Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica - 14-17 Μαϊου '09

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 12 Απριλίου 2009.

  1. angel7

    angel7 Regular Member

    Mπραβο για το κουραγιο και τις αντοχες μεχρι και αργα την κυριακη παντως τα κοριτσια(Εnfer,Lola,Afrodyte,SMartlady) παρεμεναν ομορφες και σεξυ!!χαρηκα που ειδα οσους ειδα!!!Και ακομα περισσοτερο οταν ξανασυναντησα φιλους απο τα παλια που δεν ηξερα οτι ανηκουν στο bdsm!!Γε_οργιε ευχαριστω για ολα καί ολα οσα αγορακια μου εκαναν μασαζ!!Λυπαμαι που δεν ειδα πολλα οσο αφορα τα shows οι υποχρεωσεις με κρατουσαν στον κατω οροφο!!!Αντε και του χρονου παλι σε εναν αντιστοιχο χωρο με την ιδια οργανωση!!Φοβερο το stage και το μεγεθος του χωρου!!

    Επισης Photographer...εισαι θεος!!!
     
    Last edited: 18 Μαϊου 2009
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Όντως περάσαμε καλά. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε. Να ελπίσουμε να κάνουμε κάτι παρόμοι, σε μικρότερη κλίμακα, σύντομα.
     
  3. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    εγώ έγραψα εντυπώσεις ευχές συγχαρίκια σε άλλο νήμα.
    εδώ μόνο θα προσθέσω για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο μπραβο σε όλους μπρος και πίσω από τα παρασκήνια. η κούραση το άγχος σας και όλα όσα σας "φόβιζαν" για κάτι το τόσο μεγάλο και μοναδικό στην ελλάδα δεν πέρασε καθόλου προς τα έξω ακόμα και όταν όπως ο φοίνιξ ομολογεί κάποια πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. αναμενόμενο άλλωστε σε ένα τετραήμερο φουλ από παιχνίδια από τα ίδια και τα ίδια άτομα τόσο ον στέιτζ όσο και στον ντάντζεον.
    συγχαρητήρια και μπράβο και ευχαριστίες για όλα όσα μας προσφέρατε.
    γεροί δυνατοί και εμπειρότεροι και περισσότεροι του χρόνου πρώτα ο Θεός.
    Έιντζελ7 χαρά και τιμή μου το μασάζ στα υπέροχα πόδια σας. ατ ένυ ταίμ Γιου γουόντ ιτ.
    χιχιχιχιχι και γαμώ τα γκρικλις χιχιχιχιχιχιχι
    Κυρία Εύα ευχαριστώ για το ξύλο. Ήταν απόλαυση. Πρώτα φορά έτρωγα ενός γαϊδάρου ξύλου και το φχαριστιόμουν γιατί ήξερα ότι δεν θα με σακατέψουν. Ξεπέρασα ειλικρινά τις φοβίες μου για τον πόνο αφού οι πολλοί κολλητοί μου γνωρίζουν ότι δεν ήμουν καθόλου του πόνου.
    Με εκτιμίμηση προς Ο/ολους και Ο/ολες Σ/σας
    γε...ΟΡΓΙΟΣ
    επίσης απίστευτη φατσούλα ειδικά με εκείνα να ροζέ μαλλιά η Τερέζα νομίζω το όνομα της. τόση τσαχπινιά και νάζι απίστευτο πως βρέθηκαν σε ένα άτομο
     
  4. chrisV

    chrisV Regular Member

    μπραβο!!πολυ καλυτερα απο περυσι.φετος καταφερα και εβαλα και 3 φιλους μεσα που περυσι ειχαν φοβηθει!αλλα για ακομη μια φορα δεν γνωρισα κανεναν...
     
  5. skia

    skia Contributor

    ήταν τέσσερις πολύ όμορφες μέρες.  
     
  6. Hil

    Hil Regular Member

    καλησπέρα κι από μένα!! Η έκθεση μου φάνηκε πολύ μέτρια, σχεδόν όπως η περσινή!!
    δεν μ' άρεσαν τα στριπ και η ξεπέτες που έκαναν, 10 ευρώ για πριβέ χορό... έλεος...

    αυτό που με τρέλενε ήταν τα πολλά τακουνια που κυκλοφορούσαν, όχι μόνα τους, θα τα άρπαζα.... 

    ο χώρος σας αρκετά καλός, όπου υπήρχε το ********* και το μπουντρούμι!!
    Χάρηκα που γνώρισα τον Φωτογράφο και την μικρή συνομιλία που είχαμε!!

    Ευχομαι τα καλύτερα και να χαιρόμαστε όλοι αυτό που πραγματικά γουστάρουμε!!!
    Να στε καλά...    
     
  7. johnnieBgood

    johnnieBgood Regular Member

    Ήταν πραγματικά ένα πανέμορφο event παρά τη γκρίνια (εδώ βάζω και τον εαυτό μου μέσα), τη μιζέρια, τη Eurovision και τον πόλεμο "επιστημονικής" παπαρολογίας - αμπελοφιλοσοφίας που του έγινε... Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... Όχι άλλο κάρβουνο... Peace!!! Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Absolute Fetish που το διοργάνωσε. Δώσατε τα πάντα! Ο χώρος πανέμορφος και άψογα οργανωμένος. Θα θελα πολύ να συμμετέχω περισσότερο και να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο αλλά δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπόρεσα να είμαι κοντά σας όσο επιθυμούσα. Πάντως την Παρασκευή που ήμουν εκεί από νωρίς πέρασα super!!! Το Σάββατο απλά έδωσα το παρόν, όντας ψόφιος από τη δουλειά και το ξεσάλωμα της Παρασκευής... Κυριακή δυστυχώς δεν μπόρεσα καθόλου κι έχασα το finale πάλι λόγω εργασίας. Τι να κάνουμε. Ελπίζω του χρόνου ξανά να είναι όλα καλύτερα... Toxikka μαζί με τα άλλα παιδιά στα decks η μουσική καταπληκτική, το ευχαριστηθήκαμε. Χάρηκα πολύ που είδα μετά από αρκετό καιρό πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα φίλους και φίλες και απ' τις 2 κοινότητες... Δε λέω ονόματα για να μη ξεχάσω κανέναν και καμία. Φιλιά πολλά!!!
    Special Thanks στην αγαπημένη μου Artemis που έχω την τιμή να τη συνοδεύω και να την υπηρετώ και βέβαια σε όλες τις Κυρίες για τα παιχνίδια εντός εκτός και επί τα αυτά. Lola, Enfer Bride, Afrodyte είστε υπέροχες. Α να μη ξεχάσω κι αυτό το απίστευτο υπερζούζουνο τη Fucking "Trampling" Deity που το χει συνήθεια πια όπου με πετυχαίνει να με κάνει ένα με τη μοκέττα. Είχε και ενισχύσεις αυτή τη φορά η πονηρούλα...
    Τέλος δυο λόγια για τη "μαμά" και τη "θεία". SM Art Lady & Madame A ΜΠΡΑΒΟ!!! Χαίρομαι πραγματικά που είμαι φίλος σας. Μακάρι να είχα το χρόνο να σας βοηθήσω περισσότερο. Μη μασάτε πουθενά... Ψηλά τη σημαία μας!

    Αυτά και εις άλλα με υγεία πάνω απ' όλα...  
    ννννιααααρρρρρρρ  
     
  8. slave_to_love

    slave_to_love Regular Member

    Εγώ που για πρώτη φορά επισκέφτηκα την έκθεση αυτή στην Αθήνα, και ειδικά τον χώρο του bdsm έμεινα κατενθουσιασμένη.. Ενα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές, στο στήσιμο του όλου σκηνικού, στα παιδιά που ασταμάτητα πρόσφεραν επι σκηνής ενα φανταστικό και άκρως ερεθιστικό θέαμα, σε όλους που συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή του bdsm.. Φαντάζομαι πως η κούραση σας είναι απερίγραπτη αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Εύχομαι κάθε χρόνο και καλύτερα, κάθε χρόνο με περισσότερες συμμετοχές και περισσότερο κόσμο που τολμάει να ξεπεράσει τα ταμπού και εκφράζεται όπως πραγματικά επιθυμεί..

    Χαιρετώ όλους τους αγαπημένους φίλους που συνάντησα στο περίπτερο και ελπίζω σύντομα να τα ξαναπούμε από κοντά.
     
  9. s/m

    s/m Regular Member

    πολυ ωραιο το dark room και με πολυ bdsm διαθεση μπορω να πω.χαρηκα που σας ειδα αλλη μια φορα επι το εργο,,οπως και οι φιλοι μου,,οι οποιοι ανηκαν στην κατηγορια bdsm curious..μετα απ αυτο μου δηλωσανε οτι θελουν να βρεθουν και σε αλλα τετοια event και παρτυ.
     
  10. spectrum

    spectrum Regular Member

    Ηταν πραγματικα ενα τετραημερο non stop bdsm action..O χωρος πραγματικα πολυ καλυτερα διαμορφωμενος σε σχεση με περσι..Τα παιδια που συμμετειχαν στα shows ανεβαιναν χωρις διακοπες στην κεντρικη σκηνη με αποτελεσμα τα νεκρα διαστηματα να ειναι σπανια...Στο Dungeon καποιοι τολμηροι απο το κοινο δοκιμασαν τις αντοχες τους..Πολυ καλη η ιδεα της Foot Fetish Area αλλα και του Dark Room..Tην Παρασκευη μαλιστα καπου ξαφνιαστηκα βλεποντας την Πετρουλα να σκαει μυτη φορτσατη στο χωρο του φεστιβαλ και να πηγαινει καρφι στο Dark Room!
    Η συμπεριφορα του κοινου ηταν πολυ καλη και σαφως καμια σχεση σε σχεση με περσι..Κοιταζανε με προσοχη..Σπανια τα ειρωνικα σχολια..Αν μην τι αλλο βλεπανε με προσοχη και σεβασμο τα διαδραματιζομενα..
    Εν κατακλειδι ολα ηταν πολυ ομορφα ολοι δωσανε τον καλυτερο εαυτο τους και το αποτελεσμα ηταν θετικο..Κατα την γνωμη μου δεν χρειαζονται θριαμβολογιες και τα μυαλα να πατανε στη γη ωστε να μην ερθει και εφησυχασμος..Το εγχειρημα πετυχε και αυτο ειναι το σημαντικο..
    Αξιζουν συγχαρητηρια οι συντονιστες της ολης προσπαθειας Smart_Lady και Μaster_Pier που ετρεχαν πανω κατω..Ειδικα ο Pier πρεπει να εκανε πολλα χιλιομετρα....Πραγματικα με εντυπωσιασε!
    Και του χρονου !!!!
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2009
  11. DominaT

    DominaT Regular Member

    Τα συγχαρητηρια μου σε ολη την ομαδα. Περασα υπεροχα και τις 3 βραδιες που βρεθηκα στον πολυ καλα οργανωμένο χωρο του BDSM Fetival... Και του χρόνου παιδια  
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: "Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica - 14-17 Μαϊου '09

    Ειδικά την τρίτη βραδιά..