Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το άγχος του οργασμού του έτερου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 7 Μαϊου 2009.

?

Έχετε άγχος αναφορικά με το ο/η σύντροφός σας θα έρθει σε οργασμό;

  1. Ναι - Άνδρας

    20 vote(s)
    28,2%
  2. Όχι - Άνδρας

    18 vote(s)
    25,4%
  3. Ναι - Γυναίκα

    10 vote(s)
    14,1%
  4. Όχι - Γυναίκα

    23 vote(s)
    32,4%
  1. LordAini

    LordAini Regular Member

    Περίπου. Δεν είμαι ιδιέταιρα αγχωμένος, αλλά αμα γίνει πάνω απο μία φορά μου τη δίνει αρκετά.
    Και συμφωνώ με το δόκτορα. είναι πολύ καβλωτικό να έρχεται η γυναίκα σε οργασμό.
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    αυτή είναι η κατεύθηνση που τείνω ,αλλά όχι ακόμα ...
     
  3. Animator

    Animator Regular Member

    Οχι, επιμενω συνεχεια μεχρι να ερθει. Ειναι φοβερο να την βλεπω να σπαραζει απο απολαυση, να σφιγγει τις γροφιες τις, να τεντωνει το στηθος και να βαριανασαινει. Μετα την τριβω και την περιποιουμαι για επιβραβευση.  
     
  4. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Το άγχος του οργασμού του έτερου.

    Αγχος?..νιετ,παντα ερχεται..το στοιχημα ειναι με τον ευατο μου αν θα καταφερω να την κανω να νοιωσει απιστευτο δυνατο οργασμο, κ να μου ομολογησει μονη της οτι οντως ηταν κατι εξαιρετικο που της συμβαινει σπανια.
     
  5. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Το άγχος του οργασμού του έτερου.

    It takes two to tango.
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    To poll με έβαλε σε σκέψεις. Μπράβο DRS.

    Στην προ-BDSM εποχή, με συντρόφους βανίλλα, είχα άγχος μήπως τελειώσει ο άλλος γρήγορα και μείνω με την κλειτορίδα στο χέρι.  Έκανα απίστευτες προσπάθειες να καθοδηγήσω την πράξη έτσι ώστε να τελειώσουμε μαζί ή τουλάχιστον να τελειώσω εγώ πρώτη, πράγμα που, για κάποιο περίεργο λόγο, οδηγούσε σχεδόν αυτόματα και τον άλλο σε οργασμό. Σε κάποια φάση ανακάλυψα ότι ήταν πιο εύκολο να με τελειώσει εμένα πρώτα ο έτερος και μετά να ασχοληθούμε ελαφρώς και μαζί του, έτσι ώστε να τελειώσει και αυτός ο καημένος. Είχα αντιληφθεί πλέον ότι η δική μου ευχαρίστηση όχι μόνο προείχε, αλλά ήταν και προϋπόθεση για την ευχαρίστηση του άλλου. Όλα αυτά γίνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, μέσα σε 2 εξαιρετικά μακρόχρονες σχέσεις (και μην αρχίσετε να τους οικτίρετε τώρα, μια χαρά περάσαν, αλλιώς δεν θα κάθονταν τόσα χρόνια να τους τυραννάω). 

    Την δεκαετία του '80 που αλώνιζα από δω κι από κει, όλα αυτά δεν υπήρχαν. Η γυναίκα άνοιγε τα πόδια, ο άντρας την πηδούσε, έχυνε σχετικά γρήγορα, σκουπιζόταν κι έφευγε. Η γυναίκα - ως επί το πλείστον κλειτοριδική ασφαλώς - ή και κλειτοριδικιά, ανάλογα από ποιο χωριό ήταν - πήγαινε στο σπίτι της μετά, αφού είχε κακογαμηθεί, και τράβαγε μια παχιά μαλακία, με φαντασιώσεις, περιοδικά, τσοντοβιβλία, ή σοβαρά βιβλία που τα αντιμετώπιζε ως τσόντα (ακόμα και με την Εγκυκλοπαίδει Πάπυρος Λαρούς το έκανα μια φορά, εκείνη την παλιά, στην καθαρεύουσα, έψαχνα για αιδοιολειχίες και τέτοια, η φιλομαθής).

    Στην BDSM εποχή, με τα κελεπούρια που έμπλεξα κατά καιρούς (από διάφορα target groups) είχα άγχος μην δεν τα καταφέρει και τελειώσει ο άλλος. Είχα και το άγχος μην δεν του σηκωθεί κιόλας. Mου ήταν ξεκάθαρο, λόγω πρότερων εμπειριών, ότι δεν έφταιγα εγώ σε κάτι, μια χαρά τα κάνω όλα, κι ας είμαι ελαφρώς τεμπελούλα. Οι έρευνές μου με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο χώρος βρίθει από άντρες με στητικά προβλήματα, προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης, προβλήματα αργής εκσπερμάτωσης  , προβλήματα μη εκσπερμάτωσης, προβλήματα πλήρους απουσίας σεξουαλικής διέγερσης (μόνο να βαράνε θέλουν) και άλλα. Οι γυναίκες, από την άλλη, είναι καυλιάρες, χύνουν ποτάμια, απλά είναι χοντρές. Θα προτιμούσα βέβαια να είμαι χοντρή παρά να μη χύνω. Ακόμα προτιμότερο, να είμαι μουνάρα και να χύνω. 

    Ψήφισα ναι.
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ο οργασμός του έτερου φυσικά και μ' ενδιαφέρει. Δε μ' απασχολεί αποκλειστικά και μόνο η δική μου απόλαυση, αλλά και η απόλαυση του άλλου. Έτσι κι αλλιώς, το να ικανοποιείς το σύντροφό σου πιστεύω πως συνεισφέρει στο να αυξηθεί και η δική σου ικανοποίηση. Παρ' όλα αυτά, δε με αγχώνει το συγκεκριμένο ζήτημα. Η επίτευξη του οργασμού δεν είναι θέμα καθαρά σεξουαλικών επιδόσεων, αλλά παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως η κούραση, η γενικότερη ψυχολογική διάθεση κ.α. Επιπλέον, δεν έρχονται όλοι σε οργασμό με την ίδια συχνότητα και στον ίδιο χρόνο. Το άγχος πιστεύω δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα, αλλά αντίθετα αφαιρεί μέρος από την απόλαυση και των δύο.
     
  8. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Το άγχος του οργασμού του έτερου.

    Το τι αισθάνεσαι σε σχέση με την επίτευξη του οργασμού του ερωτικού παρτενέρ
    εξαρτάται
    Από το πόσο πολύ γουστάρουμε τον άλλον και ακόμα περισσότερο από το πόσο σίγουροι αισθανόμαστε για το ότι το έχουμε "εξασφαλισμένο" ότι βρίσκεται δίπλα μας



    σε θεωρητικό επίπεδο ο καθένας μας έχει την άποψη του σχετικά.Στην πράξη είναι λίγο αλλιώς 

    !!! 
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2009
  9. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το άγχος του οργασμού του έτερου.

    Πολλοι τολμουν να ''χορεψουν'' με μια ομορφη παρτενερ,ελαχιστοι ομως θα καταφερουν να σαγηνευσουν μεσα απο τη διαφορετικοτητα κ τη ''σκοτεινη ματια'' του παθους


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Όχι. Τι σήμερα, τι αύριο ,τι τώρα..
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Όχι κι εγώ.
     
     
  12. sisi181

    sisi181 New Member

    Όχι. Με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται.