Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φτάνει πια!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest000060256, στις 20 Μαϊου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Φτάνει πια!!!

    Βλακείες
     
  2. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Re: Φτάνει πια!!!

    Απαπα......μαζεψατε στο φορουμ τετοιους...?????Απαπα Παναγια μου....!!!!!Να φυγετε απο εδω.....σλουρπ!!!....Να πατε αλλου......σλουρπ...!!!!!Και εμεις οταν ειμασταν νεοι μαζευαμε τις παρεες μας
    αλλα οχι τετοιους......σλουρπ.....!!!!Να φυγετε......σλουρπ.....Να πατε αλλου....!!!!


    ...Υ.Γ.1....Κανονισε μικρα ψεματα να τους βαλεις ιδεες και να μου αναρτησουν φωτογραφιες του ολυμπιακου και του μπαοκ.......τωρα δεν ειδες τιποτα εκει να δεις τι θα γινει...!!!! 
    ....Υ.Γ.2....Εφανιστηκε το γατι που το ψαχνω.....ααααχχχχ και να το πιασω στα χερια μου.....!!!! 
     
  3. Καρα-lol Ride_A_Woman
     
  4. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Την αναγνώριση της πειθαρχίας και της δύναμης όμως αν δεν είσαι φανατισμένος «σχεδόν οφείλεις» να την πραγματοποιήσεις.


    Και γιατι οχι και του κοκκινου στρατου??αν δεν κανω λαθος,γαμ...ας τους πηγαν στο βερολινο τους υπερανθροπους. καλο θα ηταν ομως να διαβαζες και κανενα ιστορικο βιβλιο αναγνωρισμενης αξιας,και να μην δινεις τοση εμφαση στα γερμανικα επικαιρα τις εποχης.θα εμπλουτισης πιστευω τις γνωσεις σου,και θα εβγαζες και τα σωστα συμπερασματα.Μιλας αλλωστε για μια εποχη που κανενας δεν νοσταλγι.
     
  5. ΜΑDlene
    +1000 για το ποστ 133 (τα λέει όλα το βίντεο  )
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Μαλιστα.Μια ιωση δυστυχως με κρατησε μακρυα απο μια λιαν ενδιαφερουσα συζητηση 17 σελιδων που απεδειξε αν μη τι αλλο πως πολιτικες συζητησεις μπορουν να διεξαχθουν στο φορουμ χωρις σημαντικες εκτροπες , κατι που πρεπει να προβληματισει οσον αφορα την αναγκαιοτητα υπαρξης αυτης της απαγορευσης στον κανονισμο του φορου, ωστε να εκλειψει και μια αιτια γκρινιας και κριτικης προς τους διαχειριστες.
    Μιλωντας για διαχειριστες,μου εκανε μεγαλη εντυπωση η ηχηρη σιωπη της Syrah στο νημα...

    Επι της ουσιας:
    Η αντιπαραθεση της δημοκρατιας με καθε ειδους φασιζουσα αντιληψη και νοοτροπια σε επιπεδο ιδεων και επιχειρηματων , ως επισης η ανοχη της στην εκφραση αυτων των αντιληψεων (οποιας μορφης εκφραση), θεωρω οτι ειναι το ισχυροτερο ιδεολογικο της οπλο.
    Ειναι πολυ ευκολο να αντιπαρατεθεις ιδεολογικα στον θαυμασμο για την δυναμη και την πειθαρχια του Γ'Ραϊχ ,μια "δυναμη" και μια "πειθαρχια" βασισμενη στην ωμη βια, στη μισαλλοδοξια στον καθε ειδους ρατσισμο και στην καταπνιξη καθε αντιθετης φωνης.Ας μην επεκταθω ομως αλλο επ'αυτου.
    Αντιλαμβανομαι την επιδραση που ειχε στο θυμικο των περισσοτερων η αναρτηση της φωτογραφιας του κομπλεξικου ημιπαραφρονα και των υπολοιπων ,οπως η εξελιξη του θεματος.Αντιλαμβανομαι και τις εξ αυτης εκπορευθεισες αντιδρασεις, εξ αλλου και στο δικο μου θυμικο την ιδια επιδραση προκαλεσε .
    Αντιλαμβανομαι -και επικροτω- τον καταγγελτικο λογο τοσο του Αldur οσο και των υπολοιπων.

    Δεν αντιλαμβανομαι ομως γιατι η ενοχληση,η διαμαρτυρια και η καταγγελια πρεπει να καταληξουν στην προταση για απαγορευση και ανακληση των δημοσιευσεων .
    Παρενθεση(που δεν ειναι ακριβως τετοια): Την πιθανοτητα της επιτηδευμενης προκλησης, κοινως προβοκατσιας, ωστε να παρεσχεθει η δικαιολογια μελλοντικα για αυστηροτερη διαχειριση οσων παρεκκλινουν των κανονων του φορουμ την σκεφτηκε κανεις;
    Θα αναγκαστω εδω να συγκλινω με την αποψη του Μαυροβασιλη (ποτε μου δεν ειχα φανταστει πως θα μου προεκυπτε ποτε αυτο τουλαχιστον σε πολιτικη κουβεντα) περι διαχειρισης των ιδιων των δημοκρατικων θεσμων απο τους υποστηρικτες τους.
    Πραγματι , ειναι αντιφαση να υποστηριζεις την ελευθερη εκφραση , τον δημοκρατικο διαλογο και να τα απαγορευεις ταυτοχρονα σε καποιον που, οντως,ειναι εχθρος τους.Ουσιαστικα μεταφερεις την αντιπαραθεση στο δικο του γηπεδο ,αυτο της επιβολης της δυναμης του ισχυροτερου,του δινεις αλλοθι..

    Το φορουμ και η κοινωνια γενικοτερα δεν εχει να φοβηθει τιποτε απο φασιστικες αντιληψεις και ρατσιστικες νοοτροπιες οσο τις αντιμαχεται και τις αποδυναμωνει στην πραξη,οσο καλλιεργει το
    δημοκρατικο φρονημα και τον διαλογο,οσο βοηθαει τα μελη του(της) να διαμορφωνουν ιδία αποψη,γνωμη, θεση και μεσω της συνθεσης των αποψεων να σφυρηλατει τον νομο και το πλαισιο λειτουργιας της.

    Οσον αφορα την αποπειρα συνδεσης του βδσμ συνολικα με φασιζουσες αντιληψεις ,δεν θα ελεγα οτι η δημοσιευση φιλοναζιστικων φωτο και η δημοσιευση καποιων αντιστοιχων αποψεων αρκει για να υποστηριχτει εστω και εμμεσα αυτη η εικονα.Το φορουμ ειμαστε ολοι μας και μια επιπολαια αναγνωση του περιεχομενου του αρκει για να φανει ποσο μικρη μεριδα των μελων αντιστοιχει σε αυτες τις αντιληψεις ,αλλα και ποσο θλιβερα ανοητη ειναι η πλειοψηφια των μελων της μεριδας αυτης.

    Αυτο το νημα ,εν τελει ,ειναι μια καλη ευκαιρια για εκκληση ,,την οποια προσωπικα απευθυνω κι'οποιος θελει συνυπογραφει,για επανοδο σε οσους εχουν αποχωρησει η αδρανοποιηθει λογω της (οποιας) δρασης των (οποιων) φασιστοειδων εδω μεσα.Ας μην τους δωσουμε αλλο ελευθερο γηπεδο ν'αλωνιζουν.
    Ειμαστε και μεις εδω και εχουμε και αποψη και φωνη και σε καθε προσπαθεια ασπρης,μαυρης η γκριζας προπαγανδας θα μας βρισκετε μπροστα σας.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    @underherfeet...
    Εξ αφορμής της τελευταίας παραγράφου έκκλησής σου
    Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... σε αυτή τη ζωή. Ζητάς να επιστρέψουν γιατί? για να έχουν mod πάνω από το κεφάλι τους να τουςς προσβάλει και να τους λογοκρίνει ? (η περίπτωση dolmance είναι ενδεικτική). Λιγάκι σαν "σφάξε αγά μου να αγιάσω" μου θυμίζει...
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    elfcat ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος τὸν λίθον ἐπ’ αὐτὴν βαλέτω. Μήπως να άφηνες την πέτρα κάτω λοιπόν;  



    ----------------



    Υ.Γ. underherfeet, μαζί σου σε όλα όσα είπες.  
     
  9. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    Ξερει τι ζηταει ο Underherfeet και καλα κανει......!!!!! 
     
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    αφιερωμενο στο νηματοθετη και ολους οσους λαβαμε μερος σ' αυτο το νημα

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Φτάνει πια!!!

    .....Κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δυστυχισμένοι!!!

    Ο θυμός και η αλαζονεία που εκφράζουν δεν είναι παρά σύμπτωμα-αποτέλεσμα.

    Συνήθως οφείλεται σε κάποιο κουσούρι που έχουν ή "αισθάνονται" οτι έχουν
    όλο αυτό για το οποίο μιλώ αποτελεί ψύχωση-η ψυχιατρική λίγα πράγματα μπορεί να κάνει

    Ουέ κι αλίμονο όταν όλο αυτό συνδυάζεται με ιδιαίτερη εφυεία τότε αποτελούν δημόσιο κίνδυνο-κλασική η περίπτωση του "αείμνηστου" Αδόλφου

    Αν κάποιος ισχυρίζεται ότι η παρουσίαση συμβόλων τέτοιου ύφους δεν αποτελεί από μόνη της προπαγάνδα έ για μένα είναι για να πάρει το κουβαδάκι του και ...στη παραλία. Θα ένιωθα οίκτο αλλά και αυτό είναι επικίνδυνο.

    Παραφροσύνη κι άγιος ο Θεός......η ύστατη παραφροσύνη
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Σου είπε κανένας underherfeet να μην έχεις άποψη;
    Όπως έχεις εσύ άποψη και μάλιστα ακροαριστερή (τα videακια σου τα θυμάσαι  θα έχουν κι άλλοι.

    Βάλτε το καλά στο μυαλό σας μερικοί.
     
Thread Status:
Not open for further replies.