Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Νοεμβρίου 2008.

  1. erma

    erma Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Αυτό είναι ύβρις ή αστείο;
    Πάντως αν είναι αστείο, είναι πολύ χοντροκομμένο αστείο και δεν ταιρίαζει για κυρίες, όπως επίσης δεν ταιριάζει και σε κυρίους να απευθύνονται με τέτοιο τρόπο.

    Όλες οι απόψεις οφείλουν να είναι σεβαστές.
     
  2. atasai

    atasai Regular Member

    Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι θέλει να πει η ρητορική ερώτηση περί λεσβιασμού στην Ελλάδα (ή με τρόμαξε η ιδέα και δεν θέλησα να καταλαβω).
     
  3. Cloud_Strife

    Cloud_Strife New Member

    Μπα... Απλά θα έπεσες σε περίπτωση... Εγώ που έτυχε να πάω κανά δυο φορές με άντρα, ήταν μανάρια... Φετες το 6-Pack...
    Απο την άλλη δεν μπορούν όλοι να είναι τέλειοι σωματικά...
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Oχι Mesodo,δεν συζητώ την επιθυμία της Κυρίας του να τον δει να πηδιέται με άλλον άνδρα. Αυτό δεν μου κάνει εντύπωση. Ο καθένας μπορεί να ζητά ότι θέλει. Αυτό που μου κάνει εντύπωση -και εκεί στέκομαι περισσότερο- είναι η πρόθεσή του να της κάνει τη χάρη(!).

    ..έρχομαι και (ξανα)ρωτώ λοιπόν.. Πόσο εύκολο είναι για έναν straight,να υποκύψει στις ορέξεις της Κυρίας του και να δεχτεί να την "χορτάσει",δίνοντάς της αυτό που επιθυμεί,ακόμη και αν αυτό θα αλλάξει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό;
    Γιατί αυτό θα συμβεί..έτσι δεν είναι; ή μήπως θα εξακολουθεί να δηλώνει straight,μετά από αυτό,μιας και ο ίδιος ΔΕΝ επιθυμεί να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους άντρες,αλλά το δέχεται ΜΟΝΟΝ για την ικανοποίηση της Κυρίας του; Να το πω και ανάποδα; θα το πω.. Πόσο straight είναι κάποιος,που δέχεται διείσδυση από άλλους άντρες,ενώ αυτοί του προκαλούν αηδία,όπως λέει πιο πάνω το υπάκουο_σκυλάκι; Μπερδεύομαι λίγο..

    ipakouo_skilaki,δεν έχω καμιά πρόθεση να κάνω κριτική,ούτε να σε προσβάλλω. Ρωτώ αυτά,γιατί, πραγματικά,θέλω να μάθω. Αν δεν επιθυμείς να απαντήσεις,θα το σεβαστώ και θα βάλω τελεία. Το ξέρεις.  
     
  5. pax

    pax Regular Member

    Αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι έμφυτος αλλά μαθαίνετε;

    Πόσο straight είναι εκείνοι οι ομοφυλόφιλοι που είχαν παντρευτεί γυναίκες και έκαναν παιδιά εξαιτίας της κοινωνικής πίεσης; Πόσο gay είναι ένας άνδρας που έχει βιαστεί από έναν άλλον άνδρα;
     
  6. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να γίνω αντιληπτός.Ίσως ο τρόπος γραφής μου είναι απλά κακός.Πάντως το πιο πιθανό είναι να μην το κάνω.Αλλά δεν ξερω τι θα έκανα στην περίπτωση που είχα μία σταθερή D/s σχέση.Τώρα επειδή όλες αυτές οι σχέσεις(λέμε τώρα) που είχα ήταν πολύ πολύ part time έβαζα και βάζω πιο εύκολα τα όρια μου...
    Mesodo δεν ξέρω αν είμαι υπάκουο σκυλάκι ή πριγκηπο-πεκινουά ,όμως έχω άποψη.Άβουλα αντικείμενα που με το που βρίσκουν μία Domme κάθονται και τους κάνουν ότι θέλουν μακριά από εμάς.Δεν λειτουργώ έτσι.Συγνώμη.  
    Lady Dementia όσο το νήμα παραμένει έτσι δεν με ενοχλέι τίποτα.Διότι συζήτηση γίνεται.Ασχολούμαι ενεργά με το χώρο λίγο πάνω από 10 χρόνια.Έχω συναντήσει κι άλλη Domme που ήθελε ακριβώς το ίδιο πράγμα.Δεν το συζήτησα καν.Απλά λέω ότι η συγκεκριμένη έχει μπει σε μία διαδικασία να με ΄΄ψήσει.Μήπως το κάθε όριο πως ξεπερνίεται;Με συζήτηση μεταξύ των 2 θέλω να πιστεύω.όπως προείπα αν το καταφέρει μαγκιά της.Χλωμό το κόβω πάντως..  
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Το αντίθετο,λέω.
    Ακριβώς επειδή θεωρώ πως είναι έμφυτος,απορώ αν μπορεί να αλλάξει κατ' επιθυμία κάποιου τρίτου.
    [/QUOTE]Πόσο straight είναι εκείνοι οι ομοφυλόφιλοι που είχαν παντρευτεί γυναίκες και έκαναν παιδιά εξαιτίας της κοινωνικής πίεσης; Πόσο gay είναι ένας άνδρας που έχει βιαστεί από έναν άλλον άνδρα;[/QUOTE]
    Τούτα εδώ τα παραδείγματα είναι εντελώς άσχετα με αυτό που ρώτησα εγώ. Ξαναδιάβασε,αν θέλεις,λίγο προσεκτικότερα,για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια..  
    Σ'ευχαριστώ για την απάντηση και για τη καλή σου διάθεση.  

    Νομίζω όμως,πως (λόγω καύσωνα ίσως;   ) δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε..
     
  8. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Προσωπικά λοιπόν Lady Dementia δεν είναι καθόλου εύκολο να υποκύψει σε τέτοιου είδους ορέξεις και προφανώς εάν κάποιος το κάνει αλλάζει πλέον ο σεξουαλικός του προσανατολισμός είτε το κάνει με τη θέληση του είτε όχι.  

    Υ.Γ. Πάντα έχω καλή διάθεση με ανθρώπους που εκτιμώ.
    Υ.Γ.2.Ξαναδιάβασα το post Σας προσπαθώντας να απαντήσω ακριβώς σε αυτό που ρωτήσατε.Ελπίζω να τα κατάφερα αυτή τη φορά.
     
  9. pax

    pax Regular Member

    Δεν είναι καθόλου άσχετα, ακριβώς επειδή ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν μαθαίνεται αλλά η σεξουαλική πράξη μαθαίνεται και μπορεί να εκτελεστεί ανεξάρτητα από το σεξουαλικό προσανατολισμό, η φύση ενός ετεροφυλόφιλου άνδρα δεν αλλάζει αν πάει με άλλον άνδρα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το σεξουαλικό προσανατολισμό του. Επιζώ αυτό να απαντά στο:

     
  10. lust

    lust New Member

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Eρεθίζομαι να βλέπω ένα γυναικείο σύμπλεγμα(πόσο μάλλον να είμαι μέρος αυτού:mwink .
    Το να βλέπω όμως 2 αρσενικά σε ερωτική περίπτυξη μου δημιουργεί αποστροφή και αηδία.
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών


    Χμμ... Έστω ότι δεν ήταν άσχετο λοιπόν, το ερώτημα περί του κατά πόσο γίνεται straight ένας ομοφυλόφιλος, ο οποίος υπακούοντας στις κοινωνικές επιταγές, παντρεύεται και κάνει παιδιά (το άλλο ερώτημα βέβαια, περί του αν γίνεται gay ένας straight που θα βιασθεί από άντρα, είναι παντελώς άσχετο. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναλύσω το γιατί)... Η ουσία, βρίσκεται εκεί; Στο ότι ο gay έστω και καλοπαντρεμένος και ευτυχής πατήρ, θα παραμείνει gay;

    Γιά μένα η ουσία βρίσκεται στο κατά πόσο η επιλογή του αυτή (το να υποκύψει δηλαδή, στην κοινωνική πίεση) είναι σωστή ή όχι -γιά τον ίδιο, κατά βάθος, εμένα μου περισσεύει-, εάν τον κάνει να χαίρεται και να απολαμβάνει τη ζωή του -ερωτική και μη-, ή να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να τον φτύνει. Πιστεύω πως το πιθανότερο, είναι να συμβαίνει το δεύτερο...

    Και καλά λοιπόν, αυτός υπέκυψε στις κοινωνικές πιέσεις, και έπραξε κακώς. Εάν στη θέση των κοινωνικών βρίσκονταν οι προσωπικές πιέσεις μέσα σε μιά σχέση, εάν ο ίδιος άνθρωπος υπέκυπτε όχι στην ανάγκη γιά κοινωνική αποδοχή αλλά στην ανάγκη του να ικανοποιήσει μιάν Αφέντρα ( ; ) που οι επιθυμίες της πηγαίνουν -και τον τραβάνε- σε σημεία αντίθετα από τη φύση του, θα ήταν καλό; Θεμιτό; Αποδεκτό;

    Και βάζουμε άραγε κανένα ποσοτικό, αριθμητικό, περιορισμό; Ή σκεφτόμαστε απλά "καλά, αν είσαι straight και φας κι ένα πούτσο, δεν τρέχει και τίποτε"; Αν "υποκύψει" αυτός ο κάποιος straight λοιπόν, και -προς χάριν της Κυρίας του, ΟΚ- πηγαίνει με άντρες συχνά - πυκνά επί... ας πούμε έξη μήνες, είναι καλά; Αν πούμε δύο χρόνια; Αν πούμε δεκατέσσερα; Μίλησε μήπως κανείς γιά σχέσεις σύντομες ή ευκαιριακές;

    Σα να μην τα κρίνουμε και πολύ σφαιρικά νομίζω, τα πράγματα...






     
  12. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Γκκκκρρρ! Έγραφα τόση ώρα και μου τα έφαγε!

    Συνοπτικά τώρα, συμφωνώ με την pax, μια χαρά μπορεί να τον φάει ακόμη και αν δεν έλκεται από άνδρες. Το αν θα είναι str8 ή gay μετά από αυτό το βρίσκω αδιάφορη κουβέντα, αλλά προφανώς σχετίζεται με την κλασσική συζήτηση για το αν είναι gay αυτός που πηδιέται με άντρες ή αυτός που γουστάρει άντρες. Αν τον τρώει επί 14 χρόνια και τελικά του αρέσει ανεξάρτητα από το ότι του το ζητάει η αφέντρα του, τότε θα πάψουμε να τον θεωρούμε str8 και εμείς και ο εαυτός του. Who knows, who cares!

    Η χρήση της λέξης "φύση" καταλαβαίνω ότι σχετίζεται με το κατά πόσο οι "διαστροφές" μας είναι πεπερασμένες και τις κουβαλάμε σε καλοκλειδομένο σεντούκι από τη στιγμή της γέννησής μας ή αν είναι κάτι που μεταβάλλεται και πολλαπλασιάζεται. Είμαι της δεύτερης άποψης, αλλά ακόμη και αν δεχτώ ότι δεν ισχύει, τότε και με ένα λόχο να πάει το σκυλάκι str8 θα παραμείνει, θα έχει τη συνείδησή του καθαρή και την αφέντρα του ευχαριστημένη.

    Επί της αρχικής κουβέντας, συντάσσομαι με την Έμμα, αν και είχα την ευκαιρία να το απολαύσω μόνο μια φορά στη ζωή μου. Για να μην στεναχωρήσω τον Incomplete_, να προσθέσω ότι προτιμώ να συμμετέχουν bi αγοράκια για να μην μείνουμε με την όρεξη.  
     
    Last edited: 21 Ιουλίου 2009