Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Θούριος του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 10 Μαϊου 2009.

  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Μάλλον πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου dora στα επόμενα 2 χρόνια.
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Δεν τα ξερες? Όχι ακριβώς ως υποκατάστατο αλλά ως παροχέτευση της σεξουαλικότητας προς την ηδονή της οδύνης. Η οδύνη του ευνουχισμού. Φόβος που βγαίνει επιθετικά ως σαδισμός, ακόμα πιο επιθετικά ως μαζοχισμός ή και ως συνδυασμός συνήθως. Ο πούτσος επιθετικός εκ φύσεως μαλακώνει μέσα στο μουνί και κατα μία έννοια ευνουχίζεται αν αυτός ο συνειρμός είναι κολλημένος στο μυαλό. Κι ίσως αυτό τρέμουν μερικοί Κυρίαρχοι.

    ΥΓ. Υποθέσεις εργασίας κάνω. Μην το πάρει κανείς προσωπικά και μου ζητάει να του πληρώσω ψυχανάλυση.
     
  3. Master DO

    Master DO Regular Member

    Το μυστικό της ευτυχίας στη ζωή είναι το ίδιο με αυτό του καλογραμμένου σεναρίου.
    Γράφεις, γράφεις και μετά πρέπει να αφαιρέσεις, να κάνεις οικονομία.
    Να μείνει το απόσταγμα συμπαθέστατη dora.
    Εσύ έχεις γράψει πολύ.
    Καιρός να αρχισεις να αφαιρείς. Βρες το απόσταγμα και δεν θα ζημιώσεις.
     
  4. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Βρε, το αδηφάγο αιδείο! Σκύλλα και Χάρυβδη μαζί... 

    Μα ολημερίς και ολονυχτίς σιδηρόκαυλοι...πόσο να αντέξουν και και να μη τους στρίψει;

    Τώρα που έσπειρες τα καινά δαιμόνια, σε βλέπω γρήγορα να σπας τον κουμπαρά για τα έξοδα νοσηλείας τους...ο καναπές του Γιάλομ, πώς να το κάνουμε, κοστίζει!
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά όχι ακόμα, σε δύο εβδομάδες από τώρα θα είμαι έτοιμος. Μία πρόχειρη απάντηση μέχρι τότε...

    Το "γλυκό" είναι παντού, στο λεωφορείο, στο δρόμο, στο περίπτερο, σε αυτούς που περπατούν δίπλα σου, που δεν σε ξέρουν, που δεν σε κοιτούν στα μάτια, δεν προϋποθέτει ειδικά εργαλεία ή συγκεκριμένες στάσεις, δεν χρειάζεται να βγάλεις τα ρούχα ή να βάλεις άλλα γυαλιστερά , αρκεί να χρησιμοποιείς κατάλληλα εκείνη την μαλακή σάρκα που αναπαύεται πίσω από τα μάτια σου, για να μπορείς να το αντιληφθείς και να το γευθείς. Αρκεί να ξέρεις το πώς ακριβώς το θέλεις, ώστε να μην το προσπερνάς ή να το αναζητάς με λάθος τρόπο.
     
  6. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Κοστίζει λέει.... Αλλά το ζήτημα είναι να έχει και αποτελέσματα  
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    αχ τι καλα..επεστρεψε ξανα η γνωστη μου Ντορα..την καλημερα μου..γαμησε τους τους πούτσους Ντορι μου..who cares?
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Μπα, τα τερτίπια της ρητορικής -γραπτής ή προφορικής- μου είναι πολύ γνωστά γιά να μπερδεύομαι με κάτι τέτοια κόλπα.


    Όχι. Υποτακτικός τουλάχιστον δεν είμαι. Αλλά δεν είμαι και κορόιδο. Ποτέ δεν είμαι διατεθειμένος ν΄αγοράσω ό,τι μου πλασάρουν αν δεν είναι το καλύτερο, πολλώ δε μάλλον, αν τυχόν και την πατήσω, δεν προσπαθώ να πείσω κι όλους τους γνωστούς και φίλους μου πως αυτό που που πούλησαν είναι "μεγαλείο" και το ίδιο θα πρέπει ν' αγοράσουν κι αυτοί..
    .

    Δεν έχω να πω πολλά, τα είπα και πριν: Συνεχίστε να κουτσοβολεύεστε με καταστάσεις μισές και μάλιστα να αναζητείτε τρόπους γιά να τις εξιδανικεύσετε μέσα στο μυαλό σας, κι αν βρείτε ποτέ τελικά την ολοκλήρωση, εμένα να μου γράψετε.

    Από το κουτσοβόλεμα όμως, έως του να το προβάλει κανείς ως ιδεώδες, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Θυμάσαι που σου ξαναείπα προ καιρού (γιά το ίδιο ακριβώς θέμα μιλάγαμε) πως θεωρώ την πρακτική σου επικίνδυνη; Θα επιμείνω. Αν υποθέσουμε πως μπορεί κάποιοι, κάποιες, νεώτεροι ή πιό άπειροι άνθρωποι φαντάζομαι, να πεισθούν ή να επηρρεαστούν από αυτά που γράφεις (μιά και η μορφή αυτών που γράφεις είναι όμορφη και θελκτική και επίσης ρητορικά κόλπα ξέρεις κι εσύ πολλά), πιστεύω πως θα οδηγηθούν σε λάθος αποφάσεις γιά τη δική τους ζωή. Στα δικά μου μάτια, απλώς δυσφημείς το bdsm (όχι βέβαια όταν ειλικρινά διερωτάσαι, αλλά όταν κηρύσσεις). Στα δικά τους όμως, ίσως καταφέρνεις να ορίσεις ως bdsm και μάλιστα ως ιδανικό bdsm κάτι που δεν είναι παρά λύση ανάγκης...





     
    Last edited: 11 Μαϊου 2009
  9. cider

    cider Kitchen master

    Βδσμ χωρίς σεξ; Μα είναι δυνατόν, φωνάζει το φτωχό μου το μυαλό (που λέει κι ο Πανούτσος). Κι όμως είναι, διαβάζω συχνά-πυκνά εδώ μέσα και δεν μπορώ να το πιστέψω. Και καλά, σεξ χωρίς βδσμ ίσως ψιλογίνεται (ψιλογίνεται, ας πούμε). Βδσμ χωρίς σεξ; ΒΔΣΜ χωρίς σεξ; ΒΔΣΜ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ; Αφού, μάλιστα, ένας λόγος που τρέμω στη σκέψη ότι θα μπορούσα να παραστήσω τον "μάστερ ελευθέρας βοσκής" είναι μη μου τύχει κάνα σέσιον που η υποτακτικιά θα αποκλείσει το ενδεχόμενο σεξ. (Καλά, εννοείται ότι θα γίνω μπουχός πάραυτα, αλλά μια υπόθεση εργασίας κάνουμε).

    Όσο για το δίλημμα βδσμ ή σεξ, η απάντηση είναι μία: άφθονη μαλακία με φαντασιώσεις βδσμ με σεξ.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Aυτα ειναι ψευτοδιλληματα της ντοπιας αντιδρασης και των ξενων αφεντικων της που σκοπο εχουν να υποσκαψουν το αγωνιστικο φρονημα των εγκαυλων υποτακτικων βδσμιστων κατεθυνοντας τους υπουλα τα υπολοιπα 39χρονια,364 μερες και 23 ωρες να δουλευουν στην υπηρεσια του Κ(εφαλαιου).

    ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΙς ΔΟΛΙΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε
    ΨΗΦΟ ΣΤΟ Κ(αταπιεσμενο) Κ(ινημα) Ε(κσπερματισης)
     
  11. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Βρε Δωρα,για δε λες απλα,
    " τι σκατα βγηκε τι γαμω και δερνω αν δε δεν το εφαρμοζεις ρε Αφεντη? "
    ή το αλλο... οταν λες μπρε Εφεντη, "γαμησε την μωρε,δουλικο ειναι..." ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?

    Εφεντη και κορωνα μου,λεμε τωρα,
    " το σκισε με ν'αλλαξω ραφτη, δεν εχει να κανει με τοπια υφασμα γαμωτο....".

    Και αν ποτε Εφεντη μ' σε ζητησω αδεια να με αφησεις να παω σε meeting ,με φιλεναδες σκλαβες για !!! να σε προβληματισει οταν το θεμα θα ειναι " τον μπουτσο κλαιγανε και τον μοιρολογουσαν ".

    Ή ακομη με την ευγενεια αλλα και με την αγαπη ,ερε γλεντια,της υποταγμενης σπαρτακιαδας,
    " Κυρη και νοικοκυρη μου,εσυ που τοσο μελετας τα βιβλια και τας γραφας,καλο ειναι το διαβασμα,δε λεω ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΑΜΗΣΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ !!!!

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.... αλλα ενεκα του οτι πρεπει να βγαλω τον αστακο μου για σημερις...

    Υ.Γ. Δε γαμιωμαστε λεω εγω !!!!

    λολ
     
  12. gaby

    gaby Guest

    BDSM με σεξ, εφόσον το επιθυμούν (κρίνω ότι δεν θα το θέλουν σε κάθε συνεδρία και οι δύο), στην ώρα του, στην ποσότητα που τους χρειάζεται, δεν είναι για όλους η ίδια, έτσι όπως το επιθυμούν και στο mindset που τους ταιριάζει.

    Πολύ προσωπικό θέμα το πώς αντιλαμβάνεται κανείς το BDSM, τί θέλει και τί δεν θέλει για τον ίδιο και πώς το κάνει (και γιατί) και ας υπάρχουν τόσες γκρίνιες για το "by the book" ζήτημα. Το διεισδυτικό σεξ είναι μια από τις παραμέτρους που ορίζουν το bdsm του καθενός, άλλα θέματα μπορεί να είναι το υπηρετείν, τα κινκς, το πόσο ανοιχτό θα είναι, το πόσο χώρο θα καταλαμβάνει στη ζωή τους, τί εννοούν ως topping from the bottom και πώς το χειρίζονται κ.λπ.

    Μπορώ να καταλάβω τον Κυρίαρχο που (για ένα εύλογο χρονικό διάστημα) θα βγάλει το λάδι κάποιας μέχρι να την γαμήσει, κάτι ανέφερα παραπάνω για mindset. Δε νομίζω ότι θα έλεγα το ίδιο για τον Κυρίαρχο τύπου "κάτσε να σε γαμήσω τώρα και για τ άλλα όλα που λέγαμε στο msn βλέπουμε, κώλο δίνεις είπες;"

    Όσο για στυτικά ζητήματα, άγχη ευνουχισμού, αιτία ύπαρξης στο χώρο αν δηλαδή είναι ως θέση, ως αντίδραση, συμπληρωματικά, για πλάκα, για αγχολυτικούς λόγους, για έρευνα, για σεξ, για ξύλο κ.λπ, θα τα άφηνα στο τελείως προσωπικό πεδίο διαχείρισης του καθενός. Η κάθε μία ας γνωρίζει τις ανάγκες της και ας έχει μάτια να βλέπει, για όσο είναι αδέσποτη. Το "αδέσποτη" μπορεί να ισχύει για κάποιο διάστημα και εντός σχέσης, δεν την αναλαμβάνει Κάποιος ολικά με το "καλημέρα σας".
     
    Last edited by a moderator: 11 Μαϊου 2009