Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 27 Ιουλίου 2009.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Από την όποια εμπειρία έχω αποκτήσει όσο καιρό βρίσκομαι στο χώρο, έχω διαπιστώσει πως μεγάλο μέρος αυτών που αυτοαποκαλούνται Κυρίαρχοι, είναι ανίκανοι, όχι απλά να κυριαρχήσουν πάνω σε κάποιο άλλο άτομο, αλλά ακόμα και να έρθουν αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό. Άτομα φοβικά, κυκλοθυμικά, ανεύθυνα και αντικοινωνικά, κρύβονται πίσω από έναν τίτλο, προσπαθώντας, μέσα από αυτόν ν' αποκτήσουν αξία, που θα ήταν αδύνατο να έχουν με άλλους τρόπους.Ανίκανοι να βρουν κάποιο σύντροφο εκεί έξω, δείχνοντας "φυσιολογική" συμπεριφορά, αυτοπαρασημοφορούνται Κυρίαρχοι και προσπαθούν, μέσω του bdsm, να μετατρέψουν τα ελλαττώματά τους σε προτερήματα.Αναζητούν τον τέλειο σκλάβο, εκείνον που δε θα λέει όχι σε οποιαδήποτε παραξενιά τους, που θα τους θαυμάζει, όχι βέβαια γι' αυτό που είναι, αλλά για τον τίτλο που κουβαλούν πάνω τους, που θα είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα γι' αυτούς. Και το παράξενο στην όλη υπόθεση: πολλές φορές, τον βρίσκουν.
    Τι πιστεύετε; Το bdsm είναι ένας ιδιαίτερος χώρος σεξουαλικής έκφρασης, ίσως και τρόπος ζωής, ή μήπως έχει μετατραπεί σε χώρο, όπου ο κάθε πικραμένος, διαλέγοντας την κατάλληλη "ταμπέλα" μπορεί να νιώσει πως είναι κάτι σημαντικό;
     
  2. Animator

    Animator Regular Member

    Ισχυουν και οι δυο αποψεις για τον χωρο του bdsm. Οπως ο καθε χωρος τα ορια του δεν ειναι πληρως οριοθετημενα για ολα τα ατομα και οταν η ολη φιλοσοφια του χωρου ερμηνευεται διαφορετικα απο τον καθε εναν λογικο ειναι να παιρνει και διαφορετικη μορφη ο ιδιος ο χωρος (στην προκειμενη ο χωρος αυτων που εκφραζονται σεξουαλικα και ο χωρος αυτων που κρυβονται πισω απο ενα καλοφτιαγμενο απο αλλους προφιλ π.χ. του σαδιστη/τριας, αφεντη/ντρας).
    Το ιδιο ισχυει και για ενα μερος υποτακτικων κτλ. Παραχωρουν τον ελεγχο για τους ιδιους ακριβως λογους που αλλοι επιλεγουν να στηριζονται σε μια "ψευτικη" συχνα ιδεα ελεγχου πανω σε καποιον. Ο καθενας αντιμετωπιζει αλλιως τις ανασφαλειες και τα κομπλεξ του. Αλλοι αφηνουν τον ελεγχο και αλλοι επιζητουν περισσοτερο μπας και πεισουν τον εαυτο τους οτι οντως εχουν κερδισει τον ελεγχο και δεν τους εχει απλα δωθει για αλλους λογους.

     
     
  3. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    Easy, you crazy racehorse you.

    Το BDSM δεν είναι το forum, είναι πολύ μεγαλύτερο. To forum είναι ένα υποσύνολο της κοινωνίας και είναι φυσικό κι επόμενο να περιέχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Ο κανόνας περί αποφυγής γενικεύσεων ισχύει κι εδώ.

    Το BDSM είναι μεγαλύτερο απ'το forum. Το ξανάπα αυτό, ε; Είναι ο τρόπος που επιλέγεις εσύ να ζεις 1, 2, 6, 8 ή 24 ώρες της κάθε μέρας σου.

    Έχει τόσες πολλές αποχρώσεις που ο καθένας μας το βιώνει με τρόπο που πολλές φορές τον κάνει να αναρωτιέται αν "συμμορφώνεται" με τους κανόνες.

    Συμβουλή του γέροντα: αγνόησε τις ταμπέλες (διάβαζε: σταμάτα να τις ψάχνεις) και δες τους ανθρώπους. Θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να τους θάβεις όλους κάτω απ'την ίδια κουβέρτα απαξίωσης.

    Ομιλών εκ του ασφαλούς ως perv,
    DocHeart
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!


    Σεβάσμιε γέροντα, αυτό προσπαθώ να κάνω, να δω πίσω από τις ταμπέλες. Όταν όμως είδα, τρόμαξα με το τι κρύβεται από πίσω, ίσως και γι' αυτό να μπήκα στον κόπο να το γράψω. Και εννοείται πως δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αν θεωρούσα πως όλοι είναι ίδιοι, θα είχα εγκαταλείψει το χώρο προ πολλού.
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    αστα να πανε madlene..
     
  6. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Εμενα τωρα γιατι μου ερχετε ενα συγκεκριμενο ονομα και αλλα εκατομμυρια μαζι?????
    οου γουελ που λενε και οι αγγλοι!
    Μεσα σε αυτον τον χωρο υπαρχουν πολλοι και διαφοροι.....Δηθεν,πραγματικοι,wannabe,φετιχιστες που δεν ειναι Κυριαρχοι αλλα μονο ετσι μπορουν να ικανοποιησουν το φετιχ τους(αυτο ισχυει και για τους σκλαβους) και πολλα πολλα αλλα!!!!
    Το θεμα ειναι να ψαχνεις και να βρισκεις αυτο που θες και σου αξιζει....αυτο που θα σου κανει κλικ...
    Δεν ειναι ποιος γραφει την καλυτερη εκθεση στο θεμα "Κυριαρχος ή υποτακτικος" ή γενικοτερα σε ολα τα θεματα....
    Ουκ ολιγες φορες ανθρωποι που μονο που διαβαζες τα γραπτα τους και ελεγες "Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!απλα ΔΕΝ υπαρχει αυτος" γινοταν πραγματικοτητα και δεν υπηρχε......οπως και το αναποδο βεβαια....
    οπως ομως υπαρχουν δηθεν ψευτες και πραγματικοι Κυριαρχοι υπαρχουν και σκλαβοι.
    η αληθεια ειναι πως καπου εχουμε χαθει μεσα στις ταμπελες αλλα νομιζω πως θα επιβιωσουμε...η αληθεια παντως ειναι πως το βδσμ δεν ειναι η ταμπελα πανω απο το κεφαλι καθενος ουτε το μικρο η το μεγαλο γραμμα στο ψευδονυμο του!
     
  7. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    madlene αγνόησε ότι αντιληφθείς ότι είναι fake και ψάξε.Κάπου εκεί έξω ή εδώ μέσα υπάρχει κάτι σημαντικό και ενδιαφέρον.Με λίγη τύχη θα το βρεις και θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα.Το κυριώτερο είναι ότι θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι μία μέρα έγραψες ένα thread με τίτλο ''Νιώσε κι εσύ Κάποιος.Μπορείς! ''
     
  8. DiDi

    DiDi Regular Member

    Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις αγαπητή μου madlene.. Για αυτό έχουμε και το δικαίωμα της επιλογής..
    Το ότι ίσως να υπάρχουν και άτομα που επιλέγουν το χώρο αυτό για να παρουσιάσουν τα ελλατώματά τους ως προτερήματα.. ναι εκεί είναι ένα θέμα.. για αυτούς που τους καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα.. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αργούν να το καταλάβουν και μέχρι τότε θεωρούν οτι βρήκαν το ιδανικό.
    Πόσοι υποταχτικοί άνδρες γνωρίζοντας μια κοπέλα θεωρούν οτι είναι Κυρίαρχη. Και ενώ τους λένε οτι δεν είναι εκείνοι συνεχίζουν το χαβά τους.
    Μήπως λοιπόν δεν φταίνε μόνο εκείνοι που προμοτάρουν κάτι που θα ήθελαν να είναι..και αρκετές φορές το κάνουν καλά. Αλλά και εκείνοι που με νύχια και με δόντια κυνηγάνε αυτό το "κάτι". Και στο τέλος τρώνε τα μούτρα τους?
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    Απ'ολα εχει ο μπαχτσες.Και ειναι λογικο,απο τη στιγμη που σ'αυτα τα τεσσερα γραμματακια ο καθενας (και ευτυχως που ειναι ετσι ) συμπεριλαμβανει ο,τι θελει και το ερμηνευει οπως θελει.
    Μην παραξενευεσαι που βρισκονται καταλληλες σκλαβες για τους μαστεραδες που περιγραφεις...
    αυτοι κι αυτες ακριβως μπορει να αντιμετωπιζουν εσενα κι'εμενα σαν ΟΥΦΟ που επεσαν απο τυχη στον χωρο "τους"...
     
  10. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    με το συμπαθιο,να σου κανω μια ερωτηση,madlene.θεωρεις το ιντερνετ το καταλληλο μεσο ωστε να βγαλεις ασφαλεις συνμπερασματα για τον χαρακτηρα και την ποιοτητα του καθενος.?Εγω παντος το βλεπω σαν ενα μεσο οπως το περιεγραψες εσυ,Ενα wannabe heaven.τιποτα περισοτερο τιποτα λιγοτερο.Αρα προς τι η απογοητευση?
     
  11. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Σαφεστατα οχι αλλα σίγουρα ειναι ενα μέσο το οποιο ενώνει άτομα με ιδιαίτερες αναζητήσεις... Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να βρώ αυτο που ψάχνω στην Πανεπιστημίου. Οταν ψάχνω και καποια μου κινήσει το ενδιαφέρον η συνήθης απαντηση ειναι οτι ψαχνουν κατι αλλο απο αυτο που αφηνεται να εννοηθει στην "ταμπέλα" τους. και επειδη οι αναζητήσεις μου επικεντρώνονται σε fem sub, συνειδητοποιώ πως τις περισσότερες φορές το status "ψαχνω γκομενο" θα τους πήγαινε καλύτερα.

    Ακριβώς αυτό ειναι που πρεπει να σκεφτόμαστε και μην αφορίζουμε κανέναν. Τελικα ειτε το πουμε bdsm ειτε οχι... ειναι προσωπική υπόθεση αυτο που ψαχνει να βιώσει ο καθένας. Τύχη θεωρώ το οτι είμαι σε αυτη την ιντερνετικη παρέα, διοτι αν μη τη αλλο, ολοι αναγνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες σαν μια αναγκη.

    Στην Ελλάδα κυριαρχεί και ο εκμηδενισμός των πάντων ομως αγαπητη...

    Η επιλογή πάντα υπάρχει και φυσικα πρεπει να γίνεται αλλα οχι με bullets list (οπως σε αλλο αντιστοιχο νήμα ή στο οδηγό του ThornDaddy) αλλα απο ενστικτο... και ήμαρτον οχι απο μια λάθος λέξη που θα ειπωθει. Ειμστε ολοι παραπάνω απο μια λέξη.

    Χωρις τεράστια εμπειρια ο ιδιος απο το χώρο, δεν νομίζεις πως ολοι καπως πρέπει να αρχίσουν?! οποτε οι real wannabe δεν ειναι δηθεν, δεν ειναι κακοί, ειναι απλώς νέοι... μηπως οι μεγαλοι και εμπειροι μαστερ γεννηθηκαν με την σκλαβα τους παραμασχαλα και δεν μας το λένε?

    Προσωπικά δεν βρισκω το λόγο που οι νεες sub ειναι τοσο απροθυμες να προχωρήσουν με καποιον που θεωρητικά ειναι πιο κοντά τους με διαθεση πειραματισμού απο οτι με κάποιον που τον φαντάζονται σαν το τελειο πριγκιπόπουλο που θα του παραδωθουν ανευ ορων με προορισμο το bdsm (οπως πολυ ποιητικα ειπώθηκε προχτές σε κάποιο αλλο νήμα).

    δηλαδή τι? bdsm οταν δεθώ απολυτα? εγω θελώ να κάνω παιδια με την γυναίκα που θα δεθώ απολυτα... το top/bot/switch -οσων αφορά του ρολους- που υπάρχει σε μακροχρονιες σχεσεις δεν μου φαινεται καν bdsm... μαλλον αυτονόητο ειναι

    Για το κλικ ομως πρέπει να φυγεις απο το "κλικ κλικ κλικ" και απο εκθεση εχει πέσει αρκετα και στην πράξη τιποτα... και δυστυχώς λαιδυ μου η εκθεση πιάνει...

    ενα παιχνίδι ειναι και σίγουρα χρειάζονται παίκτες... είτε 24/7 ειτε 1 ώρα το μήνα... πρεπει να θέλεις να παίξεις... και αν παίξεις μπορεί και να "χτυπήσεις" (στην περίπτωσή μας συναισθηματικά)... δεν θυμαμαι να με σταμάτησε ποτε αυτο

    +100   γεροντα!

    λες να το γυρίσω και εγω σε Perv να εχω και το κεφάλι μου ήσυχο?

    Υπάρχει μια ακόμη σχολή που θέλω να πιστεύω πως πρεσβεύω και αυτη γενικά οι περισσότεροι την έχουν γραμμενη στα παλαια τους υποδήματα και λέγεται παιχνίδι... σιγουρα υπάρχουν και τα δυο τα οποια αναφέρεις αλλα νομιζω πως το παιχνίδι είναι αυτο που θα σε οδηγήσει στον τροπο ζωης, εαν και εφοσον θελεις πραγματικα και εισαι ετοιμη να πράξεις.

    Οσο πιο ανεμπειρη είσαι/ειμαι κτλ κτλ και ψάχνεις ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ιδιαιτερο τρόπο ζωης που έχεις στο μυαλό σου, τοσο περισσότερες πιθανοτητες έχεις να "παραπεσεις" στην κατηγορία με τους πικραμένους.

    Η περίοδος του παιχνιδιού είναι πολυ σημαντική και γενικά δεν την έχουμε και πολυ σε υποληψη εδω μεσα. Δεν μπορω να σκεφτω τρόπο να μάθει κάποιος κατι χωρις να εντρυφήσει σε αυτο.

    ουφ κουράστηκα
    πολυ ποστινγκ αλλα αξιζε τον κόπο

    Το τελευταίο καιρό νιωθω οτι στους γραφοντες στο forum επικρατεί μια αποψη λιγότερο sex oriented και περισσότερο fear and theory...

     
     
  12. pax

    pax Regular Member

    Έχει να κάνει με το τι τις κάνει να νιώσουν πιο άνετα, ειδικά επειδή είναι νέες και άβγαλτες και μπορεί να μην ξέρουν και πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουν (και αν στην τελική το θέλουν), το πριγκιπόπουλο είναι πιο γνώριμα νερά. Αυτό από τη μία, από την άλλη - μπορεί απλά να μην θέλουν να κάνουν κάτι με το συγκεκριμένο άτομο και χρησιμοποιούν ό,τι πρόσχημα είναι πιο εύκαιρο, είτε επειδή απλά δεν τους αρέσει, ή επειδή δεν είναι σίγουρες από πού κρατάει η σκούφια του. Ξέρεις ισχύει πάντα: «ή στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε» και ο γιαλός δεν γίνεται να είναι πάντα στραβός.
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2009