Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)


    Ωραία. Κατανοητά όλ' αυτά που λες. Το ερώτημα που θέλω να θέσω όμως, είναι το εξής: Γιά να σπάσεις κάποιας τον τσαμπουκά σα νά 'ταν νεοσύλλεκτος κλπ κλπ, και με αυτές τις μεθόδους να την "καθοδηγήσεις σε νέα μονοπάτια και επίπεδα απόλαυσης", θεωρείς αναγκαίο να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προδιάθεση σε κείνην, ή όχι;



     
  2. Kyriarxikos

    Kyriarxikos New Member

    Αν καταλαβα καλα το ερωτημα τοση προδιαθεση οση ειναι απαραιτητη ωστε να μην βρεθεις λιγο αργοτερα κατηγορουμενος για βιασμο ή εκβιαζομενος. Αν και μιλησα για πειθω κ επιβολη, οχι για βια. Ακομα και οταν εκπαιδευα νεοσυλλεκτους υπηρχαν καποιοι κανονες...
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)


    Όχι. δεν κατάλαβες καλά. Δεν είχα στο μυαλό μου ούτε τους βιασμούς, ούτε τους εκβιασμούς. Αυτό που ρωτάω είναι εάν γιά να κάνεις αυτά που περιέγραψες και δι' αυτής της οδού να καταλήξεις να "την καθοδηγήσεις σε νέα μονοπάτια και επίπεδα απόλαυσης", επιλέγεις κάποια συγκεκριμένη γυναίκα ή -ας το πω έτσι- κατηγορία γυναικών, ή πιστεύεις πως αυτά που έγραψες έχουν γενική ισχύ κι εφαρμογή σε όλες τις γυναίκες, αδιακρίτως.
     
  4. Kyriarxikos

    Kyriarxikos New Member

    Δεν ξερω γιατι κολλας σε μια συγκεκριμενη φραση, αλλα πρωτον οσα ανεφερα παραπανω αποτελουν προσωπικες αποψεις, αντιληψεις κ εμπειριες κ τιποτα παραπανω. Δευτερον, θεωρω οτι η πλειοψηφια των γυναικων δεν γνωριζουν τα ορια τους πραγματικα, ακομα και αν νομιζουν οτι τα γνωριζουν. Τριτον δεν μιλησα πουθενα για ''γενικως και αδιακριτως" και "οτι πιασει η σκουπα". Αντιθετα εδωσα εμφαση στην ικανοτητα να κατανοεις κ να αντιλαμβανεσε τι ατομο εχεις απεναντι σου κ να δρας αναλογως. Να μπορεις να διαβαζεις το γηπεδο σαν καλος play maker πριν κανεις παιχνιδι. Να παιζεις με το μυαλο της κ τις αδυναμιες της. Δεν μιλησα πουθενα για κατηγοριοποιηση, η δραση μπορει να ειναι ακρως εξατομικευμενη και τα παραδειγματα που ανεφερα ηταν απλα ενδεικτικα.
     
  5. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Νομίζω πως κάνει ξεκάθαρη την μέθοδο και υποθέτω πως μιλά για την γυναίκα που έχει αποφασίσει να είναι μαζί του.
    Το ζήτημα είναι ποιές αρχές μπορείς να ακουμπήσεις και ποιές όχι. Πολύ περισσότερο ποια θα είναι τα κριτήρια που θα ιεραρχήσεις τις αρχές και τις αξίες κάποιου ώστε να ξέρεις ποιες θα ακουμπήσεις και ποιες όχι κατά την διάρκεια του humiliation.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Δεν κολλάω πουθενά αλλού, παρά στο ότι θέλω να καταλάβω τις προσωπικές σου ακριβώς απόψεις και αντιλήψεις, επί ενός συγκεκριμένου σημείου του θέματος. Να κάνω ακόμη σαφέστερο το ερώτημα, αν ως τώρα δεν έγινε σαφές: Θεωρείς πως το humiliation (απόλυτα επιτυχημένο έστω, με τους τρόπους που περιέγραψες) θα οδηγήσει την οποιαδήποτε γυναίκα (ή έστω τις περισσότερες, ή ένα μεγάλο ποσοστό) "σε νέα μονοπάτια και επίπεδα απόλαυσης", ή αυτό ισχύει -τη δική σου άποψη ρωτάω, θα ξέρω πως είναι προσωπική- μόνο γιά τις γυναίκες που έχουν κάποια προδιάθεση να αρέσκονται στο humiliation;

    Θα δεχθώ βεβαίως πως κάποιες μπορεί να έχουν την προδιάθεση και να μην το ξέρουν, και ο σωστός "humiliator", να ξέρει να το διακρίνει. Όταν όμως δεν το διακρίνει, τί κάνει; Εξευτελίζει, πιστεύοντας πως έχει πάρα πολλές πιθανότητες "να καθοδηγήσει σε νέα μονοπάτια και επίπεδα απόλαυσης", ή απορρίπτει την συγκεκριμένη πρακτική με τη συγκεκριμένη γυναίκα, πιστεύοντας πως αφού δεν διακρίνει προδιάθεση, έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει κακό παρά καλό, εξευτελίζοντας; (Λέω "καλό" με την έννοια του ότι ν' ανοίγεις σε κάποιον νέους δρόμους και προοπτικές, μου φαίνεται καλό. "Κακό" μου φαίνεται να δημιουργείς τσάμπα τραυματικές εμπειρίες).
     
  7. yiannis_slv

    yiannis_slv New Member

    Η ταπείνωση από την Αφέντρα είναι μία αμφίδρομη διαδικασία. Είναι εκείνη η διαδικασία που εξωτερικέυει τον ρόλο και τη θέση της Αφέντρας και του σκλάβου.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Επειδή ένιωσα πως ξεχείλωσα όσο με έπαιρνε το καταπληκτικό νήμα του Φίλου MindMaster Bdsm δείπνο, είπα να μην δοκιμάσω άλλο την υπομονή του και να μεταφέρω την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μας εδώ sklavina.  

    Αν Ο Κυρίαρχος δεν αρέσκεται σε ανάλογα σενάρια δεν υπάρχει λόγος και να λάβει μέρος εξ αρχής πιστεύω.
    Και πολύ ορθά λες και εγώ θα τόνιζα ακόμη περισσότερο, όσοι δεν είναι πραγματικά βέβαιοι πως αυτό πραγματικά επιθυμούν και αυτό είναι κάτι που τους διεγείρει, να μην δοκιμάσουν.

    Για να είμαι ειλικρινής πρόσφατα πέρασα μια κρίση βανιλλίασης, είχα διάφορες ανησυχίες αναφορικά με τη συγκεκριμένη πρακτική.
    Μου μπήκαν κάτι περίεργες ιδέες, παλινδρόμηση προερχομενη απο ανασφαλειες σε γεύση βανίλιας την ονομάζω, κι αναρωτήθηκα πως είναι δυνατό κάτι που αγαπάς και εκτιμάς να θες να το εξευτελίζεις, όπως αναρωτήθηκα πόσο σημαντική μπορεί να είναι μια σκλάβα για σένα αν όχι απλά σε αφήνει αδιάφορο αλλά σε διεγείρει η εικόνα της με άλλους?
    Αναρωτιόμουν πως είναι δυνατό να Μπορεί Κάποιος να τα κάνει όλα αυτά? Πως μπορεί να με δει τόσο ξεφτυλισμένη και ακόμα χειρότερα προς Θεού να το απολαμβάνω κιόλας και να μη με σιχαθεί?
    Ποια είναι τελικά η αξία της σκλάβας για τον Αφέντη όταν όλα μοιάζουν να οδηγούν -μέσα από τα βανίλλα γυαλιά που φόρεσα εκείνη την βδομάδα που βολόδερναν μέσα μου ανάλογες σκέψεις- στο συμπέρασμα πως Ο Κύριος απλά απαξιώνει τη σκλάβα?

    Ήταν εύκολο να ξεχάσω μέσα στην κρίση μου, με την φωνή της μάνας μου μέσα στο κεφάλι μου να λογοκρίνει όλα όσα γίνομαι και στην ουσία επιθυμώ, πως η σκλάβα είναι κατά βάση σεξουαλικό αντικείμενο, με τα υπόλοιπα να έχουν "συνοδευτικό" ρόλο. Πως μέρος βασικό της εκπαίδευσης είναι να ξεπεράσω τις λογοκρισίες και τον ψευδοπουριτανισμό με τον οποίο γαλουχήθηκα, όχι επειδή έτσι πρέπει, αλλά επειδή αυτό θέλω. Να μπορώ να είμαι ελεύθερη από εκείνες τις αρχές που είναι ξένες προς εμένα, αλλά εμπέδωσα και κουβαλάω μια ζωή και με αποτρέπουν από το να απολαύσω χωρίς ενοχές και να αναπτύξω την σεξουαλικότητα μου ελεύθερη μέχρι εκεί που μπορώ.
    Να μην έχω ανάγκη να βιώνω την ασφάλεια που προσφέρει η αποδοχή μου από το σύνολο εκείνο των ανθρώπων για τους οποίους ο "εκτσουλισμός" κάποιας με τέτοιο δυναμικό είναι κακός κι ανήθικος, το σύνολο εκείνο που με καταπιέζει και μου στερεί την πρώτιστη ανάγκη μου να είμαι μια τρύπα που ποθεί να την ξεσκίζουν. Ακόμη και τώρα που το έγραψα ένιωσα ντροπή που έχω τέτοιες επιθυμίες! Γιατί τέτοιες βαθιές ρίζες έχει η λογοκρισία των άλλων μέσα μου!
    Γιατί λοιπόν Ο Κύριος μου να με εκπαιδεύει καθ αυτόν τον τρόπο, αν αυτό δεν είναι κάτι που και ο Ίδιος επιθυμεί και έχει ως στόχο? Αν δεν είναι κάτι που στην τελική τον διεγείρει, η συνειδητοποιημένη σκλάβα Του που όχι απλά αποδέχεται την πρώτιστη χρήση της, αλλά έχει ακόρεστη επιθυμία για την εκπλήρωση αυτής της της χρήσης? Δεν κουβαλάνε όλοι μέσα τους την ίδια λογοκρισία. Και για να φτάσει Κάποιος να επιθυμεί και να μπορεί να Κατέχει μια σκλάβα-τσούλα σημαίνει πως αυτό διεγείρει, με αυτό την βρίσκει ο Ίδιος.
    Η διαφορά της σκλάβας-τσούλας από την τσούλα δε, είναι απλή.
    Η σκλάβα-τσούλα έχει την ανάγκη να διυλίζεται ο τσουλισμός της μέσα από Τον Κύριο της και τον απόλυτο έλεγχο που Αυτός έχει στο σώμα της, στις επιθυμίες της, στην χρήση της.
    Δηλαδή ενώ όχι απλά δεν Τον ενοχλεί η ακόρεστη επιθυμία μου για ξέσκισμα, θα ήταν αιτία πιστεύω για μεγάλη τιμωρία αν ακολουθούσα αυτές της τις ορμές, χωρίς την άδεια Του.
    Και πάλι δηλαδή καταλήγουμε στην αρχή του Ms. Παράδοση και αντίστοιχα Ανάληψη (απόλυτου) ελέγχου.
     
  9. Λάρα μου δεν διαφωνώ σε ότι αναφερεις παραπανω.Εγω απαντησα σε αλλο νημα για το πως θα ενιωθα στην περιπτωση ενος βδσμ δειπνου.Και όχι απο την μερια της τεχνικης αλλιως θα αναφερομουν σε αυτο.Τώρα το γεγονός οτι ανεφερα την λεξη ξεφτιλα μόνη σου ειπες οτι αυτο ειναι που θελεις να νιωθεις κ άρα η ξεφτιλα σαφως κ χωραει στο βδσμ.Όσον αφορα εμενα όσο και αν με καυλωνει η ιδεα ενος τετοιου δειπνου δεν θα ηθελα να με δει ο Κ μου σε κατι τετοιο.Αποτελει όριο μου που δεν ξερω αν μπορω να ξεπερασω.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Μα ούτε εγώ διαφώνησα σε τίποτα. Αστείεψα αρχικά και πήρα έναυσμα στη συνέχεια γιατί όπως πολλές φορές είπα με προβληματίζει συνέχεια το συγκεκριμένο θέμα.

    Όσο για αυτο που γράφεις αναφορικά με το ότι δεν θα ήθελες να σε δει ο Κ σου σε κάτι τέτοιο μπορώ να το κατανοήσω, αλλά αν θέλεις θα χαιρόμουν να ακούσω τους δικούς σου λόγους, τι πιστεύεις πως δημιουργεί αυτό το όριο?
     
  11. Δεν τα παω καλα με τα πολλα λόγια κ σκεφτηκα πολυ πριν απαντησω την ερωτηση σου.To να φανταζομαι κ να συζητω κατι τετοιο με τον Κ μου μπορει να με καυλωσει εκεινη τη στιγμη.Το να με βλεπει ο Κ μου να συμμετεχω σε ενα τετοιο δειπνο νομιζω πως δεν θα με καυλωνε καθολου ουτε εμενα ουτε κ Αυτον.Με μπερδευεις ομως!Αν θεωρεις πως κατι τετοιο αναπτυσει την σεξουαλικότητα σου ξεπερνας ταμπου κ οσα αναφερεις κ συνεπως καυλωνεις κ την βρισκεις με κατι τετοιο τοτε γιατι να νιωσεις ξεφτιλα?δεν ειναι λιγακι άτοπο?
     
  12. spectrum

    spectrum Regular Member

    Σιγουρα αγαπητη sklavina το θεμα εχει διαφορες οπτικες...
    Αν παρουμε για παραδειγμα την προκληση πονου απο Κ σε υ,ξερουμε ολοι πολυ καλα νομιζω,πως σε πολλες περιπτωσεις ο πονος αυτος προκαλουμενος με διαβαθμισεις και μεχρι καποιο οριο επιφερει ερωτικη διεγερση στο υ ατομο(καμμια φορα μαλιστα καταληγει και σε οργασμο).
    Σε αυτη την περιπτωση λοιπον το ατομο ποναει η οχι?Σαφεστατα και ποναει-κατα την αποψη μου-απλα
    εισπρατει τον πονο με τετοιο τροπο,και με τον καταλληλο χειρισμο του Κ σαφως,ωστε ειναι εφικτο να φτασει σε επιπεδα καυλας..
    Ετσι και ενα ατομο που εκτιθεται-ξεφτιλιζεται και καυλωνει απο αυτο,νιωθει ξεφτιλα τελικα?
    Για μενα σαφως και νιωθει και ακριβως αυτη η αισθηση και μονο το κανει και καυλωνει..
    Οπως ακριβως και με τον πονο..