Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φτάνει πια!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest000060256, στις 20 Μαϊου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Emma, ήταν ρητορική η ερώτηση  

    φυσικά και ΑΝ είναι ικανοί... κάτι όμως που είναι εξαιρετικά σπάνιο... οπότε επέτρεψέ μου να διαφωνήσω στην απάντησή σου... υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα κακοδιαχείρισης της εξουσίας από ανίκανους που έτυχε να την αποκτήσουν
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    To βασικό θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει, πιστεύω, και μας αφορά όλους, είναι η συσχέτιση του bdsm με τη φασιστική νοοτροπία και τις πρακτικές της. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και τα μηνύματα που αναδύονται, επισφραγίζουν άρρηκτους δεσμούς. Δεν είναι μόνο η δημοσια συζήτηση που μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, εκεί ο καθένας τουλάχιστον αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του. Η εικόνα του φόρουμ αμαυρώνεται ανεπανόρθωτα, όταν υπογείως καλλιεργούνται φασιστικές διασυνδέσεις. Η γνώμη μου είναι πως η γραμμή εκ μέρους της διαχείρισης, πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Καμία σχέση δεν έχουμε με φασιστοειδή υποκείμενα και τις μεγαλοσχήμονες προβολές τους.

    Aμήν και πότε...πέρα απ' τα ευχολόγια, τούτο το νήμα είναι και μια καλή αφορμή να τεθούν τα θέματα επί τάπητος και να σηματοδοτήσουν προς τα πού κινούμαστε, το χαρακτήρα αυτού του κοινού μας τόπου.
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!



    Tα σέβη μου κ. Aldur

    συμφωνώ με τα παραπάνω


    υγ: για παρεμφερείς λόγους έγινε η οικειοθελής αποχώρηση μου από το φορουμ..
    και η μη ανανέωση σαφώς της γκολντ έως πρότινος συνδρομής μου
     
  4. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Εν τέλει, πότε θα σταματήσει εδώ μέσα, η υφέρπουσα προπαγάνδα υπέρ ολοκληρωτισμών ευρέως φάσματος και η χυδαία φασίζουσα νοοτροπία και προπαγανδιστική πρακτική των τεταρταυγουστιανών του Πλεύρη και των λοιπών νεοναζί; Πότε θα σταματήσει η γελοία προσπάθεια να συνδεθεί το bdsm με συγκεκριμένες ναζιστικές και φασιστικές πολιτικές επιδιώξεις; Πότε θα σταματήσει η προσπάθεια να συνδεθεί απευθείας το σχήμα ερωτικής κυριαρχίας-υποταγής με πολιτικές και κοινωνικές φαντασιώσεις, η επικράτηση των οποίων δεν ακυρώνει μόνο την ύπαρξη του διαφορετικού ως έκφρασης, αλλά, όπου και όταν έχει επικρατήσει, έχει ακυρώσει την ίδια τη βιολογική υπόσταση των ανθρώπων. Μετά την ανοχή, προς χάριν της ελευθερίας της έκφρασης, που έχει δείξει πολύς κόσμος εδώ μέσα, αυτή τη φορά το θέμα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και μέλος της Ομάδας Διαχείρισης. Πότε θα σταματήσει η φτηνή προπαγάνδα υπέρ εκείνων, που εάν επικρατήσουν πολιτικά, ανάμεσα σε αυτούς που θα στείλουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα είναι και η πλειονότητα των μελών τούτου του φόρουμ; Νομίζω οτι κάτι πρέπει να γίνει. Και θέλω να γίνει κάτι γι αυτό. Και το απαιτώ.


    Υ.Γ.: Το παρόν δημοσιεύεται εδώ γιατί φρονώ (χωρίς να παραφρονώ), οτι δεν είναι Off Topic Discussion. Βαράει στον πυρήνα της λειτουργίας του φόρουμ.[/quote]




    Αγαπητε Aldur συγχαρητηρια για το νημα..δυστυχως η διαχειρηση του forum φαινεται οτι επικροτει τετοιου ειδους προπαγανδα..δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αφου ειναι ΟΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..αλλωστε ειναι ενας απ τους λογους που εξεχοντα μελη του φορουμ ανακοινωσαν την αποχωρηση τους..το ευλογο ερωτημα λοιπον ειναι:
    Συμφωνει ο ιδιοκτητης του φορουμ με αυτη την υφερπουσα προπαγανδα??? (οπως πολυ σωστα ανεφερες,..ναζιστικη κ παραφρονα θα συμπληρωσω)..η'' γινεται εν αγνοια του λογω φορτου εργασιας..οι αλλοι διαχειριστες συμφωνουν???..
    αφου απλα μελη εκφραζουν τη δυσαρεσκεια τους οι υπολοιποι mods δεν πρεπει να τοποθετηθουν???..
    φοβουνται κατι???

    Φρονω οτι μαλλον θα εισπραξω καποια ποινη ως συνηθως, και τα ερωτηματα θα κανουν full suspension.
     
  5. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Δεν πήρα είδηση τις συγκεκριμένες φωτογραφίες επειδή δεν μπαίνω στο νήμα όπου αναρτήθηκαν. Συμφωνώ όμως με τον Άλντουρ. Το φόρουμ είναι ένα μέρος στο οποίο συζητάμε, συνεπώς και οι φωτογραφίες αναρτώνται γι' αυτό το σκοπό - για να εκφράσουν μια άποψη και για να αποτελέσουν αφορμή για το ξεκίνημα κάποιας συζήτησης. Δεν βρισκόμαστε σε ένα φωτογραφικό μπλογκ, αλλά σε ένα συζητητήριο όπου και το οπτικοακουστικό υλικό αποτελεί ερέθισμα για διάλογο.
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Συνεπώς, όπως είπα και αρχικά, δεν παίζει ρόλο η πολιτική/κτλ πεποίηθηση κάποιου. O καθένας μπορεί να είναι ανίκανος ή και ικανός, ανεξαρτήτως των πεποιθήσεών του, έτσι δεν είναι;  
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Εσύ το λες επειδή έτσι θέλεις να πιστεύεις και επειδή έτσι θα έπρεπε να είναι.
    Η sapfw και πολλά από τα μέλη του forum, υποστηρίζουν και βιώνουν το αντίθετο και δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης. Το ότι είσαι mod σεβαστό... όμως η άποψη σου δεν είναι αυτή που υιοθετούμε όλοι. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις προσωπικές εμπάθειες των mod...προς κάποια μέλη ιδιαίτερα.
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Ποιά άποψη δεν υιοθετείτε; Ότι ο ικανός mod ενεργεί ανεξάρτητα απ' τις όποιες προσωπικές του πεποιθήσεις; Πώς ακριβώς ενεργεί τότε; Μπορώ να μάθω τη δική σας άποψη;

    Και τί εννοείς "έτσι θέλω να πιστεύω"; Με κατηγορείς για κάτι αντίθετο;
     
  9. BRAVE MASTER

    BRAVE MASTER New Member

    Re: Απάντηση: Φτάνει πια!!!


    και τι ειναι αυτο που κανει εναν mod φασιστα ; ;
     
  10. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Μπράβο Aldur συμφωνώ και επαυξάνω.
    +1000  
     
  11. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    Re: Απάντηση: Φτάνει πια!!!


    το υφακι
    πανω απ ολα....

    τους αλλους φασιστες τους ανεχομαι
     
  12. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Βρίσκω εξόχως φαιδρή και ικανώς διδακτική την εμμονή των προοδευτικών κύκλων στον αποκλεισμό των αντίθετων απόψεων. Έξοχα συμπεριφορικά στοιχεία: δυσανεξία απέναντι σε ότι αποκλίνει από τις σοδομημένες δημοκρατικές ευαισθησίες, ολοκληρωτισμός της πολιτικής ορθότητας και αξιώσεις για επιβολή λογοκρισίας.

    Δε με εκπλήσει βέβαια- πρόκειται για πυρηνικό γνώρισμα και τυπική έκφραση της οχλοκρατίας που ονομάζεται δημοκρατία, του ολοκληρωτισμού της μάζας άλλως πως. Σχετικές εκφάνσεις παρατηρούνται και στην συνιστώσα της αναρχίας που ονομάζεται μελωμένη, εκτός από τη ροζ αριστερά των ριζοσπαστών μικροαστών.

    Τέλος θα παρτηρήσω ότι με εκπλήσει δυσάρεστα που κύριος εκφραστής των ανωτέρω, όσον αφορά το νήμα ασφαλώς, είναι ο Αldur.

    ΥΓ: Τυπικά και σύμφωνα με τους κανονισμούς του φλώρουμ η ανάρτηση των εν λόγω εικόνων δεν χαρακτηρίζεται από οτιδήποτε επιλήψιμο. Αν δε θεωρήσομε την κρατική νομοθεσία, θα παραπέμψω τους υστερικούς δημοκράτες σε γερμανικά και αυστριακά φόρα όπου τα σχετικά σύμβολα είναι (και) ποινικά κολάσιμα.

    Θα γίνει auto-merged αλλά:

    Μήπως θα έπρεπε ο τίτλος να αλλάξει σε 'νο πασσαραν';
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2009
Thread Status:
Not open for further replies.