Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η φύση του άνδρα ειναι Dom

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 17 Μαϊου 2009.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    It's a man's world....

    [γραφει ο Hugger στο ιδρυτικο post του νηματος : η φύση της γυναικας ειναι sub]
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν πιστεύω πως ο άντρας από τη φύση του είναι dom. Όπως υπάρχουν άντρες που τους αρέσει να κυριαρχούν, όχι μόνο bdsmικά αλλά και στην υπόλοιπη ζωή τους, έτσι υπάρχουν και άντρες που έχουν υποτακτικό ρόλο.
     
  3. Sofia

    Sofia Regular Member

    παρατηρω θεματα τετοιου τυπου και μου ρχεται εμενα η απορια στο μυαλο¨γτ η φυση του αντρα να ειναι dom και της γυναικας sub και να μην ειναι πολυ πιο απλα ισοι?ουτε ο ενας ανωτερος ουτε η αλλη κατωτερη...ισοι...μιλαω παντα εξ ορισμου εδω και οχι το τι επιλογη θα κανει ο καθενας στη ζωη του.
     
    Last edited: 17 Μαϊου 2009
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: η φύση του άνδρα ειναι Dom

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Συμφωνώ. Αυτή είναι μια λογική σκέψη, απόλυτα ανθρώπινη και δημοκρατική. Άλλο τι επιλογές κάνει στην υπόλοιπη ζωή του. Η φύση του δεν είναι και η καθημερινή συμεριφορά του. Άρα τα δογματικά τέτοιου είδους δεν βοηθούν την κουβέντα μας.

    Αν όμως το σκέφτουμε πιο καλά, διαβάσουμε την ιστορία μας και τη θρησκευτική παράδοσή μας, δούμε ότι ο Σωκράτης ήταν dom, όπως επίσης ο Μωησής και Αβράαμ, ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης, ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής (θείος, ο Κωστάκης είναι sub), ο Βενιζέλος και ο Παλαιολόγος και αριθμός ουκ έστιν, τότε θα αλλάξουμε γνώμη. Κατόπιν τούτων αποσύρομαι για να συσκεφθώ με τον εαυτό μου, αν και εγώ το αλλάξω σε dom.  
     
    Last edited: 17 Μαϊου 2009
  6. asdfgh

    asdfgh New Member

    Ο λόγος που η φύση του άντρα ειναι dom είναι απλά η ύπεροχη του στην δύναμη. Η γυναίκα πάντοτε προτιμά ισχυρούς άντρες που μπορούν να της προσφέρουν ασφάλεια από την εποχή που επικρατούσαν μόνο τα ένστικτα.Η φύση της σεξουαλικής επαφης είναι η επιβολλή και η κατάκτηση του άντρα στο αντίθετο φυλλο. Φυσικά και τα δυο φύλλα ειναι ίσα, αλλά και διαφορετικά. Δεν είναι θέμα ανωτερότητας, αλλά διαφορετικότητας.  
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: η φύση του άνδρα ειναι Dom

    φιλε Γιαννη σου επισημαινω οτι κανεις λαθος λεγοντας οτι ο Κωστακης ειναι sub
    και ιδου η αποδειξη:




    θεωρω οτι απλα και λακωνικα τοποθετεις το θεμα στη σωστη του βαση και συμφωνω οτι ειναι θεμα διαφορετικοτητας.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Όλοι οι άντρες έχουν γεννηθεί Αφεντάδες, απλά κάποιοι πήραν τον κακό τον δρόμο, ξεγελάστηκαν από κάποιες επιτείδιες και το μόνο που χρειάζονται για να επανέλθουν στον δρόμο που χάραξαν τα γονίδιά τους, είναι μια καλή, γλυκιά και υπομονετική σκλαβίτσα.

    Αβάδιστα(Πληροφορίες εντός.)
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: η φύση του άνδρα ειναι Dom

         

    η σκλαβα κανει τον αφεντη? ή η αφεντρα τον σκλαβο?

    παλι για overflow παω .......
    κι αυτη τη φορα καλα να παθω ....
    τα θελα και τα παθα!!!!
     
  10. Sofia

    Sofia Regular Member

    αν ωσ θρησκεια αναφερεσαι στο χριστιανισμο τοτε πρεπει να πω πως εχει τεραστιες επιρροες απο την ιουδαικη θρησκεια....δε θυμαμαι ποτε να ειπε κατι τετοιο ο χριστος...ουσιστικα αυτα που αναφερεις ,δλδ αντρες με δυναμη και εξουσια ανα τους αιωνες ,εχει συμβει και δεν υπαρχουν γυναικες λογο κοινωνικων προτυπων και αντιλιψεων τα οποια ως ενα σημειο ηταν και ειναι και θρησκευτικα προτυπα...πως λοιπον να υπαρχουν αντιστοιχες γυναικες με τετοιο εργο και χαρακτηριστικα τη στιγμη που ηταν απομονομενες απο την κοινωνια και τα κοινα?

    επιπλεον νομιζω πως προσφατα εχουν αναφερθει μεσα στο φορουμ και οι μητριαρχικες κοινωνιες...ελαχιστες μεν υπαρκτες δε...
     
  11. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Για τις μητριαχρικές κοινωνίες μπορούμε να διαβάσουμε την παγκόσμια ιστορία. (Δεν χρειάζεται το φόρουμ.) Ήταν υπαρκτές και απομένουν μερικές σε μέρη που δεν υπάρχει αλλοτρίωση από το δυτικό πολιτισμό (Λατινική Αμερική, στα βουνά, και Αφρική). Τώρα για γυναίκες πολύ δυνατές δεν έχει αναφερθεί, αλλά όταν ο άντρας ήταν πανίσχυρος, έχει αναφερθεί ότι γύρω από το σπίτι έκανε κουμάντο η γυναίκα. Εν πολλοίς συμφωνώ με αυτά που λες Σοφία.
     
  12. Kosmos38

    Kosmos38 Regular Member

    θα σε παρω κοντα μου να το λες συχνα αυτο οταν ειμαι κουρασμενος και θελω να το εξηγησω σε αλλους:lol2: