Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. Δεν θεωρω πως το παραδειγμα σου ειναι το ιδανικο καλε μου spectrum.Αλλο η διεγερση μεσω του πονου.Αν εγω την βρισκω με παρτουζες δε θα νιωσω καμμια ξεφτιλα αλλα αντιθετα καυλα κ ηδονη.Στον πονο η διεγερση ερχεται κατα βαση μεσω του Κ μου.Αυτος με καυλωνει Αυτος με οτι κανει οπως το κανει..Μαζι του ειμαι γιατι μαζι του καυλωνω κ για ενα σωρο αλλους λογους.Αν καυλωνω με τον Πετρο τον Τακη τον Γιωργο κτλ τότε ούτε το σωμα μου του ανηκει ουτε το ειναι μου ουσιαστικά..
     
  2. cesspit

    cesspit New Member

    Στό συγκεκριμένο ζήτημα,ότι και αν πεί Κ/κανείς είναι σωστό.
    καί θα ήθελα να μεταφέρω την άποψη πού είχαν Προηγούμενοι Ιδιοκτήτες μου επ'αυτού.
    Πραγματικός εξευτελισμός σε μία/ένα σκλάβα/ο δεν υπάρχει.Η μοναδική μας αξία είναι ως αντικείμενα πού υπάρχουμε γιά να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες Τους κι επομένως κάθε τι το "εξευτελιστικό"μάς προσδίδει αξία
     
  3. spectrum

    spectrum Regular Member

    Καταρχην sklavina εχεις μπερδεψει την "δημοσια ταπεινωση-εξευτελισμο" σε bdsm επιπεδο με την παρτουζα..Δεν θα κατσω τωρα να σου αναλυσω τις διαφορες απλα θα σου πω μονο πως στην περιπτωση μιας απλης παρτουζας εχουμε καθαρα μια vanila δραστηριοτητα χωρις κανενα απολυτως ψηγμα η σκηνικο εξουσιας-υποταγης..
    Και το ζητημα αγαπητη ειναι πως οταν ενας Κ με την υ αρεσκονται σε "δημοσια" σκηνικα στην ουσια καυλωνουν και οι 2..Και πρεπει να γινει κατανοητο οτι τελικα το bdsm-ειδικα σε πιο ανωτερο επιπεδο-ειναι καθαρα παιχνιδι μυαλου..Και εσυ μπορει να μην καυλωνεις σε ενα δημοσιο σκηνικο..Καποιες αλλες ομως καυλωνουν μια χαρα σε πληροφορω..Και οταν τις μαστιγωνει καποιος αλλος,με αδεια η εντολη του Κυριου τους,δεν εχουν παψει να ανηκουν στον Κυριο τους..Ισα ισα μαλιστα..Η ψυχη,το μυαλο και το σωμα τους ανηκει στον Κυριο τους..
    Καυλωνουν μαλιστα επειδη ακριβως εκτελουν την εντολη του Κ και προσφερουν ευχαριστηση σε Αυτον..
    Και ακριβως(επειδη ανεφερες περι σωματος) ανηκει και το ΣΩΜΑ της υ σε Εκεινον το διαθετει οπως αυτος επιθυμει..Το δινει και σε αλλους αν θελει..Δικο Του δεν ειναι αλλωστε?
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Ταπείνωση είναι κάτι διαφορετικό από τον εξευτελισμό κατά την ταπεινή μου γνώμη Master. Ταπείνωση είναι το μέγα ζητούμενο σε μια σχέση d/S, κάτι που δεν ένοιωσα ποτέ σε μια τέτοια σχέση, ακριβώς επειδή δεν ήταν bdsm σχέση. Ταπείνωση είναι όλα αυτά που σου λένε με τον τρόπο σου "Είσαι σκλάβος μου κι όχι ο υποτακτικός αντρούλης μου". Το πόδι στον αυχένα σου, η οριζοντίωση σου στο πάτωμα, το κατούρημα, το πήδημα ενώ δεν το θέλεις, το cuckolding όχι για να φτιαχτείς εσύ αλλά επειδή έτσι αρέσει στην Κυρία σου, η αίσθηση ότι είσαι χαμηλά χωρίς Εγώ, ότι ανήκεις σε άλλον άνθρωπο, αλλά με αισθήματα αγάπης γι'αυτόν που σε ταπεινώνει. Εξευτελισμός είναι τελείως διαφορετικό. Εξευτελισμός είναι να σε ντύνουν γυναικεία, να βγάζουν στη φόρα τα προσωπικά σου μυστικά παρά τη θέλησή σου, να σε χαστουκίζουν μπροστά σε άλλους, να σε κάνουν να νοιώσεις ντροπή. Η ταπείνωση είναι έννοια που απαντάται ακόμα και στις θρησκείες, είναι ο μη εγωικός άνθρωπος, όχι το σούργελο. Εξευτελισμός δεν πιστεύω ότι υπάρχει με την τυπική έννοια του όρου στο bdsm. Αρέσει άρα δεν είναι εξευτελισμός. Η ταπείνωση είναι το ζητούμενο και το δύσκολο.
     
  5. O όρος ''παρτούζα'' ειναι ενα παράδειγμα.Δεν έχω μπερδέψει τίποτα.Μιλάω για μένα κ μόνο.Για το πως βλεπω νιώθω κ βιώνω εγώ τα πραγματα.Δεν ειμαι σκλαβα όλων αγαπητε master spiller.Ειμαι σκλαβα του Κ μου επειδή είναι αυτός που είναι επειδη μεχει κερδίσει κ κάθε μερα με κερδίζει περισσοτερο.Το "ανήκω κάπου" ο καθένας το μεταφραζει οπως τον βολευει.Το γεγονός πως του ανήκει το σώμα μου δε σημαινει για μενα κ το τονίζω ΓΙΑ ΜΕΝΑ πως ανηκει κ σε άλλους.Υπαρχουν τρόποι εξευτελισμου πολλοι κ πολυ δυνατοι..

    ---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:03 ----------

    Να ζητησω μια συγνώμη απο τον master spectrum που απο κεκτημενη ταχύτητα τον ανεφερα spiller..
     
  6. spectrum

    spectrum Regular Member

    Για να διορθωσεις κατι απο το ποστ σου υπαρχει και το edit..Και σε παρακαλω να αφαιρεσεις το master μπροστα απο το nick μου,καθως Μaster δεν ειμαι και δεν καταλαβαινω πως σου κατεβηκε ετσι αυθαιρετα και το εβαλες..Εκτος αν ειναι ειρωνικο..
     
  7. Δυστηχως δε μπορω να χρησιμοποιησω το edit όταν γραφω απο το κινητο.Εξου κ τα λαθη σχετικα με το nick σου spectrum.Αν ειρωνευόμουν δεν θα εσπευδα να ζητησω συγνώμη.Απορώ με το υφος σου..σε λιγο θα φαμε κ ξυλο..κ δεν εισαι κ μαστερ.Φαντάσου να ησουνα! Συγνωμη κ για το μαστερ λοιπον..τι να κανω που ημουνα τρελλα αφηρημενη?μου χει παρει το μυαλο Εκεινος..
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Δυσνόητη ίσως και πολύπλοκη είναι η κατανόηση κάτι τέτοιου από αρκετά άτομα, ακριβώς επειδή είναι θολο με την πρώτη, ίσως και με τις πρώτες ματιές. Άτοπο όμως δεν είναι και θα προσπαθήσω να επεξηγήσω το γιατί.

    Η δυσκολία και η θολούρα της συγκεκριμένης πρακτικής στο bdsm, βρίσκεται επί μέρους πιστεύω και στην πολυπλοκότητα του διαχωρισμού μίας έννοιας που έχει τόσο έντονα αρνητική ερμηνεία στην καθημερινή ζωή από την ερμηνεία που εκλαμβάνει όταν χρησιμοποιείται υπό το πρίσμα του BDSM.

    Προσωπικά αν και μου πήρε πολύ χρόνο, έχω καταλήξει να τις διαχωρίζω, αλλά βέβαια έχω πολλά ακόμα να ψάξω μέσα κι έξω μου, αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.
    Απλά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως όπως δεν είναι ερμηνευτικά ταυτόσημες, δεν είναι και τα συναισθήματα που γεννούν μέσα μου ταυτόσημα.

    Είχα γράψει και πιο πάνω:
    Η ερώτηση που σου έκανα, είχε ως αρχική σκέψη κάτι άλλο που αφορά εμένα (είμαι γνήσια εγωκεντρική το ξέρω και ντρέπομαι γι αυτό!  ).
    Από τη στιγμή που κάτι με διεγείρει έστω και σαν σκέψη, αλλά δεν το πράττω μπροστά στον σύντροφο μου ή δεν το μοιράζομαι μαζί του, για μένα ΄μπορεί να εξηγηθεί με διάφορους τρόπους:
    -Υποθέτω και αποφασίζω (άσχετα αν στην πραγματικότητα το να υποθέτω και να αποφασίζω για οτιδήποτε και να κρίνω κι από πάνω για το πως θα συμπεριφερθεί και πως θα σκεφτεί και πως θα αντιδράσει Εκείνος δεν είναι δική μου δουλειά) πως κάτι τέτοιο θα τον έκανε να με θεωρήσει «εύκολη» «πουτάνα» «σίχαμα» και να με διώξει, θεωρώντας αυτονόητο πως έχει τις ίδιες αντιληψεις και αρχές με μία γενικότερη πλειοψηφία αντρών, ή τα ίδια κολλήματα, λογοκρισίες, όρια και συμπλέγματα με μένα και προβάλλω πάνω του, χωρίς καν να κάνω τον κόπο - από φόβο ίσως- να Τον ρωτήσω.
    Γιατί?
    -Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να ποικίλουν, από το «επειδή οι άντρες που γνώρισα μέχρι τώρα μπορεί να λένε πως θέλουν μια γυναίκα θερμή, αλλά ποτέ τόσο θερμή ώστε να διεγείρεται ερωτικά από οτιδήποτε άλλο πέρα από κείνους και θεωρούν κάποια που έκανε σεξ με πάνω από 1 άντρα πουτάνα και ξεφτιλισμένη» μέχρι το «υποσυνείδητα νιώθω ενοχές που έχω σεξουαλικότητα και πιστεύω πως είμαι «¨κακή» αν έχω ερωτικές ορμές προς οποιοδήποτε πέρα από τον σύζυγο μου, ουπς ήθελα να πω τον Αφέντη μου  ».
    {Ανάλογα έχω δει σε βανίλλα ζευγάρια, που και οι δύο αλλά ο καθένας από μόνος του, θα ήθελε να δοκιμάσει διάφορα άλλα στο σεξ, αλλά δεν το κάνουν ο ένας με τον άλλο.
    Οι μεν γυναίκες από φόβο μην τις θεωρήσει τσούλες και τις ρωτήσει από πού κι ωσπου έχεις τέτοιες επιθυμίες ή που τα έμαθες αυτά, οι άντρες επειδή φοβούνται πως θα τους πουν «μα για τι με πέρασες» ή ακόμα (ναι το΄χω ακούσει ΚΑΙ αυτό) «Μα πώς να μου πάρει πίπα η γυναίκα μου και μετά με τα ίδια αυτά χείλη να φιλάει τα παιδιά μου?»!}
    Προσωπικά θεωρώ κατά κάποιο τρόπο αναγκη μου να επεξεργάζομαι όλα αυτά τα πράγματα, όπως γενικότερα οποιεσδήποτε σκέψεις, αντιλήψεις, προκαταλήψεις κουβαλώ, μέχρι να φτάσω στην πραγματική μου ουσία, στην αυτοπραγμάτωση πέρα από τους όποιους ρόλους καλέσθηκα ως κόρη, γυναίκα, σύζυγος, μέλος της κοινωνίας να ενσαρκώσω.

    Κάποιοι άλλοι δεν έχουν τέτοιες ανάγκες ή τις έχουν σε διαφορετικό μέγεθος και εκφράζονται ίσως με διαφορετικούς τρόπους.
    Όπως είναι και ελεύθερος να συνάψει τέτοιου είδους σχέση, ανάλογα με τις ανάγκες του, που να πρωωθεί και να επιταχύνει ή ακόμη να δρα καταλυτικά πάνω στον ίδιο αναφορικά με τις στοχοθετήσεις της ψυχής.

    Ο καθένας είναι ελεύθερος να αναπτύξει και να πιέσει εκείνα τα όρια που νιώθει πως επιθυμεί και να συνάψει είτε μια σχέση T.P.E., είτε μια σχέση που να περιορίζει τον Κυρίαρχο επί μέρους ή και ολοκληρωτικά από το να πιέζει σκληρά όρια ή κάτι που η υποτακτική του δεν θέλει. Δεν είναι για όλους το Total Power Exchange όπως δεν είναι για όλους το humiliation.

    Με όλα όσα λέω εδώ, δεν έχω πρόθεση καμία μα καμία να προπαγανδίσω ή να πείσω οποιονδήποτε για οτιδήποτε.
    .
    Εκείνο που προσπαθώ να κάνω, είναι να ενημερώσω για το θέμα από την δική μου και άλλων σαν και μένα σκοπιά.

    Για να επανέλθω άμεσα πλέον στην ερώτηση που τέθηκε από την slavina, η απόλαυση που βιώνω ας πούμε σε ένα bdsm δείπνο δεν προέρχεται από το γεγονός πως θα με χουφτώσουν, πηδήξει κάποιοι. Μπορώ πλέον αποδεδειγμένα και με σιγουριά να πω, το σεξ χωρίς στοιχεία bdsm με αφήνει απόλυτα και εντελώς αδιάφορη. Η απόλαυση προέρχεται επειδή στην περίπτωση ενός bdsm δείπνου μια κι απο κει αρχίσαμε - το οποίο επιμένω να θεωρώ άσχετο με την παρτούζα για τους λόγους που κι εγώ αλλά και άλλοι ήδη αναλύσαμε- χρησιμοποιούμαι από άλλους, με την έγκριση Του/επιθυμία Του/εντολή Του –επειδή σ Εκείνον ανήκει ακριβώς το σώμα μου πέρα από το πνεύμα μου -χωρίς δική Του έγκριση/επιθυμία/εντολή δεν θα άφηνα και τον πιο επιθυμητό άντρα στον κόσμο να με αγγίξει- σαν ένα κομμάτι κρέας, σαν μια τρύπα που μοναδική της χρήση είναι να την πηδάνε και να την χύνουν.
    Κι αυτό είναι για μένα εξευτελιστικό, επειδή είναι ενάντια σε όλα όσα έμαθα ως ορθά, ενάντια στις ηθικές μου αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκα, ενάντια σε ότι θεωρώ με τη λογική αξιοπρεπή.
    Και γι αυτό ακριβώς το απολαμβάνω και μου χαρίζει γενικότερα το humiliation τόσο έντονους οργασμούς. \
    Επειδή μου είναι απίστευτα δύσκολο κι οδυνηρό, επειδή χτυπάει και περιγελά όλα όσα κοινωνικά/θρησκευτικά/οικογενειακά με αντιπροσωπεύουν και με απελευθερώνει από όλους αυτούς τους εκ των έξω επιβαλλομένων ρόλων.

    Αλλά το απολαμβάνω πάρ' αυτά ή καλύτερα για όλα αυτά και πιθανόν και για αρκετά άλλα.
    Πάει πολύ βαθιά και ίσως ποτέ να μην βρω - ίσως και να μην κάνω τον κόπο να ψάξω- όλες τις απαντήσεις αναφορικά με το γιατί είμαι έτσι, τι εμπειρίες με καθόρισαν ως τέτοιου είδους σκλάβα.
    Τα bold δικά μου.

    Αντιλαμβάνομαι πως για πολλούς κάποια που χρησιμοποιείται από πολλούς και έχει και το θράσος να μην το βιώνει ως "μαρτύριο για χάρη του Κυρίου μου, μια και καλά.. θυσία" κάποια που δεν χρειάζεται άλλοθι, είναι κάτι κατακριταίο και ουδεμία σχέση έχει με την ιδέα που κουβαλάνε για το τι μπορεί να είναι μια "ευυπόλυπτη" γυναίκα και δη σκλάβα (τολμά και πηδιέται με περισσότερο από έναν άντρα στη ζωή της, διεγείρεται αν είναι δυνατό και με άλλους άντρες/γυναίκες και μπορεί να έρθει σε οργασμό με πολλούς, με κάποιο που δεν της ορκίστηκε αιώνια αγάπη και δεν της υποσχέθηκε μια «σοβαρή» σχέση πριν του ανοίξει τα σκέλια της!!! Να της έκανε τουλάχιστο πρώτα το τραπέζι σε ένα ακριβό εστιατόριο  ?! Αλλά αυτή όχι πηδιέται μόνο και μόνο για τη χαρά του να πηδιέσαι κ.ο.κ.).  

    Δεν θα τρέξω να ταμπελώσω τέτοια άτομα ως κολλημένους και κομπλεξικούς. Εκείνοι έχουν τη δική τους οπτική γωνία, από εκεί που βρίσκονται αυτό βλέπουν και αυτό πιστεύουν.
    Δεν θα τους πω φθονερούς υποκριτές, επειδή καταδικάζουν όσα οι ίδιοι θα ήθελαν ίσως αλλά ποτέ δεν θα βρουν τα κότσια να ζήσουν.
    Δεν θα τους πω κοντόφθαλμους αναφορικά με το ποιοι είναι και πως είναι κάτω από τη επιφάνεια ή ανίκανους να έχουν εκείνη την όραση που χρειάζεται για να κάνουν βαθιά ενδοσκόπηση.
    Δεν θα τους κατακρίνω, όχι μόνο γιατί μπορεί να είναι άλλοι οι όποιοι λόγοι που έχουν τέτοιες αντιλήψεις και στάση ζωής που πιθανόν εγώ προσωπικά να μην μπορώ να αντιληφθώ, αντίθετα θα πω πως έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να είναι, να πιστεύουν, να γίνονται και να ζουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν.
    Το ίδιο δικαίωμα έχω κι εγώ. Γιατί να θεωρώ πως είναι μόνο δικό μου προνόμιο να ακολουθώ ελεύθερα όσα και με τους τρόπους που εγώ επιλέγω, κάποιο ΄δρόμο και να κατακρίνω για το ίδιο πράγμα άλλους?

    Προσωπικά βρήκα την συνδεση πολύ επιτυχεμένη και θα επεξηγήσω στο τέλος το γιατί.
    Αν κάποια δεν διεγείρεται με κανένα και τίποτα άλλο, πέραν του Κυρίου της, μπορεί να αφορά τη λίμπιντο της, μπορεί να αφορά την προσωπική της σχέση με την ίδια την σεξουαλικότητα της και το δικαίωμα της στην απόλαυση, μπορεί να αφορά το ότι είναι μια εξαίρεση από πολλούς άλλους και είναι απόλυτα μονογαμική, μπορεί να μην θέλει η ίδια να παραδεχθεί πως όντας σε μια σχέση είναι δυνατό να επιθυμήσει έστω και για μερικές στιγμές κάποιο άλλο,(ακόμα και στον εαυτό της), μπορεί να είναι μες τον τρελλό έρωτα, μπορεί πολλά άλλα που να μην μου περνάνε καν από το κεφάλι και σίγουρα σέβομαι αυτό που επιλέγει ο καθένας άσχετα με τους πιθανούς λόγους που αυτό μπορεί να συμβαίνει.
    Δεν με αφορά στην τελική.

    Αλλά δεν κάνει αυτή η επιλογή, όπου κι αν έχει τις ρίζες της καμία να ανήκει στον Κύριο της περισσότερο από κάποια που πιθανόν να έχει έντονη λίμπιντο, να έχει συνειδητοποιήσει πως μπορεί να κάνει σεξ χωρίς να αγαπά, χωρίς να είναι σύζυγος της ή σύντροφος της και να μην είναι αυτό «αμαρτία», πως μπορεί να προσφέρει στον Κύριο της και στον εαυτό της κι άλλου είδους σαρκικές και πνευματικές απολαύσεις, πως είχε αρκετό χρόνο και κότσια και διάθεση να αποδεχθεί την πολυγαμικότητα της, όπως και το δικαίωμα της στην απόλαυση χωρίς ενοχές, και πως στην τελική το bdsm για πάρα πολλά lifestyle ζευγάρια, είναι κοινωνικό και όχι κάτι που γίνεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα και μόνο, ανάμεσα σε 2 άτομα και μόνο.

    Ξέρω σκλάβες που ανήκουν τόσο απόλυτα που θα έδιναν και την ίδια τους τη ζωή για Τον Ιδιοκτήτη τους και η ικανότητα μη διέγερσης με οποιοδήποτε άλλο δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ ένδειξη του πόσο κάποια ανήκει και πόσο βαθειά είναι η υποταγή της. Αντίθετα θα έλεγα, έχουν τέτοια εμπιστοσύνη που δεν έχουν ανάγκη να κρύβουν ακόμα και τις πιο "βρωμερές" τους φαντασιώσεις και επιθυμιες. Στην τελική, μόνο μεσα από Εκείνον και τον δικό Του έλεγχο και τις δικές Του αποφάσεις μπορεί οτιδήποτε να της συμβεί.
    Και στον έλεγχο βρίσκεται το κλειδί. Στον έλεγχο, αυτό που διαφοροποιεί μια Kinky ή vanilla σχέση κι αντίστοιχα μια παρτούζα από ένα bdsm δείπνο από μία σχέση Ανταλλαγής ελέγχου.



    Πιστεύω πως σε αυτό απαντά πάλι πολύ εύστοχα ο spectrum.
    Κάπου πιο πάνω υπογράμμισα το «Δεν σημαίνει όμως, πως επειδή το απολαμβάνω, (είτε επειδή πάντοτε το απολάμβανα, είτε επειδή διδάχθηκα να το απολαμβάνω)» και θα πω, πως δεν ήταν κάτι που πίστευα πως θα απολαύσω ποτέ το humiliation γενικότερα.

    Όπως δεν πίστευα πως με αφορά ο φυσικός πόνος και θα είναι κάτι που θα με διεγείρει.

    Όπως δεν παρακολουθούσα Formula1 ή MotoGP.

    Τόσα ήξερα, τόσα έλεγα.

    Όμως επειδή δεν είμαι εγώ που γράφω τους κανόνες στη σχέση κι επειδή δεν είμαι εγώ που αποφασίζω πως, με ποιους τρόπους, πότε και γιατί θα με Εκπαιδεύσει, όπως δεν έχω γενικά δικαίωμα αν ακόμη και μετά που θα μου Επιτρέψει να Του πω τις δυσκολίες μου ή αμφιβολίες μου, Αποφασίσει να μην τις λάβει υπόψη, πως όλα θα γίνουν όπως ο Ίδιος επιθυμεί, αλλά επειδή σέβομαι Τον Ίδιο, πραγματικά έχω ακλόνητη πεποίθηση πως Ξέρει καλύτερα από μένα για μένα, επειδή σέβομαι το κολάρο που φοράω κι επειδή πραγματικά Του ανήκει όχι απλά η ψυχή και το σώμα μου αλλά κάθε μόριο μου, επειδή εγώ είμαι αυτή που συναίνεσα να πλαστώ όπως Εκείνος επιθυμήσει και όχι να πλάσω Εκείνον (άσχετα αν μέσα από την αλληλεπίδραση μας έμμεσα μπορεί να διαμορφώνει ο Ίδιος κάποιες στάσεις/συμπεριφορές.πεποιθήσεις), επειδή Τον επέλεξα ακριβώς επειδή έχει τις ίδιες Αρχές και Αξίες και Ικανότητες που κι η ίδια θεωρούσα απαραίτητα στοιχεία για την επίτευξη ενός επιτυχεμένου αγώνα για την αυτοπραγμάτωση μου και μου τα Προσφέρει, επειδή τα χρόνια μου έχουν αποδείξει πως ότι κι αν κάνω, όσο κι αν κλωτσήσω, στο τέλος πάλι θα γίνουν όλα όπως Εκείνος θέλει κι απαιτεί, υπακούω και μαθαίνω τον ίδιο τον εαυτό μου καλύτερα και διδάσκομαι να απολαμβάνω όσα Εκείνος και με τους τρόπους που Εκείνος επιθυμεί και το καταπληκτικότερο να τα επιθυμώ κι εγώ η ίδια!

    Γι αυτό σήμερα έφτασα να γνωρίζω πως μπορώ να απολαύσω τον πόνο, το humiliation, τη F1 & MotoGP ανάμεσα σε άλλα πολλά.

    Ναι μακρυγόρησα, συγνώμη, αλλά όπως είπα σήμερα σε κάποιο φίλο, δεν έχω την ικανότητα να λέω όλα όσα εννοώ λακωνικά. Χρειάζεται να γράφω σεντόνια δυστυχώς κι ακόμη κι έτσι παρερμηνεύονται πολλά κάποιες φορές! Ελπίζω να έγινε κατανοητή η προσωπική μου θέση επί του θέματος.  
     
  9. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Re: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Πολύ μ' αρέσει ο ορισμός του hephestus! Ταπείνωση είναι η εξαφάνιση του εγώ σου μπροστά στον/στην Dom/me σου και είναι πάντα ζητούμενο και σκοπός σε μια BDSM σχέση...
    Ο εξευτελισμός δεν είναι απαραίτητο κομμάτι...
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Να ένα παράδειγμα που αφορά το πως ο καθένας κουβαλά μέσα στο μυαλό του τις έννοιες τις οποίες ανάλυσα πιο πάνω!!

    Όλες οι πρακτικές τις οποίες μαύρισα στο αρχικό ποστ, το κατούρημα, το πήδημα, συνήθως θεωρούνται να ανήκουν στην κατηγορία του γενικότερου bdsm humiliation, ως πρακτικές άσχετα με το αν βιώνεται συνειδητά εξευτελισμός όπως τον ερμηνεύει ο καθένας για τον εαυτό του.
    Το feminization όταν γίνεται δημόσια όπως γενικότερα άλλες δημόσιες πρακτικές ανήκουν στο Public Humiliation.

    Σε κάποιον μπορεί να αρέσει το ένα ή/και το άλλο, ή και τίποτα εκ των δύο.

    {Το να βγάζουν τα προσωπικά σου μυστικά στη φόρα δεν έχει σχέση με BDSM. Έχει σχέση με την ποιότητα κάποιου ως ανθρώπου γενικότερα.}

    Όσο για το άλλοθι "όχι για να φτιαχτείς εσύ αλλά επειδή έτσι αρέσει στην Κυρία σου" είναι μια ένδειξη αυτού που παλαιότερα Ανέφερε Ο MasterJp

    Προσωπικά πιστεύω πως αν κάποιος δεν παίρνει κάποια προσωπική ικανοποίηση, δεν φτιάχνεται το λιγότερο ψυχολογικά με τον εξαναγκασμό π.χ. ακόμη κι αν δεν υπάρχει στύση {γιατί αναμφισβήτητα η στύση θα το έκανε και για τον ίδιο δύσκολο να πείσει τον εαυτό του πως δεν το κάνει απλά και μόνο για να ευχαριστήσει την Κυρια του αλλα και γιατί το γουστάρει κι ο ίδιος) σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θα καθόταν εκεί να τον πηδάνε. Δεν υπάρχει αλτρουισμός, δεν γίνεσαι σκλάβος από αλτρουισμό, ο καθένας κάνει ότι κάνει επειδή κάτι παίρνει, ακόμη κι αν αυτό το κάτι είναι η αίσθηση πως είναι έρμαιο να τον εξαναγκάζουν να κάνει όσα "δεν θέλει".

    Η Ταπείνωση, θεωρώ πως δεν είναι εξαφάνιση του εγώ, αλλά μια πρακτική που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ανάμεσα σ άλλα και την μείωση του εγώ, γιατί το να μιλάμε για εξαφάνιση είναι κάπως υπερβολικό εκτός κι αν ζεις σε ένα χώρο 24/7- όπως οι μοναχοί που αναφέρονται- σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον και δεν έχεις επαφές κι αλληλεπιδράσεις με την κοινωνική πραγματικότητα ή αναφέρεσαι σε τι σε φαντασιακό επίπεδο σε φτιάχνει ως ιδέα.
    Ταπεινοφροσύνη από την άλλη είναι αυτό που συναντάται στις θρησκείες αλλά και σε πολλούς άλλους και συζητιέται σε ένα παράλληλα ενεργό νήμα και για πολλούς είναι ζητούμενο και σκοπός σε μια bdsm σχέση και για κάποιους και όχι μόνο, αλλά ορίζει και την ποιότητα αυτογνωσίας κάποιου.
     
  11. Εγω εδώ χρωστάω μια απαντηση αλλά δεν ειναι η ώρα μου.Κυριως σε σένα απευθυνομαι λαρα που μπηκες στον κόπο να γραψεις όλα αυτα τα ομορφα..επειδή ομως χρειαζεται κ η διαθεση για ενα τετοιο θεμα την οποια δυστηχως δεν εχω κ θα παρεξηγηθω παλι απο πολλους προτιμω να το κανω αργότερα..
     
  12. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Aυτό έζησα εγώ, 24/7, με εκπλήσσει μάλιστα που χρησιμοποιήσεις μια λέξη "μοναχοί" που έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ στο παρελθόν. Και το έζησα έτσι επειδή η γυναίκα αυτή που αποκαλεί τον εαυτό της Mistress δεν είχε κι ούτε έχει επαφές την κοινωνική πραγματικότητα αλλά ούτε την πραγματικότητα του bdsm και ζούσε σαν μοναχή η ίδια βρίζοντας μάλιστα πισώπλατα όλους τους bdsmers διαταραγμένους και μίζερους ενίοτε. Χρήσιμη εμπειρία για κάποιον να ασκηθεί στο d/S κομμάτι με μια τέτοια γυναίκα, αλλά πέρα από αυτό καμμία σχέση με το bdsm. Θα μπορούσες να το ζήσεις πηγαίνοντας και σε ένα μοναστήρι. 'Ηταν κι ο λόγος που αποχώρησα, όταν είδα ότι κορόιδευε τον εαυτό της πρώτα και κατ'επέκταση όλους τους άλλους.