Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπορευματοποιηση του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 5 Μαϊου 2009.

?

Κρινετε θετικα την εμπορευματοποιηση του BDSM

Poll closed 24 Ιουνίου 2009.
  1. Ναί

    22 vote(s)
    43,1%
  2. Όχι

    19 vote(s)
    37,3%
  3. Ναι, γιατί έτσι δινετε η δυνατοτητα επι χρημασι να κανω διαφορα(pro Domination)

    0 vote(s)
    0,0%
  4. Ναι, γιατι πηγαινω σε Event οπως το Erotica

    3 vote(s)
    5,9%
  5. Όχι, το BDSM ειναι παράνομο

    0 vote(s)
    0,0%
  6. Όχι, γιατι η οικονομικη εκμεταλλευση ειναι γεγονος.

    5 vote(s)
    9,8%
  7. Ναι, γιατι ντρεπομαι να το προτεινω στον/στην συντροφο μου

    2 vote(s)
    3,9%
  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Kατάλογος επιχειρήσεων

    Δωρεάν διαφήμιση της επιχείρηση σας στο ananas.gr

    Μάθετε πώς μπορείτε δωρεάν να προβάλετε την επιχείρηση σας σε χιλιάδες θεατές, αλλά και χρήστες του ιντερνετ, με εθελοντές ως περφομερς, συμβάλλοντας ταυτοχρονα στο κίνημα "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΒΔΣΜ"

    Επαγγελματικός κατάλογος ΑΝΑΝΑΣ
    πάντα δίπλα στον επαγγελματία..

    www. ananas.gr


    καλημερααα  


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εμπορευματοποιηση του BDSM



     

    εμαθες ταβλι ??
     
  3. Αν κάποιος δηλώνει κατά της εμπορευματοποίησης τότε θα πρέπει να είναι και κατά των toys ή των διάφορων στολών και γενικότερα κατά των αξεσουάρ ή οτιδήποτε άλλου μπορεί να αγοραστεί (είτε μιλάμε για αντικείμενα είτε για υπηρεσίες). Αφού αυτή είναι η άποψη του θα πρέπει να πάλι από άποψη να περιορίζεται σε ότι μπορεί να φτιάξει με τα χεράκια του (άντε και με την βοήθεια κάποιου φίλου του).

    Όπου πέφτει χρήμα είναι εμπόριο κι όχι να λέγεται εμπόριο όπου εμείς θέλουμε. Άρα αφού πρόκειται για μία γενική κουβέντα περί εμπορευματοποίησης τότε η συζήτηση πρέπει να ξεκινά κι από αυτή την βάση.
     
  4. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM


                       

    Να σαι καλά ρε Λιάκο, με έκανες και γέλασα.
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

    Παρακαλώ Πετράν, στην υγειά σου  
     
  6. Jomaru

    Jomaru Guest

    Re: Απάντηση: Re: Εμπορευματοποιηση του BDSM




    1. περι εμπαθειεας σε ατομα σου παραθετω το νημα και το ερωτηματολογιο το βλεπεις απο επανω. την εμπαθεια που ακριβως την ειδες?

    2. περι πουτανιας και pro domination αφου δεν ειναι νομιμο και ανηκει σε αυτον τον χωρο πώς θελεις να το αποκαλεσω διερωταμαι?? ιεροδουλεια δεν ειναι??

    3. μιλας για γυναικουλιστικες τακτικες οταν: α. ζηταω απο το φορουμ να κοψει θεμα που διαφημιζει το εροτικα και μαλιστα δεν το κανω κρυφα αλλα το δειχνω σε ολους. (βεβαια τοτε η δημοσιευση της αναφορας μου δεν σε δυσαρεστησε). β. παιρνω ban υβριζομαι σε pm το αναφερω και η αναφορα μου αυτη επιφερει προσθετη ποινη σε εμενα και οχι σε αυτον που παραγει την υβρις. γ. μικροτητα? εγω το λεω θαρρος και καθαροτητα συνειδησης ωστε να ειναι ολοι ενημεροι.

    4. με αποκαλεις ρουφιανο, πιτσιρικο και οτι φερομαι με γυναικουλιστικο τροπο..

    θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω κι εγω με διαφορα και μετα να απειλεις οπως οι ολλανδοι να φυγεις απο την Eurovision (forum)

    5.η μονη αναφορα μου ηταν ''Ναι, γιατι πηγαινω σε Event οπως το Erotica '' και ''Με αφορμη το Erotica και τα κλειδωμενα του νηματα''.

    α. δεν εχουμε πολλα event στην χωρα μας οποτε η αναφορα του Εrotica ηταν για να δειξω τι σημαινει event
    β. η αφορμη ηταν το Erotica , συνηθιζω να ανεβαζω θεματα που αφορουν την επικαιροτητα.
     
    Last edited by a moderator: 20 Μαϊου 2009
  7. BRAVE MASTER

    BRAVE MASTER New Member

    ειλικρινα δεν καταλαβαινω την υπαρξη του συγκεκριμενου νηματος. . . . 
     
  8. Jomaru

    Jomaru Guest

    50 συνφορουμιστες σου που εχουν ψηφισει εχουν διαφορετικη γνωμη , οπως επισης αφου δεν συμφωνεις με το νημα μηπως δεν θα επρεπε να συμμετασχεις στην συζητηση του?
     
  9. BRAVE MASTER

    BRAVE MASTER New Member

    συμμετεχω για τον λογο που ανεφερα παραπανω.και στο φιναλε το που θα συμμετεχω ειναι δικο μου
    θεμα και οχι δικο σου.
     
  10. Jomaru

    Jomaru Guest

    φυσικα και δεν ειναι. εγω μια απορια εκφρασα.

    ομως απο την αλλη αντι για αυτο ''ειλικρινα δεν καταλαβαινω την υπαρξη του συγκεκριμενου νηματος. . . . '' δεν θα επρεπε να γραψεις τι πραγματικα εννοεις?
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ενδιαφέρον το νήμα περί εμπορευματοποίησης του BDSM αλλά στην προκειμένη περίπτωση άσκοπο και άτοπο!

    Μια που όμως μπήκατε στην διαδικασία να θίξουμε αυτό το θέμα και μιλάτε για εμπορευματοποίηση του BDSM, θα σας θυμίσω ότι κάποια άτομα εδώ μέσα, είμαστε ΠΕΛΑΤΕΣ και όχι απλά μέλη αφού ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (Δεν θυμάμαι γμτ!! Αλήθεια πήραμε διάτρητες αποδείξεις από την εφορία γι αυτήν την συνδρομή ή όχι?) Μήπως λοιπόν και το BDSM σε αυτό φόρουμ είναι "εμπορευματοποιημένο", αφού η ύπαρξη του βασίζεται και λειτουργεί με γνώμονα την καύλα, την αγάπη και την επιθυμία κάποιων μελών-πελατών για αυτόν τον τρόπο έκφρασης?

    Εγώ και κάποιοι φίλοι όταν πληρώσαμε δεν διαμαρτυρηθήκαμε, ούτε και μας ξένισε το γεγονός της συνδρομής, αφού ξέρουμε ότι τα έξοδα συντήρησης ακόμα και ενός φόρουμ είναι αρκετά μεγάλα και ο δημιουργός του, δεν θα πρέπει να τα σηκώσει μόνος του. Άρα ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να συμβεί, αφού και οι απαιτήσεις και οι παροχές μέσα σε αυτό αυξηθήκαν. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι υπηρεσίες στον κόσμο, αγοράζονται

    Είναι όμως φυσικό, να απαιτούμε καλύτερη μεταχείριση (με ότι σημαίνει αυτό), διότι θα σας ενημερώσω ότι δεν είναι όλοι οι πελάτες μαζοχιστές και υπέρ του εξευτελισμού και του δημοσίου διασυρμού.

    Επίσης θα σας θυμίσω ότι ακόμα και ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM, BAΣΙΖΕΤΑΙ ΣTON EΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, αφού ο Advizor και οι moderaror, εργάζονται εδώ αφιλοκερδώς, προσφέροντας εθελοντική εργασία. Εκτος και αν κάνω λάθος και αμείβονται - ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
    Προσφατα κάπου άνοιξα θέμα περί εθελοντισμού για το Festival, και κάποιοι (δεν είμαστε καλά) έσπευσαν να με κατηγορήσουν…!! Απορώ το γιατί, αφού δεν ζήτησα τίποτε παραπάνω από ΒΟΗΘΕΙΑ… Το έγκλημα μου όμως για κάποιους, ήταν μεγάλο (ακόμη γελάω)!!

    Επίσης αφού δεν αρέσει σε κάποιους η εμπορευματοποίηση, γιατί ανέχεστε να είστε μέλη-πελάτες, σε ένα φόρουμ όπου έχει σπόνσορες (και όχι απλά χορηγούς επικοινωνίας). Και μη μου πείτε κάποιοι, ότι δεν γνωρίζετε πια είναι η διαφορά!!!!


    Ηλία … για οποιαδήποτε δραστηριότητα θέλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όταν από αυτό κερδίζεις…Είμαι σίγουρη ότι αυτό το ξέρεις καλά… αφού δεν σε έχω για ανόητο που κάνει βλακώδεις και αφελείς ερωτήσεις. Εκτός όμως από αυτά τα προσόντα που ανέφερα, έχω λάβει υπόψη ότι είσαι συνάμα πονηρός και πανούργος, ένθερμος λάτρης και υπέρμαχος της ανακατωσούρας!! Τα έχεις…τα έχεις!! (ευκαιρία για infraction ή ban)

    Πρόσεξες όμως καλά τι είπα?
    Θέλεις άδεια ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ … όταν δεν κερδίζεις τι άδεια να θέλεις Αυτή μήπως του κερατά και δαρμένου?

    Πολύ θα ήθελα να γνωρίζω πραγματικά, αν εσύ Ηλία και όλοι σας εδώ μέσα, είστε νόμιμοι σε όλες σας τις δραστηριότητες!! Ελπίζω να μη μου απαντήσετε όλοι με μια φωνή... "ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ", διότι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι που καραδοκεί στην γωνία….

    Η Εύα στην υπηρεσία της λογικής.

    Φιλικότατα
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2009
  12. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Ο όρος πελάτες-μέλη που χρησιμοποιείς είναι λανθασμένος. Δωρητές είμαστε. Ρίξε μια ματιά στο λεξικό SM Art Lady στην λέξη Donation καθώς και στο νομικό καθεστώς που ισχύει για αυτό.


    Κάντο και λίγο πιο λιανά αυτό.
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2009