Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slavechris, στις 14 Αυγούστου 2008.

  1. vagteo

    vagteo New Member

    Οχι φιλε μου,οποιος σκιζει τον κωλο του απλα γεννηθηκε αρσενικο με αυτο το παθος.Αντρας δεν ειναι.
     
  2. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    λες οτι δεν ειναιαντρας οποιος εχει σχεση με αντρες τοτε ο αχιλλεας δεν ηταν αντρας.σε τι διαφερει απο εναν που δεν σκιζει τονκολο του.
     
  3. elGreco1969

    elGreco1969 New Member

    Επειδή έχω διαβάσει την Ιλιάδα πάνω από 3 φορές και έχω διαβάσει και 3-4 μελέτες θα ήθελα να μου καταδείξεις που φαίνεται ότι ο Αχιλλέας είχε ομοφυλλοφιλική σχέση.
    Να υπενθυμίσω ότι με τον Αγαμέμνωνα διαπληκτίστηκε για μια γυναίκα...
     
  4. vagteo

    vagteo New Member

    Η ερωτικη σχεση στην Αρχαια Ελλαδα δεν ειναι αυτο που θελουν καποιοι να παρουσιασουν για να επωφεληθουν καποιες καταστασεις που τους συμφερουν.Υπαρχει ηδη τοπικ εδω μεσα και τα λεει αναλυτικα.

    Παρεπιπτοντως και για να ξεκαθαρισω την θεση μου,ουτε ειμαι κατα των ομοφυλοφιλων και ουτε τους θεωρω κατωτερους απο μενα.Ομως τελικα μηπως εχει παρεξηγηθει λιγο το ολο θεμα?Ειναι δυνατον να σκιζεις τον κωλο σου,να σκεφτεσαι οτι πιθανον να επαιρνες και πιπα αν υπηρχαν οι καταλληλες προυποθεσεις και μετα να αναρωτιεσαι αν εισαι gay?Δηλαδη ο gay ποιος ειναι?
     
  5. Domina

    Domina New Member

    Είναι απλά αρσενική γαμιόλα!!!
     
  6. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    εγώ θα το πώ και πείτε οτι θέλετε εσείς.

    θεωρώ την ομοφυλοφιλία αρρώστια μέσα σε μια γενικά άρρωστη και συναισθηματικά καννιβαλιστική κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αξίες, με αγάμητους παντογνώστες και δειλούς αρχηγίσκους καρεκλοκένταυρους, μια κοινωνία που έμαθε να το βουλώνει και να κοιτάει το μικροσυμφέρον οδηγώντας την στην μιζέρια.

    δεν έχω τίποτα με τους gay όσο δεν έχω με τους άρρωστους γενικώς. επίσης εξαιρώ τις περιπτώσεις έντονης θηλυκότητας απο μικρή ηλικία. αυτοί δεν είναι άρρωστοι σίγουρα.
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?


    Τί να πούμε δηλαδή; Πιστεύεις πως αυτά που γράφεις αξίζουν ν' ασχοληθεί κανείς μαζί τους; Ή πιστεύεις πως μετά απ' αυτά, θ' αξίζει οτιδήποτε άλλο κι αν γράψεις στο μέλλον, ν' ασχοληθεί κανείς μαζί του;

    Μπααα...




    Καλωσορίσατε στον οίκο του εναλλακτικού ερωτισμού και της ελεύθερης έκφρασής του!!!

     


     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Τέτοια λες και με καβλώνεις...
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Απορία ηλιθίου: τι σχέση έχει η ομοφυλοφιλία με τα κοινωνικά προβλήματα; Επιπλέον, από που κι ως που η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια; Έχει να κάνει με μια φασίζουσα αντίληψη πως υγιές είναι μόνο ότι συνάδει με τις προτιμίσεις της πλειοψηφίας; Ή μήπως ότι αντιβαίνει στις δικές σου προτιμήσεις θεωρείται άρρωστο;
     
  10. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Τελικα μετα απο ενα χρονο δεν μαθαμε αν ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει το κωλο του!! Αλλα 2 χρονια περιθωριο σας δινω ν'αποφασισετε και μετα θα κλεισω το thread. 
     
  11. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Re: ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

    Κάποτε κι εγώ έβριζα τους πούστηδες! Μην ανησυχείς φίλε.
    Παίρνει καιρό να το παραδεχτείς.......:xyxwave:Θα γιάνεις
     
  12. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Εγώ ρε παιδιά γιατί έχασα τη μπάλα τώρα? Έχω αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά. Είναι κολλητική αρρώστια η ομοφυλοφιλία? Κάνει πυρετό? Αφήνει σημάδια? Αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικό ή χρειάζεται και εγχείριση? Με ταλανίζουν σοβαρά ερωτήματα. Ελπίζω να βρεθεί ειδικός να μου λύσει τις απορίες. Αλλά έχω και άλλες, πολλές. Είναι και το bdsm ασθένεια? Να προσέξω κάποια συμπτώματα? Μήπως και η πίπα? Ας με ενημερώσει κάποιος! Δεν μπορώ. Έχω χάσει τον ύπνο μου! Όταν το bdsm το έχεις από μικρή ηλικία είναι φυσιολογικό? Και από πόσο μικρή ηλικία? Και πόσο έντονο? Μη με αφήνετε έτσι σύντροφοι. Πανικοβλήθηκα τώρα. Ας μου εξηγήσει κάποιος τις κοινωνικοπολιτικοοικογενειακομεσοαστικοεργασιακές προεκτάσεις των ως άνω ασθενειών. Τελώ υπό πλήρη σύγχυση. Εγώ τώρα που καθόλου δεν με πειράζει όταν ο κολλητός μου είναι ομοφυλόφιλος είμαι κανίβαλος? Μήπως πρέπει να τον φάω και δεν το έχω κάνει ακόμα? Να τον βράσω πριν τον φάω ή να τον καταβροχθίσω ωμό? Και επειδή δεν τα ξέρω όλα και είμαι και καλογαμημένη (αχ μωρό μου, σου είπα σ’ ευχαριστώ?) μήπως κάνω κάτι λάθος? Ουφ, δεν μπορώ. Τα έχω χαμένα. Μου τάραξε όλη μου την κοσμοθεωρία αυτό το post. Δεν θα είμαι ποτέ πια η ίδια.