Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΙ σεξ, όχι μόνο φίλοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 3 Μαρτίου 2009.

  1. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Takes one to not tango.
    Oπως (νομίζω ότι) είχα γράψει και σε άλλο θρέντ, "fuck buddies" είναι θεωρώ ένας παραπλανητικός όρος για να περιγράψει μια κατάσταση όπου ο ένας θα ήθελε, αλλά συμβιβάζεται με simulation διότι ο άλλος δεν κόβεται και πολύ. Ή μήπως το είχα πεί για τις πλατωνικές σχέσεις; ή μήπως για το "είμαστε μαζί σε όλα απλά δεν κάνουμε σέξ;" τέλος πάντων, από δω και πέρα copy-paste θα κάνω σ΄όλα αυτά τα του διαβόλου.
     
  2. atasai

    atasai Regular Member


    Χαχαχα! Είναι όντως λίγο μπερδεμένος όρος, αλλά θα μου επιτρέψεις να είμαι κριτική με τις φίλες σου γιατί οι σχέσεις είναι πολύ πιο δυναμικές απ' όσο φαντάζονται.  

    Υπογράψατε συμβόλαιο ότι δεν θα προκύψει οικειότητα; Ή μήπως ότι θα κάνετε τα πάντα για να αξίζετε τον τίτλο fuck buddies; Δεν ξέρω αν ο ορισμός που σου δώσαν είναι ο σωστός, γιατί δεν τον πολυχρησιμοποιώ, αλλά αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν οι σχέσεις που είναι σεξουαλικές χωρίς να υπάρχουν commitments. Από περιέργεια πριν σου απαντήσω κοίταξα να δω τι δίνει το urban dictionary και επειδή το βρήκα πολύ πετυχημένο το παραθέτω:

    "All the benefits of being in a relationship minus the bullshit like not doing enough for Valentine's Day or her birthday, not spending 3 months salary on a stupid ring, and not spending enough quality time with her."

    Αν κάθεσαι να μηχανορραφείς μην τυχόν και προκύψει οικειότητα με τον f.b, ε, κάντε σχέση να τελειώνετε. Σε περίπτωση που ακολουθήσεις τις συμβουλές τους να προσθέσω ότι δεν πρέπει να λέτε αστεία μεταξύ σας, να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα (δεν πιστεύω να του είπες με τι ασχολείσαι) και να κοιτάζεστε στα μάτια (διαβολική οικειότητα). Επιπλέον, αν βρεθείτε σπίτι σου και κάνετε σεξ μέχρι να ξημερώματα και μετά του πεις να σου αδειάσει τη γωνιά, περίμενε τηλεφώνημα μετά το τρίμηνο. Εγώ θα σε καταριόμουν πάντως!
     
  3. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: ΚΑΙ σεξ, όχι μόνο φίλοι

    Εχω ξανασυμφωνήσει μαζί σου επ αυτού.

    Απλά-σπανιώς-τυχαίνει και οι δύο να "βολεύονται" μαυτό μέχρι να βρεθεί αυτό που πραγματικά χρειάζονται!.............και πέραν αυτού μέχρι τότε....να περνάν καλά  ............απλά είναι σπάνιο.............. παίζει δε να τόχουν πάντα στην ζωή τους σαν μια ενδιαφέρουσα εναλακτική.......
     
  4. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: ΚΑΙ σεξ, όχι μόνο φίλοι

    Και τα δύο σχόλια θεωρούν δεδομένο ότι όλοι οι άνθρωποι ψάχνουν μια "συμβατική" σχέση. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν αυτή την κατάσταση ιδανική. Btw, επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν commitments υπάρχει δυνατότητα για περισσότερους του ενός fuck buddies (για τους κακοπροαίρετους που θα αναρωτηθούν αν είναι ιδανκή η ερωτική επαφή ανά 1,2,3 βδομάδες ή 3 μήνες).
     
  5. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Mε κίνδυνο να ξαναεπαναλάβω εαυτόν... "η ψυχούλα τους το ξέρει".
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: ΚΑΙ σεξ, όχι μόνο φίλοι


    Σκέφτεσαι αγαπητέ το ενδεχόμενο, να παίζει κι ένα κάποιο ρόλο το generation gap;

    Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου βέβαια, αλλά οι δυό μας, στην ίδια γενιά ανήκουμε...



     
  7. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Δε νομίζω. Άλλά δε νομίζω ότι μπορώ να επεκταθώ ιδιαίτερα χωρίς να ακουστώ όντως σαν κωλόγερος.
     
  8. pure_pleasure_seeker

    pure_pleasure_seeker Regular Member

     
    Μεγάλη αλήθεια...

    Φυσικά. Όταν ένας απ'τους 2 το δει σα simulation και παραμείνει, είναι συμβιβασμός. Μη σου πω και pathetic και στενοχωρήσω ορισμένους.

    To urban dictionary να πάει να κοιταχτεί... Αυτά τα bullshit που περιγράφει ως στοιχεία μιας σχέσης, δε χαρακτήριζαν ποτέ καμία δική μου σχέση ή κανενός ανθρώπου που να γνωρίζω. Έτσι και μου έφερνε κανείς τίποτα για Αγ. Βαλεντίνου, θα του το έφερνα στο κεφάλι. Βέβαια δε χρειάστηκε ποτέ γιατί ήξερα με ποιους έμπλεκα. Ή αν τυχόν ξόδευε μια περιουσία για δαχτυλίδι, θα τα κλαιγα τα λεφτά που πήγαν στα σκουπίδια αντί να τα κάνουμε ένα ωραίο ταξιδάκι ή κάτι άλλο χρήσιμο. Καταλαβαίνω βέβαια το πνεύμα αλλά θεωρώ πως απαιτήσεις έχεις από όλους τους ανθρώπους. Εγώ τουλάχιστον έχω. Ίσως γι'αυτό δεν κάνω για fuck buddy!   Ακόμα δηλαδή και το πόσο συχνά θα βρίσκεστε (χωρίς κανένα παραπάνω committment) είναι ένα είδος απαίτησης.

    Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι fuck buddies μπορούν να γίνουν δυο άνθρωποι που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. Αλλά ξέρετε εσείς τέτοιους ανθρώπους? Γιατί εγώ δεν...
    Ή ίσως, fuck buddies μπορούν να γίνουν δυο άνθρωποι που ξέρουν ακριβώς τι δε θέλουν. Αλλά ούτε και τέτοιους ξέρω...

    Χεχε! Άστα να πάνε. Τα παμε, είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως...
     
  9. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    τις αγαπάω όλες.... μαζί....
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

  11. liberios

    liberios New Member

    Απάντηση: ΚΑΙ σεξ, όχι μόνο φίλοι

    ..ψάχνω καιρο τώρα να το κανουμε με μια φιλη απο Ουκρανία...αλλά δεν 'καθεται'...
     
  12. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Με βάση το γέγονος ότι όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν και ερωτικό υπόβαθρο , καθώς και το ότι , η μετάφραση του όρου φιλία σε απτό επίπεδο βρίσκεται πάντα να υπολείπεται σε ότι αφορά το ιδεώδες φιλοσοφικό ανάστημα αυτής , θα έλεγα τα εξής :

    * Δεν είναι διόλου περίεργο το γιατί αρκετές φορές , το ερωτικό αυτό υπόβαθρο βρίσκει τρόπο έκφρασης στο σεξουαλικό επίπεδο.

    * Ο συγκεκριμένος τρόπος σεξουαλικής έκφρασης δεν έχει τίποτε το μεμπτό σε αντικειμενική βάση , παρά μόνο σε προσωπική.

    * Οι επαφές που σκιαγραφούν τα εν λόγω παραδείγματα διέπονται από την ίδια αυθεντικότητα που υπάρχει και σε όλες τις υπόλοιπες σεξουαλικές συνευρέσεις , με την έννοια ότι όσοι εντρυφούν σε αυτές κάνουν αυτό που θέλουν , όπως το θέλουν και για όσο ακριβώς θέλουν.