Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φτάνει πια!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest000060256, στις 20 Μαϊου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φτάνει πια!!!



    Πίστεψέ με, αν επρόκειτο γιά ΜΙΑ φωτογραφία ή γιά ΕΝΑ σχόλιο, δεν θα υπήρχε θέμα, θα είχε περάσει στα ψιλά...

    Όσο γιά το "καλή λύση θα ήταν να απαγορευτούν", ε, αυτό λέω, πως είναι ήδη απαγορευμένα (θεωρητικώς βέβαια γιατί πρακτικά, μάλλον δεν είναι και τόσο): "Απαγορεύεται το περιεχόμενο των μυνημάτων να είναι Εσκεμμένα ψεύτικο, Ανακριβές, Καταχρηστικό, Ενοχλητικό, Προσβλητικό, Ρατσιστικό, Απειλητικό, Διαφημιστικό καθώς και Κερδοσκοπικού, Πολιτικού, Αθλητικού και Θρησκευτικού χαρακτήρα".



     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    καταρχην οι πολιτικες πεποιθησεις των μοντς δεν με αφορουν διοτι δεν εγιναν μοντς βαση των πολιτικων πεποιθησεων τους αλλα για να βοηθανε στα περι του σιτε, ουτε αντικατοπριζουν τις πεποιθησεις των υπολοιπων διαχειριστων. παντως αν τις δημοσιοποιουν πολιτιες πεποιθησεις με σκοπο την δημιουργια δημοσιας συζητησης θα πρεπει να σβηστουν,

    οσον αφορα τις φωτος, το να υπαρχει εδω μια φωτο που απεικονιζει τον χιτλερ η οποιονδηποτε αλλον χωρις να υπαρχει θεμα συζητησης πανω σε αυτο, παλι δεν με αποσχολει καθοτι ο φωτογραφια του χιτλερ απεικονιζει απλα μια φιγουρα της παγκοσμιας (μελανης) ιστοριας (οπως τοσοι αλλοι) και τιποτα περισσοτερο απο την σιτγμη που δεν υπαρχει δημοσια συζητηση πανω σε αυτο. Ειναι το ιδιο με το υπαρχει η φωτογραφια του Bin Laden η του Hotza η του τσαρου η του Bush κτλ η οποιουδηποτε αλλου που ειναι αποδεδειγμενα ενοχος εγκληματων πόλεμου και απο τετοιους η ιστορια εχει πολλους (χωρις να γινεται δημοσια συγχετισμος για τα το ποσο χειροτερα εγκληματα εκανε ο ενας απο τον αλλον)
     
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Konstantine θα χρειαστεί να διαφωνήσω μαζί σου. Στην ουσία δεν απαντάς στα ερωτήματα που θέτει ο Aldur. Επιπλέον αυτά τα link είναι ότι απόμεινε από αρκετά post που έγιναν edit ή σβήστηκαν.
     
  4. atasai

    atasai Regular Member

    Konstantine, πολιτικές τοποθετήσεις μπορούν να γίνουν και με εικόνες, όπως και έγινε στο εν λόγω νήμα. Άρχικός σκοπός βέβαια, κρίνοντας απ' την επιλογή των εικόνων, πράγματι, δεν πιστεύω πως ήταν η δημιουργία δημόσιας συζήτησης, αλλά δημόσιου μονόλογου.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Στα λόγια του Aldur γενικότερα συμφωνώ. Επίσης πάνω σε αυτό το σημείο που έχω κάνει bold θα σχολιάσω το εξής:
    Υπήρξαν άτομα από το κοινό, μέσα στο Festival του Αbsolute Fetish, που με ρώτησαν ευθέως αν όλοι εμείς έχουμε σχέση με ναζιστική οργάνωση... ή τους σκίνχεντς. Το ίδιο με έχει ρωτήσει η δημοσιογράφος Τζαβέλα Αλεξάνδρα του Ελευθέρου Τύπου, όταν ήθελε να κάνει αφιέρωμα στο BDSM.

    Όπως καταλάβατε δεν απορώ πλέον για τον συσχετισμό, αλλά πάραυτα θυμώνω πολύ...διότι τον λόγο τον ξέρουμε όλοι καλά και δυστυχώς δεν δίνουμε καμία σημασία, στο ότι συμβαίνει εδώ μέσα και ιδιαίτερα από άτομα που θα πρέπει να κρατούν ισορροπίες στο forum και όχι να σπέρνουν πολιτικές και άλλες διχόνοιες χωρίς να κάνουν infraction στον εαυτό τους…

    Δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά οι πολιτικές πεποιθήσεις κανενός μέλους, έστω και αν συμφωνώ ή διαφωνώ με κάποιες... Η φιλία μου βασίζεται σε άλλα κριτήρια.
    Όμως όλα αυτά μας χαλάνε σαν χώρο και πιστεύω ότι θα πρέπει να μείνουν μακριά μας διότι μας χαρακτηρίζουν άσχημα, σε άτομα που δεν γνωρίζουν πράγματα για το BDSM και την φιλοσοφία του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κρίνουν σωστά τις οποιεσδήποτε τάσεις Κυριαρχίας και υποταγής.
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2009
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Πολύ φοβάμαι πως το λακωνικό post του Konstantinos ήταν κατατοπιστικότατο. Η πολιτική θέση των mod είναι αδιάφορη προς τη διαχείρηση και η ανάρτηση υλικού που σχετίζεται μ' αυτή δεν είναι κατακριτέα. Το πρόβλημα δημιουργείται μόνο αν υπάρξει διάλογος πάνω σ' αυτή, αν υπάρξει αντίθεση. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά έτσι διολισθαίνουμε σε μονοπάτια ακραίου αντιδημοκρατισμού. Από τη στιγμή που υπάρχει θέση, έστω και με τη μορφή εικόνας, ενώ η αντίθεση φιμώνεται (εφαρμόζοντας σε ακραίο βαθμό τους κανόνες του forum) δίνεται η εντύπωση πως υπάρχει μια κυρίαρχη ιδεολογία, που βρίσκει πρόσφορο έδαφος να εκφραστεί.
     
  7. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    συγνώμη είμαστε με τα καλά μας; οι πολιτικές θέσεις ενός mod δεν έχουν σχέση με τη διαχείριση που κάνει; δηλαδή το ίδιο θα χειριστεί μια κατάσταση ένας "φασίστας" mod από έναν "δημοκράτη"; θα τρελαθούμε τελείως;

    υγ. φυσικά και συμφωνώ με τον Aldur
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    @Konstantinos
    Χωρίς καμία διάθεση διακπληκτισμού, αλλά το φαινόμενο ανάρτησης φασιστικών συμβόλων κλπ κλπ έχει αυξηθεί και έχει αρχίσει να γίνεται πολύ διακριτό μέσα στο φόρουμ... καλό είναι να μην συνδεθεί το φόορουμ ως φόρουμ και το bdsm ως bdsm με τέτοιες ιδεολογίες, ήδη αυτό ακούγεται σιγά σιγά. Και η όποια διολίσθηση δε θα γίνει σε μια μέρα αλλά λίγο λίγο ώσπου καποια στιγμή θα είναι γεγονός. Και επειδή όσοι είμαστε εναντίον τέτοιων πρακτικών δε μετερχόμαστε τα ίδια μέσα με όσους τις ασπάζονται (λογοκρισία, επιβολή μέτρων, αυταρχισμό) άλλο δεν έχουμε παρά να το επισημάνουμε και να προσπαθήσουμε να το προλάβουμε.

    Συμφωνώ και με αυτό που γράφει η sapfw. Και προσθέτω ότι ένας mod πριν από κάθε χρήστη πρέπει να είνα ακόλουθος με τους κανονισμούς του φόρουμ και κυριως να μην υποδαυλίζει με έργα και πράξεις και προκαλεί την ευαισθησία των μελών του φόρουμ.
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2009
  9. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Aldur και να του δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάπτυξη των θέσεων του. Και για να είμαι και εντελώς σαφής στην προσωπική μου άποψη δεν θεωρώ ότι μπορεί να έχει λόγο και δυνατότητα εκφοράς λόγου οποιοσδήποτε, είτε είναι υποστιρικτής του χίτλερ, του στάλιν, του κωστάκη ή του γιωργάκη, που σε περίπτωση κατάληψης εξουσίας θα στείλει έστω κι έναν αντιφρονούντα να φτιάχνει "δρόμους" στο Αιγαίο.
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Ένας ικανός mod χειρίζεται την όποια κατάσταση άπτεται των καθηκόντων του ανεξάρτητα από τις προσωπικές του πολιτικές/θρησκευτικές/κτλ πεποιηθήσεις.
    Συνεπώς η απάντηση σε αυτό που ρωτάς είναι: Ναι, αν είναι ικανοί, θα την χειριστούν το ίδιο.
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Φτάνει πια!!!

    Δικό μου σχόλιο.Αν κάποιος εδώ μέσα είναι βλάχος φυλετικά δε θίγεται;Δε δέχομαι την αυτονόητη διαφοροποίηση του όρου.
    Δεύτερο σχόλιο.Αν υπάρχει έστω το υποτυπώδες θάρρος της γνώμης ας αναφέρει ευθέως(ο σαφής υπαινιγμός δε μ' αφορά) το ποιος είναι ο βλάχος και την όποια επιχειρηματολογία που θα υποστηρίξει τον χαρακτηρισμό του.

    Ως προς την παράθεση των φωτογραφιών δεν παίρνω θέση ακόμα.Έχω δει πολλούς άλλους εδώ μέσα δήθεν αντιφασίστες να έχουν κατα καιρούς εξαιρετικά ρατσιστικές συμπεριφορές και απόψεις και απαξιωτικές στάσεις προς πολλούς αντίστοιχα εδώ μέσα για τις προτιμήσεις τους και για τον τρόπο ζωής τους.
    Δυστυχώς ,λοιπόν, το κλισέ του αντιφασισμού τουλάχιστον σε εμένα δεν περνάει και δεν υποννοώ τίποτα και για οποιονδήποτε..
     
Thread Status:
Not open for further replies.