Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το (BDSM) Δείπνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MindMaster, στις 16 Ιουνίου 2009.

  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.


    Ακριβώς για αυτό το λόγo δεν θα με ενδιέφερε να του εξηγήσω. Επειδή το μόνο που μπορεί να δει και να κατανοήσει είναι η "mainstream" αντίληψη.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.

    Βρε μπαγασα πας να με ξομολογησεις;  
    Δεν θα πω αλλα,εξ αλλου ο καθενας μπορει να εχει τις δικες του ιδεες. Παντως για φαντασου μια υποτακτικη/ο να στεκεται γονατιστη με το στομα ανοιχτο και ο αλλος να προσπαθει να ευστοχησει...Εχει μεγαλη διαφορα απο μια αντιστοιχη που την κατουρανε,ας πουμε...
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.


    Σεβαστή η επιλογή σου, κι απόλυτα σαφής.

    Και να σου πω με βοηθάει ιδιαίτερα να πάρω μιάν απόφαση, σε σχέση μ' έναν προβληματισμό που είχα πρόσφατα γιά το εάν θα έπρεπε κι εγώ να κάνω τις επιλογές μου αυστηρότερες. Καταλήγω πως πρέπει.


    Ευχαριστώ.




    Ναι, μην πεις άλλα, κατανοώ πως μπορεί να τίθεται κι ένα θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας...  


    (Χαιρετίζω την καλή διάθεση με την οποία ξεκινάς τη βδομάδα  ).






    Να μου τα λέτε αυτά Λαίδη μου, όσο τουλάχιστον εμφανίζεσθε με το τρέχον αβατάρ σας, είναι σκέτη πρόκληση...  
    Και ποιός είπε, προσφιλεστάτη μου, πως το τσιγάρο πρέπει να το κρατάω συνέχεια στο χέρι;  



     
    Last edited: 22 Ιουνίου 2009
  4. hateme

    hateme Regular Member

    εγω το πιο μεγαλο ''οργιο'' που εχο κανει ειναι με 2 ατομα τωρα απο εκει κ περα δεν ξερω αν θα συμετιχα ενεργα..αν τα ατομα οπως λετε και εσεις σε ελκουν η τους εγκρινεις και ενφανισιακα και το αν τους εχεις σε καπια εκτιμηση μπορουν να συμετεχουν..τωρα σχετικα με το να μυραστο την κοπελα μ το εχο κανει και θα το εκανα μονο αν το ατομο που συμετιχε δεν τον ζιλευα να το πο ετσι..τορα για το θεμα της υποτακτικης δεν ειχω εκτεταμενες εμπειριες και δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...και τελος το πιο σιμαντικο ειναι να ξερω πος τα ατομα που παρεβρισκονται ειναι υγιοις και δεν εχουν κατι το οπιο θα μπορουσα να κολισο και μετα να τρεχω... 
     
  5. Babylon

    Babylon Regular Member

    Πως αποσυρεται βρε παιδια το ποστ; Μονο με edit;
     
    Last edited: 22 Ιουνίου 2009
  6. hateme

    hateme Regular Member


    καλη η ορθογραφια μ ε??σε εκανα κ γελασες πιστευο..αντε παντα τετια...
     
  7. Babylon

    Babylon Regular Member

    Ε, μα βαλε ενα spellchecker. Εγω που εχω mac, ειμαι πιο ανορθογραφη απο δυσλεξικο με Αλτσχαιμερ και δεν βρισκω Ελληνικο spellchecker να βαλω, αναγκαζομαι να γραφω τις λεξεις για τις οποιες δεν ειμαι σιγουρη στο google και να τσεκαρω τα hits καθε φορα. Δεν θα ταλαιπωρουμαι μονο εγω, να ταλαιπωρηθεις και εσυ. Ας πουμε μολις τωρα, εβαλα τη λεξη spellchecker και ειδα τα αποτελεσματα και οχι μονο αυτο, αλλα αναγκαστηκα να αλλαξω και γλωσσα 5 φορες σε ενα ποστ.

    p.s. Αν παντως κρινοντας απ'το nick σου, δεν εισαι στην πραγματικοτητα ανορθογραφος, απλα το κανεις για να σε μισησουμε αφου εχουμε τυφλωθει απο την πολυ ανορθογραφια, κανεις πολυ καλη δουλεια.   (εκτος αν οταν εγραφες hate προσπαθουσες να γραψεις "gate" η "fate" η "late" η "mate" η "tate" (η γκαλερι), η rate.)
     
  8. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Αυτη η χαριτωμενη στιχομυθία δεν θα έπρεπε να είναι στο "τετραήμερη εκπαίδευση"; (Για να μη μπεί στον πειρασμό ο νηματοθέτης να σβήνει ό,τι δεν έχει σχέση με το θέμα 
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.


    Ισχύει κι εδώ η απορία που εκφράστηκε στο άλλο νήμα: "Μα θα φτάσει το τετραήμερο;"


    Όσο γιά το νηματοθέτη, ποτέ δεν βιάζεται να δείξει κακή προαίρεση, όταν πιστεύει πως έχει να κάνει με ανθρώπους καλοπροαίρετους...
    (Γι' αυτό άλλωστε και επιλέγει να θεωρήσει ότι το εντός παρενθέσεως ως άνω, μόνο σκωπτικό χαρακτήρα είχε).


     
  10. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Όπως και το εκτός άλλωστε.(στο πρώτο ερώτημα δε νιώθω τίμιο να απαντήσω πριν τοποθετηθώ στο ανάλογο νήμα) ;-)
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Συνεπώς είναι αδύνατον να επικοινωνήσει κανείς τις απόψεις του επί του θέματος, την στιγμή, που η άκρα υποκειμενικότητα, που περιγράφεις καταδικάζει κάθε απόπειρα δημιουργίας κοινής γλώσσας βασισμένης σε κοινά αποδεκτές έννοιες.

    Συμφωνείς;
     
  12. fauve

    fauve Regular Member

    χμ... "κοινά αποδεκτή έννοια" σε κάτι τόσο εσωτερικό και περίπλοκο όσο είναι η ερωτική επαφή; Μάλλον δύσκολο μου ακούγεται.
    Νομίζω λοιπόν πως είναι δύσκολο, όχι να οργανώσει κανείς ένα τέτοιο δείπνο, αλλά το να εξασφαλίσει την επιτυχία. Θα ήταν μάλλον βοηθητικό οι άνθρωποι να γνωρίζονται καλά μεταξύ τους έτσι ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή "ομοιογένεια" (ή καλύτερα "λειτουργικότητα), ή αν όχι να γνωρίζονται, να υπάρχουν -όσο είναι δυνατόν- σαφή όρια και όροι ξεκαθαρισμένα από πριν.
    Σε ένα bdsm φόρουμ σαν αυτό, είδατε πόσες διαφορετικές απόψεις υπάρχουν για το θέμα και πόσες διευκρινίσεις νιώθει ο καθένας πως πρέπει να κάνει.
    Υπάρχει μια παρέα γνωστών μου, σημερινοι 50ρηδες, που είναι μαζί από το γυμνάσιο. αυτοί οι 5 τύποι λοιπόν κανονίζουν 1 φορά το μήνα ένα δείπνο παρόμοιο. Για τα δεδομένα των περισσότερων εδω μέσα μάλλον, δε θα χαρακτηριζόταν bdsm δείπνο. Για τα δικά μου δεδομένα, θα το έλεγα bdsm   Σε αυτή την παρέα είναι πολύ εύκολο να κυλήσει όμορφα κάτι τέτοιο γιατί γνωρίζονται 35 χρόνια. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν την άνεση να παίζουν με μεγαλύτερη ευελιξία και να επιλέγουν κάθε φορά αν το δείπνο θα είναι επίσημο, αν θα είναι πιο χαλαρό, αν θα έχει ένα θέμα, αν κάποιος είναι το επίκεντρο για κάποιο λόγο κλπ.

    Τώρα, σε σχέση με τον αυτοπροσδιορισμό του καθενός μέσα σε μια bdsm κοινότητα, νομίζω πως ένας χαρακτηρισμός μπορεί απλά να δώσει μια γενική εικόνα σε κάποιον που δε σε γνωρίζει. Ίσως είναι βοηθητικό σε μια κοινότητα στην οποία μεταξύ άλλων, υπάρχει πιθανότητα να ψάξει κάποιος και για ερωτικό σύντροφο. Έτσι αποκλείει πιο γρήγορα κάποιους ανθρώπους. Δεν είναι δυνατόν να περικλείει όλες τις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητες κάποιου ένα επίθετο.
    Εγώ για παράδειγμα, τρελλαίνομαι να υποτάσσομαι στον σύντροφό μου, όπως τρελλαίνομαι να παίζω με την ηδονή και τον συναισθηματικό πόνο. Δεν τα δέχομαι όλα όμως άκριτα και δεν αντέχω το σωματικό πόνο. Ταυτόχρονα, αλλάζω συνεχώς ρόλο με το σύντροφό μου και κάποιες φορές έχω εγώ το ρόλο του κυρίαρχου. Δε μου κάνει καμία εντύπωση το ότι ερεθίζομαι με το να υπακούω απόλυτα στον άντρα που το προηγούμενο βράδυ, του έκανα έρωτα με strap-on. Αυτό τι με κάνει; switch; Και αν ναι, ανάμεσα σε τι; σε υποτακτική και κυρίαρχη; σε σκλάβα και κυρία; και τελοσπάντων πρέπει να επιλέξω κάτι ντε και καλά;
    Δηλώνω kinky vanilla  
    Σημασία έχει ο καθένας να ανακαλύπτει και να βιώνει χωρίς ντροπή, τα όποια συναισθήματα του.  
    Κύριε ΜΜ, βγήκα λίγο εκτός θέματος ε;  
    Πάντως (μήπως και το σώσω...) θέλω να καταλήξω στο εξής : Η επιτυχία εξαρτάται από τη συμβατότητα και αυτό είναι το δύσκολο. Όλα τα άλλα περι πουριτανής ελληνικής κοινωνίας, κοκόρων κλπ είναι δευτερευουσας σημασίας γιατί προφανώς δε θα έψαχνε κάποιος τους καλεσμένους του στο κατηχητικό. (αν και ποτέ δεν ξέρεις....)