Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί Κυριαρχίας και ορίων ερωτήματα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 13 Μαϊου 2009.

  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Σε κάποια σημεία που ανέφερες Zondag ήταν σαν να ήσουν μέσα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το thread. Καιρό τώρα σκεπτόμουν αν υπάρχουν όρια για τους Κυρίαρχους ή «θέλω». Δηλαδή το ότι μου αρέσουν οι Α, Β, Γ τεχνικές τις οποίες και εφαρμόζω και οι όλες οι άλλες τεχνικές που δεν μου αρέσουν απλά δεν χρειάζεται να τις ακουμπήσω.
    Σε αυτό το σημείο είδα πως ενώ μου ελκύουν σαν παιχνίδι οι βελόνες όταν έπρεπε να συναναστραφώ με αυτές σε έναν γιατρό για παράδειγμα ήμουν έτοιμος να το βάλω στα πόδια όπως πολύ σωστά είπες. (Και δεν ήταν λόγω αίματος). Αυτό ήταν και το σημείο που είδα πως πρέπει να το «δουλέψω» λίγο με τον εαυτό μου.
    Ουδέποτε θεώρησα πως πρέπει να με αφορούν όλες οι τεχνικές του BDSM. Σε ένα σύνολο τεχνικών υπάρχει το υποσύνολο «μου αρέσει» και το υποσύνολο «δεν μου αρέσει». Τα όσα περιλαμβάνονται στο δεύτερο υποσύνολο άσχετα με τους λόγους που δεν θέλω να τα ακουμπήσω την συγκεκριμένη χρονική στιγμή τα ονομάζω όρια. Οι περισσότερες τεχνικές που αποτελούν μέρος αυτού του υποσυνόλου τις αποκαλώ σκληρά μου όρια. Δηλαδή ζητήματα που αυτή την στιγμή δεν θέλω να τα ακουμπήσω το καθένα ίσως για διαφορετικούς λόγους (φοβίες, λόγοι ασφάλειας, ιδεολογικοί περιορισμοί ). Παρόλα αυτά ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει ο χρόνος.
     
  2. cider

    cider Kitchen master

    Συμφωνώ 100% με αυτό το απόσπασμα, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας πρότασης.
     
  3. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τα όρια των Κυριάρχων

    Νομιζω ενα απο τα ορια των Κυριαρχων ειναι το anal sex (receiving, talking about it, admitting they're curious about it, admitting they enjoyed it during a prostate exam...).
    Σιγουρα υπαρχουνε κι αλλα...εξαρταται απο τον Κ.
     
    Last edited by a moderator: 10 Μαϊου 2010
  4. Απάντηση: Τα όρια των Κυριάρχων


    χαχα τα γράφεις στ' αγγλικά και σε παρένθεση για να μη σε καταλάβουν??  

    Συμφωνώ!
     
  5. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τα όρια των Κυριάρχων

     
     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τα όρια των Κυριάρχων

    Να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη απο το νηματοθετη επειδη μαλλον ξεφευγω απο το θεμα. Εχω την υποψια ομως, πως πολλοι Κ οχι μονο εχουν ορια, αλλα ζητανε και απο τις υπο να ξεπερασουν δικα τους ορια, η να υποστουν πραγματα τα οποια οι ιδιοι δεν εχουν δοκιμασει ποτε πανω τους...Καποιοι ισως δοκιμασουν το μαστιγιο επανω τους για να νιωσουν εστω και για λιγο τι ειναι αυτο το οποιο επιβαλλουν στο υ μελος. Ομως εχω μιλησει και γνωρισει Κ που δεν εχουνε οχι μονο προσωπικη εμπειρια, αλλα ουτε την στοιχειωδη γνωση για την λειτουργια του γυναικειου σωματος.  

    Και το ποσο γνωριζει ενας Κ το γυναικειο σωμα για μενα ειναι ενα βασικο κριτηριο ως προς την καταλληλοτητα/σοβαροτητα του... 
     
    Last edited by a moderator: 10 Μαϊου 2010
  7. Emma

    Emma Contributor

    Κυρίως την ίδια απορία είχα κι εγώ, αλλά με απασχόλησαν και τα υπόλοιπα ερωτήματα, σε γενικές γραμμές, που αναφέρονται στο αρχικό ποστ του νήματος.
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

     

    Εξαιρετικό post.