Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

O ζωδιακός κύκλος του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 12 Φεβρουαρίου 2006.

Tags:
?

Tι ζώδιο είσαι;

  1. Κριός

    55 vote(s)
    7,8%
  2. Ταύρος

    63 vote(s)
    8,9%
  3. Δίδυμος

    53 vote(s)
    7,5%
  4. Καρκίνος

    75 vote(s)
    10,6%
  5. Λέων

    49 vote(s)
    6,9%
  6. Παρθένος

    46 vote(s)
    6,5%
  7. Ζυγός

    48 vote(s)
    6,8%
  8. Σκορπιός

    84 vote(s)
    11,9%
  9. Τοξότης

    48 vote(s)
    6,8%
  10. Αιγόκερως

    53 vote(s)
    7,5%
  11. Υδροχόος

    64 vote(s)
    9,1%
  12. Ιχθύς

    68 vote(s)
    9,6%
  1. Bathory

    Bathory New Member

    Ταύρος.Και όπως πάντα λέω...υπάρχουν δύο ειδών ζω(δι)οάνθρωποι:οι ταύροι και αυτοί που θα θελαν να ναι ταύροι! :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

    Συμφωνω απολυτα Incomplete,αλλωστε εκει ειναι το σπιτι της Αφροδιτης!!!
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: O ζωδιακός κύκλος του BDSM


    Το κακό όμως είναι, πως αρκετοί δεν τα καταφέρνουν ποτέ να εξελιχθούν σε πλήρως ανεπτυγμένους ταύρους, και παραμένουν μιά ζωή μοσχάρια...


     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: O ζωδιακός κύκλος του BDSM


    Λίγο ακόμη, και θα ξεπεράσουν τους voters των Ευρωεκλογών...


     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    O ζωδιακός κύκλος του BDSM - Ζώδια και Υγεία

    Κριός

    Ο Κριός κυβερνάει το κεφάλι, το μυαλό, τα μάτια, το πρόσωπο, την άνω γνάθο και τις εσωτερικές καροτιδικές αρτηρίες. Το Κριάρι δείχνει κάποια ευαισθησία στους πονοκεφάλους, τα μάτια και τα αυτιά, καθώς και συχνά κάνει υψηλούς πυρετούς. Πιθανόν να έχει αιμορραγικά προβλήματα, καθώς και μια ευαισθησία στα δόντια του. Γενικά όμως έχει πολύ ζωτικότητα, και μια ικανότητα να ξεπερνάει τις αρρώστιες του γρήγορα. Τα περισσότερα καθημερινά προβλήματα θα προέρχονται από ένα εσωτερικό στρές που θα τον κάνει ανυπόμονο, ευέξαπτο και επιθετικό. Θα πρέπει γενικά στην ζωή του να μάθει να χαλαρώνει, και καλό θα είναι να γυμνάζεται τακτικά και προγραμματισμένα. Είναι πολύ πιθανόν να του αρέσουν οι δυνατές τροφές, κρέας και τα πικάντικα φαγητά, που του δίνουν άμεση ενέργεια, παρά τα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά. Επίσης μπορεί να παρουσιάζει πεπτικά προβλήματα εξ αιτίας του ότι δεν μασάει καλά την τροφή του.

    Προκειμένου να βελτιώσει την συνολική εικόνα της υγείας του, το Κριάρι θα πρέπει να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές : Να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, ή τουλάχιστον να ασχολείται με δραστηριότητες στις οποίες θα μπορεί να διοχετεύσει την ενεργητικότητά του. Θα πρέπει να πίνει μεγάλες ποσότητες καθαρού νερού και να αποφεύγει την σόδα. Να εμπλουτίζει την δίαιτά του περισσότερο με λαχανικά και ελαφριά φαγητά. Να προσπαθεί να κοιμάται κανονικές ώρες και να αποφεύγει να βρίσκεται σε χώρους με καπνό και ένταση γενικά. Τέλος θα πρέπει να βρίσκεται περισσότερο σε ήρεμα μέρη και να αποφεύγει ανθρώπους βίαιους και ενοχλητικούς.


    Ταύρος

    Ο Ταύρος ελέγχει τον λαιμό, τον φάρυγγα και τις φωνητικές χορδές. Ο Ταύρος έχει μιά προδιάθεση να παρουσιάζει προβλήματα στην υγεία του σχετικά με αυτά τα σημεία. Επίσης τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο τού Ταύρου έχουν μια έμφυτη φοβία σχετικά με τις αρρώστιες και συνεπώς θα πρέπει να προσέχουν να μην δείχνουν ανησυχία σχετικά με θέματα υγείας με το παραμικρό. Επίσης τα άτομα αυτά κρατούν στην μνήμη τους τα πάντα για πολύ καιρό και έτσι οι όποιες ανησυχίες τους δουλεύουν αρνητικά γιά την υγεία τους και μπορεί να την επηρεάσουν αρνητικά. Στον Ταύρο θα αρέσουν τα καλά φαγητά και μάλλον θα είναι ένας καλοφαγάς. Πρέπει να μάθει από μικρός τις σωστές διατροφικές συνήθειες και να μάθει να προσέχει την δίαιτά του. Καθώς ο χαρακτήρας του είναι πολύ σταθερός και παραμένει αναλοίωτος στην διάρκεια, είναι πολύ σημαντικό να μάθει να λειτουργεί σωστά από μικρό παιδί, καθ' όσον ό,τι κακές συνήθειες αποκομίσει από μικρό, θα του είναι πολύ δύσκολο να τις αποβάλει αργότερα.

    Προκειμένου να κρατήσει την υγεία του σε καλά επίπεδα, θα πρέπει να προσέξει τα ακόλουθα: Θα πρέπει να μάθει να προσέχει την δίαιτά του και ειδικά να αποφεύγει τα γλυκά και την ζάχαρη. Αν δείξει τάσεις παχυσαρκίας, θα του είναι γενικά δύσκολο να την αντιμετωπίσει. Θα πρέπει να συνηθίσει να κινείται, και αν ο τρόπος ζωής του είναι καθιστικός, θα πρέπει να κάνει τακτικά γυμναστική σε κάποιο γυμναστήριο. Να τρώει φρέσκα λαχανικά και να αποφεύγει τα πικάντικα φαγητά όσο μπορεί. Θα πρέπει να μάθει να αναπνέει κανονικά και αν είναι δυνατό να κάνει μαθήματα γιόγκα. Θα πρέπει να μάθει να ζεί και να δουλεύει σε ήσυχα και ήρεμα μέρη. Τέλος, το περπάτημα θα του κάνει πολύ καλό και γενικά η οποιαδήποτε κίνηση -και σε μεγάλη ηλικία. Θα πρέπει να μάθει να δείχνει κάποια εγκράτεια στις υπερβολικές απολαύσεις της ζωής του.


    Δίδυμοι

    Το ζώδιο των Διδύμων έχει σχέση με τους πνεύμονες , τους βρόγχους, την τραχεία, την οξυγόνωση τού αίματος, τα μπράτσα, τα χέρια και τους ώμους. Γενικά το άτομο Δίδυμος είναι νευρικό, ή ακόμα υπερκινητικό, και άστατο στις διατροφικές του συνήθειες ή στην καθημερινή του ζωή. Τα βασικά συνηθισμένα του προβλήματα υγείας θα αφορούν το λαιμό του, άσθμα, βήχας και κρυώματα, που βασικά θα προέρχονται από την νευρικότητά του. Ακόμα, λόγω της ανυπομονησίας του και της υπεκινητικότητάς του, δείχνει απρόσεχτο στο να περιμένει να αναρρώνει πλήρως, και κατά συνέπεια ξανακυλάει εύκολα στις αρρώστιες του. Επίσης δείχνει μεγάλη ευαισθησία στις αλλαγές του καιρού, και ο οργανισμός του ευαισθητοποιείται λόγω της νευρικότητας του. Αυτό συνήθως εκδηλώνεται αμέσως με βήχα και δύσπνοια. Ακόμα θα πρέπει να συνηθίσει να τρώει και να κοιμάται σε τακτές ώρες, καθ' όσον έχει την τάση να κινείται αλλοπρόσαλλα στην καθημερινότητά του.

    Προκειμένου να κρατήσει την υγεία του σε καλά επίπεδα, ένας Δίδυμος θα πρέπει να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές. Θα πρέπει να αποφεύγει την καταπόνηση του νευρικού του συστήματος και να προσπαθεί να χαλαρώνει όταν βρίσκεται σε κατάσταση στρές. Επίσης να βρίσκεται συχνά στον καθαρό αέρα και να ασχολείται αρκετά με δραστηριότητες έξω από κλειστούς χώρους. Τα σπόρ και η γυμναστική θα του κάνουν σίγουρα πολύ καλό στην πορεία. Προφανώς το κάπνισμα θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για το αναπνευστικό του σύστημα τουλάχιστον. Στην δίαιτά του θα πρέπει να αποφεύγει τα λιπαρά φαγητά και να προτιμά τα ψάρια και τα λαχανικά. Είναι επίσης αναγκαίο γι' αυτόν να έχει συχνή επικοινωνία με τον κόσμο και πολύ πιθανόν να περνάει πολλές ώρες με το τηλέφωνο δίπλα του. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει κάποια τάξη στα γεύματά του και να μην τρώει ασυνήθιστες ώρες. Οι δε φίλοι του καλό θα ήταν να είναι ήρεμα άτομα.


    Καρκίνος

    Το ζώδιο του Καρκίνου ελέγχει το στομάχι, το διάφραγμα, τον θώρακα, το πάγκρεας και την ουροδόχο κύστη. Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου πρέπει να ελέγχει την δίαιτά του, καθώς έχει την τάση να τρώει πολύ και οτιδήποτε σε μεγάλες ποσότητες. Ακόμα, έχει την τάση να υποφέρει από ψυχοσωματικές ασθένειες και συχνά οι γιατροί μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην διάγνωσή τους, καθ' όσον πολλά από τα συμπτώματά του θα προέρχονται από την επιβαρυμένη ψυχολογία του. Οι ανασφάλειές του, τα άγχη και οι στενοχώριες του, καθώς και η βαριά ατμόσφαιρα γύρω του θα επιβαρύνουν άμεσα την υγεία του, με κύρια συμπτώματα ενοχλήσεις στο στομάχι και γαστρεντερίτιδες.

    Προκειμένου να είναι υγιές, θα πρέπει να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές: Θα πρέπει να έχει ποικιλία στην δίαιτά του, αποφεύγοντας τα τηγανητά και τα πολύ λιπαρά φαγητά. Θα πρέπει να μάθει να τρώει σε λογικές ποσότητες και σε κανονικά διαστήματα, ώστε να μην κουράζει το στομάχι του. Να προσπαθεί να τρώει με ηρεμία και χωρίς να μιλάει ή να καβγαδίζει. Θα πρέπει να μάθει να εξωτερικεύει τα προβλήματα του μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις. Καλό θα είναι να κάνει κάποια σπόρ, όπως ποδήλατο, αεροβική, κολύμπι, και οποιαδήποτε άλλη άσκηση που δίνει ρυθμό στις κινήσεις του. Καλό είναι επίσης να κάνει πολύ ζεστά μπάνια ή σάουνα, ώστε να καθαρίζει τους πόρους του από τις τοξίνες. Στην ώρα τού φαγητού του μια απαλή χαλαρωτική μουσική θα του κάνει πολύ καλό. Επίσης να συνηθίσει να τρώει λαχανικά με πολλά ένζυμα και να αποφεύγει τα υγρά όταν τρώει. Τέλος καλό τού κάνει να έχει συχνή επαφή με την φύση και ειδικά με το νερό.


    Λέων

    Το Λιοντάρι ελέγχει όλες τις καρδιολογικές λειτουργίες, καθώς και την πλάτη και την σπλήνα. Γενικά το άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, έχει πολύ καλή υγεία και ζωτικότητα. Είναι γεμάτο ενέργεια και η υπερήφανη φύση του δεν του επιτρέπει να κλαψουρίζει και να παραπονιέται για προβλήματα στην υγεία του. Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι η υπερβολική του ενασχόληση στην καθημερινή του ζωή, που πιθανόν να οδηγεί το σώμα του σε φυσική εξάντληση. Δεν έχει όρια σ' αυτά που ξεκινάει να κάνει. Θα σταματάει τις ενέργειές του μόνο όταν εξαντληθεί τελείως. Του αρέσει η καλή ζωή και γενικά δείχνει προτίμηση στα πλούσια και νόστιμα γεύματα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί από νεαρή ηλικία, γιατί αν το άτομο αυτό δείξει τάσεις παχυσαρκίας, τότε θα έχει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του. Το πείσμα του βέβαια δεν θα του επιτρέψει να παίρνει καθοδηγήσεις και είναι πολύ πιθανόν αργότερα στην ζωή του είτε να γίνει τεμπέλικο ή υπερδραστήριο.

    Για να επιτύχει και να συντηρήσει καλά την υγεία του, ένα άτομο Λιοντάρι θα πρέπει να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές: Διατροφικά θα πρέπει να συνηθίσει τα λαχανικά, και να αποφεύγει τα παχιά κρέατα, το αλάτι και τα τηγανητά. Λόγω της έντασης του συναισθηματικού του κόσμου, καλό θα είναι να βρει μια δημιουργική απασχόληση, τουλάχιστον σαν χόμπι. Επίσης θα πρέπει να προσέχει να μην υπερφορτώνει τον εαυτό του με υπερβολικές δραστηριότητες και να ξεκουράζεται σε τακτά διαστήματα. Επίσης ευνόητο είναι, λόγω καρδιακής ευαισθησίας, να αποφεύγει το αλκοόλ και το κάπνισμα και να μάθει να χαλαρώνει σωστά ώστε να αποφεύγει τις εντάσεις. Επίσης καλό θα ήταν να ξοδεύει πολύ από τον χρόνο του σε δραστηριότητες έξω από το σπίτι, όπως και να εκτίθεται συχνά στις ευεργετικές ηλιακές ακτινοβολίες. Λόγω επίσης της εξωστρεφούς φύσης του θα του είναι αναγκαίο να έχει κοινωνική ζωή και να διασκεδάζει με τους φίλους του αρκετά. Θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να εκφράζεται άνετα και επίσης να δείχνει περισσότερη υπομονή με τους ανθρώπους και καταστάσεις. Η υπερβολική του ενεργητικότητα θα πρέπει να διοχετεύεται δημιουργικά, αλλιώς θα δείξει έντονη επιθετικότητα με τους ανθρώπους.


    Παρθένος

    Η Παρθένος ελέγχει τα έντερα, το δωδεκαδάκτυλο και την χοληδόχο κύστη. Το άτομο Παρθένος πιθανόν να δείξει κάποια ευαισθησία σ' αυτά τα τμήματα και επίσης θα το απασχολήσουν έντονα θέματα υγείας. Καλό θα είναι να μην έχει επαφές με αρρώστους και νοσοκομεία, καθ' όσον οι υποχονδριακές του τάσεις μπορεί να του δημιουργήσουν έντονες φοβίες για την υγεία του. Πολλές φορές θα νομίζει ότι πάσχει από κάτι, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι υγιέστατο. Το καλό σε αυτό το θέμα είναι ότι γενικά στην ζωή του γενικά προσέχει πολύ την υγεία του και την δίαιτά του, καθώς και την διατήρηση της καλής φυσικής του κατάστασης. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματά του θα είναι διάρροιες, εντεροκολίτιδες και στομαχικές αναταραχές. Προκειμένου να κρατήσει την υγεία του σε καλά επίπεδα, θα πρέπει να αποφεύγει τροφές που ερεθίζουν τα έντερά του, ειδικά τα πικάντικα φαγητά και το αλκοόλ, και επίσης να αποφεύγει τα τηγανητά και τα λιπαρά. Θα πρέπει να συνηθίσει σε ένα ήρεμο σπόρ, κάτι σαν το τένις ή το γκολφ κ.λπ. Ακόμα θα πρέπει να τρώει αργά και ήρεμα και να μασάει καλά την τροφή του. Επίσης θα πρέπει να χαλαρώνει συχνά και να τρώει πολύ γιαούρτι χωρίς γλυκαντικά. Επίσης καλό είναι να αποφεύγει τα πολλά κρέατα, ειδικά τα χοιρινά. Τέλος να συνηθίσει να περπατάει αρκετά και να κάνει παρέα με θετικούς και ειλικρινείς φίλους.


    Ζυγός

    Ο Ζυγός ελέγχει τα νεφρά, την ουροδόχο κύστη, τα επινεφρίδια και την ουρήθρα. Το βασικό πρόβλημα του ατόμου που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού είναι μια τάση του για καλοπέραση και νωχελικότητα. Αυτό σημαίνει έλλειψη κίνησης και σαν αποτέλεσμα μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα κυκλοφορικού καθώς και βάρους. Για τα νεφρά, καλό θα είναι να πίνει μεγάλες ποσότητες μεταλλικού νερού και να αποφεύγει το αλάτι. Επίσης το άτομο αυτό έχει ανάγκη να βρει την προσωπική του ηρεμία σε ήσυχα μέρη με απαλά χρώματα και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ένα σωστό αρμονικό περιβάλλον θα βοηθήσει πολύ στη θετική εξέλιξη της υγείας του. Αντίθετα αν έχει μεγαλώσει σε σπίτι με καβγάδες και ένταση, θα παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία του. Η απαλή μουσική και τα παστέλ χρώματα θα έχουν πολύ θετική επιρροή στην υγεία του.

    Για να διατηρήσει και να επιτύχει καλή υγεία, ένας Ζυγός θα πρέπει να ξέρει τα εξής: Θα πρέπει να αποφεύγει τα γλυκά και τα ζυμαρικά και να προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνες, όπως ψάρια και πουλερικά, φρέσκα τυριά, σόγια και τα παράγωγα.. Θα πρέπει να καταναλώνει πολύ καθαρό νερό κάθε μέρα και να επιδιώξει την καθημερινή άσκηση. Αν ο τρόπος της ζωής του δεν του επιτρέπει την σωματική άσκηση, να επιδιώξει την εκγύμνασή του σε γυμναστήριο, ή και να ασχοληθεί με σπόρ (που όμως του είναι ευχάριστα). Θα πρέπει να συναναστρέφεται με θετικούς και αισιόδοξους ανθρώπους. Να αποφεύγει το κόκκινο κρέας και να αναπαύεται σε ευχάριστα και ήρεμα μέρη με καλό αερισμό. Καλό θα ήταν να επιδιώξει σαν χόμπι κάποια καλλιτεχνική απασχόληση. Πάνω απ' όλα τέλος, θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχική του ηρεμία και ισορροπία και να προσέξει πολύ το βάρος του.


    Σκορπιός

    Ο Σκορπιός ελέγχει το αναπαραγωγικό σύστημα και τις εκκρίσεις του, και την μύτη. Έχει την τάση να κάνει πολύ έντονη ζωή με εμπάθειες και πιθανές εμμονές και να οδηγείται σε υπερβολές αρκετά εύκολα. Συνήθως δείχνει προτίμηση σε βαριά και πικάντικα φαγητά. Επίσης του αρέσει να πίνει είτε πολύ καυτά ή πολύ κρύα σκευάσματα που του διεγείρουν το σύστημά του. Είναι πολύ βασικό να ασχοληθεί με αθλητικές δραστηριότητες που του εξισορροπούν την υψηλή ενεργητικότητά του, σε φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η παθιασμένη φύση του και η εσωτερική του φλόγα τον οδηγούν από νωρίς σε έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

    Προκειμένου να βελτιώσει την υγεία του θα πρέπει να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές: Θα πρέπει να ακολουθεί μια σχετικά συντηρητική δίαιτα, αποφεύγοντας τα πολύ βαριά φαγητά και πίνοντας πολλούς φρέσκους χυμούς και μεταλλικό νερό. Θα πρέπει να αποφεύγει το αλκοόλ και το κάπνισμα. Επίσης καλό θα είναι να μην τρώει πολύ πριν κοιμηθεί, καθώς έχει την τάση να βλέπει εφιάλτες. Να μάθει να κάνει αναπνευστικές ασκήσεις που του ρυθμίζουν το στρες και να προσπαθεί να χαλαρώνει συχνά με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης να αποφεύγει να παίρνει χάπια πριν κοιμηθεί. Ακόμα πρέπει να μάθει να συγκρατεί την επιθετικότητά του, μαθαίνοντας να συγχωρεί τους άλλους που μπορεί να μην είναι τόσο ικανοί όσο αυτός. Είναι πολύ βασικό για τους Σκορπιούς να εξελίξουν την προσωπικότητά τους, μέσα από την εκπαίδευσή τους, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα αισθήματα φιλανθρωπίας. Πρέπει να περιορίσουν την εκδικητικότητά τους και τα αισθήματα ανωτερότητας απέναντι στους πιο αδύνατους. Τα ανταγωνιστικά τους αισθήματα καλό θα είναι να τα εξαντλήσουν μέσα σε αθλητικές δραστηριότητες. Πρέπει επίσης να δίνει προσοχή το άτομο Σκορπιός στην υγιεινή του και τα γεννητικά του όργανα. Πρέπει να επιδιώκει να έχει επαφή με την φύση, ειδικά με το νερό και την θάλασσα. Καλό θα είναι να αποφεύγει τα πολύ λιπαρά κρέατα και την καφεΐνη και να αναλώνει πολύ καθαρό νερό. Επίσης χρήσιμο είναι να κάνει πνευματικές ασκήσεις που θα του επιτρέψουν να διοχετεύσει την υψηλή νοητική του δραστηριότητα με θετικό και παραγωγικό τρόπο.


    Τοξότης

    Ο Τοξότης κυβερνάει τους μηρούς, τα οστά της λεκάνης, τους γοφούς και τον μεταβολισμό του λίπους. Γενικά το άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη αναμένεται να έχει καλή υγεία, καθ' όσον το διακατέχει πάντα μια αισιόδοξη διάθεση και η θετική του ψυχολογική κατάσταση θα είναι βοηθητική. Η εξωστρεφής του προσωπικότητα και η θετική του στάση το βοηθούν να πάει μπροστά και να πετύχει τους στόχους του, χωρίς να το επιβαρύνουν με το άγχος της υγείας του.

    Εντούτοις, θα πρέπει να δώσει προσοχή μην φτάσει στο άλλο άκρο και γίνει απρόσεκτο όσον αφορά την υγεία του. Η τάση του να αγαπάει την καλή ζωή μπορεί να το παρασύρει στην καλοφαγία και συνεπώς να είναι επιρρεπές στην παχυσαρκία. Καθ' όσον όμως του αρέσουν τα σπόρ και οι εκδρομές στην φύση, θα το βοηθούν να κρατάει σε καλό επίπεδο το βάρος του. Επίσης, επειδή έχει την συνήθεια να τρώει σε ακατάστατα ωράρια, έχει συνήθως την προδιάθεση να αναπτύσσει χοληστερίνη.

    Προκειμένου να κρατήσει την υγεία του σε καλό επίπεδο, θα πρέπει να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές : Να αποφεύγει γενικά λιπαρά φαγητά, τηγανητά, παχύ κρέας και γλυκά και να τα αντικαταστήσει με φρούτα και φυσικούς χυμούς ή σόδα. Θα πρέπει να διατηρήσει τις δραστηριότητές του έξω από το σπίτι σε σταθερή βάση και αν μπορεί να ασχοληθεί με κάποιο σπορ. Να διατηρήσει την θετική του στάση απέναντι στα προβλήματά του, αποφεύγοντας την καταπίεση που μπορεί να δέχεται από αρνητικούς και πιεστικούς ανθρώπους. Θα πρέπει να οργανώνει τις κοινωνικές του δραστηριότητες σε κανονικά ωράρια και επίσης να διατηρεί όσο μπορεί το ωράριο του ύπνου και φαγητού του σε σταθερή βάση. Θα πρέπει να αποφεύγει το αλκοόλ και το κάπνισμα, και να προσέχει το σώμα του κάνοντας κάποιου είδους γυμναστική. Επίσης θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να ασκεί το πνεύμα του. Να βρίσκεται συχνά έξω κάτω από τον ήλιο και σίγουρα να καλλιεργήσει την σπάνια αίσθηση του χιούμορ του.


    Αιγόκερως

    Ο Αιγόκερως ελέγχει τα γόνατα, τους τένοντες, τους συνδέσμους, το δέρμα και τα μαλλιά. Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι συνήθως πολύ μεθοδικό και προσεχτικό στο να ακολουθεί οποιαδήποτε δίαιτα ή θεραπεία. Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι συνήθως μια τάση στατικής καθημερινής ζωής που το κρατούν στο ίδιο μέρος χωρίς επαρκή εξαερισμό.

    Ακόμα, λόγω της επαγγελματικής του υπευθυνότητας, θεωρεί συχνά την γυμναστική και οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα σαν χαμένο χρόνο, κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην φυσική του κατάσταση και την υγεία του. Γενικά όμως είναι προικισμένο να έχει καλή υγεία και τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας Αιγόκερως προέρχονται συνήθως από το άγχος και την νευρικότητά του. Να γιατί είναι απαραίτητο να καλλιεργεί ένας Αιγόκερως την αίσθηση του χιούμορ του, την αισιοδοξία του για το μέλλον και μια θετική πάντα στάση για την ζωή. Εντούτοις, η πολύ σθεναρή του φύση πολλές φορές αντιστέκεται έντονα σε κάθε επίθεση οποιασδήποτε ασθένειας.

    Προκειμένου να διατηρεί σε καλά επίπεδα την υγεία του, το άτομο Αιγόκερως πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω συμβουλές : Θα πρέπει να βρίσκει και να πετυχαίνει πάντα τις χρυσές ισορροπίες μεταξύ της δουλειάς και του ελεύθερου χρόνου του και σίγουρα να ξοδεύει περισσότερες ώρες στον ήλιο και την φύση. Καλό είναι να ακολουθεί ένα σπόρ σαν το κολύμπι, καθώς και να ασκείται με ασκήσεις τύπου γιόγκα ή διαλογιστικής τεχνικής. Ακόμα, πρέπει να προσέχει να μην απομονώνεται όταν είναι στενοχωρημένο και να αποφεύγει το κάπνισμα, ακολουθώντας στην δίαιτά του μια ισορροπημένη ποικιλία. Ακόμα, είναι απαραίτητο για το άτομο αυτό να ασκείται σε πνευματικό επίπεδο και κυρίως να δίνει χώρο περισσότερο στο πρόγραμμά του στο να βρίσκεται με άτομα που θα το κάνουν να αισθάνεται πιο ανάλαφρα και αισιόδοξα.


    Υδροχόος

    Ο Υδροχόος ελέγχει τους αστραγάλους, το νευρικό σύστημα και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την νευρολογική υπόσταση του σώματος. Το άτομο αυτό συνήθως είναι πολύ νευρικό, ενεργητικό αλλά και αγχωτικό, σε σημείο που ποτέ δεν θα μπορεί να μείνει ακίνητο. Ως εκ τούτου εύκολα εξαντλείται και μολονότι θα ανακτά την ενεργητικότητά του γρήγορα, το πρόβλημά του θα είναι ότι συνέχεια θα κινείται από το ένα άκρο στο άλλο και θα καταπονεί έτσι το νευρικό και αμυντικό του σύστημα. Συνεπώς είναι πιθανόν στην ζωή του να αντιμετωπίζει προβλήματα που μπορεί να αναφέρονται στο στρές, το άγχος την υπερκόπωση, την κατάθλιψη, την υστερία κ.λπ., και προφανώς θα πρέπει στην δίαιτά του να λαμβάνει τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Β. Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, εν πάσει περιπτώσει, πρέπει να μάθει να ριλαξάρει και να κινείται σε ομαλούς ρυθμούς στην καθημερινή του ζωή.

    Προκειμένου να διατηρήσει την υγεία του σε καλά επίπεδα, θα πρέπει να ακολουθήσει τις εξής συμβουλές: Να αποφεύγει την νευρική υπερδιέγερση, προσέχοντας να κοιμάται κανονικά, να αυτοσυγκεντρώνεται και να βρίσκει καιρό να ηρεμεί και ακόμα να κάνει ασκήσεις γιόγκα. Θα πρέπει να αποφεύγει το κρέας και να ακολουθεί δίαιτες περισσότερο με λαχανικά και φρέσκα φρούτα. Θα πρέπει να αποφεύγει να πειραματίζεται μόνο του με την υγεία του, παίρνοντας αυθαίρετα φάρμακα κατά βούληση. Επίσης να προσπαθεί να φτιάξει και να οργανώνει την καθημερινότητά του αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις πιέσεις. Καλό επίσης είναι να κοιμάται σχετικά νωρίς και να προσπαθεί να έχει καλή επικοινωνία με τους φίλους του. Επίσης ενδείκνυται να ασχοληθεί με κάποιο σπορ και πνευματικές ασκήσεις που θα το βοηθήσουν στην ανάπτυξη της διαίσθησής του και βασικά να αποφεύγει ακραίες καταστάσεις.


    Ιχθείς

    Οι Ιχθείς ελέγχουν τα πόδια, τα δάχτυλα, τους συνδέσμους, το λυμφατικό σύστημα και -το κυριότερο- το βασίλειο της ψυχής. Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων διακρίνεται συνήθως από μια ιδιαίτερα αυξημένη αντίληψη και υπερευαισθησία. Τα περισσότερα από τα προβλήματα υγείας του απορρέουν από ψυχολογικά προβλήματα και εσωτερικές πιέσεις. Ακόμα και η φύση των ασθενειών, καθώς και ο τρόπος που θα εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα, κάνουν δύσκολο το έργο της διάγνωσης. Είναι πολύ πιθανόν οι γιατροί να καταλήγουν έτσι σε λάθος διάγνωση. Γι' αυτό πρέπει να δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στην ιατρική του παρακολούθηση και να μην πείθεται εύκολα με την πρώτη διάγνωση.

    Ο ευαίσθητος ψυχισμός αυτού του ατόμου το κάνει να επηρεάζεται εύκολα απο τον συναισθηματισμό των ανθρώπων, γι' αυτό θα πρέπει να αποφεύγει να συναναστρέφεται με περίεργα άτομα και γενικά αρνητικούς ανθρώπους. Από μόνο του δείχνει μια αποστροφή στο να ακολουθεί ιατρικές συμβουλές και να προσέχει την δίαιτά του. Η χαλαρή συμπεριφορά του και η τάση του να παρακρατά υγρά στο σώμα του πιθανόν να του δημιουργούν προβλήματα βάρους αργότερα. Επίσης, καθώς έχει την τάση να εθίζεται στο αλκοόλ εύκολα και σε οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία, θα πρέπει να δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία και να το κρατιέται μακριά από τέτοια πράγματα. Επίσης, λόγω του ότι έχει έμφυτη κάποια τάση για καταθλιπτικές συμπεριφορές, θα πρέπει να συνηθίσει να γυμνάζεται αρκετά και να κοιμάται μόνο όταν πρέπει. Η τάση του να καταφεύγει στον ύπνο είναι μια τάση φυγής από την πραγματικότητα και πρέπει να δώσει προσοχή όταν εκδηλώνει τέτοια συμπεριφορά και να αναζητάει ψυχολογική στήριξη. Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσε να διοχετεύσει την δημιουργικότητά του σε κάποιου είδους καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η ψυχική του φόρτιση θα πρέπει να βρει διεξόδους έκφρασης, γι' αυτό επίσης είναι αναγκαίο να έχει λίγους αλλά πιστούς φίλους που θα μπορεί να μοιραστεί μαζί τους τα εσωτερικά του προβλήματα. Στην δίαιτά του θα πρέπει να προτιμά τα λαχανικά και γενικά ελαφρές τροφές, αποφεύγοντας τα πικάντικα και αλατισμένα φαγητά. Το βασικότερο όμως είναι να καταφέρει να αποκτήσει εσωτερική αρμονία και ισορροπία. Θα πρέπει να κάνει παρέα μόνο με θετικά και καλοπροαίρετα άτομα, καθώς και πιθανόν να συμμετέχει σε γκρούπ που σκοπό έχουν να το χαλαρώσουν ψυχολογικά. Η επαφή με την φύση το ηρεμεί, γι' αυτό θα πρέπει να βρίσκει τρόπο να πηγαίνει συχνά σε εκδρομές. Η σταθερή εκγύμναση του σώματός του θα διατηρήσει τις ισορροπίες του και βέβαια θα πρέπει να αποφεύγει κάθε κακή συνήθεια που μπορεί να του δημιουργήσει εθισμούς, όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ.​




    Πηγή: My horoscope
     
  5. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Ζώδια του Νερού
    Τα Ζώδια του Νερού είναι ζεστά, συναισθηματικά, ευαίσθητα, διαισθητικά, συμπαθητικά, συμπονετικά, με πολύ φαντασία, και στην περίπτωση του Σκορπιού πολύ, πολύ σέξι.

    Όλοι γνωρίζουμε τους Καρκίνους που οι διαθέσεις τους μας τρελαίνουν, και τους Ιχθύες των οποίων η έλλειψη πρακτικότητας συχνά σημαίνει ότι πληρώνουμε πάντα το λογαριασμό. Τα Υδάτινα Ζώδια δεν είναι πάντα πρακτικά, όμως υπάρχουν πολλοί Καρκίνοι και Σκορπιοί που είναι θαυμάσιοι επιχειρηματίες.

    Ένας εραστής γεννημένος στο στοιχείο του Νερού θα σας ανεβάσει στα ύψη της συναισθηματικής ευδαιμονίας,ιδιαίτερα εάν είστε ο ευαίσθητος τύπος. Αλλά επειδή αυτά τα Ζώδια είναι πολύ ευαίσθητα υπάρχουν στιγμές που η ευτυχία τους μετατρέπεται σε λύπη και τότε είναι που η αρνητική αύρα φαίνεται να βαραίνει την προσωπικότητά σας, και δεν μπορείτε να πείτε ή να κάνετε τίποτα για να τους τραβήξετε έξω από εκεί.

    Μερικές φορές είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν σ' αυτό το στοιχείο να διατηρήσουν τη δική τους εσωτερική δύναμη και χρειάζονται μια ώθηση προς τα επάνω περισσότερο από τα άλλα Ζώδια. Αλλά σκεφτείτε το στοιχείο τους το Νερό, που βρίσκεται πάντα σε κίνηση. Όπως οι παλίρροιες, τα Ζώδια του Νερού έχουν τις διακυμάνσεις τους, έτσι αν θέλετε έναν ολοκληρωτικά σταθερό, αξιόπιστο εραστή που οι διαθέσεις του δεν φαίνονται να αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, καλύτερα να διαλέξετε ένα από τα άλλα στοιχεία.

    Όμως, εάν έχετε χτίσει τα δικά σας μικρά κάστρα στην άμμο, και αναρωτιέστε αν κάποτε θα συναντήσετε κάποιον που θα πίστευε στην αγάπη όσο και σεις, το καλύτερο θα ήταν να βρίσκατε έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ. Χωρίς αμφιβολία αισθάνονται το ίδιο με σας, και μπορεί να είχαν πολλές απογοητεύσεις μέχρι που εμφανιστήκατε.

    Ενώ τα Ζώδια του Νερού δεν είναι τόσο ορμητικά όπως είναι συχνά τα Ζώδια της Φωτιάς, όταν ερωτεύονται,ερωτεύονται βαθιά και σοβαρά. Θέλουν την παντοτινή ευτυχία, κάποιον που να εκπληρώνει τα όνειρά τους και να μην τους απογοητεύει ποτέ. Και βεβαίως, αν είναι γεννημένοι Σκορπιοί είναι επίσης αφάνταστα ζηλιάρηδες τόσο για το παρελθόν σας, όσο και για το παρόν σας.

    Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο να αναμείξετε την προσωπικότητά σας μ' ένα Ζώδιο του Νερού, ιδιαίτερα αν είστε πύρινο Ζώδιο, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι περισσότερο ευεργετικά απ' όσο φαντάζεστε.

    Βεβαιωθείτε ότι δεν καταστρέφετε τις φαντασιώσεις σας. Αν ψάχνετε για μια παροδική σχέση, αυτά τα Ζώδια δεν είναι για σας. Ακόμη κι αυτό το σεξουαλικό σύμβολο του Ζωδιακού ο Σκορπιός κατά βάθος θέλει περισσότερα από έναν παροδικό έρωτα.






     
  6. hellonora

    hellonora Regular Member

    πφφ υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν στα ζώδια????
     
     
  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Η αλήθεια είναι πως δεν ορίζω την ζωή μου σύμφωνα με τις ημερήσιες προβλέψεις της Πατέρα.Αλλά μου αρέσει να διαβάζω τα γενικά χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αν και θεωρώ πως δεν επηρεάζομαι ούτε στο ελάχιστο, τα βρίσκω αρκετά ενδιαφέροντα και τείνω να πιστέψω οτι υπάρχει κάποια βάση σε αυτά.
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Αποπλανήστε τους!


    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΚΡΙΟΣ
    Προτιμά να είναι ο κυνηγός παρά το θήραμα, γι΄ αυτό απλά δώστε άμεσα το ερωτικό σας κάλεσμα με το βλέμμα και αφήστε τον να σας κυνηγήσει χωρίς να δείξετε έκπληξη από την ορμητικότητα και το πάθος του.
    Δεν υπάρχει μέρος που να μην είναι κατάλληλο για να τον πλησιάσετε ερωτικά, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να ξεπεράσει κάθε όριο και φραγμό! Χαϊδέψτε τους απαλά στο πρόσωπο και στο κεφάλι και ψιθυρίστε στην άκρη του αυτιού τους γλυκά υπονοούμενα για τη φλόγα που νιώθετε να σιγοκαίει μεταξύ σας και θα έχετε την έναρξη της σχέσης σας με τρόπο άκρως επεισοδιακό και ακαριαίο!
    Από κει και πέρα φυλαχτείτε από την ενεργητική και θερμόαιμη φύση του που χωρίς χρονοτριβές θα χυμήξει να σας κατακτήσει. Μην κάνετε το λάθος να τον προκαλέσετε και μετά αρνηθείτε να προχωρήσετε μαζί του γιατί θα ενοχληθεί αφάνταστα. Είναι ο άνθρωπος του «εδώ και τώρα» και των δυνατών συγκινήσεων της στιγμής. Αγνοεί το «μετά», το «θα δούμε» και «αύριο βλέπουμε» και δε νιώθει ποτέ κούραση, εξάντληση και βαριεστιμάρα. Αν κάτι απ΄ τα παραπάνω ενταχθεί στο λεξιλόγιό του, να ξέρετε ότι μάλλον του έχετε τελειώσει. Σημείο κλειδί: η ανυπομονησία του και ο εύθικτος εγωισμός του!
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΤΑΥΡΟΣ
    Δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται μάλλον για συντηρητικούς, ήρεμους τύπους, στην πραγματικότητα όμως βρίσκονται σε μια μόνιμη αναζήτηση ερωτικών ερεθισμάτων από το περιβάλλον τους. Πλησιάστε τον μαλακά, ήρεμα και φροντίστε η φωνή σας να είναι χαμηλή και καθαρή όταν θα προτείνετε με σέξι τρόπο να σας επιτρέψει να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σβέρκο και στην περιοχή του λαιμού, που είναι το ευαίσθητο σημείο του. Ό,τι κάνετε από εκεί και πέρα πρέπει να γίνεται αργά και απαλά γιατί οι Ταύροι δεν βιάζονται και δίνουν μεγάλη σημασία στην αισθησιακή, ρομαντική συμπεριφορά που σταδιακά τους οδηγεί στην κορύφωση του πάθους τους. Αγαπούν την άνεση και δεν ενδιαφέρονται για ασυνήθιστους και άβολους τρόπους ερωτικής προσέγγισης! Είναι προσγειωμένοι, φιλήδονοι και η τελετουργική διαδικασία, -χαμηλά φώτα, απαλή μουσική- τους είναι οπωσδήποτε απαραίτητη.
    Θέλουν δε, να νιώθουν πως τα συναισθήματά τους θα βρουν ανταπόκριση και θα εκτιμηθούν ανάλογα γιατί δεν συνηθίζουν να ενδίδουν εύκολα σε περιπετειούλες της μιας βραδιάς. Απαιτούν πίστη και αφοσίωση και γίνονται έξαλλοι αν διαπιστώσουν πως δεν έχουν αποκλειστικότητα στην καρδιά σας. Λέξεις κλειδί: φιληδονία, άνεση, πίστη και εμπιστοσύνη στον άνθρωπό τους.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Ενδιαφέρονται για το ερωτικό παιχνίδι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους προσφέρει ηδονή και χαρά. Παίξτε μαζί τους με έξυπνα ευφυολογήματα και μυστηριώδεις ατάκες που να υπονοούν τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες σας. Συγκλονίζονται απ’ αυτούς που τους αφήνουν να υποψιαστούν ότι κάτι κρύβουν βαθιά μέσα τους και μπαίνουν στη διαδικασία να το εξιχνιάσουν. Η φαντασία τους οργιάζει και τους οδηγεί σε αναζητήσεις για περίεργες μορφές ερωτικής ικανοποίησης, γι’ αυτό και συνήθως αρέσκονται στο να δοκιμάζουν τουλάχιστον μια φορά απ΄ όλα!! Γοητεύονται από την αβεβαιότητα γι’ αυτό κλείστε τους ραντεβού-έκπληξη όπου δεν θα ξέρουν πού θα πάτε και τι θα κάνετε, μέχρι να διαπιστώσουν μόνοι τους το σχέδιό σας για την αποπλάνησή τους.
    Τα ερωτόλογα είναι ισχυρό αφροδισιακό για τους εγκεφαλικούς διδύμους, όπως και τα μακρόσυρτα προκαταρκτικά παιχνίδια που παίζουν με την σεξουαλική τους διέγερση μέχρις εσχάτων! Στην τελική, αφήστε τους να πάρουν και εκείνοι πρωτοβουλία και μην περιορίσετε την ελευθερία των κινήσεών τους, όπως επίσης να θυμάστε να μην κάνετε τίποτα το ίδιο για δεύτερη φορά. Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς, η συνεχής πληροφορία ήχου και εικόνας που να εξιτάρει την οργιώδη φαντασία τους.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί τύποι οι εκπρόσωποι της σελήνης, είναι πολύ ντροπαλοί και συνεσταλμένοι απέναντι σε όποιον δεν γνωρίζουν καλά. Δώστε τους απευθείας ή μέσω κοινών γνωριμιών στοιχεία του χαρακτήρα σας που να τονίζουν τη σταθερότητα και την υπομονή που διαθέτετε. Διαλέξτε λοιπόν ένα φεγγαρόλουστο βράδυ για να τους προσκαλέσετε σε ρομαντικό δείπνο πλάι στο κύμα ακούγοντας απαλή μελωδική μουσική και ξεδιπλώστε πρώτα εσείς την συναισθηματική σας κατάσταση έτσι ώστε να τους ενθαρρύνετε να ξεπεράσουν τυχόν δικές τους αναστολές. Προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα βιαστικό ή παρορμητικό όσο πολύ κι αν το επιθυμείτε, μέχρι να απαλλαγούν από κάθε είδος δισταγμού, κι όταν νιώσετε πως έχουν χαλαρώσει αρκετά δοκιμάστε ένα αργό αναγνωριστικό φιλί, που σταδιακά θα το επεκτείνετε στο ύψος των ώμων ή ακόμα και του στήθους! Αποφύγετε οποιαδήποτε ωμότητα ή χυδαιότητα και δώστε απλόχερα τα χάδια σας και την αγκαλιά σας. Έχουν ανάγκη από στοργή, θέλουν να νιώθουν αλλά και να παρέχουν προστασία στους ανθρώπους τους. Με έναν Καρκίνο φανταστείτε τον εαυτό σας, σαν έναν ήρωα μιας ταινίας γυρισμένης στη διάρκεια του μεσαίωνα όπου όλα είχαν να κάνουν με την αβρότητα και τον ρομαντισμό.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΛΕΩΝ
    Δείξτε ανοιχτά και ελεύθερα τον θαυμασμό και την εκτίμησή σας σ’ έναν λέοντα και επιβεβαιώστε τους για την μοναδικότητα τους σ’ αυτόν τον γήινο κόσμο! Είναι άνθρωποι τολμηροί, δυνατοί και απίστευτα θαρραλέοι και επειδή το γνωρίζουν αυτό, τους ενδιαφέρει να εξασφαλίσουν το θαυμασμό σας. Προκαλέστε το ερωτικό τους ενδιαφέρον με όμορφα προκλητικά ρούχα και εσώρουχα και προχωρήστε σε κίνηση ευγενικής υποταγής φιλώντας τους τα χέρια ή τα δάχτυλα κοιτάζοντας απευθείας στα μάτια, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα.
    Προτιμά να είναι εκείνος που αναλαμβάνει δράση και συνήθως το κάνει με ακατανίκητη ορμή και απίστευτο ζήλο, έτσι που συχνά θα νιώθετε ότι το ειδύλλιο μαζί του μοιάζει με πυροτέχνημα. Αντιδρά ερωτικά στα χάδια και τις απαλές (και όχι μόνο) γρατζουνιές στη πλάτη και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και βέβαια περιμένει από εσάς έμπρακτα να νιώθει την λατρεία και την ικανοποίηση στο πρόσωπό του. Είναι τρομερά ευαίσθητοι στην κριτική ακόμα και όταν γίνεται για το καλό τους, ακόμα και όταν οι ίδιοι τη ζητούν, γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο και τον τόνο που την ξεστομίζετε. Κλειδί για να ανοίξετε την καρδιά τους, η αριστοκρατική συμπεριφορά, οι γκλάμουρ προσκλήσεις και φυσικά ο απεριόριστος θαυμασμός στο πρόσωπό τους.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Αρχικά θα πρέπει να καταλάβετε ότι η εντύπωση που δίνουν δεν έχει να κάνει μ’ αυτό που είναι στην πραγματικότητα σαν άνθρωποι. Δεν επιτρέπουν εύκολα να τους πλησιάσει ο οποιοσδήποτε αλλά δίνονται ολοκληρωτικά σ’ αυτούς που θα κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. Διακριτικοί και σοβαροί άνθρωποι πρέπει πρώτα να τους ξεκλειδώστε δημιουργώντας ένα κλίμα άνεσης και ευφορίας μεταξύ σας χωρίς ποτέ να προβείτε σε δημόσιες εκδηλώσεις πάθους με αγκαλιές φιλιά κι άλλα τέτοια.
    Καλέστε τους σπίτι σας, όπου θα έχετε φροντίσει να είναι όλα συγυρισμένα και πεντακάθαρα και καθίστε κοντά τους αθώα κάνοντας μια συζήτηση γενικών ενδιαφερόντων που όμως εντέχνως θα την οδηγήσετε στις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων! Θαυμάζουν την εξυπνάδα και επιθυμούν να τους δώσετε την δυνατότητα να προσφέρουν και αυτοί κάτι στο ερωτικό σας παιχνίδι. Ένα καυτό μπάνιο για δύο, συνοδευόμενο από παγωμένη σαμπάνια κι ένα αναζωογονητικό μασάζ με αιθέρια έλαια είναι ό,τι καλύτερο για να σας ακολουθήσουν μαγεμένοι στο επόμενο δωμάτιο του σπιτιού σας! Κλειδί για να ανοίξετε την καρδιά τους η ευγενική συμπεριφορά, η ειλικρίνεια και η πρωτοτυπία.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΖΥΓΟΣ
    Βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον είναι προσεγμένο, ήσυχο και διακριτικό πριν ξεκινήσετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Οι Ζυγοί αγαπούν ιδιαίτερα την πολυτέλεια και ξέρουν να ξεχωρίζουν τη φίνα ποιότητα σε όλα τα πράγματα. Τα κρυστάλλινα ποτήρια, οι καλές πορσελάνες και το λεπτό άρωμα των λουλουδιών τους ξετρελαίνει αν ξεκινήσετε με δείπνο. Το ίδιο και η γαλλική σαμπάνια! Δώστε τους να καταλάβουν ότι η βραδιά είναι αφιερωμένη σ’ αυτούς, και ότι έχετε προσπαθήσει να ανακαλύψετε τα γούστα τους, για να τους προσφέρετε απόλαυση. Θέλουν το θαυμασμό και την πλήρη αποδοχή σας, γι’αυτό δώστε αφειδώς τα κοπλιμέντα σας όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και για την εξυπνάδα τους ή το καλό τους γούστο. Ευαίσθητο σημείο τους οι γλουτοί και η μέση τους που πραγματικά όμως είναι και το δυνατό τους κομμάτι…Τους αρέσουν οι λεπτές κινήσεις που εμπεριέχουν αισθησιασμό και ανταποκρίνονται φλογερά στα επινοητικά προκαταρκτικά παιχνίδια που δεν γίνονται με προχειρότητα. Προσέξτε το ντύσιμό σας εκτός από κομψό να δίνει την εντύπωση πως είναι κάθε φορά έτοιμο να απαλλαγείτε από αυτό με ευκολία. Να είστε σίγουροι πως θα το έχει συνέχεια στο μυαλό του! Επίσης να θυμάστε ότι είναι ευάλωτοι στην υπερβολική κριτική και στην αδιακρισία ενώ είναι επιτήδειοι στην τέχνη του φλερτ και της αποπλάνησης από τη φύση τους. Σημείο κλειδί της ερωτικής τους αποπλάνησης η αδυναμία τους στα ωραία λόγια και στα τρυφερά υπονοούμενα.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η μυστηριώδης γοητεία των Σκορπιών ταράζει και τους πιο συγκρατημένους και σεμνότυφους τύπους ανθρώπων, γι’αυτό να είστε κυριολεκτικά “έτοιμοι για όλα” από τη στιγμή που θα θελήσετε να προσεγγίσετε ερωτικά ένα σκορπιό. Είναι παθιασμένοι ερωτύλοι και καθοδηγούνται από μια συναρπαστική φαντασία σε πειραματισμούς που σκοπό έχουν την απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση.
    Δώστε το ραντεβού σας κάπου απομονωμένα, μακριά από τυχόν αδιάκριτα βλέμματα και αφού τον επιβεβαιώσετε για την μοναδικότητά του (είναι τρομερά κτητικοί) και χαλαρώσει, παρασύρετε τον σ’έναν αργό και αισθησιακό χορό όπου θα έχετε την ευκαιρία να είστε σε πλήρη επαφή με το σώμα του και έμμεσα με τα γεννητικά όργανα που είναι και το ευαίσθητο σημείο τους!!! Από κει και πέρα ο σκορπιός σας είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και θα έχετε μαζί του οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει αυτή την εμπειρία αξέχαστη. Είναι άκρως θερμόαιμοι, συναισθηματικοί και δεν θα σας συγχωρήσουν με τίποτα αν διανοηθείτε να τον κάνετε να ζηλέψει. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και μην δίνετε αφορμές για καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες γιατί η κατά μέτωπο αντιμετώπισή του μπορεί να αποδειχθεί καταστρεπτική… για εσάς βέβαια. Ξεκλειδώστε τον με παθιασμένη αφοσίωση και έχοντας πάντα ετοιμοπόλεμη διάθεση για αχαλίνωτο σεξ.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Είναι ενθουσιώδεις, εύθυμοι και τρομερά ενδιαφέροντες συνομιλητές, γι΄ αυτό φροντίστε να τους πλησιάσετε άνετα και με διάθεση χαλαρή κι εύθυμη. Προσκαλέστε τους για μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αρκεί να έχετε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για τη διαδρομή! Εντυπωσιάστε τους από ένα ξαφνικό πικ-νικ στη μέση του δρόμου που θα εμπεριέχει απαραίτητα ένα καλό ποτήρι κρασί, ή από μια ξαφνική (όχι ακριβώς) παρόρμηση σας να τους κόψετε λουλουδάκια που φυτρώνουν στην άκρη του δρόμου και θα αντικρίσετε στα μάτια τους μια παιχνιδιάρικη φλόγα.
    Μη διστάσετε να τους χαϊδέψετε τα μαλλιά, να παίξετε μαζί τους με γαργαλητά, γέλια και αστειάκια ενώ θα γίνεστε όλο και πιο τολμηροί μια και δεν στέκονται ιδιαίτερα σε προκαταρκτικά σχέδια. Είναι αυθόρμητοι άνθρωποι και δεν θα κολλήσουν να ενδώσουν στις ερωτικές σας προτάσεις ακόμα και μέσα στον αγρό ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ή ακόμα και πάνω στην οροφή του. Να θυμάστε πως κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι η περιπετειώδης ιδιοσυγκρασία τους και οι διαρκείς αλλαγές στην καθημερινότητά τους, μιας και δεν αντέχουν να βλέπουν το ίδιο έργο κάθε μέρα.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η ζωή τους είναι άψογα οργανωμένη και δύσκολα ξεφεύγουν από το πρόγραμμά τους, αλλά να είστε σίγουροι πως κάτω από την επιφανειακή ηρεμία τους σιγοκαίει μια φλόγα που χρειάζεται μόνο την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί και να μετατραπεί σε πυρκαγιά!
    Δοκιμάστε να σπάσετε τον πάγο κάνοντάς του ένα αργό ερεθιστικό μασάζ ξεκινώντας από το κάτω μέρος των ποδιών, δίνοντας έμφαση στις γάμπες και το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης. Είναι πραγματικά φιλήδονοι και αυτό που πραγματικά θέλουν είναι να τους θέλετε ολοκληρωτικά!
    Προειδοποίηση: έχουν τεράστια αντοχή και είναι πρόθυμοι για όλα, κυρίως για σκληρά παιχνίδια όπου θα δείξουν την απόλυτη κυριαρχία τους στο ερωτικό παιχνίδι!
    Δεν τους αρέσουν τα πρόστυχα πειράγματα και απεχθάνονται τις φωνές, τους καυγάδες και κάθε μορφής κοροϊδία στο πρόσωπο τους. Επίσης να θυμάστε πως είναι σοβαροί άνθρωποι και δεν είναι στη φύση τους η αλλαγή ερωτικών συντρόφων παρά μόνο αν νιώσουν ότι δεν τους εκτιμούν όσο πρέπει ή δεν είναι οι αποκλειστικοί κατακτητές της καρδιάς σας. Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι οι προγραμματισμένες κινήσεις που τους εξασφαλίζουν άνεση και σιγουριά.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους σαν οντότητες, σαν προσωπικότητες, γι΄ αυτό θα πρέπει να έχετε γνωριστεί καλά πριν ξεκινήσετε να τους προσεγγίσετε σε ερωτικό επίπεδο! Είναι άνθρωποι που αγαπούν την πρωτοτυπία στις σχέσεις, δεν μπορούν να ζουν σύμφωνα με τυποποιημένους κανόνες και είναι τρομερά έξυπνοι και επινοητικοί!
    Γοητεύστε τους με πνευματώδεις συζητήσεις για πολιτιστικά ή ανθρωπιστικά ιδεώδη και προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο άμεσοι και ειλικρινείς εκφράζοντας καθαρά ό,τι συναίσθημα τρέφετε γι΄αυτούς. Αν τους πλησιάσετε σε εγκεφαλικό επίπεδο και έχετε μεταξύ σας πνευματική επαφή θα διαπιστώσετε ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι πρωτοβουλία να σας πλησιάσουν καθότι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις ενώ ενδιαφέρονται για νέους τρόπους απόλαυσης! Ευαίσθητο σημείο τους οι αστράγαλοι και οι γάμπες όπου θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, χαϊδεύοντας, φιλώντας ή ακόμα και γλείφοντάς τους! Η προθέρμανση είναι πολύ βασική για τους Υδροχόους γιατί είναι δεδομένη η περιέργειά τους στην ανακάλυψη όλο και πιο διεργετικών σεξουαλικών κόλπων στην ερωτική τους ζωή! Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς η ελεύθερη έκφραση του λόγου και των πράξεών τους και η εγκεφαλική διέγερση του συντρόφου τους.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ΙΧΘΕΙΣ
    Είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και ρομαντικοί που μαγεύονται από τα μυστήρια της ζωής, από τα όνειρα, από οτιδήποτε τους βγάζει έξω από την σκληρή καθημερινή πραγματικότητα. Προσκαλέστε τους ένα όμορφο βράδυ στο πιο ψηλό σημείο της πόλης ν΄αγναντέψετε μαζί τον κόσμο από ψηλά, να νιώσουν ότι ξεφεύγουν απ΄ τη γήινη υπόστασή τους. Χορέψτε τους νυχτερινό απαλό μπλουζ κάτω απ΄το φως του φεγγαριού και θα νιώσετε ότι είστε εσείς που αποπλανείστε από το ερωτικό αυτό πλάσμα που κρατάτε στην αγκαλιά σας, παρά αυτό.
    Οι εκδηλώσεις αγάπης τους είναι αισθησιακές, στοργικές και συνηθίζουν να μην αρνούνται τίποτα που να προσφέρει ευχαρίστηση και ηδονή. Ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο επάνω τους είναι τα άκρα! Φιλήστε τους τα χέρια με το παλιό κλασσικό ρομαντικό στυλ, κάντε τους μασάζ στα ακροδάχτυλα των ποδιών και θα ακούσετε το γουργουρητό της ικανοποίησής τους. Να θυμάστε ότι είναι υπερευαίσθητοι και πρέπει πάντα να τους μιλάτε με καλό και τρυφερό τρόπο ακόμα κι αν κάνουν λάθη! Ενθαρρύνετέ τους, έχουν ανάγκη από τα καλά σας λόγια και την υποστήριξή σας για να νιώθουν ασφαλείς και επιβεβαιωμένοι. Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς η δραματική ατμόσφαιρα, το μυστήριο και ο αισθησιασμός.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥



    Βασιλική Κόντη​
     
  9. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    That's the spirit!!!!!!!!!  
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: O ζωδιακός κύκλος του BDSM



    Όταν λέμε "αχαλίνωτο" σεξ, εννοούμε "χωρίς χαλινάρια";


     



    Μα χάνεται η μισή απόλαυση, έτσι...