Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άμβλωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 31 Μαϊου 2009.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση

    προτυπο μπορει να εχει και τον τσε γκεβαρα, αυτο δεν σημμαινει οτι ο τσε θα το αναθρεψει κιολας...
     
  2. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Άμβλωση

    Για μένα είναι δολοφονία. Ένα έμβρυο ζει. Είμαστε αρκετά ώριμοι όλοι να παίρνουμε προφυλάξεις 100% απλά πιστεύω πως οι περισσότεροι είναι ασυνείδητοι.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Δεν λέω και ούτε θα έλεγα σε καμία περίπτωση, τί οφείλει να κάνει κάποια που έμεινε έγκυος και το ξεκαθαρίζω, αφού έχω ήδη γράψει ότι θεωρώ την έκτρωση ως μια θεμιτή επιλογή. Λέω ότι μπορεί να σκεφτεί να αφήσει την τυχαία εγκυμοσύνη να πάρει το δρόμο της και να γεννήσει το παιδί.

    Όταν σου βάζουν έναν καθρέφτη στο μπροστά στο πρόσωπο και σε αναγκάζουν να σε δεις, μην το αρνείσαι, αφού μάλιστα είναι δωρεάν, ακόμα κι αν ο καθρέφτης είναι παραμορφωτικός σε κάποιο βαθμό. Δες τί έχεις να πάρεις από κει και μετά, αν αξίζει για σένα να πεις "ναι, αλλά κι εσείς δέρνατε τους μαύρους", κάνε το. Ασφαλώς και με ενόχλησε βαθύτατα η φράση, ψέματα έλεγαν; Και χώρια απ αυτό, ήταν αγγλικανές και αγνωστικίστριες  
     
  4. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση

    ...αν το επιτρέψει η μανούλα (που ξέρει καλύτερα), προφανώς.
     
  5. DiDi

    DiDi Regular Member

    Ωραίο νήμα όντως..

    Το να πούμε κάποια γυναίκα δολοφόνο είναι το μόνο εύκολο.. και αυτό γιατί είμαστε έξω από το χορό.. Θέλει δύναμη για να κάνεις κάτι τέτοιο.. και αυτό γιατί πλέον είναι λίγες οι γυναίκες που δεν έχουν δει από διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν το πως γίνεται μία άμβλωση. Και είναι όντως μακάβριο το να βλέπει κανείς το έμβρυο να προσπαθεί να σωθεί από την όλη διαδικασία.
    Δεν έχω μπεί ποτέ στη διαδικασία να κρίνω μια γυναίκα για την απόφασή της αυτή.. εξάλλου δική της απόφαση είναι και η ψυχούλα της το ξέρει..

    Είναι αρκετοί/ες ασυνείδητοι/ες όπως είπε και προηγουμένως η soft_crystal και το μόνο που σκέφτοναι ή τους/τις νοιάζει είναι να μην "κολλήσουν κάτι" γιατί θεωρούν σημαντικότερο αυτό.. ίσως γιατί δεν έχουν σκεφτεί ότι υπάρχει και η πιθανότητα μετά από μία άμβλωση λόγω κακού χειρισμού του γιατρού ή του χασάπη που αποκαλώ εγώ να μην τύχει ξανά μια εγκυμοσύνη..
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση

    η τοποθετηση μου περι δοφονιας:

    η αμβλωση δεν ειναι δολοφονια ειναι φονος.

    δολοφονια ειναι να γεννας το παιδι σου χωρις να μπορεις εκουσια η ακουσια να το κανεις σωστο , ηθικο και εντιμο μελος της κοινωνιας

    γιατι ειρωνευεσαι Dolcett_Cabana?

    για πες μου που εχω αδικο?

    ποιος τα κανει ολα αυτα που προανεφερα για τα παιδια?

    μηπως ο πατερας?
     
  7. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση

    Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το παιδί το φέρνουν στον κόσμο και το μεγαλώνουν δύο γονείς. Το μόνο στο οποίο δεν μπορεί να συμμετάσχει ο πατέρας είναι η κυοφορία.Σε όλα τα υπόλοιπα...ταγκό, δύο, κλπ.
     
  8. DiDi

    DiDi Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση

    Δυστυχώς υπάρχουν και μητέρες που δεν επιτρέπουν στον πατέρα να συμμετέχει πουθενά.. και σταματώ εδώ γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα  
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Άμβλωση

    ναι ε?

    κοιτα τι μαθαινω η γυναικα τωρα στα πισω πισω
    γηρασκω αει διδασκομενη ...

    Υ.Γ. συγγνωμη δεν ειδα το "μπορει" , αρα συμφωνω μαζι σου , βεβαιως και μπορει το ποσο συμμετασχει ειναι το θεμα
     
  10. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Θάλεια, μπορεί εσύ να έχεις γνωρίσει έναν κόσμο από γυναίκες που σηκώνουν το Σταυρό του Μαρτυρίου και άντρες που είναι μονίμως στο καφενείο για πρέφα. Γηρασκόμενος κι εγώ δεν είδα να είναι αυτός ο κανόνας, και διδασκόμενος δεν έμαθα αυτό σαν "κανονικές συνθήκες".
    Tώρα σε μια άποψη που εκφράστηκε οτι ο Κυρίαρχος αποφασίζει για το θέμα που μας ενδιαφέρει, θα το θέσω κομψά: ας πούμε ότι το "Κυρίαρχος" το παίρνει τοις μετρητοίς κι όχι ως ένα ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι: ακόμα κι έτσι, είναι κυρίαρχος μόνο της μητέρας.Αν θέλει να είναι κυρίαρχος και στο "παράγωγο", να το πείσει γι αυτό όπως και τη μαμάκα του.Για να μη χάνει χρόνο, ας αρχίσει να το φλερτάρει απ΄το υπερηχογράφημα.
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Άμβλωση

    Dolcett_Cabana

    θα χαρω πολυ και ειληκρινα αν μου βρεις καποια στατιστικη, ερευνα, δημοσκοπηση που να λεει
    τι ποσοστο ανδρων ασχολουνται με την φροντιδα και την διαπαιδαγωγηση των παιδιων τους
    και σε τι ποσοστο.
    και γω θα το βουλωσω αυθωρι...
     
  12. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Re: Απάντηση: Άμβλωση

    Το δημοσκοπικό δείγμα μου είναι οι γύρω μου, τόσο στο άμεσο οικογενειακό όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.Αν δεν το θεωρείς αξιόπιστο ή αν έχεις ικανές αποδείξεις ότι οποιοδήποτε άλλο σύστημα είναι πιό αξιόπιστο, να το βουλώσω εγώ.Αλλιώς, για να ικανοποιήσω το αίτημά σου, έλα να τους γνωρίσεις.  
    Και όχι, το δείγμα μου δεν περιλαμβάνει μόνο στοργικούς πατεράδες που θα εμφυσήσουν στο βλαστάρι τις Ουμανιστικές αξίες και την Αγάπη στον Πλησίον. Πολύ απλά περιλαμβάνει τα πάντα: και μπαμπάδες που "λείπουν ταξίδι για δουλειές", αλλά και ανησυχητικά υψηλό ποσοστό μανάδων οι οποίες ανταγωνίζονται/καταπιέζουν/παρκάρουν στην μπειμπυσίτερ/αναγνωρίζουν μετά είκοσι έτη/σκοτώνουν αμέσως μετά τη γέννα και πετάνε στην τουαλέτα το βλαστό τους. Όχι; Δεν υπάρχουν τέτοιες μητέρες; Αν ναι, για να ξαναθέσουμε το ερώτημα: ποιος έχει κερδίσει το μονοπώλειο της απόφασης για το αν θα έρθει στη ζωή ένα παιδί;