Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_m, στις 2 Αυγούστου 2009.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :


    Πώς ακριβώς; Μπορείς να το περιγράψεις λίγο αυτό, γιατί δεν μπορώ να φαντασθώ τί μπορεί να σημαίνει; Αυτή είναι μιά "διαφορά" δηλαδή, που θα λυθεί, πώς;


     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :

    Θα μπορούσε να γίνει άμεσα, λέγοντας της σκλάβας να πει στον Ιδιοκτητη της πως επιθυμει να του μιλησει, είτε να πει στη σκλάβα να μεταφέρει στον Ιδιοκτητη της την επιθυμία του να την διεκδικησει.
    Εδώ είναι που πιστεύω θα ερωτηθεί η σκλάβα τι θέλει η ίδια πιθανόν και ανάλογα με την απάντηση της να διαμορφωθεί το αν τελικά θα την αποδεσμεύσει ο Αρχικός Κ της ή όχι.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Nα κάνω μια ερώτηση;

    Έστω ό,τι ζητάει άδεια και παρ'όλα αυτά δεν της δίνεται το πολυπόθητο release,τότε τι θα κάνει,θα μείνει σε μια σχέση που δεν την ικανοποιεί;
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :


    Ευχαριστώ, αλλά δεν μου απαντάς, ακόμη.

    ΟΚ, λέει αυτός στη σκλάβα να πάει στον αφέντη της και να του πει πως θέλει να τη διεκδικήσει, εκείνη πάει, ρωτάει τον αφέντη, κι εκείνος δεν ασχολείται -υποθέτουμε- καν με τη γνώμη ή τις επιθυμίες της, και της λέει "τράβα πες του σφετεριστή πως εγώ δεν σε παραχωρώ, ας πάρει τα μούτρα του αν του βαστάν' τα κότσια, να έρθει να σε διεκδικήσει". Εδώ είναι το ερώτημα μου: Πώς γίνεται αυτή η διεκδίκηση; Με τα λόγια; Με τα χέρια; Με τις περίφημες ματιές των Κυριάρχων που σκοτώνουν, πώς; Και ποιός κρίνει το αποτέλεσμα, αν όχι η σκλάβα; Ποιός αποφασίζει γιά το νικητή και τον ηττημένο, αν δεν μιλάμε γιά μονομαχία με σπαθιά, ή με πιστόλια από τα είκοσι βήματα; Υπάρχουν μήπως κριτές; Υπάρχει διαιτησία;

    Αυτά, ρωτάω. Πρακτικά πράγματα...





     
  5. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :

    Πρακτικα, δεν μας χρειαζεται να κανουμε αυτη την υποθεση.

     
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :

    Γιατί; Ειλικρινά, δεν το κατανοώ. Το θέμα δεν αφορά τον Κ "μας", αλλά το σύνολο των Κ.


     
  7. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :

    Είπες: «εκείνος δεν ασχολείται -υποθέτουμε- καν με τη γνώμη ή τις επιθυμίες της»

    Θα πρέπει να υποθέσουμε τότε επίσης ότι είμαστε τόσο ηλίθιες ώστε να γίνουμε σκλάβες σε κάποιον που (όχι δεν ενστερνίζεται αλλά) δεν ασχολείται καν με τη γνώμη και τις επιθυμίες μας.

    Αν πάλι αυτό (να μην ασχολείται καν με τη γνώμη και τις επιθυμίες μας) είναι η διαστροφή μας, και όσο ήμασταν στην ιδιοκτησία του, όχι μόνο μας κάλυπτε αλλά και τη βρίσκαμε κιόλας, αυτό δεν δικαιολογεί τον Αφέντη, που σ αυτή τη περίπτωση αποδεικνύει ότι δεν είναι ένας καλός Αφέντης. Τότε ζητάμε release, ασχέτως τι θα το κάνουμε.



    Πιο αυστηρά: από τη στιγμή που η γνώμη και η επιθυμία μιας σκλάβας, και μάλιστα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, είναι διαφορετική από αυτήν του Αφέντη, τότε ήδη ουσιαστικά δεν είναι σκλάβα του*. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται καν release.

    * Ο ορισμός της σκλάβας που έχω στο μυαλό μου είναι του ανθρώπου που κάθε στιγμή η θέληση του είναι η θέληση του Αφέντη του.

     
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :

    Δεν ξέρω. Πιθανολογούσα, ή μάλλον προσπαθούσα να βρω έστω κι ένα τρόπο που να μην είναι εντελώς ανίθηκος.
    Προσωπικά δεν πιστεύω πως έχει θέση η όποια διεκδίκηση, αλλά πάντα προσπαθώ να αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό μια και δεν μπορεί ποτέ κανείς να είναι βέβαιος για τα πάντα.

    Δεν κρύβω πως γνώρισα υποτακτικές που το σκλαβιλίκι ήταν κάτι που δεν μπόρεσαν τελικά να καταπιούν, αν στη βδομάδα δεν είχαν σημασία, έτρεχαν να βρουν άλλο κι αν αυτός δεν έβρισκε χρόνο όταν εκείνες απαιτούσαν, τότε ακόμα ένα. Προσωπικά απλά δεν θεωρώ τέτοιες γυναίκες σκλάβες, αλλά κακομαθημένες ανάξιες εμπιστοσύνης γυναίκες που παίζουν χωρίς να έχουν την ικανότητα να αφιερωθούν με τη ψυχή και το σώμα σε οποιοδήποτε.
    Όπως γνώρισα και Κ που με μεγάλη ευκολία, ιδιαίτερα αν καταφεύγει μια υπο σ αυτούς για συμβουλή, προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση. Αυτούς και πάλι δεν τους κατατάσσω στους Μαστερ.

    Αλλά το παραθυράκι το άφησα έχοντας υπόψη περιπτώσεις που από τη βιασύνη της κάποια πέφτει με τα μούτρα στον πρώτο που της πουλά κυριαρχία, αν είναι και καιρό χωρίς κυριαρχία η πείνα της μπορεί να την οδηγήσει σε λανθασμένες σπασμωδικές κινήσεις, για να ανακαλύψει στην συνέχεια πως έκανε λάθος επιλογή. Αλλά ακόμη κι εδώ, θεωρώ πως το έντιμο που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει η ίδια release από το να προδώσει τον Κ μια και η ίδια τον επέλεξε στην τελική, δεν της φταίει κανένας άλλος.

    Κάπου είχαμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα θα το ψάξω.
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :


    Δηλαδή αν κάποιος γουστάρει κάποια, χρειάζεται τους κανόνες του bdsm για να του υποδείξουν πως θα της το πει και τι θα κάνει με τον Αφέντη της;

    Κι αυτός λέγεται Κυρίαρχος;;; (Του εαυτού του πάντως σίγουρα όχι).


    Πρέπει να καταργηθούν όλοι οι (δήθεν) κοινοί κανόνες του bdsm. Χωρίς πλάκα.
    Θα γίνουν όλοι προβλέψιμοι και γραφικοί. Κρίμα είναι.
    Εξάλλου κανείς δε συμφωνεί σε αυτούς με κανένα.




    Υ.Γ. Νοείται Κυρίαρχος να δρα βάσει «ερωτικών κανόνων»;
    Αυτός θα μοιάζει περισσότερο με έναν απλά «ερωτικά νομοταγή bdsmer»  
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :

    Προσωπικά ηλίθια δεν είμαι - τουλάχιστο έτσι θέλω να πιστεύω- αλλά από Τον Κύριο μου τό μόνο που με σιγουριά μπορώ να περιμένω είναι να καλύπτει - κι αυτές όχι όποτε καπνίσει σε μένα και όχι πάντα- τις ανάγκες μου. Όχι τις επιθυμίες μου, ούτε να είναι υποχρεωμένος να ακούει αν δεν επιθυμεί την γνώμη μου. Γενικά αυτά.

    Ειδικά τώρα στο θέμα, αν μια σκλάβα πει στον Κ της πως θέλει να φύγει δεν νομίζω να μην της πει στο καλό. αυτό δεν σημαίνει και καλά πως άκουσε τη γνώμη της, απλά τι να κάνει μια σκλάβα που δεν επιθυμεί πλέον να είανι σκλαβα Του.

    Βρήκα που ξανασυζητήθηκε το θέμα:
    Διεκδικώντας τον σκλάβο..

     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :

    Syrah, τελικά μήπως ολα αυτά είναι στην φαντασία μας και στα γραπτά μας... αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα;

    Η αποψή μου είναι ότι σε μία S/M σχέση το κάθε μέλος είναι εκει για να πάρει αυτό που τον/ην ικανοποιεί εγκεφαλικά, σωματικά, αισθηματικά κ.λ.π, αν ενα μέλος εκ των δυο Κυρίαρχο ή υποτακτικό σταματήσει να δίνει αυτό που θέλει το άλλο μέλος τότε αυτό την εχει κάνει με ελαφρά...χωρίς καν να το διεκδικεί κάποιος άλλος.

    Καλά είναι τα παραμύθια και η προχωρημένη φαντασία, αλλά μήπως πρέπει κάποτε να προσγειωθούμε και στην πραγματικότητα;

    Και τέλος θα σου κάνω μια απλή ερώτηση: αν κάποιος/α Κυρίαρχος/η σαδιστής/ρια πάψει να χρησιμοποιεί κυριαρχικά και σαδιστικά την/ον μαζοχίστρια/η σκλάβα/ο του/ης, τότε αυτή/ος νομίζεις ότι θα κάτσει μαζί του/ης για πάντα;

    Υ.γ. Είμαι της άποψης ότι οι Κυρίαρχοι/ες, αλλά και οι υποτακτικές/οι, σκλάβες/οι πρέπει να πατάνε και ολίγον τι στην γη... γιατί το πέσιμο απο τα σύννεφα είναι πολύ οδυνηρό...
     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2009
  12. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Πως διεκδικείς ένα σκλάβο από τον Αφέντη του :


    Ζητώ συγνώμη lara[E-p] για το γεγονός ότι χρησιμοποίησα χαρακτηρισμό, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ Αφέντη που δεν ασχολείται καν με την γνώμη και την επιθυμία της σκλάβας Του.
    Δεν λέω, σε καμία περίπτωση, ότι είναι υποχρεωμένος να την ακολουθεί, να την ικανοποιεί ή να την καλύπτει. Αλλά δεν μπορεί, όπως στο θέμα μας, η “σκλάβα (Του)”* να έχει αναπτύξει την επιθυμία να μπει σε νέα M/s σχέση, και αυτός να μην ασχολείται καν, γιατί τοτε απλώς η “σκλάβα (Του)”* θα φύγει. Τη συγκεκριμένη επιθυμία είναι υποχρεωμένος, εκ των πραγμάτων, να την ακούσει γιατί τον αφορά άμεσα.
    Παρόμοια πιστεύω ισχύει και για τις λιγότερο σημαντικές επιθυμίες. Η επιθυμία ή η γνώμη της σκλάβας είναι ένα είδος αναγκαίου feed back για τον Αφέντη.


    * Η χρήση του όρου «σκλάβα (Του)», συμφωνώντας με το ποστ που παράθεσες, είναι αναγκαία καταχρηστική. Εξ ου και τα εισαγωγικά.