Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπορευματοποιηση του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 5 Μαϊου 2009.

?

Κρινετε θετικα την εμπορευματοποιηση του BDSM

Poll closed 24 Ιουνίου 2009.
  1. Ναί

    22 vote(s)
    43,1%
  2. Όχι

    19 vote(s)
    37,3%
  3. Ναι, γιατί έτσι δινετε η δυνατοτητα επι χρημασι να κανω διαφορα(pro Domination)

    0 vote(s)
    0,0%
  4. Ναι, γιατι πηγαινω σε Event οπως το Erotica

    3 vote(s)
    5,9%
  5. Όχι, το BDSM ειναι παράνομο

    0 vote(s)
    0,0%
  6. Όχι, γιατι η οικονομικη εκμεταλλευση ειναι γεγονος.

    5 vote(s)
    9,8%
  7. Ναι, γιατι ντρεπομαι να το προτεινω στον/στην συντροφο μου

    2 vote(s)
    3,9%
  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Πληροφορήθηκα πως ο MasterPier έφαγε μπαν. Αν είναι γι αυτό το σχόλιο, τι να πω; Το αφήνω ασχολίαστο (προς το παρόν) στην κρίση όλων μας.

    Σε σχέση με όσα συζητούνται συμφωνώ με την ουσία των σχολίων του MasterPier.

    Είμαι κάθετα αντίθετος με την ΣΔΟΕποιηση του ερωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του BDSM. Το BDSM ως show μπορεί να με αφήνει αδιάφορο. Αλλά με ξενίζει η κάψα να θεωρηθεί η λίμπιντο ως φορολογητέα ύλη (ανεξάρτητα από το αν εμπλέκει ή όχι χρηματικές συναλλαγές).

    Το να κοπτόμαστε για την επιβολή ΦΠΑ στις ερωτικές μας επαφές δεν απέχει από το αίτημα για την επιβολή «πολιτικά ορθής» ερωτικής συμπεριφοράς, την ποινικοποίηση της πορνείας και, γιατί όχι;, και του BDSM. Η αυθόρμητη αρωγή προς τις φορολογικές αρχές για την πάταξη της λιμπιντικής εκτροπής προς την εμπορευματοποίηση είναι φασιστική θέση που θέλει τον περιπτερά τοποτηρητή της κοινωνικοπολιτικής σου συμπεριφοράς έξω απʼ το σπίτι και τα παιδία σου (μέλη της νεολαίας) ως σπιούνους του τι διαμείβεται μέσα στο σπίτι σου. Είναι ανοιχτή πρόσκληση προς τις φορολογικές και αστυνομικές αρχές να επιβλέπουν και να παρακολουθούν τις στύσεις μας.
     
    Last edited: 17 Μαϊου 2009
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δες τα ποστ #29, #89.
    Οσον αφορα το βαλτε μυαλα αφορα μια πολυ ομορφη μπλουζα που αγορασα για τις αναγκες της εκθεσης η οποια απεικονιζει αυτη ακριβως την εικονα και με τεραστια γραμματα πισω το "σωφρονιστικη υπηρεσια".Πιστευω ακραδαντα οτι οταν δημιουργουνται τετοια θεματα ειναι η μοναδικη υπηρεσια που μπορει να βοηθησει.
    Παρεπιπτοντως ηξερα οτι οταν δημοσιεψει καποιος ενα πμ τοτε αυτοματα τρωει ban ανεξαρτητως του περιεχομενου του.
    Αυτα και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται ολο αυτο.Σε εχω για αρκετα εξυπνο ατομο Syrah για να καταλαβαινες τι εννοω χωρις διευκρινηση.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:
    Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να προσβάλλεις τη διαχειριστική ομάδα, για μη εκτέλεση των καθηκόντων της επειδή κρίνεις ότι τα προσωπικά δεδομένα κάποιου κακώς αναφέρονται δημοσίως, καλό θα ήταν, για να μην εκτίθεσαι, να έχεις επιβεβαιώσει ότι ο ίδιος ΔΕΝ τα έχει κοινοποιήσει στα fora. Εν προκειμένω, αν χρειαστείς να σε παραπέμψω σε σχετικά σχόλια, θα βρίσκομαι στη διάθεσή σου.

    To συνημμένο αρχείο αφαιρέθηκε, και καθώς έχεις ιστορικό προσβολών της διανοητικής / ψυχικής κατάστασης των συνομιλητών σου, παρακαλώ να ληφθεί υπόψη ότι την επόμενη που θα συμβεί κάτι παρόμοιο, η ποινή θα είναι αντίστοιχη του μεγέθους υποτροπής σου.
     
  4. cider

    cider Kitchen master

    Έχω έναν φίλο που πρόσφατα έβαλε κοτσαδόρο στο αυτοκίνητό του. Όταν τον είδα (τον κοτσαδόρο) ρώτησα αυθόρμητα: "Άδεια γι' αυτό το μαραφέτι έχεις βγάλει;"

    Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, η ερώτηση αυτή μπορεί να υπονοεί τα εξής:

    "Άντε πήγαινε βγάλε άδεια για τον κοτσαδόρο, μη σε βρει κανάς μπελάς".
    "Τότε πρόσεχε να αποφεύγεις τα μπλόκα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις"*
    "Τότε βεβαιώσου ότι έχεις κάνα καλό μέσο για να σου σβήσει την κλήση"
    "Ε, αφού στα παλιά σου τα παπούτσια αν φας κλήση, καλή σου τύχη"

    Σίγουρα δεν σημαίνει:

    "Ε, ψιτ, κύριε υπουργέ της Οικονομίας, φορολογήστε τους κοτσαδόρους"
    "Ε, ψιτ, κύριε διευθυντά της Τροχαίας, ελέγξτε τα αμάξια με τους κοτσαδόρους αν έχουν άδεια"

    Και οπωσδήποτε δεν σημαίνει:

    "Πιστεύω ότι οι κοτσαδόροι πρέπει να υπόκεινται σε καθεστώς αδειοδότησης, και να φορολογούνται"




    *Ναι, έχω βρεθεί σε μπλόκο όπου η Τροχαία ελέγχει αποκλειστικά και μόνο αν τα αυτοκίνητα με κοτσαδόρους έχουν βγάλει τη σχετική άδεια.
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν βρισκόμουν σε ένα φόρουμ αρτοποιών και ρωτούσα τι άδεια χρειάζεται για να γίνεις αρτοποιός, δε νομίζω να γινόταν τόσο ντόρος.

    Το νήμα αφορά την εμπορευματοποίηση του Bdsm και έχω το δικαίωμα να ρωτήσω...

    Τι άδεια χρειάζεται, για να γίνει κάποιος έμπορος στο bdsm; Σε όποιο κλάδο, σε όποιο πόστο. Τι εξοπλισμό, τι κριτήρια, τι πιστοποίηση κ.τ.λ.

    Βρίσκω πια στην εποχή μας υποχρέωση της κοινωνίας να αποδεχθεί bdsm, τους επαγγελματίες του και να τους στηρίξει δημιουργώντας το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο.

    Σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ επαγγελματικά με έναν κλάδο του χώρου. Είτε με την κατασκευή επίπλων ή αντικείμενων για το χώρο, είτε με την δημιουργία ενός βιβλιοπωλείου με κύριο προσανατολισμό, βιβλία, comics και αφίσες από την θεματολογία του χώρου.

    Ανήκει και αυτό στην εμπορευματοποίηση του bdsm. Θέλω να μάθω για το καθεστώς που υπάρχει στους επαγγελματίες που ήδη ασχολούνται με το bdsm. Ήταν εύλογη η απορία μου και δεν δικαιολογώ τις αντιδράσεις. Όπως θεωρώ και ύποπτο τον προσανατολισμό που πήραν οι αυτές. Ίσως να εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα ή κάποιες κλειστές αντιλήψεις, αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν τα συνδικάτα, όχι τουλάχιστον ακόμη.

    Επίσης αν ήθελα να μαγειρέψω κάτι, θα απευθυνόμουν σε ένα φόρουμ μαγειρικής. Είμαι ήδη γραμμένος σε κάποια από αυτά και μπορώ να πω ότι είναι πιο φιλικοί από εδώ.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Εμπορευματοποιηση του BDSM


    Μάλλον αυτό που προκάλεσε τις αντιδράσεις ήταν ακριβώς ο φόβος πως μπορεί να συγκέντρωνες τα υλικά, γιά να μαγειρέψεις κάτι...  



     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Νιώθω ένας απαίσιος κακός που ούτε για το συνδικάτο των αρτοποιών δεν κάνω. Μα τι αθωότητα στον κόσμο!! Μα τι νοσηρό μυαλό έχω τέλος πάντων!!

    Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του φόρουμ για τους νοσηρούς συνειρμούς μου και υπόσχομαι να αναδημοσιεύω ανελλιπώς τα σχετικά άρθρα της φορολογικής επιθεώρησης.
     
  8. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    τελικά πόσο δύσκολο είναι να μην μπερδεύεται η πούτσα με τη βούρτσα? δέκα σελίδες πόστ για να εξηγηθεί τι? το αν κάποιοι κονόμησαν ή όχι ή αν θα έπρεπε να κονομήσουν και δεν ξέρω και γω τι άλλο κατέβασε η κούτρα μας. επί των ερωτήσεων περί αδειών και άλλων καλό θα ήταν νομίζω να ερωτηθούν με ειδική επερώτηση στην βουλή (μεγάλο μπουρδέλο δεν το λέμε όλοι?) οι κ.κ. υπουργοί οικονομικών και εθνικής οικονομίας καθώς δε και ο υπουργός δικαιοσύνης για τα θέματα που διεξοδικότερα αναπτύχθηκαν εδώ μέσα στο φόρουμ.
    επίσης καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι άδεια ιερόδουλου χρειάζεται μόνο όποια η όποιος εξασκεί το επάγγελμα και στην ερωτική πράξη υπάρχει συνουσία. το αν θα δώσει μερικές φάπες ή θα φάει τις ανάλογες ντυμένος ελαφρια καθόλου ή ό,τι άλλο, καθόλου εξ όσων γνωρίζω δεν έχει να κάνει με επαγγελματία ιερόδουλο. παρακαλώ διορθώστε με αν κάτι έχει αλλάξει στην κείμενη νομοθεσία και δεν το γνωρίζω.
    επισης επί των δημοσίων και στείρων εν τέλει αντιπαραθέσεων σκεφθείτε ότι μπαίνουν και νέα μέλη στο φόρουμ και αποφεύγουν και να μιλήσουν καν αφού νοιώθουν ότι ό,τι πουν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους.
    μου πε του πε σου πε και παέι λέγοντας. καταντάει κουραστικό. ειδικά δεν το ξεκατίνιασμα προσωπικοτήτων και χαρακτήρων. έστω ότι ανέφερε ότι είναι προ ντομ καποιο μέλλος ο τρόπος που αυτό χειρίστηκε από κάποια άλλα μέλη μόνο άσχημη εντύπωση προκάλεσε πιστεύω.
    α και σας πληροφορώ ότι στο ταξί η άδεια ξεσκίσεως επαγγέλματος είναι αναρτημένη μαζί με το τιμολόγιο σε εμφανή θέση. στα μπουρδέλα όχι. επίσης το εν λόγω επάγγελμα κατόπιν υποδείξεως της ΕΟΚ θα είναι πλέον διδακτέο στα ΤΕΙ. απορώ τι σκατά θα διδάσκουν. το φασκέλομα του μηχανόβιου? το κλείσιμο οδηγών και μάλιστα "συναδέλφων" για 2.8 ευρώ? τον ξερολισμό και την γνώμη επί παντός επιστητού? μα το θεό θα ήθελα να παρακολουθήσω τα μαθήματα αυτά. πλάκες που θα κάναμε.
     
  9. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Εχω ενα πολυ μεγαλο σαλονι (και πολυ ωραιο για να το βουλωνουν μερικες μερικες ) , με ανατολιτικη διακοσμηση, μεγαλο μαρμαρινο τζακι, ζωγραφικη στους τοιχους και στα ταβανια αλλα μου μενει μια γωνια κενη, διπλα απο το λευκο πιανο ( με ουρα κιολας ), που δεν ξερω τι να βαλω. Οταν θα εμπορευματοποιηθεις στην επιπλωση του χωρου, κανε μου την χαρη ν΄ασχοληθεις και μ'αυτη τη γωνιτσα. Δεν ειναι μεγαλη και ειμαι διατεθειμενη να πληρωσω αδρα. Λεφτα εχουμε αρκει να εχεις αδεια εργασιας για bdsm decoration και να εκδωσεις δελτιο παροχης υπηρεσιων για να τα περασω στην εφορια. 
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Δε θα τολμούσα ποτέ να μαγειρέψω μπροστά στους μεγάλους σεφ  
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Οι νοσηροί σας συνειρμοί Κύριε G είναι τόσο σκοτεινοί, όσο το πονηρό χαμόγελο ενός σκανταλιάρικου παιδιού...
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Ένα σκληρό κρυστάλλινο τάβλι, με ζάρια με κοφτερές ακμές και πούλια βαριά μεταλλικά, διάστικτα από κόκκινα γρέζια. Θα είναι δώρο αρκείς να παίξεις μία παρτίδα μαζί μου. Το τραπέζι που θα το στηρίξει θα είναι δική σου υπόθεση.