Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν ενδιαφέρει κανένα που θα πάει ο καρατζαφέρης και τι είδους πλάκα θα του κάνουν.

    Οι ειδήσεις και τα γεγονότα που μας αφορούν δυστυχώς δεν αλλάζουν.
     
  2. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Όλοι αυτοί που δεν ψήφισαν νιώθουν απομονωμένοι και καταλαβαίνουν οτι μόνο στα δικά τους πόδια μπορούν να στηριχτούν. Διαφωνώ με τη στάση τους, αλλά νιώθω τη μοναξιά τους.

    Αύριο πρωί πρωί στη δουλειά, όπως κάθε μέρα.
     
  3. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Φρίκη χωρίς όρια με παιδόφιλους

    Αυτός είναι ο τίτλος της εφημερίδας ΕSPRESSO σήμερα στις 9.6.2009

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι το site αυτό ανακαλύφθηκε από την Διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τώρα, αφού υπάρχει στο internet, εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και το έχει επισκεφθεί πολύς κόσμος. Η ύπαρξη του έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα και όποιος το επισκεπτόταν το έπαιρνε για ένα κακόγουστο αστείο ή κάποιοι με μεγαλύτερη φαντασία το έκριναν σαν μια παγίδα του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που την είχε στήσει για να πέσουν στα δίκτυα του παιδόφιλοι!

    Το site αυτό έγινε μάλιστα αιτία πολλών αρνητικών συζητήσεων σε παρέες, χωρίς όμως στον περισσότερο κόσμο το περιεχόμενο του να γίνει πιστευτό αφού ο/η δημιουργός/οι δεν κρόταγε καθόλου τα προσχήματα, κάτι που θα ήταν φυσικό να συμβαίνει αν ήταν παράνομο

    Δυστυχώς όμως κατά τα φαινόμενα, το site και το περιεχόμενο του ήταν πραγματικό…. Προσωπικά το ελπίζω δηλαδή…!!

    «Διαφήμιζαν» με τον πιο βρόμικο, πρόστυχο και ανήθικο τρόπο σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου ότι μια μητέρα, η Μαρία, με τις δυο της κόρες (μια 24χρονη και μια 6χρονη) ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά πίσω από την ελεεινή ταυτότητα του Dream Family -όπως ονομαζόταν το site- κρυβόταν μια εγκληματική συμμορία τεράτων που κατακρεουργούσε ψυχές νηπίων.

    Η υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ακόμα και της εξάχρονης κόρης της «ευτυχισμένης οικογένειας» της Μαρίας, που φέρεται να κρύβεται πίσω από κωδικές ονομασίες, είναι πρωτοφανής. Η Ασφάλεια και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατόρθωσαν να συλλάβουν τον διαχειριστή της αισχρής ιστοσελίδας, όμως η Μαρία (όποια ή όποιος κι αν είναι) εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτη. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι υπαρκτό και επικίνδυνο πρόσωπο και κάνει τα πάντα για να το συλλάβει.

    Ο 28χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας με το σκληρό υλικό πορνογραφίας, που περιλαμβάνει ακόμα και μικρά κορίτσια να υπομένουν φρικτά βασανιστήρια από «αφέντες» και «αφέντρες», ήδη οδηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της Δικαιοσύνης.
    Η κατηγορία, βαρύτατη: διακίνηση παιδικής πορνογραφίας μέσω Internet. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που τον παρέπεμψε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

    Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του (ή της) μυστηριώδους δημιουργού της ιστοσελίδας, που εμφανίζεται ως «μητέρα», της «Μαρίας» που ξεδιάντροπα ομολογεί (σύμφωνα με αυτά που γράφει) ότι βύθισε στον αρρωστημένο κόσμο του σαδομαζοχισμού από την άγουρη ηλικία της τόσο τη μεγάλη (24χρονη σήμερα) κόρη της («Δήμητρα») όσο και την έξι ετών σήμερα μικρούλα της («Χριστίνα») από τη βρεφική ηλικία.

    Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της συγκλονιστικήής υπόθεσης άρχισε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι «Ράμπο» του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ηλεκτρονική περιπολία τους στο Ιντερνετ εντόπισαν την ιστοσελίδα Dream Family (ονειρεμένη οικογένεια). Ηταν φορτωμένη φωτογραφίες και βίντεο με δεμένα μικρά κορίτσια και άλλα αρχεία με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Στην ιστοσελίδα, μάλιστα, υπήρχε και τόπος συζήτησης (forum), όπου τα μέλη της είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους αρχεία, αλλά και να ανεβάσουν δικό τους βρομερό υλικό.

    Στο εισαγωγικό σημείωμα του site (μια ελεεινή ταυτότητα-κράχτης για τους ανώμαλους) αναφερόταν ότι αυτό είχε στηθεί από μια μητέρα 44 ετών με το όνομα «Μαρία», μαζί την κόρη της, 24 χρόνων με το όνομα «Δήμητρα». Οι δυο γυναίκες (εάν είναι υπαρκτά πρόσωπα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο οι οικογενειακές συστάσεις της διαστροφής να λειτουργούσαν ως σαδομαζοχιστικό δέλεαρ για μεγαλύτερο τζίρο) μεγάλωναν και τη δεύτερη κόρη της «Μαρίας», την 6 ετών «Χριστίνα». Οπως δήλωναν οι δύο ενήλικες γυναίκες, άλλοτε κακοποιούσαν σεξουαλικά το κοριτσάκι οι ίδιες και άλλοτε την υποχρέωναν να παρακολουθεί τις ερωτικές τους συνευρέσεις με άνδρες, στους οποίους μάλιστα έδιναν το δικαίωμα, αν το επιθυμούσαν, να κακοποιήσουν και εκείνοι τη μικρή. Καταστάσεις, δηλαδή, απόλυτης φρίκης, που αν δεν αποτελούν διαφημιστικό τρικ έλξης σεξουαλικά διεστραμμένων του Διαδικτύου, αξίζουν ιδιαίτερα σκληρής και παραδειγματικής τιμωρίας.

    Με την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών οι αξιωματικοί εντόπισαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας και την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου κλιμάκιο της Δίωξης πήγε στο σπίτι του 28χρονου Σ.Χ. στην Πετρούπολη. Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν έξι σκληρούς δίσκους, τρεις φορητούς εξωτερικούς δίσκους κι ένα laptop. Διαπίστωσαν, μάλιστα, ότι την ώρα της έρευνας ο χρήστης, που όπως δήλωσε ήταν μόνο ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, ήταν συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο. Στην έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα στον υπολογιστή έναν ηλεκτρονικό φάκελο με ολόκληρο το περιεχόμενο (log files, φωτογραφίες και κείμενα) της ιστοσελίδας, καθώς και πλήθος αρχείων βίντεο και εικόνων με ανήλικα παιδιά νηπιακής ηλικίας, με συνέπεια να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

    Κατά την εξέτασή του, όμως, ο νεαρός διαχειριστής, που εργαζόταν ως οδηγός σε εταιρεία συστημάτων αλουμινίου, έκανε μια αποκάλυψη-βόμβα. Είπε ότι απλώς είχε γνωρίσει διά ζώσης τη «Μαρία» και ότι εκείνη του έδινε όλο το υλικό που αυτός έριχνε στην ιστοσελίδα. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της «Μαρίας», καθώς όσα αναφέρονταν στην ιστοσελίδα ήταν αρκετά για να στοιχειοθετηθούν -εφόσον συλληφθεί- κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είχε επιτευχθεί έως και χθες, ενώ όσο οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση δήλωναν ότι εξετάζεται η αλήθεια των ισχυρισμών του. Βάσει πάντως των στοιχείων που είχαν για τον 28χρονο διαχειριστή συνέταξαν σε βάρος του δικογραφία και με αυτή, την περασμένη Παρασκευή, τον οδήγησαν στην Εισαγγελία.


    Δεν πίστευαν την είδηση οι συνάδελφοι του 28χρονου

    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους υπαλλήλους της εταιρείας συστημάτων αλουμινίου η είδηση της σύλληψης του 28χρονου συναδέλφου τους Σ.Χ. με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω του Διαδικτύου.

    Οπως ανέφεραν φανερά σοκαρισμένοι στην «Espresso», «ο Σ.Χ. εργαζόταν στην εταιρεία τον τελευταίο χρόνο ως οδηγός. Μετέφερε με τα αυτοκίνητα τις παραγγελίες στους πελάτες και ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Ηταν σωστός επαγγελματίας». Και πρόσθεσαν: «Κανείς από εμάς δεν περίμενε ότι θα έκανε τέτοια ανήκουστα πράγματα. Ηταν ήρεμος, χαμογελαστός, ένας συνηθισμένος άνθρωπος που δούλευε για το μεροκάματο. Μάλιστα, όπως μας έλεγε, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή του μέχρι να βρει μια σταθερή δουλειά και μόλις ήρθε εδώ ευχαριστούσε το Θεό».

    Μόλις έμαθαν για τη σύλληψή του όλοι όσοι τον γνώριζαν έπεσαν από τα σύννεφα καθώς, όπως σημείωσαν, «ποτέ δεν περιμέναμε ότι αυτός ο άνθρωπος, αυτό το παλικάρι που δεν του έλειπε τίποτα, θα κατηγορούνταν για πορνογραφία και ειδικά με ανήλικα. Είχε μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. Ακούγαμε στην τηλεόραση για συλλήψεις παιδόφιλων και ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας και τελικά ένας από αυτούς ήταν ανάμεσά μας. Του μιλούσαμε και τον συναναστρεφόμασταν. Είναι να τρελαίνεσαι!»


    ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ



    --------------------------------------------------------------------------------


    Μια χαρούμενη... οικογένεια με ανώμαλες ορέξεις!



    Σκληρές περιγραφές που βρίθουν ανώμαλων σεξουαλικών πράξεων και σίγουρα χρήζουν ψυχιατρικών αναλύσεων δίνει μέσα από το προφίλ της στην ιστοσελίδα που φέρεται να κατασκεύασε η ίδια μαζί με την 24χρονη κόρη της, τον Οκτώβριο του 2006, η 44χρονη «Μαρία» (με ύψος 1.70, καστανά μαλλιά, πλούσιο στήθος και βάρος 98 κιλά) όπως «συστήνεται».

    Για τις απαραίτητες... συστάσεις στους επισκέπτες του site η διεστραμμένη γυναίκα (εάν και εφόσον, βέβαια, πρόκειται για γυναίκα) κάνει μια περιεκτική και ανατριχιαστική αναδρομή στη ζωή της, εξηγώντας πώς μπήκε στο «σκοτεινό κόσμο» του σαδομαζοχισμού, αλλά και πώς μετέτρεψε σε πειθήνια όργανα των διάφορων «αφεντών» τις δύο κόρες της, την 24χρονη Δήμητρα και το εξάχρονο κοριτσάκι της, τη Χριστίνα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Μαρία», η ίδια μυήθηκε στον σαδομαζοχισμό σε νεαρή ηλικία, στην Αμερική.

    «Κάποιες από τις φίλες μου ζούσαν με τον τρόπο αυτό, σαν σκλάβες. Ετσι, μου έμαθαν πολλά από τον χώρο. Γνώρισα κάποιον γκόμενο στα 17 μου και με είχε σαν σκλάβα του. Μέσα από εκπαίδευση και από διάφορα πάρτι που πηγαίναμε, έμαθα ακόμα περισσότερα για τον χώρο και μου άρεσε πάρα πολύ» λέει η «44χρονη», αναφέροντας ότι σε ηλικία μόλις 18 ετών αναγκάστηκε να παντρευτεί στην Αμερική τον γιο του συνέταιρου του πατέρα της. Μαζί του απέκτησε και τη μεγαλύτερη κόρη της. Η συμβίωσή τους, «εφιαλτική» όπως την περιγράφει, διήρκησε έξι χρόνια. Ολο αυτό το διάστημα επισημαίνει ότι απείχε από τα σαδομαζοχιστικά όργια. Οι ανωμαλίες όμως, όπως δηλώνει, της έλειπαν.

    Στα 26 της χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα μαζί με την εξάχρονη τότε κόρη της. Με τα λεφτά του πατέρα της αγοράζει και χτίζει δύο πολυτελείς πολυκατοικίες στο Νέο Ηράκλειο. Αγοράζει και ένα μαγαζί, στο οποίο πουλάει γυναικεία και αντρικά εσώρουχα. Η ζωή της, ανέμελη. «Ολη την ώρα βόλτες, καφέδες, μπαράκια, κλαμπάκια και ό,τι άλλο τραβούσε η όρεξή μας» περιγράφει. Το αρρωστημένο πάθος της όμως, η ανάγκη της να είναι η «σκλάβα» κάποιου «αφέντη» τής έχει διαποτίσει τη ζωή.

    Αποφασισμένη, όπως λέει, να γίνει η «τέλεια σκλάβα» αποφασίζει να συμπαρασύρει στο νοσηρό της κόσμο και την κόρη της. «Μια και ήταν ακόμα έξι χρόνων, δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Ούτε μπορούσε να καταλάβει τι είναι αυτά ούτε και να δεχτεί στο σώμα της όλα όσα γίνονταν. Πολλές φορές την έβαζα να μου κάνει κάποια παιχνίδια σε εμένα, αλλά απλά πράγματα. Σχεδόν πάντα βρισκόταν μπροστά σε κάποια συνεύρεση με κάποιον “αφέντη”. Αν ερχόταν κάποιος στο σπίτι μου, βρισκόταν και εκείνη εκεί, αν πάλι γινόταν αλλού, την έπαιρνα μαζί μου. Πολλές φορές τη χρησιμοποιούσα και εγώ όταν βρισκόμουν μαζί με κάποιον ή μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει ο “αφέντης” μου όπως ήθελε εκείνος, χωρίς καμία αντίρρηση και από τις δυο μας. Ετσι πέρασε η ζωή μας από εκεί και πέρα», περιγράφει ωμά και με φράσεις που προκαλούν αποστροφή και ανατριχίλα (για ευνόητους λόγους, δεν μπορούν να δημοσιευτούν).

    Η διεστραμμένη «44χρονη» εξηγεί έτσι ότι ο σαδομαζοχισμός έγινε τρόπος ζωής και για την κόρη της Δήμητρα, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να βρίσκουν από κοινού “αφέντες” και “αφέντρες”, αλλά και διάφορους άλλους άνδρες (ηλικίας από 14 έως και 70 ετών) για σαρκική ικανοποίηση! Στη ζωή της, υποστηρίζει, κάποια στιγμή μπαίνει ένας ακόμα άνδρας με τον οποίο κάνει σαδομαζοχιστική σχέση. Μένει εκ νέου έγκυος στη μικρή Χριστινούλα. Εκείνος την εγκαταλείπει. Εκείνη αποφασίζει να κρατήσει το μωρό και αφού γεννηθεί, να το «στρατολογήσει» κι αυτό στον αρρωστημένο της κόσμο.

    Τα όσα περιγράφει προκαλούν σοκ. «Παίζαμε σεξουαλικά με ό,τι μπορούσε να αντέξει το μωρό από τις πρώτες μέρες και μας άρεσε πολύ. Πολλές φορές βρισκόταν και το μωρό μπροστά στις πράξεις που κάναμε εμείς με τους “αφέντες”, είτε στο σπίτι είτε αν γινόταν αλλού το παίρναμε μαζί. Και αυτό ήταν στη διάθεση όποιου ήθελε να το χρησιμοποιήσει όπως ήθελε. Ετσι τώρα είμαστε δύο υπέροχες και συνειδητοποιημένες σκλάβες, μια μαμά 44 χρόνων, μία κόρη 24 χρόνων και μία μικρούλα κόρη έξι χρονών που μαθαίνει και ο καθένας μπορεί να μας χρησιμοποιήσει και τις τρεις με οποιονδήποτε τρόπο θελήσει εκείνος χωρίς καμία αντίρρηση από εμάς» καταλήγει.


    Το προφίλ της κόρης

    Πολύ λιγότερα λόγια από τη μητέρα της λέει στην ιστοσελίδα η έτερη κατασκευάστρια του site, που φέρεται να ονομάζεται Χριστίνα. «Οπως λέει και η μητέρα μου, είμαστε μια οικογένεια πολύ διαφορετική από τις άλλες συνηθισμένες οικογένειες» αναφέρει η 24χρονη κοπέλα, προσθέτοντας ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με τον σαδομαζοχισμό εξαιτίας των όσων είχε δει από τη μητέρα της.


    Γιατί φτιάξαμε το site

    Ως έναν τρόπο για να γίνει ακόμα πιο «τέλεια σκλάβα», αλλά και να βρει νέους «αφέντες» βρήκε το Διαδίκτυο η «Μαρία», εξηγώντας γιατί αποφάσισε να κατασκευάσει μαζί με την κόρη της την «ιστοσελίδα της ντροπής». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στους επισκέπτες, επέλεξε να ανεβάσει την ιστοσελίδα σε ελεύθερους servers, ώστε να διακινείται άφοβα το αρρωστημένο υλικό με πρωταγωνιστές τα ανήλικα παιδιά και τα ζώα. Οπως διευκρινίζει επιπλέον, ο κάθε χρήστης μπορεί να λέει και να ανεβάζει ό,τι θέλει χωρίς να υπόκειται σε κανενός είδους «λογοκρισία».


    ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

    Fetish Goddess Eva



    Υ.Γ. παραθεση απο αλλο φορουμ..επαιξε σε δελτια και εφημεριδες φυσικα!
     
  4. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Πάντως πρέπει να μένει πολύς κόσμος στα σύννεφα... για να πέφτει τόσο συχνά από κει.
     
  5. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Ένα έργο που φαίνεται να είναι του Leonardo da Vinci και που είχε αγοραστεί το 1845 εμφανίζεται για πρώτη φορά σε έκθεση στη πόλη Vinci της Τοσκάνης. Το έργο αυτό δείχνει μια γυναίκα γυμνή και όλο το σκηνικό θυμίζει πάρα πολύ το πασίγνωστο πορτραίτο της Mona Lisa. Οι ειδικοί ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο αλλά ίσως ο da Vinci ζωγράφισε σε περισσότερες από όσες νομίζαμε μέχρι τώρα πόζες τη γνωστή φιγούρα.

    ΠΗΓΗ: troktiko.blogspot.com (Υπάρχει και φωτογραφία του πίνακα).
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

  7. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Αργησαν πολυ να το ανακαλυψουν. Αυτο κυκλοφορει τουλαχιστον εδω και 2 χρονια. Φαινεται τωρα ειχαν κεσατια και σκεφτηκαν ν'ασχοληθουν.
    Αντε να τα παρεις ολα στα σοβαρα μετα!!!!
     
  8. DiDi

    DiDi Regular Member

    Λουκέτο στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος!

    22 Ιουνίου 2009

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009, οι Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της ανωνύμου εταιρίας με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.» που εκδίδει τις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής» και της εταιρίας «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY Α.Ε.». Οι Γενικές Συνελεύσεις αποφάσισαν ομόφωνα τη λύση και θέση σε εκκαθάριση των εν λόγω εταιριών.
    Η εξέλιξη αυτή, είναι αποτέλεσμα της οριστικής επιλογής του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου να αποχωρήσουν οριστικά από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η συνέχιση ζημιογόνων αποτελεσμάτων οδήγησε στην απόφαση αυτή.
    Όταν πριν από τρία χρόνια αναλήφθηκε η ευθύνη του «Ελεύθερου Τύπου» στόχος δεν ήταν μόνο η διάσωση ενός ιστορικού τίτλου. Στόχος ήταν και η συμβολή στην αναζήτηση μιας νέου τύπου και ταυτόχρονα ευρύτερης δημόσιας συζήτησης και μάλιστα σε μια φάση αλλαγών και μετάβασης που χαρακτηρίζει την εποχή μας.
    Στο συνολικό εγχείρημα του «Ελεύθερου Τύπου» επενδύθηκαν μεγάλοι οικονομικοί πόροι. Κυρίως όμως και πρώτιστα κινητοποιήθηκαν σημαντικοί ανθρώπινοι πόροι, τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο ραδιοφωνικό σταθμό.
    Η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε.
    Το μοντέλο ενημέρωσης που κυριάρχησε στον τόπο μας, η συνεχιζόμενη συσσώρευση ζημιών σε συνδυασμό με τις αρνητικές προοπτικές του κλάδου, μαζί με την πεποίθηση ότι ένα Μέσο Ενημέρωσης δεν νοείται να λειτουργεί με μεγάλες ζημίες και αυτό να συνεχίζεται επί μακρόν, χωρίς να οδηγεί σε παρανοήσεις, συνετέλεσαν στη συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας των παραπάνω αποφάσεων.
    Οι εταιρίες θα εκπληρώσουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων και όλων των συνεργατών τους.
    Σε όλους εκείνους που προσπάθησαν τα χρόνια αυτά, ανήκει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

    πηγή: Ελεύθερος Τύπος
     
  9. To άκουσα πριν λίγο σε έκτακτο δελτίο στον Ant1.
     
  10. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Απο την δικαιωσηνη μπορει να την σκαπουλαρης αλλα απο τον χαρο με τιποτα.Αναμενομενο ηταν,με τοσες επεμβασεις που εκανε τα τελευταια χρονια.
     
  11. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Εσύ είσαι μικρή.. εγώ που μεγάλωσα με τους "άγγελους του Τσάρλυ" και το beat it, νιώθω μια δυσκολία να συμβιβάσω τις αναμνήσεις της εφηβείας μου με τέτοιες ειδήσεις...
     
  12. gaby

    gaby Guest

    και ο Morrison  
     
    Last edited by a moderator: 26 Ιουνίου 2009