Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κυριαρχία του Πέους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mikra_Psemata, στις 16 Αυγούστου 2007.

  1. Μαλακιες..κ ο αντρας υποτακτικός γαμαει.Ας τον τιμωρησει μετα που την γαμησε..
     
  2. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Μα...εντολη εκτελει το σκλαβοπουλο.Να τιμωρηθει και απο πανω?
    Παπαπαπαπα.....

    Παντως,εδω κολλαει το..." την γαμησε " οτι και να κανει,κυριολεκτικα
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Η κυριαρχία του Πέους

    τελικα τα αρσενικα παλι πιο προνομιουχα μας βγαινουν.
    μπορουν και να την τρωνε και την δινουν ενω εμεις οι γυναικες μονο να την τρωμε ....
    συμπερασματα:
    1. το αρσενικο ειναι εν δυναμει και κυριαρχος και υποτακτικος (βασει του χωνω-τρωω πεος, αξιωματος).
    2. η γυναικα μονο εν δυναμει υποτακτικη ειναι και μαλιστα εις το τετραγωνο , μαλλον εις τον κυβον (ξεχασα το στομα)
    3. στομα εχει και το αρσενικο ομως αρα ειναι εν δυναμει κυριαρχος εις την πρωτη και υποτακτικος εις το τετραγωνο.
    4. κυριαρχια vs υποτακτικοτητα 1 - 5
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Κι όμως, κι όμως... ο σοφός λαός λέει:

    "Αν δεις καράβι στο βουνό, μουνί θα το 'χει σύρει."




     
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    για κυριαρχια του πεους μιλαμε ,
    οχι για ελευθερια  


    Υ.Γ. αληθεια τωρα που το σκεπτομαι... σοβαρα
    ποιος ειναι πιο ελευθερος ?
    ο κυριαρχος ή ο υποτακτικος?
     
  6. Babylon

    Babylon Regular Member

    Αν και πολυ θελω να πω πως το οτι γενηθηκες με πεος δεν σε κανει να κυριαρχεις επι του γυναικειου φυλου, σου δινει σιγουρα ενα μεγαλο (η και ενα οχι τοσο μεγαλο) αβανταζ και μαλιστα απο τη φυση. Το ανδρικο οργανο φτιαχτηκε για να "εισχωρει" και να "εισβαλει", ειναι το "επιθετικο" μερος. Το γυναικειο οργανο φτιαχτηκε για να "ανοιγει", να "καταλαβαινει", να "δεχεται". Πιθανον τα οργανα που μας δωθηκαν να εχουν να κανουν και με την γενικοτερη φυση μας, πιθανον και οχι, το ερωτημα ειναι μαλλον φιλοσοφικο, I won't go there.

    Πρακτικα, η γυναικα και να φορεσει strapon και να του σκισει τον πισινο, παλι σε οργασμο θα ερθει αν κατι εισχωρησει μεσα της (και μην μου αρχισετε τωρα για κλειτοριδικους οργασμους που δεν χρειαζονται διεισδυση).

    Οποτε ναι. Οσο και να σιχαινομαι να το παραδεχτω, η κυριαρχια του πεους ειναι αναμφισβητητη. Οι περισσοτερες ιδεες που μου ερχονται στο μυαλο και θα ηθελα πολυ να πραγματοποιησω σε session με υποτακτικο, θα προυπεθεταν εγω να ειχα πεος και ο εκεινος κολπο. Δεν λεω, εχω και αλλες ιδεες που λειτουργουν και με τα οργανα μας ως εχουν, αλλα δεν ειναι το ιδιο. Δεν μπορω να τον πιασω απο τα μαλλια την ωρα που τελειωνω, να σφιξω το κεφαλι του δυνατα πανω μου κανοντας τον σχεδον να πνιγει και να τελειωσω μεσα στο στομα του λεγοντας του "Παρ'τα σαν βρωμικο, διψασμενο τσουλακι που εισαι" , αν καταλαβαινετε τι εννοω.
     
  7. llazouli

    llazouli Contributor

    Αν θεωρείς ότι η κυριαρχία βρίσκει την εφαρμογή και κορύφωσή της στα γεννητικά όργανα, τότε μου φαίνεται πως ακυρώνεται κάπου το συνολικό παιχνίδι. Πιστεύω, όλη η απόλαυση που αναζητάμε, δεν εντοπίζεται μόνο στα σεξουαλικά όργανα ούτε είναι το μέσο για να κατοχυρωθεί η όποια υπεροχή μας επί του άλλου. Το πέος, δεν κυριαρχεί εξ ορισμού επειδή χρειάζεται μια τρύπα για να τριφτεί και να χύσει. Αυτή είναι μια φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία, που από μόνη της δε δηλώνει τίποτα. Η διάσταση που της δίνουμε, μέσω της αλληλεπίδρασης, παίρνει το χαρακτήρα της εισβολής, της υποταγής, της κυριαρχίας και όχι η πράξη καθεαυτή.
     
  8. Babylon

    Babylon Regular Member

    Καταρχας αγαπητη llazouli, δεν ειπα ποτε πως το οτι εχεις πεος σου διασφαλιζει υπεροχη και κυριαρχια γενικως. Δεν πιστευω καθολου κατι τετοιο, αν ηταν ετσι, θα ελεγα ολες οι γυναικες ειναι υποτακτικες, ολοι οι αντρες κυριαρχοι και θα τελειωνε εκει η ιστορια. Αυτο που λεω, σε σχεση δηλαδη με το θεμα του νηματος, ειναι πως αν συγκρινουμε το γυναικειο και το ανδρικο οργανο μεταξυ τους, το ενα ειναι φτιαγμενο για να "εισβαλει" και το αλλο για να "δεχεται". Πως απο τα δυο, το ανδρικο ειναι το λιγοτερο ευαισθητο και το επιθετικο.

    Εχω μια πολυ καλη φιλη, Κυριαρχικη και bisexual η οποια μου ελεγε πως εχει μεγαλο προβλημα με το αιδοιο της. Μου ελεγε πως δεν φταιει το γεγονος οτι ειναι ασχημο η εχει κατι στραβο. Ουτε το γεγονος οτι ειναι αιδοιο, καθοτι βρισκει τα γεννετικα οργανα των αλλων γυναικων φοβερα τρυφερα και χαριτωμενα. Το προβλημα της μου ελεγε, πως ειναι οτι κουβαλαει πανω της κατι το οποιο εναι φτιαγμενο για να εισβαλεται, κατι που την κανει εξαρχης ευαλωτη.

    Τελος, σχετικα με την λεξη "υπεροχη" που αναφερεις: Δεν θεωρω πως σε παιχνιδια εξουσιας τιθεται θεμα "υπεροχης", απλα θεμα ρολων. Δεν υπερεχει ο Κυριαρχος εναντι του υποτακτικου, απλα εχουν ρολους που συνεπαγονται διαφορετικα πραγματα.
     
  9. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Αγαπητή Babylon πάνω σε αυτό:Αυτο που λεω, σε σχεση δηλαδη με το θεμα του νηματος, ειναι πως αν συγκρινουμε το γυναικειο και το ανδρικο οργανο μεταξυ τους, το ενα ειναι φτιαγμενο για να "εισβαλει" και το αλλο για να "δεχεται". Πως απο τα δυο, το ανδρικο ειναι το λιγοτερο ευαισθητο και το επιθετικο.


    Πώς σου φαίνεται μία εικόνα ενός άντρα που αδυνατεί για διάφορους λόγους να ''εισβάλει'' (πχ είναι δεμένος) και μία γυναίκα να του φέρνει σε απόσταση ενός εκατοστού το αιδοιο της από το πέος του;Συνεχίζει να υπάρχει κυριαρχία του πέους;Και να του ζητάει να παρακαλέσει για να μπει μέσα της;  
     
  10. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    ipakouo skilaki: η απάντηση βρίσκεται στο ακριβώς προηγούμενο μέρος του πόστ απο αυτό το οποίο κάνεις quote  
     
  11. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Dolcett Cabana ρητορική ερώτηση  
     
  12. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Ah, pardon the intrusion* τότε ;-)

    *ναι, διάλεξα επίτηδες τη συγκεκριμένη λέξη