Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cyber... κερατο!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος mushr00mita, στις 6 Ιουνίου 2009.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor





     
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Cyber... κερατο!!



    Aπό που προέρχεται η λέξη "ΚΕΡΑΤΑΣ";



    Η πρώτη εμφάνιση κέρατου σε απατημένο κεφάλι τοποθετείται στον μεσαίωνα.

    Οι βόρειοι πολεμιστές, προκειμένου να κάνουν τη μορφή τους πιο τρομακτική, φόραγαν κέρατα από βούβαλους. Οι μάχες, εκείνη την εποχή κρατούσαν χρόνια. Τι να έκαναν όμως οι γυναίκες των πολεμιστών που τις έπιανε φαγούρα στον φούφη?

    Ούτε τηλέφωνα είχαν για phonesex ,ούτε internet για web μαλακία! Πήγαιναν με άλλους. Αλλά επειδή ο Θεός αγαπάει τον γαμιά, αλλά αγαπάει και τον κερατά ,έρχονταν έτσι τα πράγματα που τις έπιαναν στα πράσα μαζί με τον γκόμενο!

    Τα έπαιρναν λοιπόν τα ζευγαράκια , τα παράνομα και αφού τους ξεφτίλιζαν και τους έδερναν, τους πέταγαν στο ποτάμι δεμένους χειροπόδαρα για να έχουν έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.

    «ο άντρας της φοράει κέρατα και αυτή τον απάτησε», λέγανε οι υπόλοιποι, θέλοντας να πουν ότι ο άντρας πολεμάει και αυτή του πηδιέται …

    Αργότερα ,το κέρατο το πήραν οι ρωμαίοι που και αυτοί έλλειπαν χρονιά σε εκστρατείες. Όσοι από αυτούς γύριζαν, έπαιρναν ως παράσημο ανδρείας, ένα κέρατο που ήταν σύμβολο δύναμης και αντρισμού.
    Όλοι όμως ήξεραν ότι οι γυναίκες τους δεν κάθονταν και πολύ φρόνιμα κι ότι αλλού τρώγαν αλλού πίναν κι αλλού πήγαιναν και το δίναν!

    Γύριζαν δηλαδή στη Ρώμη ήρωες αλλά στο κρεβάτι προδομένοι.
    Το κέρατο θα τους θύμιζε για πάντα τις σκληρές μάχες και τις μεγάλες τους νίκες , θα τους θύμιζε όμως πάντα και την ταρζανιά της λεγάμενης!

    Σιγά σιγά άρχισε το κέρατο να γίνεται σύμβολο απιστίας.

    Αν ήθελες τότε να πεις σε κάποιον ότι η σύζυγος του είναι γυρίστρω, του προσέφερες ένα κέρατο, για να του το φέρεις πιο μαλακά.

    Ένας διάσημος κερατάς, ο Μιχαήλ Ψελλός (τρανός φιλόσοφος επί Βυζαντίου) προκειμένου να καταλάβει από πού του ήρθε η κεραμίδα, έγραψε ολόκληρη διατριβή που την ονόμασε « Πόθεν το του κερατά όνομα» (περί ονόματος του κερατά)…

    Στο κειμενάκι αυτό γράφει πάνω κάτω…

    Όλα τα κερασφόρα ζώα είναι κουτά. Το ελάφι, το σαλιγκάρι και το βουβάλι θεωρούνται τα πιο ηλίθια ζώα. Έτσι και ο ηλίθιος άντρας που δεν παίρνει γραμμή ότι η γυναίκα του δεν κλείνει πόδι όλη νύχτα, θα έπρεπε να είναι
    «ζώον κερασοφόρον»!

    Στα Αγγλικά ο κερατάς λέγεται cuckold από τη λέξη cuckoo = κούκος, επειδή η κυρία κούκου, η κούκενα δηλαδή πάει και γεννάει τα αυγά της σε φωλιές άλλων πουλιών για να γλυτώσει την ανατροφή τους. Με τούτο τον τρόπο σατιρίζονται όσοι μεγαλώνουν παιδί άλλου χωρίς να το γνωρίζουν!
     
  4. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Γιατι δεν του το λες κι εσυ βρε κουτο; Αφου δεν κανατε τιποτα και αφου ηταν για μια βδομαδα αυτο που δεν κανατε και αφου σε τρωει μεσα σου; Επειδη θα τον χασεις αν του το πεις; Και γιατι να τον χασεις; Εκανες κατι τοσο κακο ωστε να σε παρατησει ενω τον θελεις και ησουν ειληκρινης μαζι του; Για βαλε τα λιγο κατω...

    Μανιταρουλα: Γιωργο θελω να σου πω....
    Γιωργος : Πες μου Μανιταρουλα μου.
    Μανιταρουλα: Ειμαστε τρια χρονια μαζι και θελω bdsm αλλα κανεις τον κινεζο. Ετσι πηρα εγω την πρωτοβουλια και γνωρισα εναν μαστερ ο οποιος με εκπαιδευε για μια βδομαδα μεσω msn για να σου την πεσω με σιγουρια μετα. Ομως ξαφνικα ενιωσα καπως οποτε τον εκλασα. Δεν σου το ειχα πει κιολας... χες το. Ομως με ετρωγε και σου το λεω γιατι σ αγαπω και δεν θελω να σου κρυβω τιποτα. Θα μπορουσα να μην ελεγα τιποτα, σκεψου το. Σου το λεω και αυτος ειναι ο λογος που πρεπει να με πιστεψεις και να μην εχεις αμφιβολιες. Αλλιως πολυ απλα δεν θα σου ελεγα τιποτα εντελως. Σου λεω κατι για να το βγαλω απο μεσα μου γιατι δεν αντεχω. Το να σου βγαλω ενα ψεμμα δεν θα βοηθουσε γιατι η αληθεια θα εμενε παλι μεσα μου. Δηλαδη καλυτερα να μην ελεγα τιποτα..... Καταλαβαινεις μωρο μου;;;;;;
    Γιωργος: Ετσι ,ε; ΠΟΡΝΗ!!!!!!! Φευγω λοιπον...... (ζντουπ)

    Πως το βλεπεις λοιπον; Κανονικα και λογικα δεν θα παει πουθενα. Αν παει δεν θα ειναι λιγο παπαρας; Κι αν ειναι παπαρας και δεν αντεχεις τετοιες καταστασεις τωρα στα 3 χρονια, αργοτερα θα σε πνιξουν. οποτε ας το να παει στο διαολο.....
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Προς απάντηση στην νηματοθέτρια :

    Εφόσον το κρύβεις απο τον Κύριο σου τότε είναι κέρατο.Ενδεδειγμένη λύση θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του και είτε να σου προτείνει να βρεις κάποιον εκπαιδευτή είτε να ζητήσεις αποδέσμευση εφόσον ο Κύριος σου δεν σε καλύπτει.

    Προς thaleia :
    Το ότι κάποιος είναι ή δηλώνει Κυρίαρχος δεν τον κάνει αυτόματα και ανιχνευτή ψεύδους.Εάν λοιπόν μια υποψηφία σκλάβα δεν μπορεί να ακολουθήσει απλές εντολές δεν ευθύνεται πάντα ο Κυρίαρχος.Ευθύνεται στην περίπτωση που εφόσον το καταλάβει δεν την πετάξει όπως την τρίχα απο το ζυμάρι.Εφόσον λοιπόν η σκλάβα επιλέγει,σημαίνει ότι είναι ικανή να αποφασίζει αυτή μόνη της για τον εαυτό της άρα ένας Κυρίαρχος περιττεύει και κακώς η συγκεκριμένη λοιπόν δηλώνει σκλάβα έστω και εκπαιδευόμενη.Είναι τόσο απλά τα πράγματα αν σκεφτείς τι είναι πραγματικά μια σκλάβα.
     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Παιδια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Ειδα πολλους που ειπαν "αν το εκρυψες τοτε ειναι κερατο."!!! Ε οχι δεν ειναι 100% σωστο αυτο. Μη τρελαθουμε. Για τον μονο που ειναι κερατο ειναι για αυτον που θεωρει κερατο μια τετοια παπαριά. Ελεος. Μιλουσε στο μσν για πεντε μερες και το διεκοψε επειδη καπως της ηρθε, και αυτοματα ειναι κερατο; Ο λογος που δεν το ειπε προφανως ειναι γιατι ο τυπος ειναι στη τσιτα να πιανεται απο τετοιες ηθικες μαλακιες και επειδη ισως εχει καποια καλα στοιχεια που υπερισχυουν στο χαρακτηρα του κανοντας υποφερτη αυτη του τη μαλακια, δεν θελει να τον χασει. Οποτε καλα κανει και δεν του το λεει. Αλλα οχι και κερατο. Ουτε cyber κερατο ουτε Μάιμπερ ουτε τιποτα. Κερατο ειναι οταν παει εκει και τον φαει κανονικα. Και οχι μονο αυτο. Οταν παει τον φαει ,και γουσταρει κιολας.
     
  7. zoi72

    zoi72 New Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cyber... κερατο!!

    ναι ναι..... εδω θα συμφωνησω και εγω!!!!
             

    ---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:27 ----------

    τελικα ποιος ειναι ο κερατας ?? δεν εχω καταλαβει............. 
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cyber... κερατο!!


    Πες μας λοιπόν με ποιόν τα έχεις...  
     
  9. zoi72

    zoi72 New Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cyber... κερατο!!

    μαλλον δεν καταλαβατε..... ειναι αυτο που λεμε....<<η ζωη ειναι ωραια αλλα τα χει με αλλον>>..... θα επρεπε να ξερετε οτι μια σκλαβα ποτε δεν "τα χει" με καποιον αλλα μονο "ανηκει" στον Κυριο και Κυριαρχο της..... ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω.....
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cyber... κερατο!!


    Έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις είναι υποτακτική μου ύπαρξη, μόνο που δεν έπιασες το χιούμορ που σου έκανα στο προηγούμενο μου ποστ.  
     
  11. zoi72

    zoi72 New Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cyber... κερατο!!

    επρεπε να το ειχα καταλαβει απο το πουρο!!!!
        
     
  12. Dark_passion

    Dark_passion Regular Member

    Απάντηση: Cyber... κερατο!!

    "Η ζωή είναι αλλού", έλεγαν στο Μάη του '68.  

    Όσο για τις ηθικολογίες περί κεράτου και άλλων τινών, τι να πω... Μήπως θα ήταν καλύτερα να μετονομάσουμε το φόρουμ σε "Πνεύμα και Ηθική", για να παραπέμπει και στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο; Λέω, μήπως...