα δεν θα έβρισκα καμία ευχαρίστηση υπηρετόντας ένα τέτοιο άτομο.. ομοίως δεν θα με ενδιέφερε να έχω ένα τέτοιο άτομο για υποτακτικό... ένας άντρας στη θέση της θα ήταν χρησιμότερος, λόγω του φαλλού του και μόνο. Εδώ πρέπει να τονείσω πως μία εκ των σημαντικότερων υπηρεσιών που προσφέρει (παντα imho) μια υποτακτική, είναι η διακόσμιση της ζωής του αφέντη της.

    τώρα αν θες να πιστέψω ότι υπάρχουν original λεσβιες (όχι bi) που βλέποντε, δεν έχεις παρά να μου γνωρίσεις μια, και εγώ θα κάνω αμέσως μια εξαίρεση για αυτήν.

    επι τη ευκαιρία... θανκ γιου για το reputation...
     
    Last edited: 4 Μαϊου 2009
  6. atasai

    atasai Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Η φωτογραφία τι ακριβώς μας δείχνει extreme; Πέρα από δύο γυναίκες που δεν γνωρίζουν ούτε ότι φωτογραφίζονται, ούτε ότι θα αναρτηθούν στο ίντερνετ; Την αφαίρεσα από το quote για να σου είναι πιο εύκολο να την κατεβάσεις. Είμαι πολύ ευγενική...

    Αν σε έβλεπε ο πεθερός σου να πίνεις ούρα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα προλάβαινες να αρνηθείς πως νομίζεις ότι είσαι λεκάνη, θα ήσουν ήδη έγκλειστος.
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    H φωτογραφια ειναι αυτο που ειδα στην Ερεσσω. Ολες οι γυναικες εκει ηταν σε αυτο το στυλ. Νομιζω οτι δεν εβαλα καποια φωτογραφια που θιγει καποια απο αυτες τις γυναικες. Και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ενοχλει. Ουτε γιατι μου κανεις επιθεση στο θεμα με τον πεθερο μου.(και γενικα.. εχει αρχισει να γινεται μοδα τελευταια) Το μονο που ειπα εκει ηταν η γνωμη μου στο διαχωρισμο bi - gay. Δεν νομιζω οτι το ενα αποκλειει το αλλο. Ουτε οτι ειπα οτι ειμαι κατα των gay. Για ονομα.... Και ναι ειχα την απορια και δεν θα την λυσω ποτε. Οταν μια λεσβια δει μια ωραια γυναικα θα το καταλαβει. Θα την γουσταρει και θα την ποθεισει. Αρα αντιλαμβανεται την ομορφια. Για ποιο λογο το κανουν τοτε αυτο στον εαυτο τους; Θα αφαιρεσω την φωτογραφια. Δεν φανταστηκα οτι θα ενοχλουσε.
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Διότι μια λεσβία σεξουαλικά ταυτίζεται με τον άντρα όχι με τη γυναίκα
     
  9. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Ορίστε;
     
  10. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Λέγοντας "εντυπωσιακή φωτογραφία",φαντάζομαι εννοείς το αβαταρ μου,μιας και το προφίλ μου είναι private. Aν δεν ήταν private,θα έβλεπες πως δηλώνω bisexual.Αυτό απαντά τις ερωτήσεις σου σχετικά με τις δικές μου σεξουαλικές προτιμήσεις.

    Ποιος σου είπε πως προσπαθώ να φαίνομαι κάτι άλλο από αυτό που ήδη είμαι;

    Δεν εχω ανάγκη να πείσω κανέναν,οτι αυτά που ποστάρω είναι και γενικά αποδεκτά.Την προσωπική μου άποψη λέω και μόνον.

    Δεν υποστήριξα τις άσχημες λεσβίες.. Υποστηρίζω το δικαίωμα του καθενός να μην κρίνεται από την εξωτερική του εμφάνιση, ούτε από τις επιλογές του.

    Ήσουν προκλητικός (τουλάχιστον) λέγοντας πως ολες οι λεσβίες είναι άσχημες.



    Κάποιος γνωστός μου κάποτε την έπεσε σε μια κοπέλα.. Εκείνη τον κράτησε σε απόσταση λέγοντάς του πως είναι ομοφυλόφιλη. Εκείνος,αφού ξεπέρασε το αρχικό του σοκ,γύριζε αριστερά και δεξιά λέγοντας τα χειρότερα για εκείνην.

    Δεν πιστεύω να σου έχει συμβεί και σένα κάτι ανάλογο..ε; 

    Προσωπικά γνωρίζω μόνον δύο γυναίκες ομοφυλόφιλες. Δεν είναι καθόλου άσχημες. Δεν μπορώ να σου τις γνωρίσω όμως.. Αφ'ενός απεκδύομαι τον ρόλο της προξενήτρας και αφ'εταίρου δεν νομίζω πως θα τις ενδιέφερες,εκτός και αν εκείνες ήθελαν κάποιον υποτακτικό να τις υπηρετεί. Αλλά και πάλι,εσύ δεν είσαι υποτακτικός..
    Συμφωνώ..


    Εξτρίμ.. θα σου άρεσε να σε τραβάει ο άλλος φωτογραφίες την ώρα που κάνεις το οτιδήποτε και να τις ποστάρει στο ιντερνετ; Επίτηδες δεν συμπεριέλαβα και γω την φωτο στο quote που σου έκανα..
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Μάλιστα?
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    χμμμμ. αυτο δεν το ειχα σκεφτει....

    ναι αλλα δεν θα επρεπε ομως σε ενα ζευγαρι η μια λεσβια να ταυτιζεται με τον αντρα και η αλλη να φερνει λιγο σε γυναικα;οπως με τους gay δεν ειναι πιο συχνο φαινομενο ο ενας απο τους δυο να ειναι πιο αρρενωπος; Και γιατι στους αντρες δεν τυχαινει να ταυτιζονται τοσοι πολλοι με την γυναικα; Και μιλαω για τεραστιο ποσοστο στην Ερεσσω. οχι λιγες ετσι λιγες αλλιως. Ηταν το 95% ετσι. τελος παντων πηγε οντως αλλου το θεμα.