Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 27 Ιουλίου 2009.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Aυτό ακριβώς με σχεδόν τα ίδια λόγια θα μπορούσα να το γράψω κι εγώ. Πόσο δίκιο έχεις, πόσο σε καταλαβαίνω. Με μεγάλη δυσκολία συγκρατούμαι να ξεσπάσω και να γράψω πράματα και θάματα για τον βίο και πολιτεία. Είμαι 36 ετών, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ μεγάλο πλέον και πολύ κουρασμένο. Ουσιαστικά τα έχω παρατήσει και κοιτάω να περνάω τη ζωή μου όσο γίνεται πιο αξιοπρεπώς και με αυτοσεβασμό.'Εχω δώσει όχι το βρακί μου μόνο που λένε, αλλά κάτι πολύ πιο ιερό, την ίδια μου την ψυχή πολλές φορές. Πιο πολύ μετράει να δώσεις το βρακί σου παρά την ψυχή σου αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, γιατί το βρακί μπορεί να'ναι και χρυσό, την ψυχή τι να την κάνει ο "Κάποιος" ο "Σπουδαίος" ο "Τρανός"; Επενδύσεις με ψυχές σκλάβων θα κάνουμε τώρα ; είναι πολλά τα λεφτά 'Αρη. Μίλησα με πράξεις κι όχι με λόγια, από λίγες μέρες έως πάνω από χρόνο στη μία και την άλλη. Δεν θέλω να απογοητεύσω τους ενθουσιώδεις newbees με την οργιαστική φαντασία και την ασυγκράτητη αισιοδοξία, αλλά έχω φτάσει στο σημείο να λέω κάντε vanilla σχέσεις ή καθόλου σχέσεις παρά να πέφτετε από loser σε loser. Δεν υπάρχει τί-πο-τα απολύτως εκεί έξω. Κυρίως υπάρχουν οι άνθρωποι που περιγράφεις. Losers και ναυάγια ζωής που θέλουν να νιώσουν κι αυτοί Κάποιοι.
     
  2. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    Μπορεί να σ' εμπνεύσει ένα τέτοιο άτομο; Δε νομίζω... Οπότε, ας τους να παιδεύονται μόνοι τους...
     
  3. Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    madlene και hephestus, μάλλον υπήρξατε άτυχοι στις γνωριμίες σας.
    Αν πάντως, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τα ελαττώματά τους σε προτερήματα, είναι προς τιμήν τους. Αν ακόμα, έχουν καταφέρει να βρουν και το συμπληρωματικό τους ταίρι που νιώθει καλά μαζί τους, τότε είναι άξιοι θαυμασμού. Αν κατά τα άλλα, είναι ανίκανοι, ανεύθυνοι, φοβικοί και κομπλεξικοί, πρόβλημά τους.
     
  4. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!


    Από την μηδαμινή ή τεράστια εμπειρία μου στον χώρο του bdsm ( αλήθεια στα πόσα post θεωρήσε έμπειρος; ) πιστεύω σε αυτό που λεει η αγαπητή syrah στο last post ’’ ότι υπάρχουν κυριαρχικοί άνθρωποι που εδώ προβάλλουν τις αδυναμίες τους ως πλεονεκτήματα, αλλά σημειώνω και ότι υπάρχουν και υποτακτικοί άνθρωποι που κάνουν ακριβώς το ίδιο’’. Σε όποιο χώρο και να κοιτάξεις(και όχι μόνο στο bdsm,έλεος πόσο να αντέξει αυτός ο χώρος) παντού θα βρεις ανθρώπους που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις αδυναμίες τους για να βγάλουν οτιδήποτε κομπλεξικό κουβαλάνε πάνω τους. Το θέμα είναι ή να μπορείς να τρέξεις γρήγορα για να ξεφύγεις ή να τους αγνοείς μέχρι να εξαφανιστούν.
    Τώρα για το σημείο ’’ Ανίκανοι να βρουν κάποιο σύντροφο εκεί έξω, δείχνοντας "φυσιολογική" συμπεριφορά ’’έχω μια ένσταση…..όποιος ασχολείται με το bdsm δηλαδή δεν θεωρείται φυσιολογικός, και εάν δεν βρει κάτι ‘’έξω’’ έρχεται ‘’μέσα’’; θεωρώ ότι ο χώρος του bdsm τέτοιους τύπους /τύπισσες τους ‘’αποδοκιμάζει’’ και τους ‘’ξερνά ’’εάν όχι άμεσα, σιγά-σιγά σίγουρα.
    Τέλος πιστεύω ότι ο κάθε ένας /μια είναι υπεύθυνος για τους ανθρώπους που επιλέγει να έχει δίπλα του σε μια σχέση είτε λέγεται Master/Dom ή Slave/sub κ.λ.π και όπως λεει και ο απλώς κόσμος (Δοξασμένε Μπήθουλα) ‘’Ήθελε στα και παθέστα’’.

    Μετά τιμής
    JohnM  
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    Αξιότιμε JohnM,
    Κατ' αρχάς, άλλο πράγμα η εμπειρία στο χώρο και άλλο η ικανότητα γραφής σ' ένα σχετικό forum. Βέβαια, το να συνδυάζονται και τα δύο είναι το καλύτερο. Κάτι βέβαια που δεν το έχω καταφέρει ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.
    Δεν πιστεύω πως ο χώρος έχει τη δυνατότητα να ξερνά οτιδήποτε σκάρτο. Ειδάλλως, δε νομίζω να είχε νόημα ν' ανοίξω ένα τέτοιο νήμα. Θα συμφωνήσω βέβαια με την προσωπική ευθύνη του καθενός σχετικά με τα άτομα που επιλέγει δίπλα του.


    Υ.Γ. Δε συναναστρέφομαι με το Μπήθουλα, κι έτσι δεν ξέρω τις εκφράσεις του.
     
  6. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    Ο ‘’χώρος’’ αγαπητή μου madlene και κάθε ‘’χώρος’’ απαρτίζεται από ανθρώπους και οι άνθρωποι έχουν εκτός από μυαλό και αντίληψη. Άρα πιστεύω ότι όχι μόνο τους ‘’ξερνά’’ αλλά τους αποδίδει εκεί που πρέπει ………Το ζητούμενο και το ιδανικότερο είναι βέβαια να μην υπήρχαν σκάρτοι και δήθεν και και και και…….αλλά εάν δεν υπήρχαν θα μιλούσαμε τώρα ; Να και σε κάτι που χρησιμεύουν !!!

    Τον Μπίθουλα θα έπρεπε να τον γνωρίζεις βρε σαν γνήσια βαζέλα  Γωνία Ιεράς Οδού και Μαρκόνι. Σήμερα βρίσκεται ο σταθμός του Μετρό "Ελαιώνας"και σε λίγο καιρό το γήπεδο σας.

    Y.Γ :Μαντάμ Σουσού (αγαπημένη ατάκα: «τσοκαρίες μπιθουλαίες στον μπίθουλα γεννηθήκατε στον μπίθουλα θα πεθάνετε»)

    Μετά τιμήs
    JohnM:xyxwave:
     
  7. heresy

    heresy Regular Member

    Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν σχεδόν την ίδια στατιστικά πιθανότητα να έχουν τις αδυναμίες και τα προβλήματα που συναντά κανείς στο κοινωνικό σύνολο, ανεξάρτητα από το ρόλο που επιλέγουν στο ερωτικό παιχνίδι. Επίσης για όσες / όσους περιμένουν το βασιλόπουλο του παραμυθιού με το μαστίγιο στο χέρι εύχομαι χωρίς παρεξήγηση ... περαστικά  
    Όλα στο μυαλό μας είναι πάντως   Αρκεί να αφήσουμε τον εαυτό μας να παραμυθιαστούμε κατάλληλα και να έχουμε ανοιχτά τα μάτια για να διακρίνουμε τις αφορμές για να το πάθουμε !
     
  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    madlene (et al),

    έχετε πρόβλημα με το να νιώσει κανείς Κάποιος ή με το να νιώσει κανείς Κάποιος εις βάρος σας;

    Αν συμβαίνει το πρώτο, live and let live.

    Αν συμβαίνει το δεύτερο, καλόν είναι να κοιτάξετε λίγο το θέμα της "αξίας" σας και το πώς αυτή μπορεί να τρωθεί από κάποιον που την "οικειοποιείται".

    Dream
     
  9. female

    female Contributor

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!





    Uses and abuses.


    Περιέργως, αντιλαμβάνομαι πως στην τελευταία πρόταση αναιρείς τη διάκριση που έθεσες στην πρώτη.




     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    Αν το bdsm είναι η ασφάλεια που προσφέρει σε αδύναμους για να κάνουν το κομμάτι τους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μιλάμε πάλι για σαδομαζοχισμό.

    Για παράδειγμα, η σκλάβα που κάθεται σε έναν τελείως ανίκανο κυρίαρχο,προβαίνει σε μία πράξη αυθεντικά μαζοχιστική.

    Ο άσχημος και απόλυτα ανίκανος κυρίαρχος που έχει μία "όμορφη σκλάβα" στα πόδια του, είναι ο απόλυτος σαδιστής. Άσχημος που θέλει να νιώθει θεός.
     
  11. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

    Ε;

    Οχι.

    Η σκλαβα που καθεται σε εναν ανικανο Κυριαρχο, ειτε δεν εχει καταλαβει πως προκειται για ανικανο (ανθρωπος ειναι και αυτη), οποτε σταματαει να του καθεται οταν το καταλαβει, ειτε για την ιδια δεν ειναι ανικανος. Η οπως και στις βανιλα σχεσεις, τυχαινει για σειρα λογων να κατσει κανεις παρ'ολο που ειναι "μαλακας/ καριολα", στην περιπτωση της σκλαβας "Παρ'ολο που ειναι ανικανος Κυριαρχος". Και η ανικανοτητα σχετικη ειναι. Τι σημαινει ανικανος; Εγω σε αυτο το context αντιλαμβανομαι την ανικανοτητα σαν ανικανοτητα να ειναι Κυριαρχος κανεις στα πλαισια του βδσμ, ανικανος να ασκει τις βδσμ πρακτικες επαρκως, οτι και αν σημαινει αυτο. Οποτε αν ειναι ανικανος να το κανει αυτο, πως γινεται να βιωσει η σκλαβα τον μαζοχισμο της;

    Μονο συμπτωματικα μπορει να αντλησει ικανοποιηση απο τετοια ανικανοτητα, το οποιο ειναι εξισου γελοιο με το να αντλησει ενας μαζοχιστης ικανοποιηση οταν του πατανε το ποδι τυχαια στο λεωφορειο.

    Με την ιδια λογικη ο ομορφος και ικανος Κυριαρχος που εχει μια λιγοτερο ομορφη σκλαβα στα ποδια του ειναι μαζοχιστης;
     
  12. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Xωρίς καν να θέλω να μπω στη διαδικασία να ρωτήσω "τι εστί άσχημος"...

    Tον Ήφαιστο τον έχει ακουστά κανείς;