Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nýchta, στις 26 Ιουνίου 2009.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.

    Ή λες ψέματα (γιατί ο Mind Master είναι άτομο που γνωρίζω και θα δυσκολευτώ να πιστέψω πως κάνω παρέα, συζητώ και συντρώγω με μια ιδέα) ή λες το γνωστό παραμύθι της πριγκίπισσας που ονειρεύεται επι ματαίω τον πρίγκιπα. Και ξέρεις που είναι το παραμύθι; Στο ότι υπάρχουν πριγκίπισσες.
     
  2. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Eugenie, καλώς ήρθες κατ' αρχήν...
    Η αναφορά σου στον "πολύ σωματικό πόνο" και το ερώτημα αν μπορεί ένας Μάστερ να αγαπά την υ του μου φαίνεται ότι σκιαγραφεί τον εξής προβληματισμό:
    "πώς (και αν) συμβιβάζεται ο σαδισμός με την αγάπη".
    Προφανώς έχεις μια δυσκολία να καταλάβεις αν υπάρχει αγάπη μέσα στο bdsm, ή μέσα στην σχέση που έχεις, και πώς εκφράζεται αυτή και αν είναι ποτέ δυνατόν να καταλάβεις την έκφρασή της ειδικώς αφού δεν μετέρχεται των συμβατικών μέσων έκφρασης (εξ' ου μιλάς και για "ψευδαίσθηση").

    Είναι αυτό που ρωτάς ή άλλα ρωτάς και άλλα διακρίνω;

    Σε κάθε περίπτωση, μην έχεις δισταγμούς να κάνεις ερωτήσεις, μπορεί να πάρεις πολλές και αντικρουόμενες ίσως απαντήσεις, αλλά απαντήσεις θα είναι.

     
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.

    αρχικά, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου μιλάς στον ενικό... αναφορικά με την ερώτησή σου, συμφωνώ (ως συνήθως) με τον Durcet:
    δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να το αναφέρω, αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως υπάρχουν δύο είδη τιμωρίας (και πόνου): η εγκεφαλική (με μακροχρόνια, σχεδόν μόνιμα αποτελέσματα) και η σωματική (με βραχυχρόνια και προσωρινά αποτελέσματα)

    συνδυάζοντας τις δύο απαντήσεις, μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως μπορεί να υπάρξει M/s σχέση χωρίς σωματικό πόνο  
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.



    Ίσως να είναι σωστό το ότι ο Κυρίαρχος δεν αποζητά πάντα τον σωματικό πόνο του υποτακτικού, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων όμως τον επιθυμεί, και φυσικά όχι μόνο γιά να ασκήσει αποτελεσματικότερο έλεγχο (αυτό, αντίθετα, μπορεί και να το αποφεύγει), αλλά επειδή του αρέσει, τον ερεθίζει και τον ικανοποιεί η πρόκληση πόνου, γενικά. Δεν ξέρω, πιθανώς να υπάρχουν Κυρίαρχοι που δεν είναι (λιγότερο ή περισσότερο) σαδιστές, εγώ προσωπικά πάντως, δεν έχω γνωρίσει μέχρι τώρα ούτε έναν. Ας μην συνδυάζουμε λοιπόν τον πόνο, μόνο με την τιμωρία. Η άποψή μου είναι πως ασχέτως τιμωριών, εάν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί M/s σχέση χωρίς σωματικό πόνο, είναι εξαιρετικά απίθανη.



     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.


    έχεις δίκιο  
    μπορεί όμως οι πιθανότητες να βρεθεί M/s χωρίς σωματικό πόνο (ασχέτου τιμωρίας) να είναι ελάχιστες, αλλά δεν είναι αδύνατο... υποθέτω λοιπόν, πως η περίπτωση να βρεθεί Master που δεν αρέσκεται να προκαλεί πόνο στη σκλάβα του καθαρά για ευχαρίστηση να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα... παρόλ' αυτά, έστω και σαν εξαίρεση, υπάρχει αυτή η περίπτωση (gmt, έπρεπε να παίξω lotto!  )
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.


    Σα να λέμε δηλαδή, εσύ τον βρήκες, έτσι;  

    Το κακό είναι πως απ' ότι φαίνεται, θα προτιμούσες τα κέρδη του lotto...  



     
  7. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.

    είναι φοβερό το πώς μπορεί άλλα να σκέφτεσαι όταν γράφεις και άλλα να καταλαβαίνουν οι αναγνώστες... φυσικά, ένα κείμενο έχει τόσες αναγνώσεις όσοι οι αναγνώστες του  

    δε θα προτιμούσα τα κέρδη του lotto, μάλλον αυτός προτίμησε να παίξει lotto... και κέρδισε  
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Καλώς ήρθες Eugenie  

    ... από την άλλη πλευρά, να είσαι προετοιμασμένη ότι η σχέση σου με τον πόνο θα αλλάξει πάρα πολύ καθώς θα εξοικειώνεσαι με το BDSM και θα αποδέχεσαι την υποτακτικότητά σου με ό,τι αυτή συνεπάγεται στην πραγματικότητα, δηλαδή σε σχέση με κάποιον άλλον άνθρωπο.

    Επειδή μπήκα στο χώρο μετά από μια βανίλλα σχέση που περιείχε πάρα πολύ D/s αλλά απολύτως καθόλου S/M, μπορώ να πω ότι και αυτή η μορφή σχέσης έχει τις δυσκολίες της καθώς, από κάποια στιγμή και έπειτα, όταν ξεπερνιέται ο φόβος προς το άγνωστο και ένα σωρό αναστολές ή και μόνον από συναισθηματισμό, μια υποτακτική νιώθει την ανάγκη να εκφράσει και να απολαύσει την υποταγή της και σωματικά. Αν τυχόν, για κάποιον λόγο, που μπορεί να είναι και αναστολές του έτερου ως προς την έκφραση του σαδισμού του, δεν της δίνεται αυτή η διέξοδος, τότε η υποτακτική νιώθει ένα κομμάτι της υποτακτικότητάς της να είναι ακυρωμένο και σε αδιέξοδο.
     
  9. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Γίνεται.
    Όταν κάποιος δηλώνει υποτακτικός δεν σημαίνει πως είναι ταυτόχρονα και αλγολάγνος ή μαζοχιστής(μιας και μιλάς για πάρα πολύ έντονο σωματικό πόνο)
    Το ίδιο ισχύει για τους Κυρίαρχους. Όταν κάποιος δηλώνει Κ δεν σημαίνει πως είναι και σαδιστής.
    Ο πόνος μέσα στο D/s ή στο M/s μπορεί να έχει πολλούς λόγους ύπαρξης.
    Μπορεί να είναι για την ευχαρίστηση του Κ-σαδιστή.(δεν ποϋποθέτει υ-μαζοχιστή)
    Μπορεί να είναι για την ευχαρίστηση και των δυο(Κ-σαδιστής, υ-μαζοχιστής).
    Μπορεί να είναι για την τιμωρία του υ.(δεν προϋποθέτει Κ-σαδιστή και υ-μαζοχιστή)

    Αν εσύ έχεις δοκιμάσει τον "πάρα πολύ έντονο σωματικό πόνο" και δεν σου άρεσε, τότε προφανώς θα πρέπει να αναζητήσεις έναν μη σαδιστή Κ. Ή έναν Κ που να μπορεί να κρατήσει τον έντονο σωματικό πόνο έξω από την σχέση.Ή έστω κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει η πρόκληση έντονου σωματικού πόνου.

    Αν δεν τον έχεις δοκιμάσει επειδή τον φοβάσαι, επειδή πιστεύεις οτι δεν θα σου αρέσει κλπ,τότε πάμε αλλού.

    Πάντως εγώ, φοβάμαι πολύ περισσότερο τον μη-σωματικό πόνο...


    off topic σημείωση: έχω την εντύπωση πως για έναν σαδιστή, δεν είναι ευχάριστη η πρόκληση πόνου αυτή καθ' εαυτή αλλά το αντίκτυπό της στον υ.Όσο λιγότερο μαζοχιστής είναι, τόσο περισσότερο ερεθίζεται ο Κ..και τόσο πιο εύκολα .
    Δεν είναι απαραίτητο να σε χτυπάει με μεγάλη δύναμη και για πολλές ώρες για να είναι ευχαριστημένος.Του αρκεί και κάτι πολύ λιγότερο, εάν είναι ικανό να σου προκαλέσει πολύ πόνο και έντονες αντιδράσεις.
    Ποιά η γνώμη σας?

    ---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:17 ----------

    ..ή αστειεύομαι...


    (τι στο καλό πάθατε εδώ μέσα?θα με αναγκάσετε να μιλάω πια μόνο σοβαρά...)
     
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.

    επέτρεψέ μου να διαφωνήσω... μια M/s σχέση δε συνεπάγεται απαραίτητα πόνο, ούτε ακυρώνεται η υποταγή (ή έστω ένα κομμάτι της) αν δεν πονέσει το σώμα της σκλάβας
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Επίτρεψέ μου να εκφράζω, όπως και όλοι οι άλλοι, την άποψή μου, όπως προκύπτει από τις εμπειρίες μου.

    Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνει κανείς M/s, ορισμένοι από αυτούς περιέχουν εκτός από περιορισμούς, λοιπά ζόρια, έλεγχο και ταπείνωση και τον σωματικό πόνο και είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικοί, ακόμα και για τη μη αλγολάγνα υποτακτική.

    Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζω υποτακτικές που άλλαξαν και ενώ αρχικά ήταν φυγόπονες, στην πορεία εναγκαλίστηκαν τον πόνο, οπότε μην το θεωρείς τόσο απίθανο να συμβαίνει. Όσο και να προσπαθώ, πέρα από τη διάθεση ενδεχομένως, δεν βλέπω να είχες κάποιο λόγο να διαφωνήσεις, ειδικά με αυτό  
     
    Last edited by a moderator: 28 Ιουνίου 2009
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Καλώς σας βρήκα. Θα χρειαστώ βοήθεια απο τους μυημένους, για να προσδιοριστώ.

    Έχεις δίκιο, εν μέρει όμως. Μιλώντας προσωπικά, θα συμφωνήσω πως δεν είναι όντως ανάγκη να φύγει κάθε φορά το χέρι μου με ταχύτητα 500 Km/h, αν το ίδιο αποτέλεσμα μπορώ να το έχω με 400 ή και με 300. Προσαρμόζομαι λοιπόν. Από την άλλη πλευρά όμως, αν έχω να κάνω με κάποια που δεν αντέχει καθόλου τον πόνο, εγώ χαϊδεύω κι εκείνη ουρλιάζει, δεν θα ικανοποιηθώ. Κάπου συμμετέχουμε κι εμείς σωματικά απ' την πλευρά μας, μην το παραβλέπετε. Επί πλέον δεν υπάρχει "αντιδρασόμετρο", άντε, κάναμε κάτι πολύ οδυνηρό, πήραμε την πολύ έντονη αντίδραση, και τελειώσαμε. Ειδ' άλλως, δεν θα ιδρώναμε ν' ανεβοκατεβάζουμε το μαστίγιο, θα σβήναμε κάθε φορά ένα τσιγάρο πάνω σε μιά θηλή, και θα είμασταν καλυμμένοι, με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν είναι όμως συνήθως οι συνοπτικές διαδικασίες, οι προτιμητέες. Συχνότερα προτιμώνται οι μακρόχρονες, ως απολαυστικότερες.


    Μην ανησυχείς. Ο φίλος μου G_E προφανώς δεν κατάλαβε πως λέγοντας πως ο MindMaster είναι ιδέα, δεν εννοούσες πως είναι ανύπαρκτος, αλλά μάλλον "φανταστικός", "too good to be true".
    Αυτό δεν ήταν το νόημα;