Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Πρώτη Φορά με Θηλυκό Επιβήτορα !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος black_pearl, στις 6 Ιανουαρίου 2006.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Η Πρώτη Φορά με Θηλυκό Επιβήτορα !!!

    Μπααααα. Χαλαρη την βλεπω τη συνεχεια.
    Δεν θυμαμαι πως ξεκινησε η ολη φαση αλλα εχω ενα μικρο αντιλογο. Τι το σπουδαιο κανει ενας αντρας επιβητωρ που μια γυναικα δεν μπορει να το αντιγραψει τουλαχιστον; Βασικα οσο χαζος μου φαινεται για εναν αντρα ο ορος αυτος μου φαινεται και για μια γυναικα. Αν και στη δευτερη περιπτωση οχι τοσο χαζος γιατι εκει μπαινει το role play κατα καποιο τροπο. Σπουδαιο εμενα μου ακουγεται καποιος να ειναι καλος εραστης, οχι επιβητωρ. Μπορει να μην εχω σωστα βεβαια τον ορισμο στο κεφαλι μου. Ειπες ινκο οτι εχεις δει γυναικες να στραποναρουν και να το κανουν μετρια. Το δεχομαι αλλα δεν γνωριζω το ποσοστο. Εχω συζητησει με πολλες κοπελες και οι διαφοροι επιβητορες που τους εμφανιστηκαν γαμουσαν στην καλυτερη περιπτωση απαραδεκτα. Νομιζω οτι αυτες οι κοπελες οι οποιες διαθετουν και κωλο, γνωριζουν τι ακριβως θα ηθελε ο κωλος για να νοιωσει καλα, και μπορουν να του το δωσουν εστω και με ενα ψευτικο πουλι. Μην σου πω οτι μπορει να το δωσουν και πιο ποιοτικα απο καποιους επιβητορες που δεν γνωριζουν τι σημαινει να μπαινει μεσα σου ενα ματζαφλαρι. Υποθετικα μιλαω παντα φιλε. Μπορει να μας διαφωτισει καποιος που το εχει ζησει.... Η και καποια.....

    Domina δεν παμε τριγωνη για μπλαμπλα?

    ΥΓ: φανταζομαι οτι ο ορος επιβητωρ εχει να κανει με τον καταπληκτικο εραστη και οχι με τον τυπο "γαμαω και δερνω, και θα παθετε την πλακα σας".... Εγω τον εχω στο μυαλο μου σαν τον τυπο που θα σε βαλει κατω να σε γαμησει , και μετα θα βαλει κατω και την φιλη σου την Σταυρουλα που περνουσε τυχαια κλπ κλπ κλπ. και ειναι ο τυπος που γαμαει σουπερ φανταστηκα και ατελειωτα...αλλα απο μονο του ...ξερω γω;
     
    Last edited: 12 Μαϊου 2009
  2. Domina

    Domina New Member

    Συμφωνώ, αυτά προσπαθούσα να εξηγήσω και πιο πάνω........

    Θα ήθελα λίγο ένταση όμως! Όχι μόνο χλιαρή συζήτηση.... 

    Επίσης δε μου αρέσει η τρίγωνη.....χμμμ πάμε κάπου αλλού?
     
  3. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    Τι εννοείς με πιο ένταση;

    Και να είσαι έτοιμος να τον αποδεχτείς...

    2 ερωτήσεις..
    1. που πήγαν τα προηγούμενα ποστ μου
    2. τι είναι η τρίγωνη;

    ok κατάλαβα τι έγινε , αλλά ενδιάμεσα έχασα την μπάλα
     
    Last edited by a moderator: 12 Μαϊου 2009
  4. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Aντε ντε; Που θα παμε τελικα;
     
  5. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    ok το πιασα
    Είστε συμπολίτες...  
     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Ναι αλλα αυτη ειναι κι απο την Κινα. Κανει την Κινεζα. (αν ειναι απο την Κινα ομως δεν θα επρεπε να κανει ξερω γω τη Γιαπωνεζα 
     
  7. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    Να ανυσηχήσεις όταν κάνει την πάπια από το πεκίνο... 
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Πρώτη Φορά με Θηλυκό Επιβήτορα !!!

    Δλδ,όποιος έχει παθητικό ρόλο στον πρωκτικό ,μπορεί να είναι κατα κανόνα και άξιος βατευτής;Δλδ,οι ενεργοπαθητικοί gay είναι οι πιο άξιοι επιβήτορες;Δεν αντιλέγω πως αυτός που γνωρίζει το σώμα του καλά,αντιλαμβάνεται και περιποιείται και το άλλο καλύτερα,αλλά παίζουν και πολύ παράγοντες πέρα απ΄αυτό.
    Εξάλλου πιο πολύ στάθηκα στο "ξένο" σώμα (στραπόν κτλ) ,παρά σε οτιδήποτε άλλο.Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις άριστος στο γαμήσι,αν το εργαλείο σου δεν έχει άμεση αλληλεπίδραση με τον εγκέφαλο σου οργανικά.Οι όποιες εγκεφαλικές καταστάσεις που προκαλεί το "ξένο σώμα",δε δομούν το ερωτικό είναι σε αντίθεση με το πραγματικό "εργαλείο"..
    Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι πως κάποιες γυναίκες μπορούν να κάνουν εξίσου καλό fingering ή assplay με dildos και ομοιώματα με τον άντρα ή και σε λιγότερες ακόμα περιπτώσεις και fist,αλλά πιστεύω πάλι σε χαμηλότερα ποσοστά απ΄ότι οι gay/str8 άντρες..

    Πι Ες: Μπορεί να κάνω και λάθος όμως,αφού δε βλέπω κάποια αντρική συμπαράσταση στα όσα γράφω..
     
  9. Domina

    Domina New Member

    Έλα μικρή Γιαπωνέζα να σε ραπίσω στην τρίγωνη!  
     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    δεν νομιζω οτι διαφωνουμε τελικα. τιποτα δεν ειναι απολυτο. ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα ειναι στο μυαλο μας.


    εγω ειμαι η μικρη Γιαπωνεζα; για σενα ελεγα. τελος παντων.

    εσυ δεν ελεγες οτι δεν σου αρεσει στη τριγωνη; και να παμε αλλου; Αντε! πες. με εσκασες
     
  11. leike2

    leike2 bi

    Απάντηση: Η Πρώτη Φορά με Θηλυκό Επιβήτορα !!!

    eisai poli tiheros

    είσαι πολύ τυχερός
     
    Last edited by a moderator: 14 Μαϊου 2009
  12. darkgr

    darkgr New Member

    Νομίζω η προσέγγιση όλων εδώ πέρα είναι καθαρά τεχνοκρατική και γιαυτό λανθασμένη. Μου θυμίζετε τις συζητήσεις που κάναμε μικροί περί μεγέθους του πέους μας. Παραβλέπετε σκανδαλωδώς το γεγονός ότι ο έρωτας δεν είναι σωματική διαδικασία αλλά κυρίως εγγεφαλική. Σημασία δεν έχει το "είναι", τα δεδομένα που παρουσίαζονται μπροστά μας, αλλά άλλοι παράγοντες, οι φαντασιώσεις, το πάθος, η γοητεία του αγνώστου, αυτό που μας κάνει να ανατριχιάζουμε. Ολα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τεχνικές αλλά με το "κλικ" που μας κάνει ο άλλος και με τον ρόλο που αυτός ενσαρκώνει.

    Επί του προκειμένου, το real thing με ένα άντρα προσωπικά το βρίσκω αηδιαστικό, αντιθέτως μια ελκυστική γυναίκα που θα χρησιμοποιούσε στραπ ον, θα την έβρισκα άκρως καβλωτική, για τον απλούστατο λόγο ότι τα παιχνίδια και μάλιστα τα διεστραμμένα με γυναίκες με καβλώνουν, ενώ τα παιχνίδια με άντρες με ξεκαβλώνουν και μου χαλάνε κάθε διάθεση. Επομένως αυτό που μας κάνει το περίφημο "κλικ", δεν έχει να κάνει με το πραγματικό ή το ψεύτικο, ή το μέγεθος, ή οτιδήποτε άλλο, αλλά η φαντάσίωση, το πάθος, η αναζήτηση, ο κίνδυνος.