Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπορευματοποιηση του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 5 Μαϊου 2009.

?

Κρινετε θετικα την εμπορευματοποιηση του BDSM

Poll closed 24 Ιουνίου 2009.
  1. Ναί

    22 vote(s)
    43,1%
  2. Όχι

    19 vote(s)
    37,3%
  3. Ναι, γιατί έτσι δινετε η δυνατοτητα επι χρημασι να κανω διαφορα(pro Domination)

    0 vote(s)
    0,0%
  4. Ναι, γιατι πηγαινω σε Event οπως το Erotica

    3 vote(s)
    5,9%
  5. Όχι, το BDSM ειναι παράνομο

    0 vote(s)
    0,0%
  6. Όχι, γιατι η οικονομικη εκμεταλλευση ειναι γεγονος.

    5 vote(s)
    9,8%
  7. Ναι, γιατι ντρεπομαι να το προτεινω στον/στην συντροφο μου

    2 vote(s)
    3,9%
  1. Jomaru

    Jomaru Guest

    ατοπημα ναι ενννουσα αδεια ασκησεως επαγγελματος. εχεις δικαιο.

    κοιταξε να δεις κορνηλιε. ειμαστε σε ενα φορουμ και ο καθενας αναφερει κατα στιγμες πραγματα για την προσωπικοτητα του. αν δεν ηθελε να σχολιαζονται και να κρινονται ας μην τα ανεφερε. απο εκει και περα το τι θεωρειται ιδεολογικα σωστο για τον καθενα μας υποκειται στην κριση του. οταν τρως μπαν για καποιον λογο ιδεολογιας θα πρεπει τουλαχιστον να αναφερεται μια δικαιολογια ωστε η ιδεολογια αυτη να ειναι ξεκαθαρη. επισης οταν σου επιβαλλεται μπαν θα επρεπε να φαινεται απο ποιον ειναι και οχι απο το μποτ γιατι αφου γινεται απο το μποτ θεωρω οτι ολοι οι αντμινς συμφωνουν και γι αυτο εκανα την προηγουμενη δημοσιευση μου που τους καλω να παρουν θεση. και αυτο γινεται σε αυτο το θεμα στο οποιο ειμαι ο νηματοθετης. το προβλημα σου λοιπον για την τιμιοτητα ή οχι του διαλογου προσωπικα δεν με αφορα, γιατι ειμαι ξεκαθαρος και ανοιχτος προς ολους. θεωρω ξεκαθαρα οτι για την προσωπικη οικονομικη ωφελιμοτητα μερικων γινονται διακρισεις.
     
    Last edited by a moderator: 15 Μαϊου 2009
  2. Άσχετα τι κάνουν οι άλλοι, προσωπικά, προσπαθώ να κρατώ τις δικές μου
    αρχές και να με καθορίζει ο περίγυρος όσο γίνετε λιγότερο. (Προσπαθώ ,
    όχι ότι τα καταφέρνω πάντα)
    Φυσικά και είναι θέμα κρίσης του καθενός.
    Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα «περί ιδεολογίας»
    η «οικονομικής ωφελιμότητας» κλπ δεν είμαι σίγουρος
    ότι τα έχω καταλάβει αλλά δεν πειράζει.
     
  3. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Ποιόν πρόδωσα προσυπογράφοντας ένα καθαρά νομικό κείμενο το οποίο απεικονίζει την πραγματικότητα του νομικού πλαισίου στο οποίο ζούμε, ώστε να χαρακτηρίζομαι Βρούτος???
     
  4. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    η MEGA DANCE ειναι η εταιρια που νομικα κ φορολογικα εχει την πληρη ευθυνη για το ABSOLUTE FETISH ''BDSM FESTIVAL AT EROTICA''..η ομαδα absolute fetish STA SHOWS οπως κ guest συμμετεχουν αφιλοκερδως..αφιλοκερδως βεβαια συμμετεχει κ το κοινο με το ''παιχνιδι του'' στο dungeon η'' στο stage με αυτοσχεδια shows..αν χρειαζεται αδεια το κοινο(για ''παιχνιδι'' η'' ζεμπεκιες ) ας μας πουν οι εγκριτοι νομικοι του forum..εχουμε πολλους/ες αλλωστε..γιαλαντζι κ μη!
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2009
  5. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Πως εννοείς έναν γιαλαντζί έγκριτο νομικό;
     
  6. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    γιαλαντζι εννοω αυτην/ον που δεν ειναι νομικος αλλα καταθετει νομικη αποψη.
     
  7. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Ευχαριστώ.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    tyfeas:

    Ως "κατάθεση νομικής άποψης" αντιλαμβάνεσαι την έκδοση κάποιας νομικής αναφοράς (π.χ. τη σύνταξη ενός εξώδικου) επί πληρωμή, από κάποιον που δεν έχει πτυχίο Νομικής Σχολής, ή την έκφραση της άποψης ότι π.χ. για να αγοράσεις ένα σπίτι πρέπει να φτιάξεις ένα συμβόλαιο, ή ότι για να πληρώνεσαι για τις υπηρεσίες σου θα πρέπει να έχεις άδεια για την προσφορά τους και να φορολογείσαι γι αυτό;

    Αν ισχύει το δεύτερο, φαντάζομαι πως οι Μαθηματικοί όλου του κόσμου θα πρέπει να αισθάνονται φοβερή δυσαρέσκεια, κάθε φορά που κάποιος γιαλαντζί έγκριτος Μαθηματικός εκφράζει κάποια (σχετικών απαιτήσεων σε γνώσεις) άποψη, ότι π.χ. 2+2=4, ή 3!=6.
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    [...]Με ενοχλει που μονο εκει βλεπετε εμπορικη εκμεταλευση λες και καποιος ζητησε την γνωμη σας.Προσωπικα ποτε δεν με ενδιεφερε πως το βλεπει ο αλλος.Θελει ερχεται,δεν θελει δεν ερχεται και παλι καλα.Απο κει και περα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση εναντιωση για κατι το οποιο δεν σας αφορα εφοσον δεν προκειται να παρεβρεθειτε και τοσος πολεμος για μια ομαδα η οποια αφορα στον χωρο ειτε τα παιρνει ειτε οχι.Απο την τσεπη σας βγαινουνε στην τελικη?
    Με την ιδια λογικη θα επρεπε να ζητατε και αδεια ασκησεως επαγγελματος απο τον περιπτερα οταν αγοραζετε τσιγαρα,απο τον οδηγο ταξι αν εχει διπλωμα,απο την ιδωτικη υπαλληλο στα everest αν εχει τελειωσει σχολη τουριστικων επαγγελματων κλπ κλπ.
    Τουλαχιστον αστειο ειναι ολο αυτο που γινεται καθε φορα.Το λεω κρινοντας απο την αντιδραση πολλων οταν εξεφρασα πριν καποιο καιρο την γνωμη μου για συγκεκριμενο μαγαζι οτι ειναι αθλιο για εμενα για να κερδισει τα λεφτα ολων μας,οχι μονο τα δικα μου απο συναντηση που ειχε κανονιστει.
    Την καλημερα μου [...]
     
    Last edited by a moderator: 17 Μαϊου 2009
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Το πανηγύρι της υποκρισίας και του παραλογισμού είναι το νήμα αυτό.Η βλακεία του πλήθους;και πάλι θριάμβευσε.

    Καταρχάς:


    Γιατί επετράπη η δημοσίευση προσωπικού μηνύματος εδώ;

    Με λίγα λόγια.Το νήμα δημιουργήθηκε από εμπάθεια προς άτομα και καταστάσεις και δυστυχώς το σύστημα το επιβράβευσε.Είναι φανερότατο και εξ αρχής έδειξε τον πραγματικό του σκοπό.
    Εξάλλου ο φίλτατος πιτσιρίκος στόλιζε "ως πουτανιά" το pro-domιλίκι,με σκοπό τι;Να προκαλέσει αντιδράσεις και να προκαλέσει και τιμωρίες.Το αποτέλεσμα;Με την πρώτη ρουφιάνεψε ένα pm και το πανηγύρισε κιόλας.Είτε συμφωνούμε με την παροχή υπηρεσιών είτε όχι,οφείλουμε να σεβαστούμε όσα άτομα ενασχολούνται με αυτό εφόσον δε μας επιβαρύνουν σε τίποτα.
    Εν ολίγοις.Λυπάμαι για το παρασκήνιο του φόρουμ που δημιουργεί τέτοιο κλίμα και τέτοιες εντάσεις και ακόμα περισσότερο εκνευρίζομαι όταν βλέπω γυναικουλίστικες τακτικές από "αντρικά" μυαλά.Όποιος έχει τη μύγα ας την πάει βόλτα..
     
  11. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Και να λοιπόν που από την

    "αριστερή κριτική" για την εμπορευματοποίηση του άβατου και ιερού της σεξουαλικότητας, για την αφομοίωση της (έως τώρα εμπορευματικά παρθένας) bdsm-ικής δραστηριότητας από την αδηφάγα βιομηχανία διασκέδασης και για τις βίλες που θα κτιστούν μετά το Erotica,

    περάσαμε στην

    "δεξιά κριτική" για την ανάγκη κρατικού ελέγχου οποιασδήποτε δραστηριότητας από τους αξιοκρατικούς μηχανισμούς της χώρας μας, για την ανάγκη φορολόγησης καθώς τα έσοδα προορίζονται για κοινωφελής σκοπούς και για την έκδοση πιστοποιητικών νομιμοφροσύνης από έγκριτους νομικούς και προφεσόρους...

    Μιας και η συζήτηση δείχνει τα τελματώνει, το τελευταίο καταφύγιο είναι η πνευματικότητα. Προτείνω να ζητήσετε την πατρική συμβουλή επί του θέματος από τον πατέρα Εφραίμ της ιεράς μονής Βατοπεδίου. Αυτός σίγουρα θα δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα...
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Καθώς κατηγορείς τους διαχειριστές ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, εξήγησέ μας εδώ με σαφήνεια σε ποιο ακριβώς προσωπικό δεδομένο (επάγγελμα) χρήστη, που ο ίδιος δεν επέλεξε να το κοινοποιήσει στα fora, έγινε μνεία στο παρόν νήμα.

    Επίσης παρακαλώ διευκρίνισε τί ακριβώς εννοείς ότι περιμένει τους συνομιλητές σου αν δεν "βάλουν μυαλό" με αυτή σου τη διατύπωση.