Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το (BDSM) Δείπνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MindMaster, στις 16 Ιουνίου 2009.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.

    Φίλτατε, δυό λέξεις θα σου πω και το κλείνουμε εδω.
    Για εμένα όπως ξέρεις και τα έχουμε πει και κατ' ιδίαν το θηλυκό που το προορίζω για σκλάβα μου (οχι με αυτές που παίζω, αν και με αυτές ακόμα το γουστάρω) το θέλω να έχει τυφλή υπακοή και να ζητάει άδεια ακομα και για να ανασαίνει... ο δε μαζοχισμός της να κτυπάει κόκκινο...

    Η παρέμβαση όμως που έκανα στο ποστ σου που χαρακτήριζε δημοσίως ενα μέλος ότι δεν είναι υποτακτικό (μπορεί πράγματι και να μην είναι) την έκανα διότι φρονώ ότι δεν είναι σωστό να κρίνουμε κανένα μέλος για το πόσο υποτακτικό, ή κυριαρχικό είναι και μάλιστα δημοσίως.

    Πιστεύω να σε βοήθησα να καταλάβεις στο που αποσκοπούσε η παρεμβασή μου στο ποστ σου.

    Την καλησπέρα μου φίλε, και μην ξεχνάς έχεις πάρει μία απουσία απο το πάρτυ μου, αν δεν έρθεις στο επόμενο που θα έχει θηλυκά να χορεύουν οριεντάλ για πάρτυ μας... θα μείνεις μεταξεταστέος... 
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.


    H αλήθεια είναι Πέρρη, πως δεν βοήθησες. Επανέλαβες αυτά που είχες πει και την προηγούμενη φορά... Ήταν σαφέστατη και πριν η θέση σου, γιά το ότι πρέπει να αποφεύγεται να γίνονται κρίσεις περί του κατά πόσο ο καθείς "είναι ό,τι δηλώνει", πράγμα με το οποίο εγώ εξακολουθώ να διαφωνώ. Και δεν είδα κανένα επιχείρημα, που θα με έκανε ίσως ν' αλλάξω άποψη. Ας το κλείσουμε εδώ όμως, γι' αυτή τη φορά τουλάχιστον...


    Όσο γιά τα πάρτυ, έχω πάρει και σε άλλα απουσίες τον τελευταίο καιρό, και είναι πιθανότατο να πάρω κι άλλες. Βλέπεις γηράσκω αεί διδασκόμενος, κι είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα έχω διδαχτεί πολλά. Ως εκ τούτου, είμαι πλέον πολύ επιλεκτικότερος σε πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, συναναστροφές, διασκεδάσεις κλπ κλπ... Και χαίρομαι βέβαια που έχω γίνει σοφότερος, φοβάμαι όμως πως δεν θα μπορέσω να ξαναείμαι στο μέλλον, ο "ξένοιαστος καβαλάρης" που ήμουν κάποτε...


     
  3. Ξεφτίλα ρε παιδια δεν ξέρω....
    Ελπίζω ο Κ μου να σκέφτεται τα παραπάνω που είπε ο Docheart :
    Αν όμως είναι μια γυναίκα για την οποία έχω πιο ιδιαίτερα και σοβαρά συναισθήματα, αν, για παράδειγμα, βλέπω τον εαυτό μου σε 6 μήνες και τον φαντάζομαι ακόμα μαζί της, αν φευγαλέα μου περνάει απ'το μυαλό οτι μου αρέσει τόσο πολύ η συντροφιά της που δε θα ήθελα να μου λείψει ποτέ, αν τη σκέφτομαι πάνω απο 26 φορές την ημέρα (42 τις αργίες) και αν της έχω προσφέρει τριαντάφυλλα ή κοσμήματα ή και τα δύο, η παρουσία μας σε ένα τέτοιο do θα με γέμιζε ανασφάλειες, και τo foie gras θα με γέμιζε με τόσα αέρια που μια κλανιά θα μου έδινε αρκετή ώθηση για να πετάξω μέχρι το Σκαραμαγκά.
    και¨: Μη με παρεξηγείς, είμαι ανοιχτόμυαλο παιδί. Θα δεχόμουν -- λάθος, θα επεδίωκα να φέρουμε ένα call girl ή ένα call boy, ή την ανυποψίαστη γερμανίδα τουριστριούλα που παραθερίζει στην Πάργα, και να το κάνουμε παιχνιδάκι μας - με οποιοδήποτε τρόπο γουστάρουμε. Αλλά δε θα ήθελα ποτέ να είναι η δική μου γυναίκα το "toy". Η γυναίκα μου είναι μόνο δικό μου παιχνίδι και κανενός άλλου.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.

    Και η ξεφτίλα δεν έχει καμία θέση στο BDSM!!!
     
     
  5. skia

    skia Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.

    αλλά, καμία...
     
  6. Spyros

    Spyros New Member

    Όπως είπαν και πολλοί άλλοι, το αν θα δεχόταν ο καθένας να συμμετάσχει σε κάτι παρόμοιο νομίζω εξαρτάται αποκλειστικά από τα όρια και τις προτιμήσεις του και επομένως δεν μπορεί να εξαχθεί γενικό συμπέρασμα. Καλό είναι βέβαια να συζητάμε και να μαθαίνουμε μέσα από αυτές τις συζητήσεις.

    Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια sessions συμβαίνουν και στην Ελλάδα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να προγραμματιστούν. Θα συμφωνίσω με άλλους που είπαν ότι πιθανότατα συμβαίνει σε πολύ κλειστές ομάδες...
     
  7. Η ξεφτιλα δεν ειναι πραξη για να χωραει η να μη χωράει στο bdsm. Ειναι συναισθημα.Κ ειναι αυτο που θα ενιωθα εγω αν ο Κ ηθελε να συμμετασχω σε ενα τετοιο δειπνο.Οπότε δεν καταλαβαινω ως προς τι η αναφορα του οτι η ξεφτιλα δεν εχει θεση στο bdsm?
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.

    Επειδή γράφω σε ένα bdsm forum αντιλαμβάνομαι την ξευτίλα - εξευτελισμό ως πρακτική. Εκτός χώρου όμως και πάλι την εκλαμβάνω ως κατάσταση, αλλά όχι ως συναίσθημα. Είναι μία πρακτική ή κατάσταση η οποία γεννά διάφορα συναισθήματα αναμφισβήτητα.

    Πιστεύω πως η όποια σκλάβα, ακόμη και η κοπέλα στις φώτο, αυτό που βιώνει ανάμεσα σε άλλα είναι ξευτίλα. Απλά ο όρος ο ίδιος δεν έχει στο bdsm την ίδια ερμηνεία ή ενέργεια που έχει στον τρόπο που το χρησιμοποίησες, λες και αυτό είναι κάτι υπερβολικά προσβλητικό και χαμηλό για μια σκλάβα να βιώνει. Δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν υπο που μπορούν και ορίζουν στον Κ τους τι και πως επιτρέπεται να τις χρησιμοποιεί και πως όχι και θεωρούν υποτιμητικό οτιδήποτε μπορεί να τις εξευτελίζει/ταπεινώνει με ή χωρίς εισαγωγικά. Κάποιες δεν έχουν τέτοιες πολυτέλειες και μαθαίνουν να ικανοποιούν και να ευχαριστούν τους Κυρίους τους, μαθαίνοντας δε να αντλούν και οι ίδιες ευχαρίστηση μέσα από το humiliation τους. Είναι μια δύσκολη θολή και απίστευτα πολύπλοκη πρακτική βέβαια και σίγουρα δεν είναι σε ακραίες της τουλάχιστο μορφές κάτι που μπορεί να αντέξει, είτε ως Κ είτε ως υπο, ο οποιοσδήποτε. Την θεωρώ σε πολλές της μορφές edge play.
    Όσο για την αναφορά, ήταν αστείο, μια και το humiliation είναι μια πρακτική που χρησιμοποιείται ευρέως και ανήκει στη σφαίρα του bdsm και ο τρόπος που το έβαλες με έκανε να γελάσω, ήταν λες και άκουγα την αδελφή μου η οποία όντας η ίδια βανίλλα, στην αναφορά πως μπορεί να πιω νερό στα 4από μπολάκι σαν σκυλί με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια και είπε ακριβώς την ίδια φράση. Οπότε ακόμη κι απ αυτό, μπορούμε να δούμε πόσο σχετικά είναι όλα με το σημείο στο οποίο στεκόμαστε τη δεδομένη στιγμή που σχολιάζουμε κάτι.
    Αλλά έχουμε αναφερθεί σε τόσα νήματα, στο τι είναι ξευτίλα και ταπείνωση στο bdsm που δεν βλέπω το λόγο να αναπτύξουμε το θέμα στο συγκεκριμένο νήμα.
    Πολύ ευχαρίστως αν υπάρχει διάθεση να συζητήσουμε επ αυτού στο Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.

    lara[E-p],

    συμφωνώ με τα γραφόμενά σου για τους εξευτελισμούς και τις ταπεινώσεις, με κάποια μικρή διαφοροποίηση σε αυτό το σημείο, αν και δεν είναι του παρόντος νήματος, όπως σωστά λες  

    Μπορεί να μην είναι υποτακτικές που θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση, μπορεί απλά κάτι που ένιωσαν ως ταπείνωση να μην το άντεξαν, παρά τη θέλησή τους να το αντέξουν.

    Αλλά, αν και έχω ελάχιστη εμπειρία από τα όργια, η γνώμη μου είναι ότι αν οι σκλάβες και οι υποτακτικές που συμμετέχουν το νιώσουν ως εξευτελιστικό τότε κάτι έχει πάει στραβά γι αυτές ή δεν τους ταιριάζουν τα όργια. Η διαίσθησή μου μου λέει ότι τα όργια είναι για να απολαμβάνουν όλοι και αφορούν αυτούς που έχουν διάθεση και είναι ώριμοι να τα απολαύσουν, είτε πρόκειται για όργια βανίλλα, αν υποτεθεί ότι υπάρχουν τέτοια γιατί το όργιο αφ εαυτού είναι γερό βίτσιο   είτε για βδσμ, είτε για σαδομαζοχιστικά.

    Χωρίς να σημαίνει ότι σ ένα τέτοιο όργιο δεν χωράνε και κάποια humiliation practices, η αποψή μου είναι ότι το βδσμ όργιο καθ εαυτό δεν είναι απαραίτητα ταπείνωση για τις σκλάβες και τις υποτακτικές που συμμετέχουν εκεί.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.

    Διαφωνούμε.
    Ορίζεις το εξευτελιστικό με διαφορετικό τρόπο. Άρχισα να επεξηγώ, αλλά μετά είδα το νήμα που αφορά την ταπείνωση/εξευτελισμό και δεν βρήκα το λόγο να μεταφέρω απόψεις απο κει εδώ. Θα πω μόνο όσα αφορούν το συγκεκριμένο νήμα.

    Το bdsm δείπνο δεν το αντιλαμβάνομαι ως όργιο που πάμε να πηδηχτούμε να απολαύσουμε. Εκείνο που εγώ προσωπικά παίρνω πέρα από την ικανοποίηση της όποιας επιδιξιομανίας μου, είναι εξευτελισμός, η αίσθηση πως χρησιμοποιούμαι ως ένα κομμάτι κρέας, ένα αντικείμενο. Αν δεν πάρω εξευτελισμό τότε τι θα με καυλώσει? Το πλήθος αντρών και τα γεννητικά τους όργανα?

    Εδώ επίσης διαφωνούμε. Όχι αναφορικά με την ωριμότητα, αλλά στη σύγκριση που κάνεις και ταύτιση του bdsm με βανιλλα όργιο.

    Βάση ξαναλέω της απόλαυσης μου ως σκλάβας σε μια τέτοια περίπτωση, είναι η ντροπή και ο εξευτελισμός όπως και το γεγονός βέβαια πως δεν έχω εγώ τον έλεγχο αλλά Ο Κύριος μου. Αυτά και απολαμβάνω και όχι κατ' ανάγκη την πληθώρα αντρών και γυναικών να μπαλαμουτιάζονται. Αυτό δεν με διεγείρει ούτε σε τσόντα.

     
  11. Απαντησα στο παρον νημα βλεποντας την "ξεφτιλα" ως συναισθημα σε περιπτωση συμμετοχης σε ενα τετοιο δειπνο.Αν ηθελα να μιλησω για την πρακτικη μερια της θα πηγαινα στο αντιστοιχο νημα.Επισης ακριβως αυτο το συναισθημα ειναι που εχει θεση στο βδσμ.Λαρα μονη σου το ειπες οτι θα συμμετειχες για να νιωσεις ακριβως αυτο..

    ---------- Post added at 02:50 ---------- Previous post was at 02:37 ----------

    Επίσης να προσθεσω οτι μια σκλαβα η υποτακτικη βιωνει τον εξευτελισμο με διαφορους τροπους που οριζει ο Κ της.Να πω επισης οτι αν φτασουμε στο σημειο να νιωσει ξεφτιλα ο Κ βλεποντας την σκλαβα του να ειναι το toy σε ενα τετοιο δειπνο υπαρχει κινδυνος διαλυσης της σχεσης.Γιαυτο για μια τετοια συμμετοχη πρεπει αρχικα ο Κ να ειναι φαν τετοιων περιστατικων κ να εχει αναλογη εμπειρια κ η υπο να εχει οδηγηθει απο τον Κ της σταδιακά να μπορει να το βιωσει γιατι για πολλες αποτελει οριο κατι τετοιο.
     
  12. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: ΤΟ (BDSM) ΔΕΙΠΝΟ.

    Λοιπόν, την είδα την ταινία, και έκρινα σκόπιμο να επανέλθω. Οι τορεντόβιοι ας βάλουν τον "πελάτη" τους να αναζητήσει the first supper, είναι σε τρία μέρη.

    Γενικά μου φάνηκε καλή, είχε μερικές δυνατές στιγμές, δεν θα 'λεγα ότι ένιωσα πρωταγωνιστής στο "πολύ σκληρός για να του πέσει" - κανά δυό περάσματα όμως τα έκανα 

    Μου άρεσε ειδικότερα η κοπέλα αυτή που τις τρώει αγρίως στο τέλος, στο "κρεμαστό". Θέλω να πιστεύω ότι έχει σλαβική καταγωγή γιατί έχει αυτό το απίστευτα σλάβικο βλέμμα της "έκπληκτης τσουλότητας", ένα πράγμα που έχουν μερικές φορές οι σλάβες και σε κοιτάνε σαν να κατέβηκε η τσουλότητα εξ ουρανού, σαν να τις ψέκασαν ξαφνικά με "τσουλέξ" και δεν μπορούν ούτε να το ερμηνεύσουν, ούτε να τ' αρνηθούν.. Σπάνιο (και πολύτιμο) βλέμμα σε Ελληνίδα (οι ελληνίδες έχουν συνήθως στο νου τους τη ντροπή τους, δλδ. στο πώς δείχνει ο κώλος τους), απίθανο σε Γερμανίδα, είτε πρώσσα είτε βαυαρή (αυτές έχουν συνήθως στο νου τους τη λειτουργικότητα) ααχχ.. οι σλάβες... -παρεκτρέπομαι, όμως!

    Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι η ψυχρή σοβαροφάνεια που στιλητεύθηκε στα σχόλια (πως διάολο βγάζετε και από φωτό συμπεράσματα για συμπεριφορές, ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω...) δεν υπάρχει πραγματικά, λέγονται πολλά αστεία (μου άρεσε η φάση που ζητάει ένας τσαντισμένα μια σερβιτόρα να του βάλει κρασί και του επισημαίνουν ότι είναι όλες απασχολημένες - να γλείφουν και να τσιμπουκώνουν τους φαγοπίνοντες!) και αν το δείτε προσεκτικά θα δείτε ότι σε κάποιες φάσεις γελούν ακόμη και οι subs. Υπάρχουν κάποιες σκηνές που σίγουρα θα μπορούσαν να συμβούν και σε μια κανονική παρτούζα, όχι προς βιντεοσκόπηση.

    Μου την έσπασε λίγο το ότι κυκλοφορούσαν λάπτοπ στο τραπέζι - τζάμπα η μεσαιωνίλα κύριε σκηνοθέτα.

    Ενα άλλο που δεν πρέπει να ξεφύγει: σε αυτές τις ταινίες (σε τούτη σε κουραστικό βαθμό) οι subs την καταβρίσκουν! Τις κρατάνε διαρκώς καβλωμένες, τις αφήνουν να καβλώνουν μεταξύ τους, να χύνουν κ.λπ. Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι εντελώς αντίθετο με το πρότυπο για τέτοιες μαζώξεις, του συγγραφέα ντε Σαντ, όπου το "σκεύος" το πολύ να αξιωθεί να γίνει σπερματοδέκτης.

    Ευλόγως, οι ταινίες αυτές (με εξαίρεση ίσως κάποιες ταινίες του οίκου "sex and submission", του οποίου και είμαι φαν) προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το κοινό τους, δλδ. να μπορούν να τραβάνε μαλακία βλέποντάς τες αφεντικά και δούλοι. Είναι και κάτι γερμανικές βέβαια με χοντρή βία, χωρίς δηλωτέα ηδονή για subs, αλλά η βία είναι εξίσου χοντρή με τις πρωταγωνίστριες και δεν το κατέχω αυτό το βίτσιο.

    Dream