Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica - 14-17 Μαϊου '09

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 12 Απριλίου 2009.

  1. Jomaru

    Jomaru Guest

    Re: Erotηση για Erotica '09  p)

    1. κοιτα για να σε εχουν φιλο ανωμαλοι ειναι  PPPPPPPP
    2. ηθελα πολυ να παω, κανονισα και να κατεβω Αθηνα, αλλα καποια θεματα που διαβασα τα βρηκα χαλια..
     
  2. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Η βιοτεχνια του bdsm μετοικει και στην Ελλάδα.
    Το bdsm μερικοι το θελουν να ειναι προιον. Γιατι τους βολευει. Γιατι το πουλανε.
    Αυτη η εκθεση υποβιβαζει το Bdsm σε επιπεδο του φθηνου θεαματος για να κραζουν οι βανιλλια τα φρικια που με τις γραφικοτητες των kitsch ενδυματων που φορουν εκλιπαρουν την προσοχη του κοσμου.
    Το μυνημα που εκπεμπεται ειναι κατι σαν "Ειμαι ο περιθωριοποιημενος leatherman , κοιταξτε με ειμαι καλο παιδι κατα βαθος , δεν τρωω ανθρωπους , σας παρακαλω αποδεχτειτε με "
    Κατι εξαιρετικα θλιβερο και υποτιμητικο απο μονο του.


    Δεν εχω αναγκη να δω σοου για να εμπνευστω bdsm ικα . Yπαρχει μεσα μου unlike others
    Μια εκθεση που αφορα αυτους που δεν ανηκουν στο bdsm για να το δουν ως ενα θεαμα τυπου τσιρκου ( μαμα δες τι κανουν αυτοι!)
    Bdsm τσιρκα με αηδιαζουν γιατι δεν προκειται να αφυπνισουν την bdsm επιθυμια σε ατομα που
    δεν την εχουν η εστω να απενοχοποιησουν την Bdsm επιθυμια σε ατομα που δισταζουν

    Υπαρχουν αυτοι που κανουν Bdsm
    Υπαρχουν αυτοι που πουλανε Bdsm
    Οι δευτεροι εχουν την εξωθεν κακη μαρτυρία. Ειναι επαγγελματιες και το "αγαπουν" με το αζημιωτο.

    Προτεινω το μποϋκοταρισμα της εκθεσης ως ενα γεγονος που υποβιβαζει το bdsm σε προιοντα - εκθεματα για να σπανε πλακα οι βανιλια.

    Seirios79 θεωρω πως εκανες πολυ καλα που απεχεις απο αυτο το επιδερμικο κακογουστο πανυγυρι που θα προβαλει συγκεκριμενα ατομα ως "αυθεντιες και προωτοπορους".

    Η αντιπροταση μου?
    Ομαδες απενοχοποιησης της Bdsm επιθυμίας. Ομαδες συζητησεων που δινουν εμφαση στην ψυχολογία του Bdsm και ΟΧΙ στην επιδερμικη αντιμετωπιση της καρικατουρας του δερματινου Νταη με το βουρδουλα.
    Φθανει με τις επιδερμικες γελοιοτητες.
     
    Last edited: 7 Μαϊου 2009
  3. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Και ποια ειναι η προταση σου για να ξεφυγουμε απο τον φανεροπουριτανισμο/κρυφοπουτανισμό που δερνει τον ελληνα; Γιατι εκτος απο αυτη την (εστω και μικρη σε θετικα κατα τη γνωμη σου) ευκαιρία, τι άλλο υπάρχει;

    περιμενετε με κρυφοκαταστασεις να αλλαξουν τα πραγματα;

    μπουνια στα στερεοτυπα θελει, εστω κι αν προς το παρόν εξυπηρετείται απο αυτη τη μπουνιά και η μόδα.
     
  4. James Bondage χαλαρά man (εσύ και κάποιοι άλλοι).
    Βdsm δεν είναι "χριστιανική" αποστολή, όπως μας τα λές, να ξεπουριτανεύσουμε τον κόσμο που έχει πάρει το στραβό το δρόμο τον vanilla (προσωπικά δεν με αφορά αυτό).
    Δεν περιμένω καμία αλλαγή, γιατί πολύ απλά, η αλλαγή έχει έρθει (τότε επί Πασοκ - γέλια).
    Αν θες πραγματική μπουνιά στα στερεότυπα ακολούθησε το παράδειγμα πολιτικά εξτρεμιστών πχ.
    Το event της erotica επανάσταση δεν είναι.

    Φίλε Desade,
    θα συμφωνήσω αλλά και θα διαφωνήσω μαζί σου.

    Η ενστάσεις μου με το erotica event χωρίζονται σε 4 μέρη:

    1 Ότι διατυμπανίζει (και αν όχι όλο το team, συγκεκριμένα άτομα μέσα από αυτό) στον κόσμο, ανακρίβειες (αλλαγή, επανάσταση, απελευθέρωση, να γίνουμε Ολλανδία).

    2 Το ύφος του event που παντρεύει, εντελώς αυθαίρετα, ξένα στοιχεία με το bdsm (την ψευτοgoth-emo υποκουλτούρα, την μουσική τύπου industrial κλπ) και τον κιτσάτο τρόπο που λανσάρετε.

    3 Ότι πέρα από 2-3 αυθεντικές περιπτώσεις καταρτισμένων τεχνικά bdsmers που συμμετέχουν σε αυτό, οι υπόλοιποι - οι οποίοι όχι μόνο μπορεί να είναι φρέσκοι, αλλά πραγματικά είναι άσχετοι με το bdsm και την φιλοσοφία του - είναι μια μάζα από, goth και pvc φετιχιστές, οι οποίοι μάλιστα έχουνε μια γελοία έπαρση προς οτιδήποτε είναι διαφορετικό από αυτούς (είμαι ντυμένος thundercat, άρα είμαι αυθεντικός).
    Αφού να φανταστεί κανείς, πως φέτος βγήκανε νέα φρούτα και παίζουνε τις μπουνιές για το ποιά από όλες τις ομάδες είναι η πιο αυθεντική (η φετινή ή η περσινή) και σε πιο clubaκι είναι το επόμενο δρώμενο.

    4. Η μεγάλη πίπα του εθελοντισμού

    Θεωρώ ότι ορισμένα από τα άτομα που το οργανώνουνε (κυρίως 1-2) είναι υπεύθυνα για τα παραπάνω

    Όσον αφορά το γέλιο ή το κράξιμο των vanilla, νομίζω είναι αναμενόμενο, αφού από την στιγμή που πληρώνουνε εισιτήριο 15 + 5 για να "διασκεδάσουνε", τους παραχωρείται ουσιαστικά κάθε δικαίωμα συνενοχής.

    Κατά τα άλλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με ερωτικού τύπου show, ούτε με ερωτικού τύπου εκθέσεις (άλλωστε ασχολούμαι και ο ίδιος με την ερωτική φωτογραφία το bondage κλπ). Δεν έχω αναστολές, δεν πιστεύω ότι πάνε κάτι μπροστά, αλλά ούτε και πίσω.
     
    Last edited: 7 Μαϊου 2009
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Είναι ευπρόσδεκτες οι αντιδράσεις και οι αντιθέσεις ως προς το γεγονός του fetival,
    όταν αυτές είναι τεκμηριωμένες και έχουν κάποια "λογική" βάση, όπως αυτή του DeSade.

    Θεωρούμε ότι κάποιοι φίλοι, έχουν διαφορετική φιλοσοφία και οπτική και δρουν πολύ απλά με άλλους τρόπους, που τους εκφράζουν και τους ασπάζονται. Δεν βάλαμε σε κανένα το πιστόλι στον κρόταφο για να έρθει ή για να συμμετέχει στα δρώμενα και ούτε φυσικά πρόκειται να το κάνουμε ποτέ στο μέλλον. Να είστε σίγουροι ότι δεν εκβιάζουμε κανένα να έρθει και να διασκεδάσει μαζί μας ή να συμμεριστεί την χαρά μας!
    Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα παρεξηγηθούμε, αν κάποιοι επιλέξουν να μην έρθουν, για τους όποιους δικούς τους λόγους.

    Είμαστε ενήλικες και το κυριότερο θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι ως προς τις επιλογές,! Αυτά κα μόνο, αξίζουν σεβασμό ως προς τις οποίες αποφάσεις και αντιδράσεις, θετικές ή αρνητικές που αφορούν το festival ή άλλες εκδηλώσεις που μπορεί να γίνουν στο μέλλον!

    Συμπέρασμα:
    Oσοι θεωρούν ότι η πρόταση του Desade τους εκφράζει :
    «Προτεινω το μποϋκοταρισμα της εκθεσης ως ενα γεγονος που υποβιβαζει το bdsm σε προιοντα - εκθεματα για να σπανε πλακα οι βανιλια.»

    …Τους προτείνουμε και εμείς ως Absolute Fetish, να μην παρευρεθούν.

    Yποσχόμαστε όμως ότι για εμάς, δεν θα αλλάξει τίποτε ως προς την συμμετοχή μας στην Athens Erotica διότι κάτι τέτοιο δεν μας αντιπροσωπεύει!
    Κάτι που επίσης θα τονίσουμε είναι ότι δεν θα αλλαξει η συμπεριφορά μας, ο σεβασμός μας και η εκτίμηση μας προς τους απόντες.


     


    Ως προς το σκεπτικό σου αγαπητέ DeSade διαφωνούμε μόνο σε κάτι που έγραψες.
    Είναι ατυχές που αναφέρθηκες στην μη συμμετοχή του Seirios 79, διότι ο μοναδικός λόγος που δεν θέλει να συμμετέχει έστω και αν και το επιθυμεί, είναι οι παράλογες οικονομικές του απαιτήσεις, αν και του προσφέραμε δωρεάν χώρο για να εκθέσει τα έργα του, όπως κάναμε άλλωστε και σε άλλους καλλιτέχνες μας.
    Αυτή αγαπητέ Desade είναι και η μόνη μας διαφωνία!!


    Mε την καλημέρα μας
    Περήφανη εκπρόσωπος του Absolute Fetish


     
     
    Last edited: 7 Μαϊου 2009
  6. Εύα είσαι και πάλι λάθος,

    διαφωνώ με τον τρόπο που τσουβαλιάζεις πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις.

    διαφωνώ με τον τρόπο που προμοτάρεις κάτι ΕΣΥ και που μιλάς σαν εκπρόσωπος (με άλλο άτομο πιθανόν να μην υπήρχε ζήτημα).

    δεν θα ήθελα να σε έχω εκπρόσωπό ποτέ σε ότι κάνω (όπως φαντάζομαι και εσύ επιθυμείς το ίδιο για τον εαυτό σου, αλλά πολλές φορές έχω δει να βάζεις άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα για εσένα ή να κάνεις αυτό που λέμε πατρονάρισμα - δικαίωμα σου και δικαιωμά τους βέβαια που το δέχονται)

    Έγινα παράλογος μαζί σου σε απαιτήσεις, επίτηδες, γιατί είσαι παράλογη και η ίδια σε απαιτήσεις (φυσικά και θα αρνιόσουνα είναι λογικό).
    Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο σου έδειξα (αν δεν το κατάλαβες) το ίδιο σου το πρόσωπο μέσα από ένα καθρέφτη. Δεν σου άρεσε! Ούτε και εμένα.

    Επιπροσθέτως, σου ανέφερα ένα, ένα ποιά σημεία είναι πιστεύω τα λάθη στο παρών εγχείρημά σου.

    υ.γ.Αν υπήρχε άλλο ύφος, σε μια σαδομαζό έκθεση και το διοργάνωνε άλλος/άλλη, πιθανόν (και ειδικότερα αν ο οργανωτής με είχε κάνει να νιώσω φίλος) να έβαζα και από την τσέπη μου.
    Είναι ζήτημα ατόμων και ύφους, λοιπόν και όχι ζήτημα πουριτανισμού ή άλλου κολλήματος.

    καλή επιτυχία
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Σεβαστή η γνώμη σου!

    Κρατώ αυτό!

    Σ΄ ευχαριστούμε

     
     
  8. Nα 'σαι καλά

    Επιτέλους ΤΕΛΟΣ
     
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Όλοι μας έχουμε απολαύσει κάποια στιγμή μία ερωτική ταινία που απαρτίζεται από επαγγελματίες ή έχουμε πιει το ποτό μας βλέποντας μία καλλίγραμμη κοπέλα ή και άντρα που πετάει τα ρούχα του σε ένα strip show. Μπορεί και κάποιοι από εμάς να έχουν προσφύγει κάποια στιγμή και στον αγοραίο έρωτα.

    Δεν βρίσκω κανένα κακό στην διαδικασία της εμπορευματοποίησης, ακόμα και στο Μέγαρο να πας για να απολαύσεις την υψηλή αισθητική της τέχνης, θα πληρώσεις. Όλοι μας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και προσδοκάμε να πληρωθούμε από αυτό.

    Ας μη το κάνουμε λοιπόν θέμα, καλή επιτυχία εύχομαι στην ομάδα σε όποιο και αν είναι το ζητούμενο τους. Σίγουρα έχουν το δικαίωμα σε αυτό.
     
  10. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Μου φαινεται πως σας αρεσει να ειστε κοινωνικά αποκομμένοι και <<ανωμαλοι>> στα ματια του κόσμου.

    Τουλάχιστον η μοδα, περνάει το bdsm στο μυαλο του ελληνα πιο ομαλα απ' οτι θα μπορουσε ο καθενας απο σας που κλαιγεται <<για την τιμη και το ονομα του bdsm>>.

    Τουλάχιστον, περνάει μεσω καποιας υποκουλτούρας, μεσω ενος ψευδοερωτισμού αν θελετε (αν και για μενα ειναι αρκετα ερωτικό), μεσω goth-industrial-electro μουσικής (την οποία παροτι γουστάρω, προτιμώ death metal στa s/m sessions μου). Αυριο-μεθαύριο θα μας λένε λιγότερο ανώμαλους και θα είμαστε πιο αποδεκτοι κοινωνικά και θα χρειαζόμαστε λιγότερο τις ποντικότρυπές μας.

    Αν εσείς εχετε κόλλημα με τις ποντικότρυπες σας και δε θελετε να τις αφήσετε, σεβαστείτε την πλειοψηφια του χώρου που θέλει να είναι πιο κοινωνικά αποδεκτή γιατι ειναι πιο ανθρώπινο απο την αυτοαπομόνωση.

    Μας αρέσει το gothic-play αλλα δεν ειμαστε εμεις οι βρυκόλακες....

    Τελος, αν καποιος απο σας θεωρεί την Εύα ή τη Λολα ή την Afrodyte ή τον Apollyon ή οποιον άλλο(αυτούς μονο ξερω...) ως ποζερά και εχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του, πληρώστε gold membership (να ενισχύσουμε και την κοινότητα) και κάντε τον πολεμό σας με pm's. Αλλα αυτο νομίζω πως δε θα βόλευε καποιους καθότι ειναι και λιγο ποζεράδες....
    Οι προσωπικές σας κακεντρέχειες προς συγκεκριμένα ατομα λοιπόν, μας:
    1. Αφορούν λίγο.
    2. Αφηνουν παγερά αδιάφορους.
    3. Ενοχλούν.
    4. Κουράζουν
    5. Κουράζουν τους moderators
    6. Γαμανε το topic
    7. Εκνευρίζουν
    8. Εχουν πρήξει τα @@ ή τις ωοθήκες.

    EDIT:
    καλα, ακυρο... στο μεταξύ μεχρι να γραψω το ποστ, λύθηκε το κυπριακό... εεε.. η διαμάχη.... οποτε ας μην απαντησει κανεις...
     
  11. Εσένα ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ!!!! (ΟΕΕΕΟ)
     
  12. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    και σιγα την εμπορευματοποίηση με χ3σω... λες και θα φοράνε το latex string της cocacola...

    αν με κανετε αρχηγό πολλές βολεμένες μανούλες θα κλάψουν....