Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κυριαρχία του Πέους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mikra_Psemata, στις 16 Αυγούστου 2007.

  1. SalinasValley

    SalinasValley New Member

    Το να διεισδύσει ένα πέος σε έναν κόλπο,δεν σημαίνει κυριαρχία αυτόματα,εννοείται.Παράδειγμα:το πέος μέσα στον κόλπο,αλλά ενώ ο αρσενικός είναι ακίνητος,η γυναίκα πηγαινοέρχεται και μόνο,αυτή δίνει τον τόνο και το ρυθμό,επιταχύνει,παίζει,μαλακά ή σκληρά.Τι κάνεις τότε αν είσαι θηλυκό;Τον γαμάς,αυτό κάνεις.
    Το να μη δέχεσαι στον κόλπο σου πέος,ενώ είσαι γυναίκα,για να μη χάσεις την κυριαρχία σου,αποτελεί άρνηση που έχει μάλλον ως βάση ανασφάλειες και δε δείχνει πραγματική κυριαρχία.Ο φόβος του πέους δε δείχνει κυριαρχία,αλλά ανασφάλεια,γιατί για φόβο μιλάμε και αλλιώς τον ονοματίζουμε. 
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Αν υπάρχει στέρεη απάντηση σε αυτό το ερώτημα, τη δίνει πιο κάτω η llazouli.

    Αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει απάντηση γιατί η Κυριαρχία όσο και η υποταγή εκφράζονται κυρίως με συμβολισμόυς, ασχέτως σωματικής συμμετοχής. Το γονάτισμα είναι συμβολισμός υποταγής π.χ., δεν έχει σημασία ότι πονάνε τα γόνατα και μουδιάζουν τα πόδια. Η επιβολή ή η αποδοχή του γονατίσματος είναι συμβολισμός Κυριαρχίας.

    Η σεξουαλική διείσδυση είναι - κακά τα (μεγάλα) ψέματα - ένας εξαιρετικός συμβολισμός Κυριαρχίας, για τον λόγο ότι έχει καταγραφεί με αυτόν τον τρόπο στο συλλογικό φαντασιακό εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια.

    Προφανώς, αν είναι παραφιλικός κάποιος, αν έχει βρει και εκφράζεται με πιο φανερούς, πιο έντονους και πιο απολαυστικούς για τον ίδιο τρόπους ως προς την Κυριαρχία και την υποταγή, θα αδιαφορήσει σε κάποιον βαθμό για τη διείσδυση και θα τη δει μόνο σαν μια μορφή σεξουαλικής ευχαρίστησης και ίσως ούτε καν ως ανάγκη. Το κερασάκι στην τούρτα, που λέγαμε παλιά, και ισχύει σε κάποιον - κυμαινόμενο - βαθμό για όλα τα στάτους και τα φύλα.

    Το πέος, από άποψη φυσιολογίας, είναι ένα πολύ ευαίσθητο όργανο και πολύ λεπτοδουλειά και όχι ιδιαίτερα επιθετικό. Επιθετικό ενδεχομένως να είναι το χέρι που το κατευθύνει, η λεκάνη που το κινεί, ο εγκέφαλος που δίνει εντολή στο χέρι και στη λεκάνη. Η κεφαλή του πέους ... είναι απλά όργανο της βούλησης άλλου κεφαλιού  

      πολλές γυναίκες του χώρου έχουν κακή σχέση με το αιδοίο τους, άλλες το σιχαίνονται, άλλες το μισούν, άλλες αισθάνονται ότι είναι ευάλωτες εξ αιτίας του και ότι είναι κακό να είναι ευάλωτες. Δυστυχώς. Πολύ καλό που η φίλη σου έχει εντοπίσει το πρόβλημά της. Εύχομαι κάποτε να αρχίσει να αγαπά το αιδοίο της και να χύνει από αυτό κανονικότατα και τότε θα είναι σε καλό δρόμο για να ξεσκαρτάρει τί πραγματικά της αρέσει στο σεξ και τί όχι και για να ξέρει πόσο αμφί είναι και πόσο Κυρίαρχη. Πριν από αυτό, μόνον υποθέσεις μπορεί να κάνει. Κλείνω εδώ την παρένθεση, γιατί βγήκα εκτός θέματος.

    Για την υπόθεση της υπεροχής του Κυρίαρχου έναντι του υποτακτικού ισχύει ό,τι και για τη διείσδυση. Γίνεται δεκτή ή απορρίπτεται ανάλογα με το πώς έχει εκ των προτέρων υλοποιηθεί στο φαντασιακό των μετέχοντων. Αν αυτοί πιστεύουν στην υπεροχή, δεν υπάρχει επιχείρημα που να τους πείσει για το αντίθετο, γιατί δεν είναι θέμα επιχειρημάτων αλλά θέμα αποδοχής αυτού που ήδη έχουν μέσα τους και τους κατευθύνει στο πώς θα αντιλαμβάνονται τα πράγματα.

    Είναι εύκολο να λέει κάποιος "ρόλοι που συνεπάγονται διαφορετικά πράγματα", αλλά μεγάλη εσωτερική και εξωτερική διαδρομή για να δεχτεί πραγματικά τα διαφορετικά πράγματα που οι ρόλοι συνεπάγονται, όσο για το αν αυτά τα πράγματα ισιώνουν το ζύγι, πιστεύω ότι είναι μεγάλη ιστορία με αμφίβολη έκβαση.
     
    Last edited by a moderator: 8 Ιουνίου 2009
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    χμμ.. ισως μπερδευουμε λίγο της έννοιες γενικότερα..

    το λημμα εισβολή.. σημαινει είσοδος σε ξένη χώρα(βλέπε μουνί εν προκειμενω) με τη βία (βλέπε βιασμό εν προκειμενω) των όπλων και με στόχο την κατάκτησή της(βλέπε φυλακή εν προκειμένω),
    Τιποτα με την βια κ δίχως συναινεση εντος ή εκτος βδσμ δεν συνεπαγέται κυριαρχια.. παρα μάλλον χρηζει ιατρικης παρακολούθησης..

    το εισχωρεί απο που κ ως που δειχνει ψηγματα κυριαρχιας δεν καταλαβαίνω, όπως και η επιθεση ποια ειναι? εννοουμε την κίνηση υποθέτω μπρος πίσω κ τούμπαλιν..
    κ αυτο δεν καταλαβαινω γιατι ειναι δειγμα κυριαρχιας καθώς αυτος που τρέχει κ ιδρωνει ποτε δεν ειναι το αφεντικο.. 


    Τι επιχειρημάτα βρε βαβυλων κ αυτα...!!!!!!!

    την καλησπέρα μου  
     
  4. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Παιδιά,μην μπερδεύεστε: εφ' όσον υπάρχει έκφραση "της έριξα έναν μπούτσο" αλλά όχι "του έριξα πέντε μουνιές", το ζήτημα θεωρείται ξεκάθαρο και λήξαν.
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    ???? δεν καταλαβα καν τι θέλει να πει ο ποιητης..
    τι σχεση εχει το του εριξα 5 μπουνιες? κ της έριξα εναν πουτσο? τον σηκωσε μετα που τον έριξε ή τον αφησε κατω πεταμένο.


    ????????
     
  6. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Δεν έγραψα "μπουνιές". Ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει κάπως το νόημα/
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Η κυριαρχία του Πέους

    α σορι.. ναι δεν το ειδα..

    ναι μουνιες δεν λεμε τα κοριτσακια, οτι ριξάμε..

    ... αν το πουμε θα γινουμε κ εμεις κυριαρχες σαν εσας που το λέτε?


    κοριτσια ελατε όλεςςςςςςςςς μαζιιιιιιιιιιι

    με το 3


    υγ: θέλω να πιστευω οτι αυτα τα λές για να χαμογελάσουμε λίγο ε? 
     
  8. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    ...και για να σας μπαίνουν ιδέες ;-)
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Η κυριαρχία του Πέους

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.


     
     
  10. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Re: Απάντηση: Η κυριαρχία του Πέους

    Νομίζω οτι μετά απ'αυτό το post το thread έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.  

    Οn second thoughts, συνεχίστε.
     
  11. Babylon

    Babylon Regular Member

    @SalinasValley + ipakouo_skilaki
    "Το να διεισδύσει ένα πέος σε έναν κόλπο,δεν σημαίνει κυριαρχία αυτόματα,εννοείται"
    Συμφωνω. Ξαναδιαβαστε το ποστ μου. : )

    Συμφωνω και ακριβως αυτο προσπαθησα να μεταφερω στην llazouli. Το εξεφρασες πολυ καλυτερα απο εμενα.

    Ισως να εχεις δικιο, αλλα εξακολουθω να πιστευω πως ο κολπος ειναι πιο ευαισθητος. Εμεις ποναμε την πρωτη φορα και "σπαει" ο παρθενικος μας υμενας, εμεις ειμαστε ευαισθητες και επιρρεπεις σε ολες αυτες τις λοιμωξεις. Οσον αφορα την επιθετικοτητα του πεους: Δεν ξερω αν αυτο μπορω να το εξηγησω καλα, γιατι ειναι επιχειρημα που δεν βασιζεται τοσο στην λογικη, οσο στην αισθηση. Στην διεισδυση, το ανδρικο μελος εισχωρει στο γυναικειο και μπαινει σε ενα ζεστο, φιλοξενο, υγρο, μαλακο μερος. Στην περιπτωση της γυναικας στην διεισδυση, ενα ξενο, σκληρο μελος μπαινει μεσα της, γινεται κομματι της, ειναι οπως και να το κανουμε το "receiving" end. Για να το θεσω εντελως ωμα: ο αντρας το βαζει καπου, της γυναικας μπαινει κατι μεσα της. Don't get me wrong, λατρευω την διεισδυση, απλα θεωρω πως αυτο που νιωθει ο αντρας και η γυναικα κατα την διαρκεια της ειναι τελειως διαφορετικο.

    Το οτι ειναι αμφι και Κυριαρχη το θεωρει εντελως ασχετο απο την περιεργη σχεση με το αιδοιο της. Χυνει κανονικα απο τον κολπο, το οτι νιωθει ευαλωτη εξαιτιας αυτου ειναι ανεξαρτητο. Και εκεινη θελει να ξεπερασει αυτο το προβλημα της και το προσπαθει και εγω το ευχομαι, αλλα αυτο τπου μπορω να πω με μεγαλη βεβαιοτητα καθως την ξερω αρκετα καλα, ειναι το οτι θα αγαπησει το αιδοιο της δεν θα την κανει λιγοτερο αμφι, η Κυριαρχη.

    Ελα ρε, σοβαρα; Παλι καλα που το ανεφερες, γιατι δεν το εχουμε ξαναπει αυτο αλλες 17.000 φορες στο φορουμ. Επισης, μιλωντας για κυριαρχια του πεους δεν ειχα καθολου στο μυαλο μου το bdsm, αλλα το γυναικειο και το ανδρικο οργανο γενικα. Το τι σημαινει η λεξη "εισβολη" ετυμολογικα το ξερουμε πανω κατω ολοι. Την εβαλα εντος εισαγωγικων στο ποστ μου τη λεξη για καποιο λογο.

    Μια και μιλαμε για κυριαρχια του πεους, θα σου ελεγα πως καπου εκει γραφω το πως βρισκεις τα επιχειρηματα μου, αν ειχα. Πεος, οχι κυριαρχια.
     
  12. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Re: Απάντηση: Η κυριαρχία του Πέους

    Να'ταν η πούτσα'μ Μάνλιχερ
    και το καβλί μου βόλι,
    να 'ταν κι ο κώλος σου φωτιά,
    θα παίρναμε την Πόλη